2015. július 3. péntek

júl. 3
0:18
DVTK: a Videoton korábbi védőjével erősítettek – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Tamás Márkot, a Puskás Akadémia védőjét.
júl. 3
0:22
El: A bírónak voltak a mérkőzést befolyásoló hibái - László (She)
Az MTK Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban nagyrészt üres lelátók előtt 0–0-t játszott az Európa-liga-selejtező 1. fordulójában a szerb Vojvodinával. Az NSO Tv interjúja László Csabával, Kanta Józseffel és Torghelle Sándorral.
júl. 3
6:36
Wimbledon - Karlovic maratoni csatában nyert (Infostart)
A horvát "szervakirály" Ivo Karlovic ötszettes csatában búcsúztatta az ukrán Olekszandr Dolgopolovot a wimbledoni nyílt teniszbajnokság második fordulójában.
júl. 3
6:38
Európa Liga - Az MTK gól nélküli döntetlent játszott (Infostart)
Az MTK Budapest gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a szerb Vojvodinával a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén.
júl. 3
6:40
Európa Liga - Priskin gólt szerzett (Infostart)
Priskin Tamás a 93. percben lőtt gólt a Slovan Bratislavában, csapata pedig 6-0-ra nyert a gibraltári Europa vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.
júl. 3
6:54
A Safram nyerte a 47. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásversenyt (Infostart)
A svájci Safram csapat Ventilo M1 típusú katamaránja nyerte a 47. Kékszalag Árkád Nagydíj vitorlásversenyt, Európa leghosszabb tókerülő regattáját.
júl. 3
7:12
A jelen és a közelmúlt legjobb magyar pólósai is vízbe szállnak Tatabányán (Infostart)
A július végi-augusztus eleji oroszországi világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott pénteken hivatalos mérkőzést játszik Szlovákia együttesével Tatabányán.
júl. 3
7:12
NB III: DVTK-t, Honvédot és DVSC-t megjáró csatár Barcikán (She)
A többek között a DVTK-ban, a Honvédban, Debrecenben és Pápán is futballozó csatár, Faggyas Milán a labdarúgó NB III-ban szereplő Kazincbarcika együttesében folytathatja pályafutását – számolt be róla a borsodi klub honlapja.
júl. 3
7:30
Ajánló: DVTK–Maccabi Tel-Aviv; magyar–brazil; német–angol (She)
A csütörtöki El-láz után pénteken egy jóval kevesebb meccset tartalmazó program vár a futball szerelmeseire. Összesen két találkozót rendeznek, elsőként, 17 órakor a DVTK az izraeli Maccabi Tel-Avivval csap össze felkészülési mérkőzésen, míg Németország Angliával csatázik a női vb bronzérméért.
júl. 3
7:32
Vitorlázás: a svájci Safram nyerte meg a 47. Kékszalagot (She)
A svájci Safram csapat Ventilo M1 típusú katamaránja nyerte meg az idei, gyenge szeles Kékszalag vitorlásversenyt. A Safram, amelynek szkippere Rodolphe Gautier, kormányosa pedig Christophe Péclard, pénteken 2 óra 6 perckor futott be a balatonfüredi célba.
júl. 3
7:33
A Safram nyerte a 47. Kékszalagot (Metropol)
A svájci Safram csapat Ventilo M1 típusú katamaránja nyerte meg az idei, gyenge szeles Kékszalag vitorlásversenyt.
júl. 3
7:48
Eusebio hamvait a Portugál Nemzeti Pantheonba szállítják (Infostart)
A portugál labdarúgás tavaly elhunyt legendás alakjának, Eusébiónak a földi maradványait pénteken a lisszaboni Nemzeti Pantheonba szállítják, ahol az ország történetének legjelentősebb alakjai nyugszanak.
júl. 3
7:48
Paks: „Jobb, mintha sehová sem kellenék” - Könyves válogathat ajánlatai között (She)
Noha december 31-ig szerződés köti Könyves Norbertet a Pakshoz, megeshet, hogy hamarosan klubot vált. A támadó négy csapattal is tárgyalt, ám egyelőre egyikkel sincs egyezség.
júl. 3
7:50
Hertha: Dárdai nem viccel, a kapusok védők maradnak (She)
Mint arról beszámoltunk, a 2015–2016-os idényre készülő Hertha BSC labdarúgócsapata első felkészülési mérkőzésén 7–2-re legyőzte az amatőr 1. FC Lübarst, a találkozó meglepetése azonban az volt, hogy Dárdai Pál vezetőedző a védelem közepére állította be kapusait. A magyar szakember elmondta, nem utoljára láthattuk a mezőnyben a berlini kapuvédőket.
júl. 3
8:24
El: Dzsudzsákék helyett a tatárföldiek indulhatnak (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalosan megerősítette, hogy a pénzügyi fair play megsértése miatt az Európa-ligából kizárt Dinamo Moszkva helyett a Rubin Kazany indulhat el a második számú kontinentális kupasorozatában.
júl. 3
8:42
Európa Liga - Eredmények (Infostart)
A labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának csütörtöki első mérkőzésein:
júl. 3
8:42
El: Csalódottak vagyunk, de a jövő héten jobb lesz – Gera (She)
Mint arról beszámoltunk, 1–1-es döntetlent játszott a Ferencváros labdarúgócsapata a holland Go Ahead Eagles vendégeként az Európa-liga selejtezőjének első körében. A találkozót követően Gera Zoltán, a zöld-fehérek játékosa értékelte a látottakat a FradiMediának.
júl. 3
8:44
Haladás: a héten bizonyíthat az elefántcsontparti támadó (She)
Szerdán csatlakozott a Haladás labdarúgócsapatához a 28 éves elefántcsontparti támadó, Patrick Vouho is, aki korábban a ciprusi (AEL Limassol), a grúz (Dinamo Tbiliszi) és a portugál (Académica) élvonalban szerepelt. A légiós – másokhoz hasonlóan – a héten győzheti meg a szakmai stábot arról, hogy érdemes szerződtetni.
júl. 3
9:00
Videó: észbontó kommentárt kapott Némethék „kivégzése” (She)
Németh Kriszitán, a Sporting Kansas City magyar csatára két góllal járult hozzá az FC Dallas 6–2-es legyőzéséhez az US Open-kupa csütörtök hajnali mérkőzésén. A nyolc gólt hozó találkozó összefoglalóját biztosan rengeteg magyar rajongó látta már, de ilyen formában még biztosan nem.
júl. 3
9:02
Dortmund: a Köln kétmilliót fizet, és viszi a középpályást (She)
A német Bild információi szerint a Bundesligában szereplő 1. FC Köln labdarúgócsapata kétmillió euróért megszerzi Milos Jojicsot a Borussia Dortmundtól.
júl. 3
9:04
NB III: 17 milliós fordulat Kozármislenyben – folytatják! (She)
Feleki Attila, a labdarúgó NB III-ban szereplő Kozármisleny tulajdonosa mégsem adja el 100 forintért a klubot a városnak, ehelyett a helyi önkormányzat szerdán megszavazott támogatását elfogadva, tovább finanszírozza – derült ki a Dunántúli Napló beszámolójából.
júl. 3
9:18
NB II: már kilenc érkező Mezőkövesden, Bajzát marad (She)
A Mezőkövesd ­Zsóry FC klubvezetősége jelentősen átalakította az NB II-es szezonra készülő labdarúgócsapat keretét. Az immár Benczés Miklós által irányított együttestől már nyolc játékos távozott, viszont érkeztek kilencen.
júl. 3
9:20
Fenerbahce: hatmillió eurót fizetnek az MU-nak Naniért (She)
A török élvonalbeli Fenerbahce labdarúgócsapata bejelentette, hogy tárgyal az angol Manchester Uniteddel, és az orvosi vizsgálat eredményétől függően szerződteti Nanit.
júl. 3
9:21
Világsztárok Fehérváron (Metropol)
Minden idők legrangosabb egynapos atlétikai versenyét láthatják a nézők - ígérik a szervezők.
júl. 3
9:36
Arsenal: „Úgy döntött, vált!” Rövidül a Dzsudzsák-lista (She)
Egybehangzó német és angol lapértesülések szerint a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray mindenben megállapodott az Arsenallal és Lukas Podolskival, a német játékos hamarosan aláírja szerződését a Süper Lig címvédőjénél.
júl. 3
9:36
Wimbledon: Maratoni derbik előtt (Agroinform)
Az angol nyílt teniszbajnokság pénteki játéknapján megkezdődnek a harmadik fordulós küzdelmek.
júl. 3
9:38
Rögbi7: rekordszámú nevező a gödöllői egyetemi Eb-re (She)
Július 23-tól Gödöllőn rendezik meg az egyetemi hetes rögbi Európa-bajnokságot. A sportág olimpiai szakágának rangos hazai megmérettetésére rekordszámú együttes nevezett. A férfiaknál tizenkét, a nőknél hét csapat száll versenybe a hetedik trófeáért, az eddigi rekord tizenhét résztvevő volt.
júl. 3
9:39
Javier Hernandez kulcscsonttörést szenvedett (Metropol)
Kulcscsonttörés miatt kihagyja a labdarúgó Arany Kupát Javier Hernandez, a Manchester United mexikói futballistája.
júl. 3
9:40
DVSC: „Kénytelenek voltunk néha keményebben fogalmazni” (She)
A Debreceni Városi Televízió interjút készített Papp László polgármesterrel, akit egyebek mellett a DVSC-Teváról is kérdeztek. A városvezető úgy fogalmazott: a DVSC messze a leghatékonyabban működő labdarúgóklub Magyarországon.
júl. 3
9:54
A magyar vízilabda-utánpótlás is a világ élvonalában van (Infostart)
Múlt héten rangos nemzetközi utánpótlás vízilabda-tornát rendeztek az olaszországi Lignanóban. A Habawaba nevű viadalon a Ferencváros korosztályos csapata bronzérmes lett, a KSI korosztályos együttese pedig a nyolcaddöntőig jutott.
júl. 3
9:54
Wimbledon: Nadal nem tudja, visszatérhet-e még a csúcsra (She)
Meglehetősen letörten értékelt Rafael Nadal a Wimbledonban Dustin Browntól elszenvedett 7:5, 3:6, 6:4, 6:4-es veresége után. A világklasszis spanyol teniszező attól tart, már nem kerül vissza ugyanarra a szintre, amivel legnagyobb sikereit aratta a füves pályás Grand Slam-tornán.
júl. 3
9:56
Női kézi: A Hypóban kiteljesedhet a pályafutásom – Mehlmann (She)
Mehlmann Ibolya megerősítette azt a korábbi sajtóhírt, mely szerint az osztrák bajnok Hypo NÖ női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A 33 éves, 133-szoros válogatott átlövő kétgyermekes anyukaként egyéves szerződést írt alá.
júl. 3
9:58
Copa: kín és mámor – így őrlődött Messi a 11-esek alatt (She)
Mit érez, hogyan reagál és viselkedik Lionel Messi, a világ egyik legjobb labdarúgója egy tizenegyespárbaj közben? Mintha csak szurkoló lenne.
júl. 3
10:00
Hegyikerékpár: hat ország 1300 versenyzőjét várja Esztergom (She)
Új versenyközponttal és új pályával, négy távon várják július 5-én a hegyikerékpárosokat Esztergomba. A 16. Duna Maratonon hat ország mintegy 1300 versenyzőjére számítanak a szervezők.
júl. 3
10:12
Férfi vízilabda: tízmilliós támogatás a Tatabányának (She)
Tízmillió forintos plusztámogatást kap a Tatabányai Vízmű Sportegyesület az ob I-es szereplésre a helyi önkormányzattól – adta hírül a megyei jogú város honlapja.
júl. 3
10:14
NHL: véget ért a Rangers klasszisának elképesztő utazása (She)
Bejelentette visszavonulását Martin St. Louis, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Rangers veterán játékosa.
júl. 3
10:16
Real Madrid: Ödegaard mehet, de nem kell sokat utaznia? (She)
Egybehangzó lapértesülések szerint Martin Ödegaard, a Real Madrid labdarúgócsapatának norvég fiatalja a következő idényt kölcsönben töltheti egy spanyol élvonalbeli együttesnél.
júl. 3
10:30
Hernandez kihagyja az Arany Kupát (Infostart)
Kulcscsonttörés miatt kihagyja a labdarúgó Arany Kupát Javier Hernandez, a Manchester United mexikói futballistája.
júl. 3
10:30
Galéria: 540 hajó – látványos képeken a 47. Kékszalag (She)
A széljárás nem kedvezett a hajóknak, de a hagyományok miatt így is nagy élményt jelentett a résztvevőknek és a nézőknek az idei, 47. Kékszalag. Hát még a győzteseknek! Kattintson a képre, és tekintse meg az 540 hajót felvonultató verseny legjobb képeiből összeállított galériánkat!
júl. 3
10:32
Videó: Dénesdtorcsmisérden lepipálták Henryt és Pirest (She)
Megtévesztő, egyben látványos büntetővel szerzett vezetést a Dunajska Luzna labdarúgócsapata a Rovinka elleni szlovák harmadosztályú bajnokin. A dénesdtorcsmisérdi csapatéhoz hasonló módszerrel próbálkozott Thierry Henry és Robert Pires is egy 2006-ban rendezett Arsenal–Manchester City bajnoki mérkőzésen, de akkor a francia páros mozdulatába baki csúszott.
júl. 3
10:34
Sevilla: az El-döntőben kikapott, most a győztesekhez igazol (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, Európa-liga-győztes Sevilla hivatalosan is bejelentette, hogy mindenben megállapodott az ukrán Jevhen Konopljankával.
júl. 3
10:36
F1: extra motort használhat a Honda, több változás lehet (She)
Egy extra motort büntetés nélkül használhat a Honda a 2015-ös F1-es idényben. Erről is döntött az F1-es szabályok alkotásáért felelős csoport a héten Angliában.
júl. 3
10:48
Man. City: egy sztár, egy drukker, egy szelfi – itt az új mez (She)
Bemutatta a 2015–2016-os szezonra készült hazai szerelését a Premier League-ben szereplő Manchester City.
júl. 3
10:50
Női kézi: Spanyolországban folytatja a Fradi volt légiósa (She)
A spanyol Prosetecnisa Zuazo kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Laura Steinbach. A 29 éves német légiós 2013 nyarán szerződött az FTC-Rail Cargo Hungariához, amelytől 2014 októberében honvágy miatt távozott.
júl. 3
11:06
Videó: a Liverpool kapusa delfinekkel „készül” Bogdánra (She)
Simon Mignolet, a Liverpool labdarúgócsapatának kapusa Dubaiban tölti mézesheteit újdonsült feleségével, Jasmien Claest-tel. A belga játékos pihenése alkalmával nem hagyhatta ki a delfinekkel való úszást sem, amelyet közösségi oldalán is megosztott rajongóival.
júl. 3
11:08
Superbike IDM: Mogyoródon a sorozat egy 13 éves magyarral (She)
Péntektől szombatig a Hungaroringen rendezik meg a Superbike IDM, azaz a német gyorsaságimotoros-bajnokság magyarországi futamát.
júl. 3
11:10
Spanyolország: Ramos döntött, elhagyja a Realt – sajtóhír (She)
A madridi kiadású Marca sportnapilap pénteki számában tényként közli, hogy Sergio Ramos pályafutását döntő elhatározásra jutott: elhagyja a Real Madridot. A lehetőség már hetek óta lebegtetve volt, a válogatott védő azonban ezidáig hezitált. Döntése most viszont végérvényes.
júl. 3
11:12
F1: Brit Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Tíz pont a különbség a világbajnoki pontverseny első és második helyén álló két pilóta, Lewis Hamilton és Nico Rosberg között a 19 futamos F1-es idény kilencedik versenye, a Brit Nagydíj előtt. Silverstone-ban a vb-címvédő és éllovas Hamilton hazai pályán versenyezhet – eddig kétszer nyert Silverstone-ban, 2008-ban és 2014-ben a Brit GP után a világbajnoki címet is megnyerte. Mi más lenne a célja…
júl. 3
11:24
A Hungaroringre látogat a német superbike-sorozat (Infostart)
Péntektől szombatig a Hungaroringen rendezik meg Superbike IDM, azaz a német gyorsaságimotoros bajnokság magyarországi futamát.
júl. 3
11:24
Európa-liga: nyolc előállítás a Go Ahead Eagles–FTC meccsen (She)
A holland rendőrség hivatalos közleménye szerint nyolc futballdrukkert kellett előállítani csütörtökön az 1–1-re végződő Go Ahead Eagles–Ferencváros Európa-liga-selejtező előtt és után.

Keresés