2015. június 11. csütörtök

jún. 11
16:51
Műugró Eb: Kormos és Reisinger harmadikként továbbjutó (She)
Kormos Villő és Reisinger Zsófia harmadikként jutott tovább női szinkrontoronyugrásban a rostocki műugró Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
jún. 11
17:33
Copa America: Messiék, két régi motoros és a Reggae Boyz - a B-csoport beharangozója (Agroinform)
Argentína csoportgyőzelme sima ügynek ígérkezik, Paraguay és Uruguay azonban nagyot küzdhet egymással.
jún. 11
17:45
Vívó Eb - Bronzérmes a férfi kardcsapat (Infostart)
Bronzérmet nyert a Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású férfi kardcsapat a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 11
17:45
NFL: az 1/1-es Winston (még) csak a középmezőnyig juttatta a Buccaneerst (She)
Mint ismert, április 30. és május 2. között rendezték meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legjelentősebb eseményét, a 2015-ös játékosbörzét. Néhány héttel a draft után szubjektív listánkban értékeljük a csapatok húzásait. Négyrészes sorozatunkban elérkeztünk a liga első feléhez, vagyis a 8–16. legjobban draftoló csapatokhoz.
jún. 11
17:47
Tenisz: Fucsovics hráom szettben veszített Prágában (She)
A prágai ATP Challenger-torna harmadik fordulójában Fucsovics Márton nagy küzdelemben kikapott a harmadik helyen kiemelt Kimmer Coppejanstól. A világranglista-103. belga 6:4-re megnyerte az első szettet, Fucsovics a másodikban egyenlített, de a harmadik szettet simán elbukta.
jún. 11
18:03
Férfi kézi BL: 12 csapat jelentkezett „szabadkártyára” (She)
Huszonhárom ország 37 csapata jelezte részvételi szándékát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája következő idényére – közölte csütörtökön az Európai Kézilabda-szövetség (EHF).
jún. 11
18:03
Bronzérmes a férfi kardcsapat (Metropol)
A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás összeállítású válogatott a románok ellen harcolta ki a harmadik helyet a vívó Európa-bajnokságon.
jún. 11
18:39
Videoton: az új edző nem tud választani a klasszisok közül (She)
Bernard Casoni sok klasszis labdarúgóval játszott együtt pályafutása során, de nem tudna egyet kiemelni közülük. A Videoton új vezetőedzőjének jók az első benyomásai hazánkról, Budapestet és Székesfehérvárt nagy múltú és érdekes jelenű városnak nevezte.
jún. 11
18:39
Házkutatás a paralimpiai bizottságnál (Metropol)
A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai iratokat és adathordozókat foglaltak le.
jún. 11
18:41
Női kosár Eb: szlovák és spanyol siker a mieink csoportjában (She)
Szerb és szlovák győzelemmel kezdődött a magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság. A szerbek Szombathelyen fölényes különbséggel múlták felül a letteket, míg a mieink csoportjában a szlovákok az utolsó pillanatokig izgalmas mérkőzésen fordítottak a svédekkel szemben Sopronban.
jún. 11
18:43
Videó: a sárga taxi elbánt Agüero és David Villa csapatával (She)
Sergio Agüero és David Villa nem először méreti meg magát ügyességi feladatban. A két labdarúgó már megpróbált gólt lőni szögletből és vakon tizenegyesből, azonban most igazi csapatpróbára vállalkoztak.
jún. 11
18:45
Női válogatott: több kulcsjátékos nélkül legyőztük Szlovéniát (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott csütörtökön 2–1-re legyőzte Szlovéniát a Szombathelyen rendezett barátságos mérkőzésen – számolt be a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.
jún. 11
19:15
NB II: végrehajtás alatt a Siófok, Jámbor lehet a megmentő? (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Vasas főtámogatójával, Jámbor Jánossal folytat tárgyalásokat a labdarúgó NB II 14. helyén végzett Siófok vezetősége a túlélés érdekében, de eközben a klub továbbra is nagy bajban van, mivel felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóslistájára, és már a végrehajtás is elindult.
jún. 11
19:15
Eladhatják magukat a válogatott ászai (Blikk)
Budapest – A minimum csoportharmadik helyet és ezzel együtt Európa-bajnoki-pótselejtezőt érő három pont megszerzésén kívül is fontos jelentőséggel bírhat a labdarúgó-válogatott szombati, finnországi mérkőzése.
jún. 11
19:33
Hajdú B. István a közmédiánál folytatja (Infostart)
Hajdú B. István lett a közmédia új sportriportere, aki a július 18-án induló M4 sportcsatornán látható Bajnokok Ligája-mérkőzéseket is közvetíti majd.
jún. 11
19:35
Műugró Eb - Kormos Villő és Reisinger Zsófia bronzérmes szinkrontoronyugrásban (Infostart)
Kormos Villő és Reisinger Zsófia bronzérmes lett női szinkrontoronyugrásban a rostocki műugró Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
jún. 11
19:51
Válogatott: a meccs előtt dől el, Dzsudzsák és Juhász játszik-e (She)
Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland sem teljesen egészséges, ma is megvizsgálta őket a válogatott orvosi stábja, és egyelőre egyikük szereplése sem száz százalékig biztos a szombati Eb-selejtezőn – olvasható az mlsz.hu-n.
jún. 11
20:09
Dzsudzsák és Juhász nélkül a finnek ellen? (Infostart)
Csak pénteken derül ki, hogy Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland játszhat-e a magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőjén.
jún. 11
20:09
Bundesliga 2.: a négyesnek most nem örülhet Simon (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő 1860 München játékosai megkapták szezonvégi osztályzataikat a helyi tz.de munkatársaitól. Simon Krisztiánt, az „oroszlánok” magyar futballistáját négyesre értékelték – ennek azonban most nem örülhet a magyar játékos.
jún. 11
20:09
December és február között választ új elnököt a FIFA (Metropol)
A tisztújításra azért van szükség, mert a május 29-i szavazáson újraválasztott Joseph Blatter június 2-án lemondott a posztjáról.
jún. 11
20:27
FIFA - Ekkor választják az új elnököt (Infostart)
Idén december és jövő február között kerül sor a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökválasztására.
jún. 11
20:27
Még nem tudni, játszhat-e Dzsudzsák és Juhász (Metropol)
Csak pénteken derül ki, hogy Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland játszhat-e a magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőjén.
jún. 11
20:45
Gyémánt Liga: Márton Anita a 7. helyen végzett Oslóban (She)
Az idei fedettpályás Európa-bajnok Márton Anita a hetedik helyen végzett a női súlylökők között az oslói atlétikai Gyémánt Liga-viadalon.
jún. 11
20:47
Tenisz: Nadal megszenvedett a korábbi GS-döntős ellen (She)
Rafael Nadal bejutott a stuttgarti tenisztorna negyeddöntőjébe, miután a második fordulóban legyőzte a ciprusi Markosz Bagdatiszt. A spanyol világranglista-9. útja egyáltalán nem volt sima a győzelemig, az első játszma a kilencszeres Roland Garros-győztesé lett, a másodikat viszont a 2006-ban Roger Federer ellen az Australian Openen még Grand Slam-döntőt is játszó ciprusi nyerte meg, az…
jún. 11
21:03
Mare Nostrum - Hosszú: arany és bronz, Verrasztó: ezüst (Infostart)
Hosszú Katinka egy aranyat és egy bronzot, Verrasztó Dávid pedig egy ezüstöt nyert a Mare Nostrum-úszósorozat második állomásán, Barcelonában, a viadal csütörtöki zárónapján.
jún. 11
21:57
NB II: korábbi gólkirályt szerződtethet a Gyirmót (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr az előző szezont az osztrák élvonalbeli Wolfsbergernél töltő egykori NB I-es gólkirállyal, Simon Attilával folytat tárgyalásokat.
jún. 11
21:59
Vb 2018: gyanús vagy hősies? 99. percben lőtt góllal sokkoltak (She)
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság ázsiai zónájának második selejtezőkörében Katar Maldív-szigetek felett aratott 1–0-s sikere magára vonta a világ figyelmét, ugyanis a vendégek a mérkőzés kilencvenkilencedik percében, közvetlenül a lefújás előtt döntötték el a találkozót.
jún. 11
22:01
Sportkrém: Vadkerti Attila és Mary Poppins örök barátsága (She)
A Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.
jún. 11
22:33
Videó: bejött a kapus elképesztő trükkje a büntetőnél (She)
Egészen elképesztő jelenet játszódott le az egyik dél-koreai labdarúgó-mérkőzésen. A Buszan IPark büntetőt kapott, s miközben a játékosok reklamáltak (vagy csak úgy tettek) a játékvezetőnél, a kapus, Li Bum Jung gondoskodott arról, hogy ne legyen egyszerű belőni a tizenegyest. A trükk bejött...
jún. 11
22:35
Pankráció: gyászol a világ, elhunyt az „Amerikai Álom” (She)
Csütörtök hajnalban, 69 esztendősen elhunyt a WWE pankrátorszervezet Hírességek Csarnokába is beválasztott Virgil Riley Runnels Jr., vagy ahogy a világ ismerte: Dusty Rhodes – a hírt a wwe.com-on hivatalos közleményben is megerősítették.

Keresés