2014. január 28. kedd

jan. 28
22:06
Nagy László négy góllal tért vissza (Infostart)
A címvédő MKB-MVM Veszprém 11 gólos győzelmet aratott Cegléden a férfi kézilabda Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén.
jan. 28
22:06
Barcelona: két afrikai tinédzserrel szerződtek (She)
A Barcelona kedden 2017 nyaráig szóló szerződést kötött az akadémiáján pallérozódó két fiatal kameruni labdarúgóval, a csatár Jean Marie Dongouval és a védő Macky Frank Bagnackkal – adta hírül a kalatán klub hivatalos honlapja.
jan. 28
22:08
Alpesi sí: a 19 éves norvég megfricskázta Hirscheréket (She)
A férfiaknál az ausztriai Schladmingban műlesikló futammal folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg az osztrák Marcel Hirscher és a német Felix Neureuther előtt. A magyar Szepesi Bertold az első futamban kiesett.
jan. 28
22:24
Vb 2014: legalább egy afrikai elődöntőst vár a német tréner (She)
Legalább az egyik elődöntős csapat afrikai lesz a nyári brazíliai labdarúgó-világbajnokságon – véli Volker Finke, a kameruni válogatott német szövetségi kapitánya.
jan. 28
23:00
PL: ikszelt az Arsenal, Van Persie góllal tért vissza (She)
A Premier League 23. fordulójában a listavezető Arsenal (amelyik Flamini kiállítása miatt tíz emberrel játszott a 80. perctől) 2–2-es döntetlent játszott a Southampton otthonában, míg a Manchester United hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Cardiff Cityt, a sérülésből visszatérő Robin van Persie már a hatodik percben eredményes tudott lenni. A Swansea City hazai pályán győzte le a Fulhamet szintén…
jan. 28
23:00
Átigazolás: Fabio Coentraót vinné a Milan (Agroinform)
A Mediaset információi szerint az AC Milan péntekig egy szélső- és egy középhátvéddel erősítene.
jan. 28
23:02
PL: a Liverpool negyedóra alatt kiütötte az Evertont (She)
A Premier League 23. fordulójának kedd esti mérkőzésén a Liverpool 4–0-ra legyőzte az Evertont, így megnyerte a 222. Merseyside-derbit. A liverpooli városi rangadó már az első félidőben eldőlt, a 21. és a 35. perc között Gerrard egyszer, Sturridge kétszer volt eredményes. A második félidőben Suárez is betalált, így alakult ki a végeredmény. A játéknap másik 21 órás mérkőzésén, két újonc…
jan. 28
23:02
Topfoci: Négyelt a Liverpool, Mata gólpasszt adott, továbbment a Real (Agroinform)
Szemernyi esélyt sem adott a Liverpool a városi rangadón az Evertonnak, a Real Madrid kiejtette az Espanyolt.
jan. 28
23:04
Király-kupa: unalmas sikerrel jutott tovább a Real Madrid (She)
A spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Real Madrid ismét legyőzte 1–0-ra az Espanyolt, így 2–0-s összesítéssel búcsúztatta barcelonai ellenfelét. A blancók Jesé találatával nyertek, Cristiano Ronaldo több helyzetet kihagyott, az ő jó játéka nélkül pedig kifejezetten unalmasra sikerült a második félidő.
jan. 28
23:06
FTC: Szemet gyönyörködtető gólokat is lőttünk - Doll (She)
Thomas Doll,a  Ferencváros vezetőedzője örült, hogy csapata szép gólokkal győzte le a Rapid Bucurestit.
jan. 28
23:18
Championship: tovább tart a nagy széria; Vargáék ikszeltek (She)
Varga József csapata, a Middlesbrough hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a hozzá hasonlóan a középmezőnyben állomásozó Wigannel, míg Bogdán Ádám klubja, a Bolton Wanderers 2–1-re kikapott az élvonalba igyekvő QPR otthonában az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 28. fordulójának keddi játéknapján. Az éllovas Leicester City sorozatban nyolcadszor nyert.
jan. 28
23:36
Videó: Cristiano Ronaldo ziccert hibázott, sárgát kapott (She)
A spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Real Madrid ismét legyőzte 1–0-ra az Espanyolt, így 2–0-s összesítéssel búcsúztatta barcelonai ellenfelét. Jesé lőtte a fővárosiak gólját. Cristiano Ronaldo több ziccert hibázott, és még egy sárgát is kapott.
jan. 28
23:38
Videoton: Gomes direkt hajtotta túl játékosait a meccs előtt (She)
Mint beszámoltunk róla, nemzetközi felkészülési mérkőzésén a Videoton 3–3-as döntetlent játszott a román Otelul Galati együttesével. José Gomes, a fehérváriak vezetőedzője a találkozó után a klubhonlapnak elmondta: játékosai nem voltak a legfrissebbek, de erről szándékosan gondoskodott.
jan. 28
23:40
Videó: Young távoli bombája, Giroud sarokkal lőtt gólt (She)
A Manchester United 2–0-ra legyőzte a Cardiffot az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Robin van Persie „fejesparádé” után szerzett vezetést az első félidőben, majd a második játékrészben Ashley Young távoli bombával biztosította be az MU győzelmét. Az Arsenal idegenben 2–2-t játszott a Southamptonnal. Olivier Giroud szép sarkazással szerezte a vendégek első gólját. Íme, a találkozók…
jan. 28
23:54
Elődöntős a Real Madrid a Király Kupában (Infostart)
A Real Madrid a keddi visszavágón is 1-0-ra legyőzte az Espanyolt, így kettős győzelemmel jutott be a spanyol labdarúgó Király Kupa elődöntőjébe.
jan. 28
23:54
Videó: Böde-dupla, Besic-bomba, Diallo kibirkózta (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata első előkészületi mérkőzését könnyedén megnyerte a beleki edzőtáborban: a zöld-fehérek 4–0-ra győzték le a román Rapid Bucuresti-et. Íme, a találkozó összefoglalója a FradiMedia jóvoltából!
jan. 28
23:56
Real Madrid: annyira jó a védelem, hogy már klubrekorder (She)
A spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Real Madrid ismét legyőzte 1–0-ra az Espanyolt, így 2–0-s összesítéssel búcsúztatta barcelonai ellenfelét. Az újabb gól nélküli meccsel a Real Madrid és Iker Casillas is rekordot döntött.

Keresés