2015. július 2. csütörtök

júl. 2
3:36
Női vb: bombaöngól a 92. percben, döntős a címvédő (She)
A kanadai női világbajnokság elődöntőjében a címvédő japán válogatott 2–1-re legyőzte Angliát, ezzel bejutott a vancouveri döntőbe, ahol az Egyesült Államok lesz az ellenfele. Az ázsiai csapat győztes gólja a 92. percben született, amikor Laura Bassett védhetetlenül lőtt a saját kapujába.
júl. 2
6:00
Hamilton szerint csúnyák a Forma-1-es kupák (Infostart)
Csúnyának tartja a futamgyőzteseknek járó kupákat Lewis Hamilton, a Forma-1-es világbajnoki sorozat címvédője.
júl. 2
6:02
Wimbledon - A londoni a legnépszerűbb Grand Slam-torna a közösségi médiában (Infostart)
A négy Grand Slam-torna közül a jelenleg zajló wimbledoni nyílt teniszbajnokság a legnépszerűbb a közösségi médiában.
júl. 2
7:12
Hertha: „Nem félek Dibusztól, én vagyok az első számú kapus” (She)
A német Bild interjút készített Thomas Krafttal, a Hertha német kapusával, akinek azt a kérdést is feltették, mit szólna hozzá, ha a magyar válogatott Dibusz Dénest szerződtetné a Dárdai Pál edzette klub.
júl. 2
7:30
Ajánló: kezdődik – tétmeccsen az FTC, a DVSC és az MTK (She)
Csütörtökön a magyar csapatok számára is elkezdődik a 2015–2016-os futballidény tétmérkőzéseinek sorozata, a Debrecen, a Ferencváros és az MTK is pályára lép az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában. A DVSC és az MTK itthon játszik montenegrói, illetve szerb ellenfelével, míg a Ferencváros Hollandiában lép pályára a helyi élvonalból idén kieső, a nemzetközi kupában „fair play jogon” induló…
júl. 2
7:48
Női kézi: európai kupaindulásra gyűjt a londoni magyar csapat (She)
A két évvel a megalapítása után a brit női kézilabda-bajnokság harmadik helyén végző, magyar játékosokból álló London Angels a hét elején megkapta a felkérést a brit szövetségtől arra, hogy elinduljon az európai kupákban. A bökkenő az, hogy a nevezési határidő július 3., azaz péntek, a szerepléshez szükséges tízezer font viszont még nincs meg a klubnak, amely villámgyűjtést szervez az interneten.
júl. 2
7:50
Portugália: 6.5 millió euró is kevés a Vidi korábbi csatáráért (She)
Orosz és portugál lapok is beszámoltak arról, hogy az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szpartak Moszkva szerződtetné a portugál Bragától Zé Luíst, a Videoton korábbi csatárát, ráadásul nem is alacsony összegért.
júl. 2
8:24
Hertha: Dárdai júliusban ismét tárgyal a klubbal a jövőről (She)
Dárdai Pál először ismerte el, hogy szívesen látná csapatában a Leverkusentől tavasszal kitett bosnyák Emir Spahicot. A Herthát és a magyar válogatottat is irányító szakember elmondta, júliusban ismét beszél Michael Preetz klubigazgatóval a kettős feladatvállalásáról.
júl. 2
8:26
Légiósok: Németh újra varázsolt, hatig meg sem állt a KC – videó (She)
A legjobb nyolc közé jutott a Sporting Kansas City az amerikai US Open-kupában, miután 6–2-re legyőzte az FC Dallast. Németh Krisztián tartja kiváló formáját, két gólt szerzett – az egyiket az alapvonal mellől, a kapust átemelve.
júl. 2
8:27
Női labdarúgó-vb: öngóllal jutott döntőbe a címvédő Japán (Metropol)
A vasárnap magyar idő szerint hajnali 1 órakor kezdődő vancouveri fináléban Japán az olimpiai bajnok amerikaiakkal találkozik.
júl. 2
9:00
Videó: Doll is kipróbálta a műfüvet – itt játszik a Fradi! (She)
Csütörtökön a holland Go Ahead Eagles vendégeként kezdi meg Európa-liga-szereplését a Ferencváros labdarúgócsapata. A zöld-fehérek szerda reggel elutaztak a mérkőzés helyszínére, Emmenbe, ahol Thomas Doll már edzést is tartott az együttesnek. A fradi.hu videója.
júl. 2
9:02
El: Újpestről szóló, 85 éves karikatúrát idézne fel a Fradi (She)
A Ferencváros csütörtök este a Go Ahead Eagles ellen, Emmenben kezdi meg a labdarúgó Európa-liga küzdelmeit. Az Újpest 85 évvel ezelőtt már összecsapott a holland együttessel, aminek sima, 7–0-s magyar siker lett a vége – ezt a végeredményt minden bizonnyal a zöld-fehérek is szívesen aláírnák előre…
júl. 2
9:18
DVTK: egy nappal később csatlakozik a felcsúti védő (She)
Az eredeti tervek szerint már a szerdai felkészülési meccsen pályára lépett volna a Diósgyőr felcsúti kiszemeltje, Tamás Márk, de a védő egy nappal később csatlakozik a kerethez.
júl. 2
9:18
Wimbledon: Murray, Nadal és Berdych is megizzadhat a továbbjutásért (Agroinform)
Az angol nyílt teniszbajnokság csütörtöki játéknapján mindkét nemnél kialakulnak a legjobb 32 párosításai.
júl. 2
9:20
Universiade: győzelemmel kezdett a címvédő pólócsapat (She)
Bár a hivatalos megnyitóra csak pénteken kerül sor a 28. universiadén a dél-koreai Kvangdzsuban, a magyar férfi vízilabda-válogatott már megkezdte szereplését, és Olaszországot 10–8-ra legyőzte.
júl. 2
9:22
Real Madrid: a korábbi elnök elárulta Ramos szándékát (She)
Ramón Calderón, a labdarúgó La Ligában szereplő Real Madrid korábbi elnöke néhány napja már megszólalt a 29 esztendős Sergio Ramos ügyében, aki a hírek szerint mindenképpen távozna a csapattól, szerdán pedig ismét beszélt a spanyol középhátvéd helyzetéről.
júl. 2
9:54
Gyenge szélben rajtolt el a Kékszalag (Infostart)
Gyenge szélben rajtolt el szerdán 9 órakor Balatonfüredről a 47. Kékszalag Árkád Nagydíj vitorlásverseny, Európa leghosszabb tókerülő regattája.
júl. 2
9:54
MU: eltört Chicharito kulcscsontja, heteket hagy ki – videó (She)
Fájdalmasan ért véget Javier Hernández számára a Mexikó–Honduras (0–0) felkészülési labdarúgó-mérkőzés. A Manchester United csatárát a 41. percben a hondurasiak védője, Brayan Beckeles kibillentette az egyensúlyából és a jobb vállára esett, amely azonnal eltört.
júl. 2
9:56
NB I: az idei 3. kontinenstorna indul NB I-es játékossal (She)
Két, NB I-ben szereplő játékos is ott lesz a jövő szerdán kezdődő észak-amerikai Arany-kupán. A Kanadában és az Egyesült Államokban rendezendő kontinensviadalon a salvadoriaknál Arturo Álvarez (Videoton), a panamaiaknál pedig Anibal Godoy (Bp. Honvéd) került be a szűk keretbe.
júl. 2
10:12
Légiósok: Németh magyarul üzent, szép gesztus a csapatától – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a Sporting Kansas City labdarúgócsapata a duplázó Németh Krisztián (és Dominic Dwyer) vezérletével 6–2-re legyőzte az FC Dallast az amerikai US Open-kupában és bejutott a legjobb nyolc közé. A magyar válogatott támadó a mérkőzés után magyarul értékelt a csapat hivatalos televíziójának, amely ráadásul magyar címet is adott a videónak!
júl. 2
10:14
Chelsea: édesapja megerősítette, Falcao a „kékek” játékosa (She)
Amit már régóta sejteni lehetett, azt most a 29 éves Radamel Falcao édesapja, Radamel Falcao García, valamint a csatár nagybátyja, Herbert King is megerősítette – Falcao a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását, és július 20-án csatlakozik az együtteshez.
júl. 2
10:16
Haladás: Szombathelyen sem kötelező a klubkártya (She)
A Haladás NB I-es labdarúgócsapata a hivatalos honlapján reagált a Magyar Labdarúgó-szövetség tegnapi bejelentésére, arra, hogy az új szezonban már nem lesz kötelező a szurkolói kártya alkalmazása.
júl. 2
10:30
Universiade - Győzelemmel kezdett a férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
Győzelemmel kezdett a címvédő magyar válogatott a dél-koreai Kvangdzsuban az Universiade férfi vízilabdatornáján, amely már a pénteki nyitóünnepség előtt elrajtolt.
júl. 2
10:30
Öttusa-vb: négy magyar a 81 fős női selejtezőben Berlinben (She)
Nyolcvanegy női öttusázó versenyez csütörtökön a 36 döntős helyért a berlini öttusa-világbajnokságon.
júl. 2
10:32
Videó: a legváratlanabb helyen tűnt fel CR Aranylabda-üvöltése (She)
Ki ne emlékezne Cristiano Ronaldo klasszikussá érő üvöltésére, mikor átvette harmadik Aranylabdáját? A Real Madrid portugál klasszisának harci kiáltása most egészen váratlan helyen, egy esküvőn tűnt fel. Tehát a kérdés: akarod-e a jelenlevő hölgyet feleségül venni?A válasz pedig…
júl. 2
10:33
Elpusztult Overdose (Metropol)
A nemzetközi hírű telivér szerda délután, egy németországi tenyésztelepen múlt ki súlyos betegség után.
júl. 2
10:48
Elpusztult Overdose (Infostart)
A nemzetközi hírű telivér, a német sajtó által magyar csodalónak is nevezett Overdose szerda délután háromnegyed hatkor, 10 éves korában egy németországi tenyésztelepen elpusztult - adta hírül a pannoniaoverdose.hu portál.
júl. 2
10:48
Lósport: tízévesen elpusztult Overdose, a magyar csodaló (She)
Szerda délután Németországban elpusztult Overdose, az utóbbi évek legsikeresebb magyar versenylova – írja az pannoniaoverdose.hu.
júl. 2
10:50
MTK: teljesen eltűnt a Hidegkuti-stadion – fotó (She)
Az MTK labdarúgócsapatának hivatalos honlapja az elmúlt hónapokban a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatóinak fotósorozatán keresztül követte nyomon a Hidegkuti Nándor Stadion bontását. A munkálatoknak ez a fázisa befejeződött, a régi stadion teljesen eltűnt – a legfrissebb képeken már csak az aréna hűlt helye látható.
júl. 2
11:24
Chelsea: apja megerősítette, Falcao a „kékek” játékosa (She)
Amit már régóta sejteni lehetett, azt most a 29 éves Radamel Falcao édesapja, Radamel Falcao García, valamint a csatár nagybátyja, Herbert King is megerősítette – Falcao a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását, és július 20-án csatlakozik az együtteshez.
júl. 2
11:26
MU: megaajánlat a Bayern sztárjáért? 160 millióba kerülhet (She)
Német lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata mindent elkövet annak érdekében, hogy szerződtesse a Bayern München sztárját, a 25 esztendős Thomas Müllert.
júl. 2
11:28
F1: „Nincs értelme gyorsan kopó gumikat gyártani” (She)
A Formula–1-ben új tendert írtak ki a gumiszállításra, és a csapatokat 2011 óta ellátó Pirelli mellett a Michelin is versenybe szállt azért, hogy elnyerje az exkluzív jogot. A Nemzeti Sport Pascal Couasnonnal, a franciák motorsport-igazgatójával beszélgetett.
júl. 2
11:30
Videó: Williams rohant, Babost tapsolták pimasz ütése után (She)
Babos Tímea 6:4, 6:1-es vereséget szenvedett Serena Williamstől a wimbledoni teniszbajnokság női egyesének második fordulójában. A magyar játékosnak azonban egyáltalán nem kell szégyenkeznie, sok szép és váratlan pontot szerzett az amerikai világelső ellen a centerpályán, tizenötezer néző előtt. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
júl. 2
11:42
El: az MTK-nál jelezték, hosszú sorok lehetnek a pénztáraknál (She)
Az MTK labdarúgócsapata megkezdi az Európa-liga-küzdelmeket, László Csaba együttese a szerb Vojvodinát fogadja a Szusza Ferenc Stadionban 20.30 órától. A klub tájékoztatást adott ki a beléptetéssel kapcsolatban, melyet változtatás nélkül közlünk.
júl. 2
11:44
NB II: nyolc klub indítana második csapatot is (She)
Kérelemmel fordult az NB II-es bizottság – a második vonalban szereplő labdarúgócsapatok érdekképviselete – a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségéhez, és kérik, javasolják, hogy a másodosztályú együttesek második csapatot is indíthassanak. A Nemzeti Sport információi szerint a soron következő elnökségi ülésen foglalkoznak a felvetéssel.
júl. 2
11:45
Elrajtolt a Kékszalag mezőnye (Metropol)
Európa leghosszabb tókerülő regattája gyenge szélben rajtolt el szerdán 9 órakor Balatonfüredről.
júl. 2
11:46
HFL: a rekordbajnoké vagy a pozsonyi újoncé lesz az arany? (She)
Itthon tudja tartani a kupát a Budapest Wolves? Már első szezonjában megnyeri a magyar amerikaifutball-ligát (HFL) a Bratislava Monarchs? A kanadai (Paul de Pass / Monarchs) vagy az amerikai (Darrell Tate / Wolves) klasszis megállítása sikerül? Eladja-e a szezonban először a labdát a pozsonyiak irányítója? Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ azok, akik szombaton kilátogatnak a BVSC-…
júl. 2
12:00
WTCC: lehet, hogy a 2016-os idény után kiszáll a Citroën (She)
A 2016-os szezon után elhagyhatja a túraautó-világbajnokságot (WTCC) a Citroën, amely máris jelezte, hogy a következő év végén csökkenti a motorsportokra szánt kiadásait.
júl. 2
12:00
Európa Liga: Egy kiütéses győzelem, egy szoros siker és egy vereség - tippjeink a magyar meccsekre (Agroinform)
A hajdúságiak már az első meccsen eldönthetik a továbbjutást, de a Ferencvárostól is győzelmet várunk Hollandiában.
júl. 2
12:02
FIFA: az Egyesült Államok hét letartóztatott kiadatását kérte (She)
Az Egyesült Államok hivatalosan kérte a svájci hatóságoktól, hogy adják ki a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hét magas rangú tisztségviselőjét, akiket május végén amerikai kérésre letartóztattak korrupció gyanújával – közölte csütörtökön a svájci szövetségi igazságügyi hivatal.
júl. 2
12:18
NB II: telefonon közölték a csatárral, nem számítanak rá (She)
A labdarúgó NB II egyik újonca, a Budaörsi SC meglepetésre nem számít a jövőben az NB III-as bajnoki címet szerző csapat alapemberére, Sánta Attilára. A 26 éves futballista szerződése lejárt, amelyet a klub nem hosszabbított meg.
júl. 2
12:20
Real: megegyeztek a Juve sztárjával, 30 millióért érkezik? (She)
Spanyol lapértesülések szerint José Ángel Sánchez, a La Ligában szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának vezérigazgatója mindenben megegyezett Fernando Felicevichcsel, a chilei Arturo Vidal ügynökével, így a 28 éves középpályás hamarosan a blancók játékosa lesz.
júl. 2
12:36
Női kosár: Iványi Dalma lesz a PINKK szakmai igazgatója (She)
Iványi Dalma lesz a PINKK Pécsi 424 női kosárlabdaklub szakmai igazgatója. A következő hetekben a bevonásával alakítják ki az új szakmai stábot és véglegesítik a játékoskeretet.
júl. 2
12:38
Videó: ez a fanatizmus! Görögtűz és 15 ezer ember az edzésen (She)
Elképesztő hangulat várta a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő Feyenoord futballistáit a De Kuipben. A rotterdami együttes első nyári edzésére több mint tizenötezren látogattak ki, és a fanatikusok már akkor nagyszerű hangulatot varázsoltak a stadionba, amikor a labda még a fűhöz sem ért.
júl. 2
12:40
NB III: rutinos középpályással erősíthet a Szpari (She)
Az NB I-es licencétől megfosztott és az NB III-ba visszasorolt Nyíregyháza ütőképes keretet szeretne összerakni az augusztus 1-jén induló harmadosztályú bajnokságra; a klub legújabb kiszemeltje a rutinos középpályás, Ivancsics Gellért – számolt be róla a klub Facebook-oldala.
júl. 2
12:42
Lengyelország: Holmanék a 2. meccsüket is megnyerték (She)
A Holman Dávidot, Kádár Tamást és Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Lech Poznan a második nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte.
júl. 2
12:54
PMFC: befektetőkkel tárgyalnak, a polgármester bizakodik (She)
A pécsi önkormányzat százmillió forint kifizetését vállalja a PMFC leendő átvétele során – jelentette ki Páva Zsolt polgármester, aki az NB I-es licencétől megfosztott, az NB III-ba visszasorolt klub adásvétele kapcsán megállapított 300 millió forintos vételár kétharmadának törlesztését befektetőktől várja.
júl. 2
12:56
Real: Barcelonából jön Benítez első igazolása – hivatalos (She)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid visszavásárolta Lucas Vázquezt az Espanyol labdarúgócsapatától.
júl. 2
12:58
Videó: Alexis Sánchez óriási gesztusa, meghatódott a fiatal (She)
Alexis Sánchez, a chilei nemzeti csapat játékosa nagyszerű gesztust tett a legutóbbi edzésen. Az Argentína elleni Copa América-döntőre készülő házigazda együttes támadója egy ajándékkal lepte meg az egyik korosztályos válogatott labdarúgót.
júl. 2
13:00
Roma: lecsaptak a Real- és Barca-nevelésre egy trükkel (She)
A Real Madrid és a Barcelona labdarúgócsapatának utánpótlását is megjáró Iago Falqué kölcsönbe az olasz AS Romához került. Ilyen kölcsönről azonban nem gyakran hallunk…

Keresés