2015. június 26. péntek

jún. 26
0:18
Felkészülés: a Selymesék elleni 0–0-val hangolt az MTK ellenfele (She)
Csütörtökön felkészülési mérkőzést játszott az MTK és a Debreceni VSC Európa-liga-ellenfele is. A budapesti túrára készülő újvidékiek gól nélküli meccset játszottak a Selymes Tibor irányította, román bajnoki 6. helyezett Petrolul Ploiestivel, míg a jövő csütörtökön Debrecenben pályára lépő Szutjeszka Niksics 1–0-s vereséget szenvedett a szerb Radnicski Nistől.
jún. 26
0:54
EJ: Harcsa az elődöntőben, az olaszok ellen a homokban – a pénteki program (She)
Sűrű nap előtt áll a magyar küldöttség az Európai Játékokon. A seregszemle 14. versenynapján úszóink mellett hat dzsúdósunkért, vívócsapatainkért, a kerékpáros Bujáki Bencéért, az elődöntőre készülő ökölvívóért, Harcsa Zoltánért és strandlabdarúgóinkért is izgulhatunk. Íme, a pénteki program!
jún. 26
3:36
Dárdai a legjobb magyar edző a világranglistán! (Blikk)
Budapest — Nemcsak a magyar futballisták, de az edzők sincsenek ott a nemzetközi élmezőnyben.
jún. 26
3:40
Phelpstől tanulhat Olasz Anna (Blikk)
Szeged – A világ egyik legjobbjától tanulhat ősztől Olasz Anna (21).
jún. 26
6:36
Európai Játékok: a 14. nap élőben az NSO-n! (She)
Sűrű nap előtt áll a magyar küldöttség az Európai Játékokon. A seregszemle 14. versenynapján úszóink mellett hat dzsúdósunkért, a kerékpáros Bujáki Bencéért, az elődöntőre készülő ökölvívóért, Harcsa Zoltánért és strandlabdarúgóinkért is izgulhatunk. Íme, a pénteki program, kövessék ma is helyszíni, élő hírfolyamunkat!
jún. 26
6:54
Copa América: Peru exbayernes mesterhármassal lett elődöntős (She)
Paolo Guerrero, a Bayern München korábbi labdarúgója mesterhármast szerzett a Copa América-negyeddöntőn, amelyre Bolívia csak egy góllal tudott válaszolni, így Peru jutott be a legjobb négy közé.
jún. 26
7:48
Honvéd: a távozó középhátvéd a dán élvonalban folytatja (She)
A Lazio ezúttal a dán AGF Aarhusnak adja kölcsön Josip Elezt, aki a tavasszal a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd játékosa volt.
jún. 26
7:50
Liverpool: Bogdán riválisa örül a versenyhelyzetnek (She)
Danny Ward, az angol élvonalbeli Liverpool 22 esztendős kapusa örömmel fogadta Bogdán Ádámot, a „vörösök” új szerzeményét, s nem fél attól, hogy vele kell megküzdenie a csapatba kerülésért.
jún. 26
7:52
DVSC: a háromszoros bajnokkal nem hosszabbítottak – távozhat (She)
Könnyen előfordulhat, hogy a szenegáli Ibrahima Sidibe távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevától – tudta meg a Nemzeti Sport.
jún. 26
8:09
Kiütéses siker a brazilok ellen (Metropol)
Csoportelső lett a magyar férfi vízilabda-válogatott a világligában. Amerikával játszunk a negyeddöntőben.
jún. 26
8:24
NBA: elkelt az első indiai kosaras – a teljes draftlista! (She)
Magyar idő szerint csütörtökről péntekre virradó éjjel lezajlott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2015-ös játékosbörzéje. A Minnesota Timberwolves Karl-Anthony Townst választotta elsőként, a nagy tehetségnek tartott Jahlil Okafor pedig „csak” a harmadik helyen kelt el. Satnam Singh Bhamara személyében megvan az első indiai kosaras, akit kiválasztottak az NBA-drafton. Íme, a…
jún. 26
8:26
Puskás Akadémia: újabb légiós írt alá a felcsútiakhoz (She)
Korábbi korosztályos válogatottat igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia, a horvát Ivan Herceg aláírt a felcsútiakhoz.
jún. 26
9:00
Liverpool: Mignolet-nek előnye, de gyengesége is van – Bogdán (She)
Bogdán Ádám hamarosan aláír az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolhoz. A magyar válogatott kapus elmondta, Boltonban is éveket kellett várnia a lehetőségre, tudja, hogy fontos a türelem, ezért az edzéseken igyekszik bizonyítani.
jún. 26
9:18
Atlétika: Usain Bolt mégsem futott a jamaicai válogatón (She)
Usain Bolt visszalépett a százméteres síkfutás jamaicai válogatójától.
jún. 26
9:36
Kajak-kenu: Kárászra váltott Fazekas, Kozák újra Szabóval (She)
A jelek szerint a kajakosoknál a páros szám a slágertéma. A férfiaknál Szalai Tamás maradt egyedül a Kammerer Zoltánnal alkotott győztes hajójában, a nőknél pedig vadonatúj duók formálódnak. Bár az egyik „új” régebbről már egészen ismerős, és eredményes...
jún. 26
10:12
Copa America - Peru is a négy között (Infostart)
Paolo Guerrero mesterhármasával Peru 3-1-re legyőzte Bolíviát a labdarúgó Copa America pénteki negyeddöntőjében, ezzel a házigazda Chile után másodikként biztosította helyét a négy között. A két csapat jövő kedden játszik egymással a döntőbe jutásért.
jún. 26
10:15
Vettel is bemutatót tart a Hungaroringen (Metropol)
A német pilóta vasárnap 13.20 órától tart bemutatót a közönségnek a Ferrari Racing Daysen.
jún. 26
10:30
Videó: így győzött a Fradi Debrecenben (She)
Mint megírtuk, egymás ellen játszotta első nyári felkészülési találkozóját az Európa-ligára készülő Debreceni VSC és a Ferencváros. A Fradi a Nagyerdei Stadionban 2–0-s győzelmet aratott Busai Attila és Varga Roland góljával.
jún. 26
10:32
Barca: Luis Enrique döntött, a madridi 10-est akarja (She)
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli FC Barcelona első számú célpontja a nyári átigazolási időszakban Arda Turan, a rivális Atlético Madrid török labdarúgója lesz.
jún. 26
10:48
FTC: Harmadannyi büntetést fizettünk, mint tavaly – Kubatov (She)
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, valamint Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a FradiMediának hosszasan értékelte a 2014–2015-ös idényt, amelyben az NB I-es csapat bajnoki ezüstérmes lett, valamint megnyerte a Magyar Kupát és a Ligakupát. A klub két vezetője beszélt a megosztottá váló szurkolótáborról, az egy éve használt Üllői úti új stadionról, a csapatról, a szakmai stábról,…
jún. 26
10:50
Videoton: „Sousával elképesztő támadófutballt játszottunk” (She)
A portugál sajtó Filipe Oliveirát is megkérdezte Paulo Sousáról, miután a portugál szakembert kinevezték a Fiorentina vezetőedzőjének. A Videoton játékosa elmondta, a fehérvári csapat rendkívül támadó szellemben játszott az NB I-ben honfitársa irányítása alatt.
jún. 26
10:51
Blatter: nem mondtam le! (Metropol)
"Nem mondtam le, hanem a rendkívüli kongresszus rendelkezésére bocsátottam a mandátumomat."
jún. 26
10:52
FIFA: Nem mondtam le – Sepp Blatter pontosított (She)
Sepp Blatter egy zürichi rendezvényen kijelentette, hogy nem mondott le a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjáról.
jún. 26
11:06
Felkészülés: orosz ellenféllel szemben is pályára lép a Vasas (She)
A labdarúgó NB I-be feljutó Vasas július 6-án felkészülési mérkőzést játszik Ausztriában az Amkar Permmel.
jún. 26
11:08
Ökölvívás: felébresztették a kómából a 30 kilót fogyó oroszt (She)
Német lapinformációk szerint felébresztették a mesterséges kómából Gyenyisz Bojcovot, aki még május elején került kórházba. Az orosz ökölvívóra súlyos fej- és kézsérülésekkel találtak rá egy berlini metróalagútban.
jún. 26
11:24
Képgaléria: nem csak a pályán érdekes a Copa América (She)
Már két válogatott bejutott az elődöntőbe a Copa Américán, ám nem csak a pályán történnek érdekességek Dél-Amerikában, a lelátóra is érdemes odafigyelni. Ezúttal a szurkolókról gyűjtöttünk össze képeket – galéria!
jún. 26
11:24
Vb-2018 - Blatter: nem mondtam le! (Infostart)
Joseph Blatter tagadta, hogy lemondott volna a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki tisztségéről.
jún. 26
11:26
Felkészülés: a DVSC és az MTK ellenfele sem lőtt gólt (She)
A DVSC-Teva és az MTK Európa-liga-selejtezős ellenfele is gólképtelen volt legutóbbi felkészülési mérkőzésén.
jún. 26
11:42
Wimbledon: Serena Williams várhat Babosra a 2. körben (She)
Babos Tímea Petra Cetkovskával találkozik a wimbledoni teniszbajnokság első fordulójában. A 30 éves cseh játékos 2011-ben a negyedik fordulóig jutott a füves pályás Grand Slam-tornán, ma viszont már csak a 161. helyen található a világranglistán (Babos a 93.).
jún. 26
11:42
Teljesen a pénz bűvöletében él a profi bunyós! (Blikk)
Las Vegas – A veretlen profi ökölvívó, Floyd Mayweather Jr. (38) annyi pénzt keresett az elmúlt években, hogy nem is tudja elkölteni hatalmas vagyonát, bár furcsa szokásainak se szeri, se száma.
jún. 26
11:44
Videó: a brazil sztár hálószaggató bombája elrepítette a kapust (She)
Hulk, az orosz Zenit labdarúgócsapatának brazil támadója nem mindennapi bombát eresztett meg csapata csütörtöki edzésén. Hiába ment a labda középre, nem lennénk szegény kapus helyében, aki szó szerint métereket szállt hátra, ráadásul még a hálót is kiszakította. Ez aztán a „Szuper magnum”!
jún. 26
12:00
Videoton: két évre írt alá a 23 éves kapus – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Gábor Péter, a klub 23 esztendős kapusa kétéves szerződést kötött.
jún. 26
12:02
Játékossors: egy év után lett csapata a francia légiósnak (She)
Csapatot talált magának a francia Badis Lebbihi, aki 2014 tavaszán Kaposváron futballozott, majd egy évig klub nélkül volt. A védő Algériában, az élvonalban szereplő USM el-Harrasnál folytatja pályafutását.
jún. 26
12:03
Harcsa Zoltán bronzérmes (Metropol)
Az olimpiai ötödik Harcsa Zoltán bronzérmes lett a bakui Európa Játékok ökölvívótornájának 75 kilogrammos kategóriájában.
jún. 26
12:18
Cselgáncs Eb: Ungvári negyeddöntős, Gercsák a vigaszágon (Infostart)
Ungvári Miklós bejutott a negyeddöntőbe, Gercsák Szabina a vigaszágra került, Breitenbach Anett és Csoknyai László viszont befejezte szereplését pénteken a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokságon.
jún. 26
12:18
Milan: Nigel de Jong szerződést hosszabbított (She)
Meghosszabbította szerződését Nigel de Jong, az AC Milan holland válogatott futballistája.
jún. 26
12:20
NB II: Pécsről igazolt U-válogatott játékost a Kisvárda (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda kettő plusz egy éves szerződést kötött az U19-es válogatott Ivancsics Alexszel.
jún. 26
12:36
Pólós hétvége Bergamóban és Utrechtben (Infostart)
Csoportgyőztes lett a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga bergamói szuperdöntőjében, miután 16-3-ra kiütötte Brazíliát. A péntek esti negyeddöntőben az Egyesült Államokkal küzdenek meg Varga Dánielék.
jún. 26
12:36
Újpest: Filkor Attila és Kovács Zoltán is szerződést köthet (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint jó esély mutatkozik arra, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest Filkor Attilát és Kovács Zoltánt is szerződteti.
jún. 26
12:54
El: Sesták a Fradi, Radosevic a Loki keretéből maradt ki (She)
Mindhárom, az Európa-ligában induló csapat leadta a keretét az Európai Labdarúgó-szövetségnek, az UEFA-nak. Stanislav Sesták a Ferencváros, Bodizar Radosevic a Debrecen keretéből maradt ki az újak közül, igaz, szerda éjfélig még lehet nevezni egy játékost.
jún. 26
12:56
NB I: a DVTK játékosai boksszal hangoltak a rajtra – videó (She)
Javában tart a DVTK felkészülése a labdarúgó NB I 2015–2016-os szezonjára. A csapat csütörtöki edzésén Borbély Erik erőnléti edző irányításával többek között bokszedzés is szerepelt a programban – írja a klub hivatalos honlapja, a dvtk.eu.
jún. 26
12:58
Bundesliga: Stieberék Bayern elleni meccsével indul az idény (She)
Augusztus 14-én (pénteken) 20.30 órakor a Bayern München–Hamburger SV mérkőzéssel kezdődik a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2015–2016-os idénye. A címvédő vendégeként pályára lépő csapatban reményeink szerint magyar légiósért, a válogatott Stieber Zoltánért is izgulhatunk.
jún. 26
13:00
Férfi kézi BL: három perc alatt elkapkodták a jegyeket! (She)
Mindössze három percig tartott a 2016-os férfi kézilabda Bajnokok Ligája final four második jegyvásárlási köre, ugyanis ennyi idő alatt elkapkodták a felkínált kétezer belépőt.
jún. 26
13:02
Hertha: 11 milliós ajánlatot tettek Dzsudzsákért – sajtóhír (She)
A transfermarketweb.com információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC – irreálisnak tűnő – 11 millió eurós ajánlatot tett Dzsudzsák Balázsért a Dinamo Moszkvának.
jún. 26
13:12
Európa Játékok - Harcsa Zoltán bronzérmes (Infostart)
Az olimpiai ötödik Harcsa Zoltán bronzérmes lett a bakui Európa Játékok ökölvívótornájának 75 kilogrammos kategóriájában, mivel a pénteki elődöntőben megosztott pontozással kikapott az azeri Szajbula Muszalovtól.
jún. 26
13:12
Barca: Messi jótékonysági meccsein mosták a mexikói drogpénzt? (She)
Az El Mundo információi szerint a korábban Lionel Messi nevével fémjelzett jótékonysági találkozókat pénzmosásra használta egy mexikói drogkartell.
jún. 26
13:12
Bogdán Ádám felveszi a harcot riválisával (Blikk)
Liverpool – Az angol másodosztályú Boltontól távozó Bogdán Ádám (27), a magyar fociválogatott kapusa tudja, hogy meg kell küzdenie a kezdőcsapatba kerülésért új klubjában, a nagy múltú Liverpoolban. Erről is beszélt a DigiSport Reggeli Start című műsorában.
jún. 26
13:14
NB III: a volt MLSZ-elnök csábította el a Vasas legendáját (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE-nél elnöki tanácsadóként dolgozó korábbi MLSZ-elnök, Kisteleki István hívására mondott igent a Vasastól érkező új szakmai igazgató, Tóth András.
jún. 26
13:30
Cselgáncs Eb: Gercsák a bronzért küzdhet, Ungvári hetedik (Infostart)
Gercsák Szabina a bronzéremért küzdhet, Ungvári Miklós pedig hetedik lett a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
jún. 26
13:30
Férfi kézi: dán átlövő pótolja Accambray-t a PSG-nél (She)
A francia bajnok PSG férfi kézilabdacsapata egyéves szerződést kötött a dán válogatott balátlövővel, Henrik Möllgaarddal.

Keresés