2008. augusztus 30. szombat

aug. 30
16:57
Hét gól Újpesten (Infostart)
Az Újpest 4-3-ra győzött a Kecskemét ellen a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban a labdarúgó NB I 6. fordulójában.
aug. 30
17:15
Soproni Liga: az Újpest csapata gólzáporos meccsen nyert (She)
A Soproni Liga 6. fordulójában az Újpest hazai pályán 4–3-ra verte a Kecskemét együttesét.
aug. 30
17:17
MU: Scholes a piros miatt kihagyja a csapat első BL-meccsét (She)
Paul Scholes kénytelen kihagyni a Manchester United első BL-találkozóját, miután a péntek esti Szuperkupa-döntőben két sárga begyűjtésével kiállíttatta magát.
aug. 30
17:33
Kiütötték az eddigi német listavezetőt (Infostart)
A német labdarúgó Bundesliga harmadik fordulója előtt még listavezető Hoffenheim 5-2-re kikapott a Leverkusen otthonában.
aug. 30
17:33
Real Madrid: Robinho nem utazik a csapattal La Corunába (She)
A Real Madrid vezetőedzője, Bernd Schuster nem nevezte a keretbe Robinhót a Deportivo La Coruna elleni vasárnapi, idegenbeli bajnokira.
aug. 30
17:51
Videó: nézze meg Scholes kézzel ütött „gólját" a Zenit elleni meccsen! (She)
Paul Scholes kénytelen kihagyni a Manchester United első BL-találkozóját, miután a péntek esti Szuperkupa-döntőben két sárga begyűjtésével kiállíttatta magát. Scholes második sárga lapja érdekes körülmények között született: a középpályás a találkozó hajrájában Maradonát idéző mozdulattal a Zenit kapujába ütötte a labdát.
aug. 30
18:09
Bundesliga: nyert a Hajnallal kezdő Dortmund, kikapott a Hoffenheim (She)
A Bundesliga harmadik fordulójának szombati játéknapján Hajnal Tamás csapata, a Dortmund idegenben aratott 1–0-s győzelmet a Cottbus ellen.
aug. 30
18:11
Anglia: Halmosiék kaptak egy ötöst otthon a Wigantől (She)
Súlyos vereségbe szaladt bele hazai pályán a Premier League egyik újonca, a Hull City 5–0-s vereséget szenvedett a Wigantől.
aug. 30
18:13
Serie B: Szatmári Lóránd góllal mutatkozott be az Avellinóban (She)
Első tétmérkőzésén gólt szerzett a másodosztályú Avellinóban Szatmári Lóránd, akit az élvonalbeli Reggina adott kölcsön a Serie B-s alakulatnak.
aug. 30
18:15
Skócia: Balogh a kispadról figyelte a Hearts győzelmét (She)
A László Csaba edzette Heart of Midlothian 2–1-es győzelmet aratott a Hamilton otthonában a skót bajnokság negyedik fordulójában, és ezzel felugrott a tabella második helyére. Az edinburghi csapatnál a kispadon kapott helyet az egyszeres magyar válogatott kapus, Balogh János, aki egy hete került a skót csapathoz.
aug. 30
18:27
Anglia: eddig csak Tímár kapott lehetőséget a magyar légiósok közül (She)
Az angol másodosztályú bajnokság 3. fordulójának eddigi mérkőzésein mindössze Tímár Krisztián kapott lehetőséget a magyar légiósok közül.
aug. 30
19:03
Honvéd: 22 éves szerb csatárral erősítettek Kispesten (She)
Szerb támadóval erősítette meg a keretét a Budapest Honvéd, a kispesti együttes hároméves szerződést kötött Nemanja Arszenijeviccsel.
aug. 30
19:05
Hannover 96: Huszti kimaradt a Stuttgartba utazó keretből (She)
A magyar válogatott középpályás, Huszti Szabolcs nélkül utazott el a Hannover együttese a VfB Stuttgart elleni idegenbeli mérkőzésre.
aug. 30
19:07
Snooker: Harold legyőzte Higginst az Északír Kupa elődöntőjében (She)
Az Északír Kupa első elődöntőjében Dave Harold meglepetésre búcsúztatta a kétszeres világbajnok John Higginst.
aug. 30
19:09
US Open: Venus Williams sima győzelemmel már nyolcaddöntős (She)
A hetedik helyen kiemelt Venus Williams bejutott az amerikai nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjébe, miután a harmadik fordulóban leütötte a pályáról az ukrán Aljona Bondarenkót.
aug. 30
19:11
Dunaújváros FC: kanadai válogatott érkezett a Sparta Prahától (She)
A másodosztályú labdarúgó bajnokság Nyugati csoportjában utolsó helyen álló Dunaújváros FC a hétvégi forduló előtt a cseh bajnokcsapattól, a prágai Spartától szerződtette az egyszeres kanadai válogatott csatárt, Dave Simpsont. A 25 éves játékos iránt a nyáron az angol másodosztályban szereplő Nottingham Forest is érdeklődött.
aug. 30
19:13
Ózd-rali: kilenc gyorsasági után Spitzmüller Csaba a leggyorsabb (She)
A szombati versenynap után Spitzmüller Csaba áll az élen az Ózd-ralin, a hazai bajnokság ötödik állomásán. A résztvevők a pénteki prológot követően kilenc gyorsasági szakaszt teljesítettek. Az első ötöt a bajnoki címvédő Benik Balázs nyerte meg, a hatodikban - Spitzmüller mögött - második lett, a hetedikben viszont műszaki hibával küszködött, majd ki is kellett állnia. A viadal honlapja alapján a…
aug. 30
19:15
Lengyelország: a korábbi válogatott Matusiak 26 évesen visszavonult (She)
A korábbi lengyel válogatott csatár, Radoslaw Matusiak meglepetésre bejelentette visszavonulását a profi futballtól.
aug. 30
19:17
Tottenham: Pavljucsenko hivatalosan is a Spursé (She)
A Tottenham megszerezte a Szpartak Moszkva támadóját, Roman Pavljucsenkót. A hír a londoni csapat hivatalos oldalán jelent meg.
aug. 30
20:15
Olaszország: nyitásként simán nyert az Udinese a Palermo ellen (She)
Szombaton késő délután az Udinese–Palermo mérkőzéssel megkezdődött az olasz bajnokság küzdelemsorozata. A nyitányon az udineiek Di Natale duplájával már a 34. percben 2–0-ra vezettek, és ugyan Bresciano a második félidő közepén szépített, Inler egy perccel később eldöntötte a három pont sorsát.
aug. 30
20:17
Kosárlabda: a magyar válogatott kilenc ponttal verte Szlovákiát (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott szombat este hat órakor Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen Szlovákiát fogadta Szombathelyen, s végül hosszabbításban 85-76-ra nyert.
aug. 30
20:33
Hazai pályán tovább remekel az Arsenal (Infostart)
Az előző szezonban bronzérmes Arsenal hazai pályán 3-0-ra győzött a Newcastle ellen az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
aug. 30
20:33
Soproni Liga: élőben az NSO-n a szombat esti meccsek (She)
Kövesse ön is élőben a magyar labdarúgó élvonal küzdelmeit az NSO online közvetítésében.
aug. 30
20:35
Anglia: Priskin kezdő volt a Watfordban az Ipswich ellen (She)
A Priskin Tamással a kezdőcsapatban kiálló Watford már az Ipswich elleni mérkőzés második percében hátrányba került Counago talált a kapuba a watfordi kapus, Mart Poom pocsék kirúgása után. A szünetig a „lódarazsak” bátran próbálkoztak, Priskin Tamás is többször próbára tette Wright kapust, ám nem járt eredménnyel.
aug. 30
20:37
Premier League: az Arsenal magabiztos győzelmet aratott (She)
Könnyedén és látványosan játszva magabiztos győzelmet aratott az Arsenal a Newcastle United ellen a Premier League 3. fordulójában. Robin van Perseie kétszer, míg Denilson egyszer volt eredményes. A végeredmény 3–0 lett, de lehetett volna akár kétszámjegyű is az „ágyúsok” által termelt gólok száma.
aug. 30
20:51
NB II: fél tucat gólt rámolt be a Győr az Ajka kapujába (She)
A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Nyugati csoportban Győri ETO második csapata hat gólt lőve diadalmaskodott a forduló előtt még a tabella második helyén álló Ajka ellen. Keleten is bukott az eddigi második, a Szolnok kapujába a Jászberény helyezett el négy gólt.
aug. 30
21:09
Hollandia: az első félidőben vezetett, mégis kikapott az Ajax (She)
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalában az Ajax idegenben szenvedett vereséget a Willem II otthonában.
aug. 30
21:11
Franciaország: hátrányból fordítva nyert a Nancy és a Le Mans (She)
A francia bajnokság negyedik fordulójában az első félidő felénél hátrányba kerülő csapatok egyaránt győzni tudtak. A Nancy a Le Havre ellen került hátrányba a 23. percben, ám a második félidőben fordítani tudott, a Le Mans pedig a Nantes ellen hajtotta végre ugyanezt a fegyvertényt.
aug. 30
21:27
Torghelle 2006 november után ismét a válogatott keretben (Infostart)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a szeptember 6-i, dánok elleni vébé-selejtezőre készülő 20 fős keretét.
aug. 30
21:27
Magyar válogatott: Torghelle Sándor is Koeman 20-as keretében (She)
Némi egyeztetési probléma miatt csak szombat estére vált véglegessé Erwin Koeman kerete a szeptember 6-i magyar–dán mérkőzés, a premiert jelentő budapesti vb-selejtező előtt – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján, az mlsz.hu-n.
aug. 30
21:27
Premier League: győzött az Arsenal (Metropol)
A labdarúgó Premier League szombati játéknapjának utolsó mérkőzésén az Arsenal hazai pályán győzte le a Newcastle United együttesét.
aug. 30
21:45
US Open: Rafael Nadal gond nélkül nyert Troicki ellen (She)
A világelső spanyol Rafael Nadal nem erőltette meg magát az amerikai nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában. A világelső a szerb Viktor Troicki ellen diadalmaskodott három játszmában.
aug. 30
22:03
Soproni Liga: Apostu triplájával verte a Nyíregyháza a REAC-ot (She)
A labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának szombati játéknapján a Nyíregyháza Bogdan Apostu vezérletével 4–0-ra verte a REAC-ot. A román támadó mesterhármast szerzett, a negyedik gól előtt ő jegyezte a gólpasszt.
aug. 30
22:39
Mourinho döntetlennel mutatkozott be a Serie A-ban (Infostart)
A címvédő Inter 1-1-es döntetlent játszott a Sampdoria otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában.
aug. 30
22:39
Serie A: az Internazionale ráfázott a mourinhós taktikára (She)
Elkezdődött az olasz bajnokság, és bemutatkozott a bajnokcsapat is. Amolyan José Mourinho módra. A milánóiak sokáig vezettek, de ezúttal nem jött be a „rúgok egyet, és semmit sem kockáztattatok a végéig” taktika. A Sampdoria otthon tartotta az egyik pontot, méghozzá egy 1–1-es döntetlennel.
aug. 30
22:41
Spanyolország: minimális különbséggel nyert az Espanyol (She)
Győzelemmel kezdte a spanyol bajnokságot az Espanyol csapata, miután Luis Garcia 46. percben szerzett góljával 1–0-ra verte a Valladolidot.
aug. 30
22:57
Hollandia: döntetlennel kezdett Bodor Boldizsár csapata (She)
A holland élvonalban szereplő Roda Kerkrade a Twente legjobbjai ellen kezdte meg szereplését a 2008-2009-es németalföldi bajnokságban. A találkozón a Roda magyar válogatott játékosa, Bodor Boldizsár kezdőként futott ki a pályára. A mérkőzés gólnélküli első félidő után izgalmas másodikkal folytatódott, Elia a vendégeknek szerezte meg a vezetést, végül Bodorék a 84. percben egyenlítettek Oper…
aug. 30
23:33
Hollandia: Babos Gáborral a fedélzeten nyert a NEC Nijmegen (She)
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalában 2–0-s győzelmet aratott a NEC Nijmegen a De Graafschap ellen.

Keresés