2013. április 19. péntek

ápr. 19
10:42
Dortmund: távozik a BL-elődöntőt érő gólt szerző védő (She)
Egybehangzó német sajtóhírek szerint távozik a Borussia Dortmund labdarúgócsapatától Felipe Santana: a brazil védő a Ruhr-vidéki riválisnál, a Schalkénél folytatja pályafutását. Állítólag a két klub már megegyezett, mindössze néhány részlet kidolgozása van még hátra a kontraktus véglegesítéséig.
ápr. 19
10:44
Videó: milliók csodálják a világcsúcstartó magyar ugrókötelest (She)
Futótűzként terjed a többszörös világ-, és Európa-bajnok, kétszeres világcsúcstartó ugróköteles, Bánhegyi Adrienn videója az interneten. A világhírű YouTube-filmes, Devin Graham tavaly júniusban forgatott Budapesten, s a magyar sportolót a főváros legszebb helyein: a Hősök terén, a Várban, a Szabadság téren, a Halászbástyán, a Bazilikánál, a Vörösmarty téren filmezte le. Íme!
ápr. 19
10:46
Női kézi BL: ötezer aláírást gyűjt a Győri ETO az óriási mezre (She)
A Győri Audi ETO KC a Bajnokok Ligája-döntő tegnapi jegyvásárlásának indulásával egy különleges lehetőséget ajánl fel szurkolóinak: mindenki, aki jegyet vált a döntőre, aláírhatja az ETO óriáso mezét, amelyet a szurkolótábor az elődöntőn kifeszített a lelátón. A gigantikus mez a döntőn is megjelenik majd – immár várhatóan ötezer szurkoló aláírásával és jókívánságával együtt. Az első aláírással…
ápr. 19
11:00
Férfi kézi: bosnyák válogatott beállóssal erősít a Pick Szeged (She)
Vladimir Vranjes személyében bosnyák válogatott beállóssal erősíti meg keretét a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A kétszeres magyar bajnok csapat kétéves szerződést kötött a játékossal.
ápr. 19
11:00
Elfelejtett visszavonulni, eltiltották az olimpiai bajnok futót (Metropol)
Shawn Crawfordon hazája doppingellenes ügynöksége számon kérte, miért nem tudják elérni.
ápr. 19
11:02
F1: Massa és Alonso a leggyorsabb Bahreinben (She)
A Ferrari Fernando Alonso Kínai Nagydíjon aratott győzelme után Bahreinben is megtartotta bombaformáját, Felipe Massa és Alonso zárta az első két helyen a szigetországi viadal első szabadedzését. A forróságban megtartott tréningen a kemény gumikon Nico Rosberg volt a harmadik a Mercedesszel, Sebastian Vettel pedig a negyedik a Red Bull-lal. A Bahreini Nagydíj magyar idő szerint 13 órakor a…
ápr. 19
11:02
Története során először kiesett az AEK Athén (Metropol)
A Pantrakikosz elleni összecsapáson a szurkolók lekergették csapatukat a pályáról.
ápr. 19
11:04
NBA: újabb edzőváltás, a Pistons is megvált trénerétől (She)
Véget ért az alapszakasz az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA), s két napon belül már a harmadik edzőváltás is megtörtént. Természetesen ismét egy rájátszásba be nem jutó csapat vált meg trénerétől, ezúttal a Detroit Pistons.
ápr. 19
11:06
Bostoni robbantás: egy gyanúsított halott, a másik szökésben (She)
Életét veszítette az a férfi, akit péntek hajnalban őrizetbe vettek a Boston melletti Watertownban a Bostoni Maratonin elkövetett robbantásos merénylet gyanújával – jelentették a helyi televíziók és a Boston Globe. A másik gyanúsított még szökésben van az éjszakai kaotikus tűzharc után.
ápr. 19
11:09
A BL-döntő még távlati cél, most a Fradi az első - Ambros Martín (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC vezetőedzője szerint tanítványai kipihenték a Valcea elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt.
ápr. 19
11:18
Női kézi: újabb FTC-játékosok Siófokon, Dajka és Deáki érkezik (She)
Pastrovics Melinda után újabb két játékos szerződik a Ferencváros női kézilabdacsapatától a Siófok KC-Galerius Fürdő NB I-es együtteséhez. Dajka Bettina és Deáki Dóra egy évre, kölcsönbe érkezik a Balaton partjára.
ápr. 19
11:20
Chelsea: Abramovics tárgyal, nyáron jöhet a német szélső (She)
Londonban tárgyalt a Chelsea a Bayer Leverkusen vezetőivel André Schürrle átigazolásával kapcsolatban. A német válogatott labdarúgó sajtóhírek szerint megegyezett az angol csapattal, amely tavaly nyáron is szerette volna megszerezni őt, ám akkor nem jött össze az üzlet.
ápr. 19
11:36
Videó: bombagólok, bravúrok - az elmúlt hét legszebb jelenetei (She)
Számos gyönyörű gólt láthattunk az utóbbi napokban, illetve a múlt hét végén, például Cristiano Ronaldo szabadrúgásból szerzett találatát az Athletic Bilbao ellen, vagy éppen David Luiz 25 méterről eleresztett védhetetlen lövését a Fulham otthonában. Az első videóban megtekintheti a bombagólokat, míg a második felvételen a legszebb védéseket. Íme!
ápr. 19
11:38
F1: Pérezen látszik, hogy nagy teher van rajta - Hamilton (She)
Lewis Hamilton szerint Sergio Pérez teljesítményét negatívan befolyásolja az a nyomás, amely a McLaren-istállónál rá nehezedik, annak ellenére, hogy könnyebb feladata van, mint neki 2007-ben, amikor debütált az F1-ben.
ápr. 19
11:40
Úszás: az olimpiáról lemaradt Thorpe nem indul a vb-n (She)
Nem indul a július 19-én kezdődő úszó-világbajnokságon Ian Thorpe. Az ötszörös olimpiai bajnok az Ausztráliai Úszószövetség (SA) pénteki bejelentése szerint lemondta a szereplést az április huszonhatodikai országos bajnokságról, amelyen kvalifikálni lehet a barcelonai vb-re.
ápr. 19
11:45
Ennek a Győrnek most be kell söpörni mindent - Tomori Zsuzsanna (Agroinform)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria átlövője szerint a legfontosabb, hogy mérkőzéseket játsszanak a női bajnokság döntőjében.
ápr. 19
11:47
A Ferrarik nyerték az első szabadedzést (Agroinform)
Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Bahreini Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
ápr. 19
11:54
F1: nyolc csapat ellenzi a gumikeverékek módosítását (She)
A tizenegy Formula–1-es csapatból nyolc ellenzi, hogy a Pirelli megváltoztassa idei gumikeverékeit – árulta el Paul Hembery, az olasz beszállító sportigazgatója Bahreinben.
ápr. 19
11:56
Anglia: 106 év után búcsúzik stadionjától Davids csapata (She)
Szombaton játssza utolsó meccsét az Underhillben az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Barnet FC: a Wycombe Wanderers elleni találkozón elköszön Edgar Davids csapata a stadiontól, és 106 év után új „otthonba" költözik.
ápr. 19
11:58
Videó: balhé - edzőt ütöttek, még a labdaszedő is beszállt (She)
A Libertadores-kupában a chilei Huachipato 1–1-es döntetlent játszott a brazil Gremióval. A találkozót követően a vendégek trénere, Vanderlei Luxemburgo provokálta az ellenfél stábját, s ebből pillanatok alatt tömegjelenet alakult ki, a verekedésbe még a labdaszedők is beszálltak. Íme!
ápr. 19
12:00
Férfi kézi BL: Legalább ikszet szeretnénk elérni Kielben - Nagy (She)
Nagy László legalább döntetlent szeretne elérni Kielben. Szerinte a veszprémi csapat jobb formában van, mint két hónappal ezelőtt, és ha meg tudják akadályozni a lerohanásból kapott gólokat, akkor van keresnivalójuk a háromszoros BL-győztes német gárda otthonában. A Veszprém kézilabdázója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt minderről.
ápr. 19
12:03
Hoki ünnepnap, április 19. Szapporóban szerencsét hozott (Agroinform)
A magyar válogatott pénteken 19:30-kor Olaszországgal találkozik a divízió I-es jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 19
12:05
Tovább kapaszkodhat a Mönchengladbach (Agroinform)
Véleményünk szerint az Augsburg sem jelenthet akadályt hazai pályán a Mönchengladbachnak.
ápr. 19
12:07
Szegedre igazol a León beállója - hivatalos (Agroinform)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata kétéves szerződést kötött a bosnyák válogatott beállóval Vladimir Vranjessel.
ápr. 19
12:21
Maradnék, de lejár a szerződésem - Eric Abidal (Agroinform)
Egyelőre nem tudja, hol folytatja a pályafutását Eric Abidal, a Barcelona májátültetés után nemrég visszatért hátvédje.
ápr. 19
12:30
AS Roma: Még két-három évig folytatni akarom - Totti (She)
Francesco Totti, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma harminchat éves ikonja a Gazzetta dello Sportnak elmondta: nem gondol a visszavonulásra, és két-három évig még folytatná pályafutását.
ápr. 19
12:32
Atlétika: elfelejtett visszavonulni, eltiltották a bajnokot (She)
Kétéves eltiltást kapott Shawn Crawford olimpiai bajnok futó, amiért az elmúlt másfél évben háromszor is hiába próbáltak meg mintát venni tőle a doppingellenőrök.
ápr. 19
12:34
Honvéd: Meg fogom mutatni, tudok jobban játszani - Lanzafame (She)
Davide Lanzafame, a Budapest Honvédban kölcsönben szereplő olasz csatár a klub honlapján beszélt a Ferencváros elleni 1–0-s győzelemről, és a hétvégi, Kecskeméti TE elleni bajnokiról is, ahol csak a három pont begyűjtését tartja elfogadhatónak.
ápr. 19
12:36
Lazio: Klose mizériája folytatódik, ismét megsérült (She)
Három héttel visszatérése után újabb kihagyásra számíthat Miroslav Klose, a Lazio labdarúgócsapatának támadója. A 34 éves német játékos bokasérülése miatt hazájába utazott vizsgálatra és kezelésre.
ápr. 19
12:48
Serie A: az Udinese 25 millió euróból épít új stadiont (She)
Új stadiont épít az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese. A klub hivatalos közlése szerint a 25 millió euróból épülő aréna 25 ezer férőhelyes lesz.
ápr. 19
12:48
Bosnyák beállóst igazolt a Pick Szeged (Metropol)
A 24 éves, 2 méter magas játékossal kétéves szerződést kötöttek.
ápr. 19
12:57
London és Manchester mellett Rómában is szimpatizálnak Pellegrinivel (Agroinform)
A Málaga trénerét szívesen látnák a Roma kispadján, bár nem biztos, hogy a Farkasok ki tudnák vásárolni szerződéséből.
ápr. 19
13:06
F1: Bahreini Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Ferrari remekül kezdte meg a Bahreini Nagydíjat, Felipe Massa és Fernando Alonso jegyezte az első szabadedzés két leggyorsabb körét, ráadásul az utóbbi években csak a lágy gumikon gyors Massa a kemény keverékű abroncsokon remekelt, ami különösen biztató a Scuderia számára. Egy edzésből még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni, ezért érdemes figyelni a második tréning…
ápr. 19
13:08
Videó: parádés - háta mögül húzta kapuba a repülő korongot (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján a St. Louis Blues szétlövéssel nyerte meg a Phoenix Coyotes elleni mérkőzését (2–1). A találkozón a St. Louis hokisa, David Perron remekelt, a háta mögül húzta be kapuba a repülő korongot. Íme!
ápr. 19
13:10
Női kézi: Pineau már a negyedik francia lesz a Szkopjéban (She)
Az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatával a közelmúltban szerződést bontó Allison Pineau hamar megtalálta új együttesét: egy plusz egy évre aláírt a már eddig is számos ismert játékost szerződtető macedón Vardar Szkopjéhoz.
ápr. 19
13:12
Tenisz: ha Tsonga-Wawrinka, akkor döntő szettes meccs (She)
A Monte-Carlóban zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében a 6. helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga szetthátrányból fordítva legyőzte a 13.-ként rangsorolt svájci Stanislas Wawrinkát.
ápr. 19
13:15
Varga Mihály a szörfszövetség új elnöke (Agroinform)
Varga Mihályt választotta meg elnöknek a Magyar Szörf Szövetség (MSZSZ) rendkívüli tisztújító közgyűlése csütörtökön.
ápr. 19
13:17
Egymilliárdos támogatást költhetnek ingatlanfejlesztésre a judósok (Agroinform)
Várhatóan egymilliárd forintos sportágfejlesztési kormánytámogatást kap júniusban a Magyar Judo Szövetség.
ápr. 19
13:24
Autósport: a magyar kamionos csapat sikeres Eb-tesztje (She)
Sikeres tesztelésen van túl az idei kamionos Európa-bajnokságon induló magyar Oxxo Energy csapat, amely keddtől csütörtökig Franciaországban, a nogarói pályán gyakorolhatott.
ápr. 19
13:26
Videó: íme, a szezon egyik legpocsékabb szabadrúgása (She)
A Dán Kupa elődöntőjének visszavágóján az Esbjerg 3–1-re nyert a Bröndby ellen, így bejutott a fináléba. A találkozó hosszabbításában a hazaiak középpályása, Arnór Smárason végzett el szabadrúgást, nem is akárhogyan. Tekintse meg a jelenetet a laza nekifutástól a labda landolásáig – érdemes!
ápr. 19
13:28
Man. United: véget ért a válogatott szélső szezonja (She)
Ebben az idényben már nem léphet pályára Ashley Young, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United szélsője. A 27 éves válogatott játékost bokasérülése hátráltatja, amelyet a Manchester City elleni városi derbin szedett össze.
ápr. 19
13:42
Cselgáncs Eb: egymilliárd forintos támogatás az MJSZ-nek (She)
Várhatóan egymilliárd forintos sportágfejlesztési kormánytámogatást kap júniusban a Magyar Judoszövetség (MJSZ), amely ingatlanberuházásokra, utánpótlás-nevelésre és tömegsport-finanszírozásra fordítja a keretet.
ápr. 19
13:51
Az olimpiai bajnok nem szólt, hogy visszavonul, elmeszelték (Agroinform)
Eltiltást kapott Shawn Crawford, amiért másfél év alatt háromszor hiába próbáltak mintát venni tőle a doppingellenőrök.
ápr. 19
14:00
Ligakupa: Farkas Ádám vezeti a Fradi-Videoton döntőt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kijelölte a Ligakupa-döntő játékvezetőjét: Farkas Ádám fújja a sípot az április 24-i, Ferencváros–Videoton találkozón. A mérkőzésre Székesfehérváron kerül sor, de a fővárosi csapat lesz a pályaválasztó.
ápr. 19
14:09
Murray után Tsongával már nem bírt Wawrinka (Agroinform)
Elsőként Jo-Wilfried Tsonga jutott a négy közé a Monte-Carlóban zajló, 2,65 millió euró összdíjazású férfi tenisztornán.
ápr. 19
14:18
Videó: megállíthatatlan - óriási szóló után lőtte ki a jobb alsót (She)
A Görög Kupa elődöntőjének első mérkőzésén az Olympiakosz Pireusz 6–2-re nyert a Panthrakikosz ellen. A találkozón a hazaiak negyedik találatát Jannisz Fetfacidisz szerezte hatalmas szóló után. Nézze meg a szépségdíjas gólt!
ápr. 19
14:20
Haladás: Kalász eltörte a kezét, nem játszhat a DVSC ellen (She)
Kalász Milán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás játékosa az egyik hétközi edzésen eltörte a kézfejét. A klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a fiatal középpályás, aki elmondta: jövő hét elején begipszelik a karját, így a DVSC-Teva ellen még nem, de a Kaposvári Rákóczi elleni bajnokin már pályára lépne.
ápr. 19
14:27
Ronaldóék nagy lépést tehetnek a második hely megszerzése felé (Agroinform)
A Primera División 32. fordulójában a két fővárosi gigász, a Real és az Atlético mérkőzései kerülnek előtérbe.
ápr. 19
14:29
Ferencvárosi játékosokkal erősít a Siófok (Agroinform)
Deáki Dóra és Dajka Bettina a következő szezont kölcsönben a Siófok KC-Galerius Fürdő együttesénél töltik.
ápr. 19
14:36
Mourinho a szezon végén dönt a jövőjéről (Infostart)
Csak a szezon végén dönt jövőjével kapcsolatban José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Keresés