2015. június 6. szombat

jún. 6
7:18
BL-döntő: Juventus vagy Barcelona? Szavazzon! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényéből egy mérkőzés van hátra, a szombat este 20.45 órakor kezdődő berlini döntő. Ön szerint Andrea Pirlónak sikerül győzelemre vezetnie a „zebrákat”, vagy a Barca nagy hármasa, a Messi, Suárez, Neymar trió ezúttal is megállíthatatlan lesz? Szavazzon, mondja el véleményét, és kövesse velünk egész nap a mérkőzés felvezetését folyamatosan frissülő…
jún. 6
8:30
Mare Nostrum - Három úszóverseny kilenc nap alatt (Infostart)
Szombaton a franciaországi Canet-en-Roussillonban kezdődik, hét közben a katalán fővárosban folytatódik, a jövő hét végén pedig Monacóban zárul az úszók hagyományos tavaszi nemzetközi pénzdíjas versenysorozata, a Mare Nostrum, amelyen szép számban magyarok is szerepelnek.
jún. 6
9:24
Románia: Miriuta helyett Dzsudzsák exedzője az ASA-nál (She)
A román élvonalban 2. helyen záró marosvásárhelyi ASA labdarúgócsapatának irányítását hamarosan Dan Petrescu veszi át helyi sajtóhírek szerint.
jún. 6
9:26
Röplabda: öt magyar csapat nemzetközi kupaellenfelei (She)
Megtartották a röplabda klubkupák 2015–2016-os idényének sorsolását. Ezen öt magyar csapat volt érdekelt: a férfiaknál a bajnok Fino Kaposvár a Challenge-kupában indul, míg a női bajnok Linamar-Békéscsaba a CEV-kupa első fordulójában lesz érdekelt. A női Challenge-kupában három magyar csapat is rajthoz áll: a kupagyőztes Vasas Óbuda, a kupadöntős Teva Gödöllő és a bajnokságban ötödik helyen…
jún. 6
9:27
Roland Garros: Serena harmadszor vagy Safarová először? (Agroinform)
Szombat délután kerül sor a Roland Garros női döntőjére, melyben Serena Williams és Lucie Safarová feszül egymásnak.
jún. 6
10:00
BL: Messiék már nem a triplázásban gondolkodnak (She)
Lionel Messi, Xavi és Andrés Iniesta lehet a futballtörténelem első, második és harmadik játékosa, aki egy csapat színeiben négyszer is megnyeri a Bajnokok Ligáját.
jún. 6
10:18
Felkészülés: a Vidi-támadó is pályán, Alexisék nyertek (She)
Felkészülési mérkőzésen Chile labdarúgó-válogatottja 1–0-ra legyőzte Hondurast. A hazaiaknál Alexis Sánchez, az Arsenal, a vendégeknél Arturo Álvarez, a Videoton támadója is pályára lépett.
jún. 6
10:36
Kárász Anna verhetetlen 500 méteren a válogatón (Infostart)
A Kárász Anna, Vad Ninetta (Szeged, KSI) kajak páros végzett az élen 500 méteren a Maty-éren vasárnapig tartó első világbajnoki válogatóversenyen.
jún. 6
10:36
Real: CR7 furcsa pózban üzent és kiosztotta a sajtót - videó (She)
Cristiano Ronaldo pénteken egy a Twitterre feltöltött videoüzenetben szólt 36 millió követőjéhez. A Real Madrid sztárja egy törülközőn fekve rögzítette szavait, köszönetet mondott rajongóinak és megkérte a sajtót – amellyel egyébként sem áll szóba hónapok óta –, hogy hagyják őt békén.
jún. 6
10:54
Finn–magyar: „Élet-halál meccs lesz mindkét csapatnak” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken 4–0-ra győzött a Litvánia elleni felkészülési mérkőzésen. A szép gólokat hozó találkozó után a finnek elleni jövő szombati Eb-selejtezőről Nikolics Nemanja, Tőzsér Dániel és Dibusz Dénes nyilatkozott az NSO Tv-nek.
jún. 6
10:57
Taktikai Zóna: Nyerhet-e a Juventus a Barcelona ellen? (Agroinform)
A papírforma a Barcelona sikerét ígéri, de a Juventusnak is van esélye a BL-döntőben. Mutatjuk, mi várható.
jún. 6
10:59
Sportfogadás: Ezzel a kombival megnyerheted nyaralásod árát! (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén mely tippeket látják a legtutibbnak a hatharom.com szerkesztői és tippmesterei!
jún. 6
12:06
FTC: a kölcsönkapott védő esélyhez jut a klubjánál (She)
Mateo Pavlovic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kölcsönkapott futballistája volt a szezon során, de az idény végén visszatér a Werder Bremenhez. Német sajtóértesülés szerint megkapja az esélyt a bizonyításra, de a brémaiak inkább újra kölcsönadnák őt.
jún. 6
12:24
Dárdai megőrül a válogatottért (Blikk)
Budapest — Dárdai Pál (39) a futball megszállottja.
jún. 6
12:27
Bajnokok Ligája: Egy lépésre a történelemtől - jön a döntő (Agroinform)
Barcelona ötödször vagy Juventus harmadszor? Szombaton este következik az év mérkőzése.
jún. 6
12:42
Férfi kézilabda: egy Karabatica már van a PSG-nek (She)
Az új edző után új játékos érkezését is bejelentette a francia PSG férfi kézilabdacsapata. A párizsi sztárklub 2019-ig szóló szerződést kötött Luka Karabaticcsal.
jún. 6
13:18
A holland futball-válogatottat legyőzte az Egyesült Államok (Infostart)
Meglepő győzelmet ért el a házigazda hollandok ellen az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja az Amsterdam Arenában péntek este rendezett barátságos mérkőzésen.
jún. 6
13:36
BL: Seedorf újra a pályán, Trezeguet vigyorog – galéria (She)
A Bajnokok Ligája szombati döntőjének felvezetéseként az Európai-labdarúgó Szövetség (UEFA) gálamérkőzést rendezett számos egykori klasszis részvételével. A világválogatott a két döntős együttes, a Juventus és a Barcelona legendáiból összegyúrt csapattal mérkőzött meg. Tekintse meg a találkozó legjobb képeit!
jún. 6
13:36
Visszatér a a bombázó anyuka! (Blikk)
Budapest — Visszatér az élvonalba a Blikk olvasói által többször a legszexisebb sportolónőnek választott Tápai Szabina (29), aki az újabb babavállalást is betervezte.
jún. 6
13:54
Ennek tud örülni Szilágyi Áron (Infostart)
Pénteken megkezdődött a franciaországi Montreux-ben a vívó Európa-bajnokság. A Vasas olimpiai bajnoka, Szilágyi Áron hétfőn kezdi meg szereplését, alig több mint egy héttel azután, hogy a moszkvai kard Grand Prix-n bronzérmes lett. "Két rosszul sikerült verseny után újra felállhattam a dobogóra - ugyan csak a legalsó fokára, de ennek tudok örülni" - fogalmazott az InfoRádióban Szilágyi Áron.
jún. 6
13:54
Ez Buffon álma! (Blikk)
Berlin — Gianluigi Buffon (37) szinte mindent megnyert a pályafutása alatt, de a Bajnokok Ligája-serleget még nem emelhette a magasba.
jún. 6
13:56
Tévez és Messi összecsap (Blikk)
Berlin — Dél-amerikai különpárbaj a Bajnokok Ligája-fináléjában. Az argentin válogatott két tagja, Carlos Tévez (31, Juventus) és Lionel Messi (27, Barcelona) összecsap.
jún. 6
14:30
Félmillió euróval dotálja a LEN az idei úszó- és műugró Eb-k legjobbjait (Infostart)
Félmillió eurót oszt szét az Európai Úszó Liga (LEN) az ez évi műugró és úszó Eb-ken legjobban szereplők és azok nemzeti szövetségei között.
jún. 6
14:33
Bajnokok Ligája: Így látják tippmestereink az esélyeket (Agroinform)
Íme, a szerkesztői vélemények arról, mi is várható a BL-döntőben.
jún. 6
14:48
Roland Garros - Djokovic vívhatja a döntőt Wawrinkával (Infostart)
Novak Djokovic játszik a svájci Stan Wawrinkával a francia nyílt teniszbajnokság vasárnapi férfi fináléjában, miután a szerb világelső ötszettes küzdelemben nyert a tornán harmadikként kiemelt brit Andy Murray ellen a pénteken kezdődött, de sötétedés miatt félbeszakadt és szombatra halasztott második elődöntőben.
jún. 6
14:48
Vívó Eb: Szász Emese bejutott a legjobb 16 közé (She)
A magyarok közül egyedüliként Szász Emese bejutott a legjobb 16 közé párbajtőrben a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 6
15:06
Vívó Eb - Szász Emese a legjobb 16 között (Infostart)
A magyarok közül egyedüliként Szász Emese bejutott a legjobb 16 közé párbajtőrben a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 6
15:24
Barca: öt évre aláírt a spanyol válogatott – sajtóhír (She)
Aleix Vidal, a Sevilla Európa-liga-győztes labdarúgója 10 millió euróért a Barcelonáé, a játékos ötéves szerződést kötött a triplázásra készülő katalánokkal, az üzletet az elnökválasztás előtt jelentik be hivatalosan – írja az As.
jún. 6
15:26
F1: Vettelt nem zavarja, hogy Webber könyvben tálal ki (She)
Sebastian Vettel nem aggódik Mark Webber hamarosan megjelenő önéletrajzi könyve miatt. A négyszeres világbajnok német 2009 és 2013 között az ausztrál csapattársa volt, több összezördülésük volt, s Webber hamarosan megjelenő könyvében az F1-es karrierje titkaira is fényt derít.
jún. 6
15:27
Djokovic vívhatja a döntőt Wawrinkával (Metropol)
Novak Djokovic játszik a svájci Stan Wawrinkával a francia nyílt teniszbajnokság vasárnapi férfi fináléjában.
jún. 6
15:42
WTCC: Michelisz a 8., majd a 3. helyről rajtol Moszkvában (She)
Michelisz Norbert a nyolcadik helyen zárta a túraautó-vb moszkvai állomásának időmérő edzését, így a második versenyt a harmadik rajtkockából kezdheti meg vasárnap.
jún. 6
15:44
Videó: ilyen a Bajnokok Ligája-divat Berlinben (She)
A Juventus–Barcelona mérkőzésre, a labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőre figyel ma a sportvilág. Ennek anyagi vonzatait élvezik a berlini üzletek, mint például a hivatalos bolt, amelyben a fináléhoz kapcsolódó tárgyak, mezek, sálak, zászlók kaphatók. Az itteni nyüzsgést mutatja be az NSO Tv.
jún. 6
15:45
U20-as vb: Karnyújtásnyira a magyar továbbjutás (Agroinform)
Az Afrika-bajnok Nigéria ellen a magyar csapatnak egy remi biztos továbbjutást érne, de akár egy szűk zakó is jó lehet.
jún. 6
16:00
Hogyan kerülhetett a Juventus a BL döntőjébe? (Infostart)
Szombat este a Barcelona és a Juventus mérkőzik meg a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében. A legrangosabb európai labdarúgókupa jelenlegi nevén 23., jogelődjeivel együttvéve 60. alkalommal került kiírásra a 2014-2015-ös idényben. A döntő helyszíne a berlini Olimpiai Stadion.
jún. 6
16:00
BL: A döntőre készülök, mióta a Juvéhoz igazoltam – Pirlo (She)
Andrea Pirlo, a Juventus labdarúgója harmadszorra is Európa trónjára ülhet, ha a „zebrák” legyőzik a Barcelonát a szombat esti Bajnokok Ligája-döntőben, de az olasz legenda a hatalmas tét ellenére a tőle megszokott nyugalommal várja az összecsapást, ugyanis majdnem négy éve, Torinóba igazolása óta erre a pillanatra készül.
jún. 6
16:02
PL: Én leszek a világ legboldogabb embere, ha... – Hazard (She)
Eden Hazard, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea labdarúgója arra buzdítja a londoni klub vezetőségét, hogy csenjék el a Liverpool orra elől honfitársát, Christian Bentekét, az Aston Villa csatárát.
jún. 6
16:04
F1: Kanadai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A pénteki borús idő után a várakozásoknak megfelelően derűs reggel fogadta a csapatokat és a szurkolókat a montreali versenypályán. A harmadik szabadedzésen, de legkésőbb az időmérőn kiderül, mennyivel került közelebb a Ferrari a Mercedesekhez. Kövesse a tréninget frissülő cikkünkkel!
jún. 6
16:06
Kajak-kenu: Kárász párosban is; Kovácsék 200 m-nél feladták (She)
Kárász Anna és Vad Ninetta párosa nyerte meg a K–2 500 méter fináléját a szegedi első világbajnoki válogatóversenyen, olvasható a szövetség honlapján. Kárászék nagy csatát vívtak a Szabó Gabriella, Fazekas-Zur Krisztina kettőssel, míg a kétszeres olimpiai bajnok Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa duó 200 méternél leállt.
jún. 6
16:18
Részvételi rekord a Kékes Csúcsfutáson (Infostart)
Részvételi rekord született a szombati KPMG Kékes Csúcsfutáson: a 11,6 kilométeres távú versenyre 2013 futó nevezett.
jún. 6
16:54
Vívó Eb - Szász Emese már biztos érmes (Infostart)
A francia Maureen Nisima és a német Britta Heidemann után két újabb ellenfelét is legyőzte Szász Emese a női párbajtőrözők 64-es tábláján, ezzel bejutott az elődöntőbe és már biztos érmes a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 6
16:54
Napoli: megvan Benítez utódja, ősszel debütált a Serie A-ban (She)
Egybehangzó olasz lapértesülések szerint Maurizio Sarri követi Rafael Benítezt a Serie A-ban szereplő SSC Napoli kispadján, a hivatalos bejelentés csak órák kérdése.
jún. 6
17:15
Bajnokok Ligája: Olvasóink közel sem annyira biztosak a Barcelona sikerében (Agroinform)
Mindössze minden második olvasónk véli úgy, hogy a Barcelona 90 perc alatt eldönti a berlini finálét.
jún. 6
17:30
Bajnokok Ligája - Ellepték a szurkolók Berlin központját (Infostart)
Szombat délutánra az FC Barcelona és a Juventus labdarúgócsapatának rajongói ellepték Berlin központját, ahol a 20.45-kor kezdődő Bajnokok Ligája-döntő előtt színes programokat szerveztek számukra.
jún. 6
17:33
Roland Garros: Serena a trónon, Djokovics a döntőben (Agroinform)
A szerb döntő játszmában jutott a fináléba, Serena pedig megint nagyon izgalmassá tette a mérkőzését.
jún. 6
17:48
Serena Williamsnek megvan a 20. Grand Slam-győzelme (Infostart)
A világelső Serena Williams nyerte a francia nyílt teniszbajnokság női versenyét, miután a szombati döntőben három játszmában győzedelmeskedett a cseh Lucie Safarova felett.
jún. 6
18:27
Serena Williams 20. Grand Slam-győzelme (Metropol)
A világelső Serena Williams nyerte a francia nyílt teniszbajnokság női versenyét, miután a szombati döntőben három játszmában győzedelmeskedett a cseh Lucie Safarova felett.
jún. 6
18:29
Rosberg nyerte a harmadik szabadedzést (Metropol)
Nico Rosberg nyerte a Forma-1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését.
jún. 6
18:42
Kanadai Nagydíj - Rosberg nyerte a harmadik szabadedzést (Infostart)
Nico Rosberg nyerte a Formula-1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését.
jún. 6
19:00
Bayern: hogy mennyi? Lebilincselő statisztika Neuerről (She)
Egészen elképesztő statisztikai csomagot osztott meg Manuel Neuerről klubja, a Bayern München hivatalos Facebook-oldala.
jún. 6
19:18
BL-döntő: Buffon hasonmása bejutott a Juve szállodájába (She)
Ez aztán a kész átverés. A Bajnokok Ligája döntőjében pályára lépő Juventus kapusa, Gianlugi Buffon rövid időn belül kétszer is megérkezett az olasz klub berlini szállodájába. Vagy mégsem?

Keresés