2014. január 13. hétfő

jan. 13
17:02
Sakk: Rapport bravúros remije a világranglista másodikjával (She)
Értékes döntetlennel folytatta szereplését Rapport Richárd a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló sakk szupertorna harmadik fordulójában. A magyar nagymester a világranglista másodikjával, az örmény Levon Aronjannal osztozott meg a ponton 41 lépésben.
jan. 13
17:03
Heti műsor: Felsorolni is nehéz, hogy mennyi esemény vár ránk! (Agroinform)
Ha tudni szeretnéd, hogy mi mindent érdemes megnézned a héten, tarts velünk!
jan. 13
17:04
Női kézi: Lelkileg nem könnyű elvilselni - Szepesi (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, Szepesi Ivett elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a Győri Audi ETO KC Siófok elleni bajnokiján. A balszélső elmondta, lelkileg nem könnyű elviselni a súlyos sérülést és a vele járó kihagyást.
jan. 13
17:06
Kézi: Nagy László már januárban teljes értékű edzést végezhet (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának orvosa, Dr. Mahunka Zsolt arra számít, hogy gárda sérült klasszisa, az Eb-t is kihagyó Nagy László január vége előtt már teljes értékű edzéseket végezhet. Mindez azért különösen izgalmas a veszprémiek számára, mert február 9-én a német Rhein-Neckar Löwen elleni idegenbeli BL-csoportmeccs vár a pontveszteség nélkül álló MKB-MVM együttesére.
jan. 13
17:18
Aranylabda: Az élet akkor sem áll meg, ha… - C. Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a 2013-as Aranylabda fő várományosa mint mindig, most is reménykedik a befektetett munka megtérülésében, de mint hétfő délutáni sajtótájékoztatóján elmondta: ha nem ő kapja meg ma este az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát, az sem fogja összetörni.
jan. 13
17:36
Videó: becsületgól - nem így szokás kapuba lőni a szögletet (She)
Látványos gólt szerzett Tommy Smith, az Ipswich labdarúgója a Queens Park Rangers elleni angol másodosztályú bajnokin. A vendég QPR már 3–0-ra vezetett, amikor a 91. percben Tommy Smith nem akármilyen mozdulattal szerezte lőtte meg a hazaiak becsületgólját.
jan. 13
17:54
Átigazolás: Vass Ádám a szezon végéig aláírt az MTK-hoz - hivatalos (Agroinform)
Válogatott középpályással erősítettek a kék-fehérek, aki szerződést bontott korábbi klubjával, a belga Oestendével.
jan. 13
18:30
Videó: autogramvadászok sora várta Messit és C. Ronaldót (She)
Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is jó néhány rajongó várta Zürichben, ahol este adják át a FIFA Aranylabdáját. Az extravagáns ruhában megjelenő argentint és a visszafogottabb portugál is szépen osztogatta az autogramokat.
jan. 13
18:30
FIFA: A legnagyobb egyéniség nyert, Cristiano Ronaldo az Aranylabdás! (Agroinform)
A FIFA szóvivője elárulta, a végső sorrend nem változott azáltal, hogy a FIFA meghosszabbította a szavazási határidőt.
jan. 13
18:32
Videó: Pintér Attila nem túl pörgős keretedzést vezényelt (She)
Hétfőn Telkiben újra edzett a magyar labdarúgó-válogatott kerete az NB I-ben szereplőkkel. Pintér Attila szövetségi kapitány az alábbi felvételek tanúsága szerint nem túl pörgős tréninget vezényelt.
jan. 13
18:48
Cristiano Ronaldo a kisfiával vette át az aranylabdát (Infostart)
Cristiano Ronaldo kapta a 2013-as aranylabdát, Nadine Angerer lett a hölgyek legjobbja. Jupp Heynckes és Silvia Neid személyében két német edzőt választottak e kategóriában a legjobbnak. Orbán Viktor Zlatan Ibrahimovicnak adta át a Puskás-díjat. Ilyen volt az idei FIFA-gála Zürichben.
jan. 13
18:48
Férfi kézi Eb: Ennyi hiba nem fér bele - Mikler Roland (She)
Mikler Roland, a magyar férfi kézilabda-válogatott kapusa szerint csak abban az esetben győzhetjük le Izlandot (kedd, 18 óra) a dániai Európa-bajnokságon, ha támadásban kiküszöböljük a spanyolok ellen elveszített meccset jellemző sok labdaeladást; ha három-négy ember extra teljesítményt nyújt, és ha a többiek is eksztázisban játszanak majd. A kapus ígéri: rajta nem fog múlni.
jan. 13
19:06
Aranylabda: 3 Bayern- és 4 Barca-játékos az év csapatában (She)
A 2013-ban a Bajnokok Ligáját, a Bundesligát, a Német Kupát, az Európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot is megnyerő német Bayern München három játékost delegált a FIFPro év csapatába a zürichi FIFA-gálán, a spanyol bajnoki címet és Szuperkupát szerző Barcelona viszont négyet is.
jan. 13
19:08
Szocsi 2014: gyorsan gyógyul Morgenstern, reménykedhet (She)
Olyannyira javul Thomas Morgenstern háromszoros olimpiai bajnok osztrák síugró állapota, hogy van esélye a részvételre a február 7-én kezdődő szocsi téli játékokon.
jan. 13
19:10
Aranylabda: Jacques Rogge kapta az elnöki díjat (She)
A korábbi NOB-elnök Jacques Rogge kapta meg Sepp Blattertől a FIFA elnöki különdíját a zürichi Aranylabda-gálán.
jan. 13
19:12
NB II: Mogyorósi aláírt Ajkán, Rajossal közel a megállapodás (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Ajka megegyezett a KTE-től távozó rutinos védővel, Mogyorósi Józseffel. A jobbhátvéd azóta már alá is írta szerződését, és közel a megállapodás a Haladástól távozó Rajos Gáborral is.
jan. 13
19:14
FIFA: sem himnusz, sem zászló, csak így játszhat Koszovó (She)
Zöld jelzést adott a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Koszovó válogatottjainak és klubcsapatainak, amelyek így a jövőben hivatalos barátságos mérkőzéseket is játszhatnak.
jan. 13
19:24
Aranylabda: Heynckes az év edzője, német siker a nőknél is (She)
A Bayern Münchennel öt trófeát (Bajnokok Ligája, Bundesliga, Német Kupa, Európai Szuperkupa és klubvilágbajnokság) megnyerő Jupp Heynckes kapta meg a 2013-as év legjobb férfi edzőjének járó díjat a FIFA zürichi Aranylabda-gáláján.
jan. 13
19:24
Fiatalok a magyar jégkorong-válogatott keretében (Metropol)
Rich Chernomaz szövetségi kapitány sok fiatalt hívott be a februári nemzetközi tornára készülő férfi jégkorong-válogatott keretébe.
jan. 13
19:24
Manchester United: Moyest nem zavarja Ferguson jelenléte (Agroinform)
A Unitedet közel 28 évig dirigáló legenda minden meccsen jelen van, ami a sajtó szerint rossz hatással van az utódra.
jan. 13
19:42
Aranylabda: Zlatan Ibrahimovicé a Puskás-díj - videó (She)
A Paris Saint-Germain svéd válogatott támadója, Zlatan Ibrahimovic kapta meg az év legszebb góljáért járó Puskás-díjat, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök adott át.
jan. 13
20:00
Ibrahimovic nyerte a Puskás Ferenc-díjat (Infostart)
A svéd Zlatan Ibrahimovic kapta az év legszebb góljáért járó, idén ötödször átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet a nyertes hétfőn, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi éves gáláján vehetett át Orbán Viktor miniszterelnöktől.
jan. 13
20:00
Aranylabda: Pelé kapta meg a tiszteletbeli Aranylabdát (She)
A FIFA tiszteletbeli Aranylabdáját a háromszoros világbajnok Pelé kapta meg a zürichi Aranylabda-gálán.
jan. 13
20:02
Férfi kézi Eb: hatalmas drámát nyertek meg a szerbek (She)
Hétfőn megkezdődtek a küzdelmek a C- és a D-csoportban is a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon. A legutóbbi három Eb-n rendre dobogós Horvátország 33–22-re kiütötte Fehéroroszországot, míg a két éve ezüstérmes Szerbia óriási csatában gyűrte le 20–19-re Lengyelországot.
jan. 13
20:18
Cristiano Ronaldo másodszor aranylabdás (Infostart)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott futballistája nyerte el 2013-as teljesítménye alapján a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat, amelyet a FIFA zürichi gáláján adtak át hétfőn.
jan. 13
20:18
NB III: korábbi NB I-es hátvéd érkezett Csákvárra (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint rutinos, korábban az NB I-ben is szereplő futballistával erősíti meg a keretét az NB III-ban szereplő Csákvár labdarúgócsapata.
jan. 13
20:18
Ronaldo nyerte az Aranylabdát (Metropol)
A Puskás-díjat a svéd Zlatan Ibrahimović, a legjobb edzőnek járó elismerést pedig Jupp Heynckes vehette át.
jan. 13
20:20
Aranylabda: német kapus az év női játékosa (She)
A német labdarúgó-válogatott kapusa, az Eb-döntő hőse Nadine Angerer lett az év női játékosa a FIFA zürichi Aranylabda-gáláján. A címvédő amerikai Abby Wambach és az ötszörös első brazil Marta fért még fel a dobogóra.
jan. 13
20:22
Aranylabda: 2008 után ismét Cristiano Ronaldo nyert! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Madrid portugál támadója, Cristiano Ronaldo kapta meg a 2013-as év legjobb játékosának járó Aranylabdát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) zürichi gáláján. A portugál játékos a szavazatok 27.99 százalékát kapta meg, megelőzve a négyszeres győztes Lionel Messit (24.72) és az öt trófeát megnyerő Franck Ribéryt…
jan. 13
20:36
NB II: nem engedi el legnagyobb értékeit a Kisvárda (She)
Sem Fodor Andrást, sem pedig Myke Bouard Ramost nem adja el a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda, a tavasszal a bennmaradásért küzdő csapat mindenképpen számít legnagyobb értékeire – adott hírt róla a szon.hu.
jan. 13
20:38
Videó: C. Ronaldo meghatódva vette át az Aranylabdát (She)
Miután a zürichi FIFA-gálán bejelentették, hogy Cristiano Ronaldo kapja az Aranylabdát, a portugál sztár meghatódva vette át a díjat.
jan. 13
20:40
Aranylabda: Messi lett a 2., Ribéry csak a harmadik (She)
Lionel Messi lett a második az Aranylabda-szavazáson, míg a harmadik helyen a végső győzelemre is esélyesnek tartott Franck Ribéry végzett.
jan. 13
20:42
Aranylabda: nincs magyar kapitányi szavazat, Juhásznál Ribéry nyert (She)
Nem érkezett magyar szövetségi kapitányi voks az Aranylabda-szavazásra, míg a válogatott csapatkapitányaként Juhász Rolandnál, ahogyan arról már beszámoltunk, Franck Ribéry lett az első, Lionel Messi a második, Zlatan Ibrahimovic pedig a harmadik. A végső győztes Cristiano Ronaldo nem kapott magyar szavazatot.
jan. 13
20:54
Videó: „Fradit és Vidit vertünk, van potenciál a srácokban” (She)
A Budapest Honvéd is megkezdte felkészülését a labdarúgó NB I tavaszi mérkőzéseire. Kemenes Szabolcs nem hiszi, hogy van olyan futballista, aki szereti ezt az időszakot, mert kicsit olyan, mint a foghúzás. A csapatról elmondta, sikerült legyőzniük a Ferencvárost és a Videotont is, ez azt jelenti, van potenciál a játékosokban. Marco Rossi vezetőedző szerint a célokról nem beszélni kell, hanem…
jan. 13
21:12
Premier League: Aston Villa-Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 21. fordulójának zárómérkőzésén az Aston Villa fogadja az Arsenalt. Az „ágyúsok” nincsenek könnyű helyzetben, hiszen ha a hétvégi fordulót is a tabella éléről akarják várni, akkor mindenképpen nyerniük kell ma idegenben. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 13
21:13
Cristiano Ronaldo másodszor aranylabdás (Metropol)
2008 után idén is elhódította a portugál klasszis a rangos egyéni elismerést.
jan. 13
21:14
Jégkorong Mol Liga: a DAB nyert Érsekújváron, az FTC Brassóban (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában az FTC-ESMTK Brassóban, a Dab.Docler Érsekújváron, a Miskolc Újpesten nyert.
jan. 13
21:30
DVTK: Tisza Tibor egyre közelebb a Debrecenhez (She)
A Nemzeti Sport Online már korábban jelezte, hogy a DVSC-Teva is a Diósgyőrből távozó Tisza Tibor kérői között van, és legfrissebb értesüléseink szerint jelenleg arra van a legnagyobb esély, hogy a csatár Debrecenbe szerződik.
jan. 13
21:30
Az Aranylabda és a FIFA Év játékosa-díj eddigi nyertesei (Metropol)
Játékosok, klubok, összesítés.
jan. 13
21:30
Australian Open: Azarenkára és Federerre könnyű, Nadalra nehéz feladat vár (Agroinform)
Hétfőn hajnalban elkezdődött az Australian Open, mi pedig már a második játéknap mérkőzéseit vettük górcső alá.
jan. 13
21:48
Ronaldo újrázott (Infostart)
A Real Madrid futballistája, Cristiano Ronaldo nyerte el tavalyi teljesítménye alapján a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség és a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabdát. A portugál válogatott labdarúgó a zürichi gálán immár másodszor vehette át az elismerést.
jan. 13
21:48
Aranylabda: Cristiano megérdemelten nyert - Messi (She)
A négyszeres aranylabdás argentin Lionel Messi sportszerűen nyilatkozott a FIFA-Aranylabda-díj 2013-as győzteséről: szerinte Cristiano Ronaldo megérdemelten nyert, ehhez kétség és vita sem férhet.
jan. 13
21:48
FIFA: Ronaldo Falcaóra, Messi Iniestára szavazott (Agroinform)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) nyilvánosságra hozta az Aranylabdára leadott szavazatokat.
jan. 13
22:06
Videó: A morállal nincs gond, de nehéz a helyzetünk - Mocsai (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott igyekezett hamar lezárni magában a spanyolok elleni csatát a kézilabda Eb-n. A tanúságokat levonva Mocsai Lajos elmondta, morálisan nincs gond a csapatnál, de rendkívül nehéz a helyet a sérülések miatt. A szövetségi kapitány szerint Izland robusztus, gyors játékot játszik, Ancsin Gábor szerint pedig hasonló erősségű, mint Spanyolország.
jan. 13
22:08
Férfi kézi Eb: oktattak a svédek és a franciák (She)
A Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon magabiztos győzelemmel mutatkozott be a legutóbbi olimpiai két döntőse. A Londonban aranyérmes franciák az oroszokat oktatták, az akkor ezüstérmes svédek Montenegrónál bizonyultak jobbnak.
jan. 13
22:10
Aranylabda: Bhutánban Özil és Müller hódít, Kínában T. Silva (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kiadta az összes Aranylabda-szavazat listáját. Lássuk, hol nyert más, mint a három döntős (Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Franck Ribéry)!
jan. 13
22:42
Győri ETO: újra az első keretnél a szlovák válogatott védő (She)
Visszakerült a labdarúgó NB I címvédője, a Győri ETO FC első keretéhez a szlovák válogatott védő, Marián Had. A klub hivatalos honlapja, az eto.hu azt írja, a labdarúgó megkapja a lehetőséget az új stábtól a bizonyításra.
jan. 13
22:44
Ukrajna: Moniz nem lesz a Szevasztopol edzője (She)
Mégsem jutott egymással dűlőre, így nem lesz a Ferencváros labdarúgócsapatától távozó Ricardo Moniz az ukrán élvonalbeli FK Szevasztopol vezetőedzője.
jan. 13
23:00
Lombard: fiatal Hali-védő próbázik, a szerbet eladhatják (She)
Hétfőn elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapata is.
jan. 13
23:00
Férfi kézilabda Eb: Mocsai nem teszi le a fegyvert (Agroinform)
A szövetségi kapitány ugyanolyan fontosnak tartja az Izland elleni összecsapást, mint a norvégok elleni mérkőzést.

Keresés