2015. január 3. szombat

jan. 3
19:48
Tour de Ski: Björgen és Cologna nyerte a prológot (She)
A németországi Oberstdorfban a szabadstílusú prológgal megkezdődött a sífutók Tor de Ski-versenye. A férfiaknál a korábbi győztes svájci Dario Cologna, a nőknél pedig az összetett világkupában is vezető norvég Marit Björgen győzött.
jan. 3
19:48
2015 is sportos év lesz (Blikk)
Páratlan év köszöntött 2015-tel a sport világára, ez pedig általában nem jelent sok jót a rajongóknak.
jan. 3
20:06
Videó: megfosztották parádés góljától 2009 legjobbját (She)
Hatalmas játékvezetői hiba miatt nem született gól az ausztrál labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában rendezett Sydney FC–Newcastle Jets mérkőzésen. A hazaiak osztrák csatára, Marc Janko – aki 2009-ben még a Red Bull Salzburg színeiben 39 gólt szerzett, ezzel az év legjobb góllövője lett a világon – egy parádés gólt lőtt kapásból, de a bíró, Lucien Laverdue les címén nem adta meg.
jan. 3
20:08
Primera División: a „Barca átka” Sevillában is kísértett (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 17. fordulójában a Sevilla hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Celta Vigót.
jan. 3
20:42
Africa Race: Bunkoczit megműtötték, Kovácsék folytatták (She)
Az Africa Race ötödik szakaszán folytatódott a kiélezett küzdelem. Ami magyar szempontból legfontosabb: Kovács Miklósék folytatni tudták a küzdelmet!
jan. 3
21:18
Videó: Neymar átverte Suárezt, aki hatalmasat lökött a brazilon (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának legutóbbi edzésén a cicázás során Neymar pimaszul továbbította a labdát, majd hirtelen felugrott a rárontó uruguayi csatár előtt. Mivel Luis Suárez beleért a brazil passzába, ezért Neymarnak kellett a kör közepére mennie, az uruguayi csak „meggyorsította” a folyamatot.
jan. 3
21:54
La Liga: a sereghajtó kétgólos hátrányból mentett pontot (She)
A sereghajtó Elche kétgólos hátrányból mentett pontot az öt győzelem után először pontokat veszítő Villarreal ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 3
22:12
Darts-vb: Van Gerwen kiesett, Phil Taylor döntőbe jutott (She)
A negyedik kiemelt skót Gary Anderson 6:3-ra megverte a címvédő Michael van Gerwent a londoni Alexandra Palace-ban zajló dartsvilágbajnokság elődöntőjében, ezzel 2011 után ismét bejutott a fináléba, ahol a holland Raymond van Barneveldet magabiztosan megverő sportági legendával, Phil Taylorral találkozik.
jan. 3
22:14
Anglia: nem az erőszaktevő külföldre igazolására (She)
Az Egyesült Királyság igazságügyi minisztériumának szóvivője bejelentette: a nemi erőszakért elítélt egykori Manchester City-futballista, Ched Evans nem folytathatja pályafutását külföldön. A tizenháromszoros walesi válogatott csatárt börtönbüntetése letöltését követően a máltai listavezető Hibernians kívánta szerződtetni.
jan. 3
22:16
Haladás: Alcibiade, Mancini és Nagy Patrik is a csapattal kezd (She)
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának hivatalos honlapja bejelentette, hogy Raffaele Alcibiade, Andrea Mancini és Nagy Patrik is hétfőn már a zöld-fehérekkel kezdi a felkészülést.
jan. 3
22:30
NB II: BL-főtáblással játszik a ZTE, Skriba érkezhet (She)
A ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata hétfő délután elkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra.
jan. 3
23:06
Férfi kosár Adria-liga: Olaj-diadal az Igokea otthonában (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata 71–66-os győzelmet aratott a boszniai Igokea Alekszandrovac otthonában az Adria-liga 16. fordulójában.

Keresés