2013. április 14. vasárnap

ápr. 14
15:07
Egy osztállyal feljebb lépett a magyar válogatott (Agroinform)
A női jégkorong-válogatott az olaszok felett aratott sikerével megnyerte az Új-Zélandon rendezett divízió II-es vb-t.
ápr. 14
15:12
Ismételjétek meg a csodát! (Blikk)
BUDAPEST – A magyar jégkorong-válogatott tíz tagja már átélte a csodát. Benk András (25), Horváth András (37), Kovács Csaba (29), Ladányi Balázs (37), Sille Tamás (43), Szélig Viktor (37), Szuper Levente (32) Tokaji Viktor (36), Vas János (29) és Vas Márton (33) soha nem feledi 2008. április 19-ét, amikor Szapporóban Ukrajna 4-2-es legyőzésével az A csoportba jutottak.
ápr. 14
15:12
Videó: így hárította fejjel a büntetőt a Bayern kapusa (She)
Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójának szombati játéknapján a bajnoki címét az előző fordulóban megszerző Bayern München tartalékos összeállításban is simán, 4–0-ra legyőzte a Nürnberget. A hazaiak kapusa, Tom Starke fejjel hárította a büntetőt. Íme!
ápr. 14
15:30
Bayern: „Guardiolával a Barcánál is jobb lesz a csapat” (She)
Az ESPN brazil kiadása a Bayern München labdarúgócsapatától 1983-ban visszavonult Paul Breitnerrel készített interjút, aki elmondta: Pep Guardiola vezetésével a bajorok Európa legjobbjai lehetnek rövid időn belül.
ápr. 14
15:30
A Veszprém sorozatban ötödször győzött (Metropol)
Az MKB Veszprém nyerte a férfi kézilabda Magyar Kupát, miután 36-30-ra legyőzte a Pick Szegedet.
ápr. 14
15:32
PL: Di Canio tombolt, diadal a legnagyobb rivális ellen (She)
Anglia egy patinás helyi rivalizálásával kezdődött a labdarúgó Premier League vasárnapi programja: a Sunderland idegenben, a St. James' Parkban fricskázta meg 3–0-ra ősi vetélytársát, a Newcastle Unitedet a 146. Tyne and Wear Derbyn.
ápr. 14
15:34
Videó: Kellő önbizalmat ad a kupasiker a Kiel ellen - Császár (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata címét megvédve huszonkettedszer hódította el a Magyar Kupát, miután a döntőben 36–30-ra nyert a Pick Szeged ellen. Az NSO Tv-nek a mérkőzést követően Császár Gábor elmondta, a kupasiker kellő önbizalmat ad a Kiel elleni találkozóhoz, amelyen a csapatnak meg kell halni a sikerért.
ápr. 14
15:39
Talmácsi és Tóth bukott, Németh 16. lett (Agroinform)
Talmácsi Gábor és Tóth Imre is bukott a szupersport-vb második futamán a spanyolországi Aragónban.
ápr. 14
15:48
Videó: „Küzdőszellemből ötös, a Kiel ellen még több kell” (She)
Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata címét megvédve huszonkettedszer hódította el a Magyar Kupát, miután a döntőben 36–30-ra nyert a Pick Szeged ellen. Az NSO Tv-nek a mérkőzést követően Császár Gábor elmondta, a kupasiker kellő önbizalmat ad a Kiel elleni találkozóhoz, amelyen a csapatnak meg kell halni a sikerért.
ápr. 14
15:48
Alonsót a szerelem repíti (Blikk)
SANGHAJ – Jó kabala volt Dása Kapusztyina (23) Fernando Alonso (31) számára a Kínai Nagydíjon. A Ferrari Forma–1-es autóversenyzőjének a kedvese idén először kísérte el szerelmét világbajnoki futamra, s az orosz modell társaságban győzelmet ünnepelhetett a kétszeres vb-első. Alonso Ausztráliában második volt, majd három hete Malajziában kiesett. Kínában azonban a dobogó legfelső fokáról…
ápr. 14
15:50
ETO-Vidi: Nikolics helyett Torghelle, Mitrovics is kimaradt (She)
Pintér Attila és José Gomes is kihirdette kezdőcsapatát a 16.30-kor kezdődő Győri ETO–Videoton NB I-es futballrangadóra. A Videotonból Nikolics Nemanja és Nikola Mitrovics is kimaradt, Nikolics helyén Torghelle Sándor az ék.
ápr. 14
15:50
Ismét verekedtek a Millwall szurkolói (Blikk)
ápr. 14
15:57
Csodállak, ámde nem szeretlek - futamértékelő (Agroinform)
A Pirelli és az FIA vállvetve teszi tönkre az F1-et - mert ami most folyik, azt maximum csodálni lehet, szeretni nem.
ápr. 14
16:06
Lesz-e új előzési zóna a Hungaroringen? (Infostart)
A következő évben új aszfaltréteget kap a Hungaroring, és a pálya körüli infrastruktúra fejlesztése is megtörténik, így remélhetőleg nem kell a nyomvonalon változtatni a Formula-1-es hosszabbításhoz - mondta Gyulai Zsolt. A Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatója hozzátette: az, hogy szükség lesz-e átépítésre, Bernie Ecclestone-tól függ.
ápr. 14
16:06
Schalke: „Inkább a román csatár, mint a drága Szalai” (She)
Minden bizonnyal szerződést hosszabbít Ciprian Maricával a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke 04. A gelsenkircheni csapat szívesen tudná soraiban a Mainzot erősítő Szalai Ádámot, ám a magyar támadó túl drága számára.
ápr. 14
16:08
Férfi kézi: nagy fordítás után a Kiel nyerte a Német Kupát (She)
A THW Kiel – ez a csapat lesz a Veszprém ellenfele a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében – 33–30-ra legyőzte a Flensburgot a férfi kézilabda Német Kupa vasárnap kora délutáni hamburgi fináléjában, és története során kilencedszer kupagyőztes lett.
ápr. 14
16:10
PSG: „A Real Madrid régóta érdeklődik Ancelotti iránt” (She)
Leonardo, a Paris Saint-German labdarúgócsapatának sportigazgatója a TF1-nek beszélt a párizsiak vezetőedzőjéről, Carlo Ancelottiról, akire a következő szezonban is számítanak, annak ellenére, hogy a Real Madrid is élénken érdeklődik iránta.
ápr. 14
16:15
A Sochaux nem Nizzában került közelebb a bennmaradáshoz - videó (Agroinform)
A nemzetközi porondra való kilépésért küzdő Nice második félidei játékával könnyen, 3-0-ra győzött a sárga-kékek ellen.
ápr. 14
16:17
A Kiel nyerte a Német Kupát (Agroinform)
Az MKB Veszprém Bajnokok Ligája-negyeddöntős ellenfele, a THW Kiel nyerte a férfi kézilabda Német Kupát.
ápr. 14
16:24
Ligue 1: folytatta meglepő BL-rohamát a Nice (She)
A Nice 3–0-ra legyőzte a Sochaux-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén, és utolérte a harmadik helyezett Saint-Étienne-t.
ápr. 14
16:33
Rendőrök sérültek meg a Bayern-Nürnberg rangadó után (Agroinform)
Tizenhat rendőr megsérült, miután a vendégszurkolók egy csoportja rátámadt a rendfenntartókra Münchenben.
ápr. 14
16:42
Skót Kupa: a Celtic is 4-3-as sikerrel jutott a fináléba (She)
A Skót Kupa második elődöntője is hosszabbításos, 4–3-ra végződő csatát hozott: szombaton a Hibernian 0–3-ról fordította meg a Falkirk elleni meccset, most a Celtic ütötte ki hétgólos találkozón a kupából a Dundee Unitedet.
ápr. 14
16:44
NB I: Győr-Videoton szuperrangadó élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának csúcsrangadóján a bajnoki listavezető, húsz mérkőzés óta veretlen Győri ETO fogadja a Videotont, amely egy esetleges idegenbeli sikerrel megelőzné az MTK-t, és feljönne a tabella második helyére. Kísérje figyelemmel a rangadót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása és folyamatosan frissülő összefoglalója segítségével!
ápr. 14
16:46
Súlyemelő Eb: Magát Krisztina negyedik lett összetettben (She)
Magát Krisztina a negyedik helyen végzett összetettben, illetve szakításban és lökésben is a plusz 75 kilósok között a tiranai súlyemelő Európa-bajnokság vasárnapi záró napján.
ápr. 14
17:00
Videó: cica szaladt be a pályára egy holland bajnokin (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Heracles hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a Groningentől. A mérkőzés azonban valószínűleg nem az eredmény, hanem a 33. percben beszaladó macska „ámokfutása” miatt marad emlékezetes. A cica pár kör után mászott ki, de így is bejárta a felezővonalat, valamint az egyik kapu környékét.
ápr. 14
17:02
Eredivisie: három gólnál is többet érő villámmesterhármas (She)
Az AZ 6–0-ra megverte a tabellán jóval előrébb álló Utrechtet a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi játéknapján.
ápr. 14
17:04
Serie A: a Roma megelőzte a vereséget szenvedő Intert (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában az Inter 2–0-ra kikapott a Cagliaritól Triesztben. A szárd együttes mindkét gólját a chilei Mauricio Pinilla szerezte. A Torino otthonában 2–1-re győző AS Roma megelőzte a tabellán a milánói együttest.
ápr. 14
17:06
FA-kupa: Chelsea-Man. City elődöntő élőben az NSO-n! (She)
Az FA-kupa elődöntőjének slágermérkőzésén a Chelsea csap össze a Manchester Cityvel. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
ápr. 14
17:08
Premier League: a Man. United 2-0-ra nyert a Stoke ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Manchester United 2–0-ra győzött a Stoke City vendégeként, ezzel 15 pontosra növelte előnyét a Manchester Cityvel szemben a tabella élén.
ápr. 14
17:09
Elbukott az Inter, remi a genovai derbin (Agroinform)
A Cagliari elverte az Intert, a genovai derbi 1-1-re zárult, a Roma pedig három ponttal távozott Torinóból.
ápr. 14
17:11
Van Persie megtörte a gólcsendet, győzött a United (Agroinform)
A listavezető Manchester United simán elhozta a három pontot a Stoke City otthonából.
ápr. 14
17:18
Messi: Első a kisfiam és csak második a futball! (Blikk)
BARCELONA – Végre megmutatta a világnak gyermekét Lionel Messi (25). A Barcelona futballistája és kedvese Antonella Rocuzzo (24), együtt pózol kisfiukkal egy fotón, amelyet a legnépszerűbb internetes közösségi portálon közzé tettek. Erre először került sor, amióta november 2-án megszületett Thiago. Tiszta apja az öthónapos „csemete" ezt megállapították a kommentálók is.
ápr. 14
17:18
Videó: tíz emberrel nyert a Roma, kikapott az Inter (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában az Inter 2–0-ra kikapott a Cagliaritól Triesztben. A szárd együttes mindkét gólját Mauricio Pinilla szerezte. A Torino otthonában 2–1-re győző AS Roma megelőzte a tabellán a milánói együttest.
ápr. 14
17:20
Videó: Carrick és Van Persie vezette sikerre az MU-t (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Manchester United 2–0-ra győzött a Stoke City vendégeként, ezzel 15 pontosra növelte előnyét a Manchester Cityvel szemben a tabella élén.
ápr. 14
17:27
Remek eredmények a Rotterdam Marathonon (Agroinform)
A férfiaknál az etióp Tilahun Regassa, a nőknél pedig a kenyai Jemima Jelagat győzött kiváló eredménnyel.
ápr. 14
17:29
Carrick és Van Persie taszította még mélyebbre a Stoke-ot- videó (Agroinform)
A listavezető Manchester United kétgólos győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő Stoke otthonában.
ápr. 14
17:31
Védelmi hibák okozták a Gladbach vesztét Stuttgartban (Agroinform)
A svábok 2-0-ra győztek a Borussia ellen, így 2013-ban először szereztek három pontot hazai pályán a bajnokságban.
ápr. 14
17:36
Női röplabda NB I: előnyben a Nyíregyháza az MVSC ellen (She)
A Nyíregyháza hazai pályán előnyt szerzett az MVSC ellen a női röplabda NB I ötödik helyéért zajló párharc vasárnapi nyitó meccsén.
ápr. 14
17:38
Bundesliga: a Stuttgart után az Augsburg is győzött (She)
A német labdarúgó Bundesliga 29. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a VfB Stuttgart hazai pályán Álvaro Domínguez öngóljával és Christian Gentner találatával 2–0-s sikert aratott a Borussia Mönchengladbach felett. A Hajnal Tamás nélkül felálló – a magyar válogatott középpályás kispados volt – Stuttgart mindössze harmadszor nyert legutóbbi tíz bajnoki mérkőzéséből.
ápr. 14
17:45
Magát Krisztina negyedik Tiranában (Agroinform)
Magát Krisztina a negyedik helyen végzett összetettben, illetve szakításban és lökésben is a plusz 75 kilósok közöt.
ápr. 14
17:54
Rali: Ogier sorozatban harmadik győzelmét aratta (She)
A Portugál Ralin sem talált legyőzőre Sébastien Ogier, a Volkswagen francia pilótája sorozatban harmadik győzelmét aratta a 2013-as szezonban, amivel magabiztosan vezet összetettben. A második helyre Mikko Hirvonen jött be Portugáliában, a harmadik Ogier csapattársa, Jari-Matti latvala lett.
ápr. 14
18:03
Ismét Ogier volt a leggyorsabb (Agroinform)
Sorozatban harmadik diadalát aratva Sébastien Ogier nyerte a Portugál-ralit, a világbajnoki sorozat negyedik versenyét.
ápr. 14
18:05
Vanczákék pontot raboltak az aranyéremért küzdő Szöcskéktől (Agroinform)
Az FC Sion egy Yoda névre hallgató fiatalember idei első találatával 1-1-re végzett a Grasshoppers otthonában.
ápr. 14
18:07
Szabics nélkül ikszelt a Sturm (Agroinform)
A Sturm Graz 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán az éllovas Austria Wiennel az osztrák bajnokság 29. fordulójában.
ápr. 14
18:12
Jégkorong-vb: az olaszok nem adtak esélyt Dél-Koreának (She)
A Budapesten zajló divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokság első fordulójában Olaszország remek játékkal és imponáló fölénnyel nyert az újonc Dél-Korea ellen. A feljutás egyik favoritja azonnal a kezdés után magához ragadta a kezdeményezést, ellenfele erejéből a védekezés mellett csupán néhány akcióra futotta. A rendező magyar együttes 19.30 órától Nagy-Britannia ellen kezdi meg szereplését a…
ápr. 14
18:14
Videó: két gyors gól után ismét ikszre áll a Győr-Vidi (She)
A Győr fogadja a Videotont a labdarúgó NB I-ben. Az első félidőben inkább kimaradt helyzetekkel domináltak a fehérváriak, majd a 64. percében Tóth Balázs góljával már az előny is náluk volt. A Vidi nem örülhetett sokáig a fórnak, a listavezető ugyanis szinte rögtön, szabadrúgás után egyenlített.
ápr. 14
18:16
Ausztria: Sturm-döntetlen a szarkasztikus Szabics nélkül (She)
Szabics Imre csapata, a Sturm Graz hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az éllovas Austriával az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 14
18:21
Négy góllal nyertek az olaszok (Agroinform)
Az olasz válogatott 4-0-ás győzelmet aratott vasárnap a dél-koreai együttes felett.
ápr. 14
18:30
NB II: lépést tévesztett a Mezőkövesd (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójában a vasárnapi játéknapon a Keleti csoportban három, a Nyugatiban egy mérkőzést játszottak. Keleten már három pont a Vasas előnye a tabella élén, miután a Fáy utcaiakat üldöző Mezőkövesd hazai környezetben nem bírt a Balmazújvárossal. A Cegléd otthon kapott ki a Debrecen második csapatától, míg a Fradi II könnyedén verte meg az Orosházát. Nyugaton elszenvedte első…
ápr. 14
18:32
Svájc: könnyekkel és bombagóllal köszönt el A. Frei (She)
Utolsó profi mérkőzésén lépett pályára vasárnap Alexander Frei: a visszavonuló támadó gólt szerzett csapata, a Basel Zürich ellen 3–1-re megnyert bajnokiján a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Frei holnaptól a Luzern sportigazgatója lesz.

Keresés