2014. január 12. vasárnap

jan. 12
18:48
Australian Open: Djokovics és Serena is ütőt ragad az első napon (Agroinform)
Hétfőn hajnalban kezdődik az Australian Open, ennek apropóján szemügyre vettük az első játéknap kínálatát.
jan. 12
19:06
Premier League - Győzelmével az élre ugrott a Manchester City (Infostart)
A Manchester City kétgólos győzelmet aratott a Newcastle United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel a tabella élére ugrott.
jan. 12
19:06
Primera Divisón: Espanyol-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 19. fordulójában a Real Madrid az Espanyol ellen lép pályára idegenben. A blancók előtt adva van a lehetőség, hogy két pontot lefaragjanak hátrányukból az egyaránt 50 pontos Barcelonával és Atlético Madriddal szemben. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 12
19:08
Primera División: a sereghajtó Betist még az ág is húzza (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a sereghajtó Betis hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett az Osasuna ellen, így tovább nyúlik szeptember óta tartó bajnoki nyeretlensége.
jan. 12
19:10
Férfi kézi Eb: 7 gólos hátrányban vagyunk a szünetben (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 17–10-es hátránnyal vonult szünetre a spanyolok elleni bemutatkozó mérkőzésén a dániai Európa-bajnokság nyitó napján.
jan. 12
19:12
Portugália: a Benfica legyőzte a Portót a szuperrangadón - videó (She)
A Benfica hazai közönség előtt 2–0-ra megnyerte a Porto elleni szuperrangadót a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A lisszaboni csapat játékosainak mezén a mezszám felett az egy hete elhunyt Eusébio nevét lehetett olvasni.
jan. 12
19:24
Primera División - Nyert az Osasuna (Infostart)
Az Osasuna egygólos győzelmet aratott az immár 11 meccs óta nyeretlen, sereghajtó Real Betis otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 12
19:24
PL: öt gólt rúgott a Liverpool a Stoke-nak idegenben (She)
Angliában a Premier League 21. fordulójában, a vasárnapi játéknapon a Stoke City otthonában lépett pályára a Liverpool, és a vendégek a végig izgalmas, fordulatos mérkőzésen 5–3-ra diadalmaskodtak. Luis Suárez két gólt szerzett, a másik oldalról Peter Crouch és Charlie Adam is betalált egykori kenyéradójának.
jan. 12
19:26
Ligue 1: négy meccs után ismét győzött a Marseille (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában az Olympique Marseille idegenben 2–1-re nyert a sorozatban harmadik vereségét elszenvedő Evian TG ellen, így megszakította négymeccses nyeretlenségi szériáját, és feljött a táblázat ötödik helyére.
jan. 12
19:28
Sakk: bravúr - Rapport Richárd legyőzte a korábbi vb-döntőst! (She)
Rapport Richárd megnyerte második játszmáját a Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertornán. A magyar nagymester a sötét bábukat vezetve a 2012-ben világbajnoki döntőt vívó izraeli Borisz Gelfandot verte meg.
jan. 12
19:30
Női kosár NB I: a Győr negyven ponttal nyert Zalaegerszegen (She)
A Győr 40 pontos győzelmet aratott Zalaegerszegen a női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
jan. 12
19:42
Premier League - Liverpool siker, Suárez újabb két gólja (Infostart)
Az FC Liverpool gólzáporos meccsen nyert a Stoke City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 12
19:42
Videó: Suárez nagyon élt a Stoke elleni, (gól)záporos meccsen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Liverpool idegenben 5–3-ra legyőzte a Stoke Cityt. Luis Suárez duplázott, és Steven Gerrard is betalált büntetőből. Azreső mellett tehát a gólok is záporoztak. Összefoglaló.
jan. 12
19:42
Suárez már 22 gólnál jár (Metropol)
A Liverpool 5-3-as sikeréből Luis Suárez két találattal vette ki a részét, így immár 22 góllal vezeti a bajnokság góllövőlistáját.
jan. 12
20:00
Rapport bravúrja Gelfand ellen - Wijk aan Zee (Infostart)
Rapport Richárd bravúros teljesítménnyel, a sötét bábukat vezetve legyőzte a jóval esélyesebb izraeli Boris Gelfandot a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertorna vasárnapi, második fordulójában.
jan. 12
20:00
Férfi kézi Eb: nem volt esélyünk a spanyolok ellen (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatottnak nem volt esélye a pontszerzésre első mérkőzésén a dániai Európa-bajnokságon, 34–27-es vereséget szenvedett a világbajnok spanyoloktól.
jan. 12
20:02
Rögbi, Heineken-kupa: öt hely kelt el a negyeddöntőben (She)
A rögbi legrangosabb európai kupasorozatának, a Bajnokok Ligájának megfelelő Heineken-kupában a csoportkör ötödik fordulóját követően már csak három kiadó hely maradt a negyeddöntőben, hiszen a legjobb nyolc közé jutott – az utolsó forduló eredményétől függetlenül – a címvédő Toulon mellett a szintén francia Clermont, valamint két ír alakulat, az Ulster és a Munster, illetve egyedüli…
jan. 12
20:18
Jégkorongliga - Büntetőkkel maradt alul a Ferencváros (Infostart)
A második harmad elején 3-1-re vezetett a Ferencváros, végül büntetőlövésekkel mégis vereséget szenvedett Csíkszeredán a jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján.
jan. 12
20:18
Jégkorong EBEL: vereséggel zárta az alapszakaszt a Volán (She)
A jégkorong EBEL alapszakaszának utolsó fordulójában a Sapa Fehérvár AV19 odahaza 4–1-re kikapott a Linztől, így a tizedik helyen zárt.
jan. 12
20:18
Sima vereség a világbajnoktól a kézilabda EB-n (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott sima, 34-27-es vereséget szenvedett az esélyesebb, világbajnok spanyol csapattól a dániai Európa-bajnokság nyitónapján.
jan. 12
20:20
Férfi kézi Eb: Ausztria tíz góllal legyőzte a cseheket (She)
Az osztrák válogatott meglepetésre rendkívül sima, 30–20-as győzelmet aratott Csehország ellen a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon, az A-csoport első mérkőzésén.
jan. 12
20:22
Női kézi NB I: a Vác könnyedén nyert az Eger otthonában (She)
Az esélyeknek megfelelően a Vác vendégként is magabiztosan győzött vasárnap a sereghajtó egri csapat ellen a női kézilabda NB I 14. fordulójában.
jan. 12
20:36
Férfi kézilabda Eb - Magabiztos győzelemmel kezdtek az osztrákok (Infostart)
Váratlanul magabiztos, tízgólos győzelmet aratott az osztrák válogatott a cseh csapat felett a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság nyitónapján.
jan. 12
20:36
Mol Liga: a DAB hétgólos meccsen verte meg a Miskolcot (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában vasárnap a listavezető Dab.Docler 4–3-ra legyőzte a második helyen tanyázó Miskolci Jegesmedvéket. A Ferencváros hiába vezetett a Csíkszereda otthonában, szétlövéssel végül kikapott.
jan. 12
20:36
Fogadóelőny: Nadal már panaszkodik, Rafter pedig visszatér (Agroinform)
Még el sem kezdődött a torna, a férfi világelső máris elégedetlen az Australian Open pályáinak felületével.
jan. 12
20:38
Görögország: még nem egyeztek meg Fülöppel, de... (She)
A görög élvonalbeli PAOK labdarúgócsapatának egyik vezetője elismerte: tárgyalnak Fülöp Mártonnal. Korábban beszámoltunk arról, hogy a rutinos magyar kapus a szaloniki együttesben folytathatja pályafutását.
jan. 12
20:40
Női kosárlabda KEL: PEAC-siker a pécsi párharcban (She)
A PEAC tíz ponttal nyert a PINKK ellen a női kosárlabda Közép-európai Liga 19. fordulójának vasárnapi, pécsi párharcában.
jan. 12
20:54
Röplabda: Vasas-siker a nőknél; meglepetés a férfiaknál (She)
A Vasas 3:1-re nyert Kaposváron a női röplabda NB I vasárnapi mérkőzésén. A férfiaknál az esélyesebb Dunaferr simán győzött a PTE-PEAC ellen.
jan. 12
20:56
Serie A: Sassuolo-Milan élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában, a vasárnapi játéknap záró mérkőzésén a 11. Milan a legjobb kieső helyen (18.) álló Sassuolo otthonába látogat. A milánóiak a 2013–2014-es szezonban még nem nyertek egymás után két bajnoki mérkőzést, az Atalanta múlt heti legyőzését követően itt a lehetőség a pocsék formában lévő újonc ellen. A Sassuolo előző öt tétmérkőzését elveszítette,…
jan. 12
20:58
Primera División: Pepe fejesével nyert a Real Barcelonában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 19. fordulójában a Real Madrid Pepe fejes góljával 1–0-ra legyőzte idegenben az Espanyolt.
jan. 12
21:12
Serie A: a Livorno elnöke nem tehetett mást, kirúgta az edzőt (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó előtti helyén álló Livorno elnöke, Aldo Spinelli elmondta, hogy menesztette az együttes vezetőedzőjét, Davide Nicolát. Az utódjelöltek között Giovanni Trapattonit (is) emlegeti a helyi sajtó.
jan. 12
21:13
Férfi kézilabda Eb: Ilyen tízperces fázisok nem megengedhetők - Mocsai Lajos (Agroinform)
A szövetségi kapitány, Ilyés Ferenc és Lékai Máté is az üresjáratokat okolták a spanyolok elleni vereség után.
jan. 12
21:14
Kézi Eb: „A sportforma és a magabiztosság hiányzott” (She)
A világbajnok mindig kemény, még ha hiányzik is egy-egy ember – nyilatkozta Mocsai Lajos a spanyolok elleni 34–27-es vereséget követően a férfi kézilabda Eb-n. A szövetségi kapitány hozzátette, néhány játékosnak vissza kell nyerni a „sportformáját”, és a norvégokkal lehet majd ki-ki meccset vívni. Zubai Szabolcs szerint le kell vetkőzni a megilletődöttséget, Ilyés Ferenc pedig a technikai hibákra…
jan. 12
21:30
Primera División - Egygólos Real Madrid-siker Barcelonában (Infostart)
A harmadik helyezett Real Madrid egygólos győzelmet aratott az Espanyol vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel három pontra megközelítette az élen azonos pontszámmal álló FC Barcelonát és Atlético Madridot.
jan. 12
21:30
Felkészülés: odahaza nyert tornát a Galatasaray (She)
A Galatasaray sikerével zárult a Törökországban rendezett Antalya-kupa. Az isztambuli együttes a fináléban tizenegyesekkel múlta felül az elődöntőben a Trabzonsport legyőző Celticet. Roberto Mancini csapatának városi riválisa, az élvonalban listavezető Fenerbahce felkészülési mérkőzésen meglepő vereséget szenvedett a harmadosztályú Alanyasportól.
jan. 12
21:30
Premier League: Nasriért aggódik a City és Franciaország - videó (Agroinform)
Súlyos lehet Samir Nasrinak, a Manchester City középpályásának Newcastle ellen elszenvedett sérülése.
jan. 12
21:32
Dakar 2014 - Sainz és Barreda Bort győzött (Infostart)
Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz, a motorosoknál pedig honfitársa, Joan Barreda Bort nyerte a hetedik szakaszt a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralin.
jan. 12
22:06
Dakar 2014: Sainz és Barreda Bort nyert, célban a magyarok (She)
Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz, a motorosoknál honfitársa, Joan Barreda Bort nyerte a hetedik szakaszt a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralin. A magyarok közül a motoros Dési János az 57., a Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós autós trió a 60. idővel teljesítette a vasárnapi etapot.
jan. 12
22:24
Videó: Pepe fejes gólja, Ronaldo lövését bravúrral védték (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 19. fordulójában a Real Madrid Pepe góljával 1–0-ra legyőzte idegenben az Espanyolt. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
jan. 12
22:24
Átigazolás: Abidal szobával várja Valdést Monacóban (Agroinform)
Monacóba szeretné csábítani korábbi csapattársát, a Barcelonától a szezon végén távozó Victor Valdést Éric Abidal.
jan. 12
22:26
Férfi kézi Eb: Dánia könnyed győzelemmel kezdett (She)
A házigazda dán válogatott 29–21-re nyert Macedónia ellen a férfi kézilabda Európa-bajnokság nyitó napján.
jan. 12
22:28
NFL: a 49ers nyert Carolinában, utazhat Seattle-be (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) rájátszásában a San Francisco 49ers 23–10-re nyert a Carolina Panthers otthonában, így a 49ers lesz a Seattle Seahawks ellenfele az NFC főcsoportdöntőjében.
jan. 12
22:30
Inter: Guarínért ajánlatot tett egy nagy klub (She)
Erick Thohir, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale többségi tulajdonosa egy indonéz televíziós csatornának elmondta, hogy a milánóiak középpályásáért, Fredy Guarínért bejelentkezett egy nagy klub. Az üzletember hozzátette, a 27 éves játékost nem kényszeríthetik mindenáron a maradásra, ha távozni szeretne.
jan. 12
22:32
Eurofutball: tizenhárom meccs után botlott Megyeri csapata (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Megyeri Balázst végig a kispadon tartó Olympiakosz gól nélküli döntetlenre végzett a harmadik helyezett Atromitosz otthonában, így szeptember 22. után ismét pontokat hullajtott a bajnokságban, előnye azonban még így is nyolc pont első számú üldözője, a PAOK előtt.
jan. 12
22:42
Férfi kosár NB I: a Szolnok elköszönt az amerikai légióstól (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatának tájékoztatása szerint a klub elköszönt amerikai légiósától, Chris Olivertől.
jan. 12
23:00
Dakar 2014 - Célban a magyarok (Infostart)
A motoros Dési János az 57., a Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós autós trió pedig a 60. idővel teljesítette a hetedik szakaszt a Dél-Amerikában zajló Dakar-ralin.
jan. 12
23:00
Primera División: a Levante győzelemmel hangolt a Barcára (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Levante hazai pályán 1–0-ra nyert a Málaga ellen, így győzelemmel hangolt a Barcelona elleni, jövő vasárnapi bajnoki találkozóra. Bernd Schuster, a vendégek jelenlegi, a Real Madrid és a Getafe korábbi vezetőedzője először maradt alul mindenkori csapatával a valenciai együttes ellen bajnokin.
jan. 12
23:02
Ligue 1: Just Fontaine-ék nyomdokain a Reims játékosai (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának záró mérkőzésén a Lille hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Reims ellen. A vendégek ezt megelőzően 1959-ben, még Just Fontaine-nel a soraikban győztek a Lille otthonában, amely ebben az idényben ezt megelőzően csak egyszer kapott ki saját közönsége előtt, s otthon mindössze három gólt kapott.
jan. 12
23:36
Férfi kézi: óriási tömegbunyó a szlovén-ukrán meccsen - videó (She)
Hatalmas tömegverekedés „színesítette” a Szlovénia–Ukrajna férfi kézilabda vb-selejtezőt, amelyet a hazaiak nyertek meg 35–23-ra, ezzel biztosították helyüket a playoffkörben.
jan. 12
23:36
Topligák: Közelített a Real, pókerezett a Roma és a Juve, hazardírozott a Liverpool (Agroinform)
Ki tudta használni az Atlético és a Barcelona döntetlenjét a Real Madrid, fölényesen nyert a Roma és a Juventus.

Keresés