2015. július 10. péntek

júl. 10
0:15
El: A hibáinkkal felépítettük az ellenfelet, ez elfogadhatatlan - László Cs. (She)
Az MTK az első magyar búcsúzó az európai kupák 2014–15-ös idényében, miután Újvidéken hiába szerzett nagyon korán vezetést, végül 3–1-re kikapott a Vojvodinától. László Csaba, a kék-fehérek vezetőedzője nem volt feltétlenül elégedett azzal, amit csapatától látott...
júl. 10
0:19
El: Addig jó nekünk, ameddig lebecsülnek minket – Böde (She)
A Ferencváros könnyed játékkal 4–1-re legyőzte a Go Ahead Eaglest a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének visszavágóján, ezzel továbbjutott. Böde Dániel, Hajnal Tamás, Leandro de Almeida és Thomas Doll értékelése.
júl. 10
0:33
El: Úgy kezdődött minden, ahogy álmunkban szerepelt – Kanta (She)
Az MTK 3–1-re kikapott idegenben a Vojvodinától a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének visszavágóján, így 3–1-es összesítéssel kiesett. Kanta József értékelt.
júl. 10
5:06
Harcos rezidensből háziorvos (Behaviour)
Az egészségpénztárnak a betegségek megelőzését is finanszírozni kellene, nem csak a gyógyítást.
júl. 10
5:08
Nagy gond a nyári vérhiány (Behaviour)
Elképzelhető, hogy tervezett műtéteket későbbre kell halasztani.
júl. 10
7:45
Besiktas: megállapodtak a Dinamóval és Dzsudzsákkal – sajtóhír (She)
Firat Günayer török sportújságíró Twitter-bejegyzésében arról írt, hogy Dzsudzsák Balázs elfogadta a Besiktas ajánlatát, és a török klub megegyezett a magyar labdarúgó kivásárlásáról a Dinamo Moszkvával. Mindezt kétségbe vonja Kaan Bayazit, a besiktas-international.com szerkesztője.
júl. 10
8:03
Hertha: a vártnál radikálisabban alakítja át a keretet Dárdai (She)
A Bild úgy tudja, hogy Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője hat labdarúgó játékára nem számít a jövőben. A lap úgy értékeli, hogy ez a vártnál radikálisabb átalakítása a keretnek.
júl. 10
8:21
Békéscsaba: még egy ellenőrzés a bajnoki rajt előtt (She)
Alkalmas NB I-es mérkőzések rendezésére a békéscsabai Kórház utcai stadion, de a következő hét első napján még gyors ellenőrzést tartanak a létesítménynél – írja az újonc klub honlapja.
júl. 10
8:23
El: „150 percig jól játszottunk a Debrecen ellen, 30 perc kiejtett” (She)
Büszke volt csapata DVSC-Teva felett aratott 2–0-s győzelmére Dragoszlav Albijanics, a Szutjeszka Niksics vezetőedzője – más kérdés, hogy csapata így is kiesett az Európa-liga selejtezőjéből egy debreceni rossz periódus miatt.
júl. 10
8:39
Arany-kupa: Kuba hatot kapott – hol volt a fél csapat és az edző? (She)
Az Egyesült Államokban zajló Arany-kupán a C-csoportban is megkezdődtek a küzdelmek, a mexikói labdarúgó-válogatott hatot vágott Kubának, amelynek hét játékosa és a szövetségi kapitánya sem volt ott a meccsen. A hivatalos jelentések szerint hat játékos és a szakember vízumproblémák miatt, de ez kubai válogatott esetében mindig erősen véleményes.
júl. 10
8:57
Napi program: pályán a Haladás, az Újpest és a Vasas (She)
Három NB I-es klub játszik ma felkészülési mérkőzést: a Haladás, az Újpest és a Vasas nemzetközi találkozón lép pályára, miként az NB II-es Balmazújváros is. Az Egyesült Államokban zajló Arany-kupán és a görögországi U19-es Eb-n a csoportkör második fordulójában járnak az érintettek. A Szuperkupával megkezdődik az idény Lengyelországban, a Lech Poznan–Legia Warszawa találkozón reményeink szerint…
júl. 10
9:15
Rg vk: négy világbajnok, sztárparádé Budapesten (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) közzétette hivatalos honlapján a budapesti ritmikus gimnasztika világkupaverseny (augusztus 7-9.) nevezési listáját. A versenyen minden korábbi magyar vk-viadalnál nagyobb sztárparádé lesz, négy világbajnok indul a SYMA-csarnokban.
júl. 10
9:18
Wimbledon: A bukik Murrayt és Djokovicsot favorizálják (Agroinform)
Pénteken az uraké a főszerep Wimbledonban, Djokovics Gasquet-val, Murray pedig Federerrel csap össze az elődöntőben.
júl. 10
9:33
El: mint a megyeiben! Ez fogadta a DVSC-t Montenegróban - kép (She)
Nemcsak a pokoli meleg, hanem a futballpálya vonalazása is feladta a leckét a Debrecen játékosainak az Európa-ligában.
júl. 10
9:35
Videó: új szintre emelték a focit - „bokatörő” rangadó a dombon (She)
Erődben, öko- és vízen úszó stadionban már játszottak mérkőzést, de egy domboldalon ritkán, sőt, inkább soha nem rendeznek futballmeccset. Két norvég csapat új szintre emelte a labdarúgást, amelynek ez lett az eredménye!
júl. 10
9:37
El: „stílusos búcsú”, „képesek lettünk volna kiejteni a DVSC-t” (She)
Montenegróban természetesen az Európa-liga-selejtező első mérkőzésére, annak is az utolsó fél órájára fogják a Szutjeszka Niksics Debrecen elleni kupabúcsúját. A montenegróiak csapatkapitánya a vezetőknek is beszólt.
júl. 10
9:39
Kajak-kenu: negyvenmilliós kár keletkezett a központi bázison (She)
A szerdai vihar 40 millió forintos kárt okozott a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) központi bázisában, a csepeli Kolonics György Vízisport Központban.
júl. 10
9:51
A vihar tönkretette több kajak-kenu versenyző hajóját (Infostart)
A szerdai vihar 40 millió forintos kárt okozott a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) központi bázisában, a csepeli Kolonics György Vízisport Központban.
júl. 10
9:51
Wimbledon: Beckham úgy lett a meccs sztárja, hogy nem akart (She)
David Beckham, az angol labdarúgás legendája ellopta a show-t a Wimbledoni tenisztorna csütörtöki játéknapján.
júl. 10
9:53
Felkészülés: orosz élvonalbeli klubot győztek le Simonék (She)
A Simon Krisztiánt kezdőként az első félidőben soraiban tudó német másodosztályú 1860 München felkészülési mérkőzésen egygólos (2–1) győzelmet aratott az orosz élvonalbeli FK Ufa ellen.
júl. 10
10:09
Paks: három évre írt alá a Felcsútról érkező középpályás (She)
Hároméves szerződést kötött Szakály Dénes az NB I-es paksi labdarúgócsapattal, adta hírül a paksifc.hu. A középpályás a Puskás AFC-től érkezett, és már hetek óta a paksiakkal készült. Miután a szóbeli megállapodás már korábban megszületett az érintettek között, a szerződés aláírása csak idő kérdése volt.
júl. 10
10:45
El: botrányosan végződött a csere a Loki meccsén – videó (She)
Valószínűleg házon belül még lesz folytatása Nikola Sztijepovics kirohanásának. A Szutjeszka Niksics hátvédjét a Debreceni VSC ellen 2–0-ra megnyert Európa-liga-selejtezőn a 84. percben lecserélte Dragoszlav Albijanics vezetőedző, ezt Sztijepovics hangosan számon kérte mesterén. Az idegesség érthető volt, ha a montenegróiak még egy gól szereznek, összesítésben kiegyenlítenek.
júl. 10
10:47
Románia: Miriutát nem aggasztják új csapata problémái (She)
Ahogy korábban megírtuk, a tavasszal még a Győrt irányító Miriuta László újra Romániában vállal munkát. A tréner pénteken egy évre elkötelezi magát Marosvásárhely első számú futballcsapatához, az ASA Targu Mureshez. Miriutát nem aggasztják új csapata problémái.
júl. 10
10:48
Nemzetközi foci: Délen klasszikus derbivel rajtolnak (Agroinform)
Az ínséges nyári időknek lassan vége, szép lassan elrajtolnak a 2015/2016-os szezon mérkőzései is.
júl. 10
11:03
PL: klubrekord! A PSG-ből igazolt a Crystal Palace (She)
A Premier League-ben szereplő Crystal Palace klubrekordot jelentő 10 millió fontért átigazolta a Paris Saint-Germain középpályását, Yohan Cabaye-t.
júl. 10
11:21
Copa: elérte a tökéletességet Cavaniék ujjazós balhéja – kép (She)
A házigazda Chile sikerével végződő Copa América egyik legemlékezetesebb momentuma Edinson Cavani és Gonzalo Jara incidense.
júl. 10
11:23
Légiósok: Holman rátett egy lapáttal, 40 ezer néző előtt játszhat (She)
Sikeres ősszel feledtetné a nehéz tavaszt Lengyelországban Holman Dávid, aki szüntelenül edzett, hogy meghálálja a Lech Poznan bizalmát. Este Nikolics Nemanja csapata, a Legia elleni Szuperkupa-meccsen bizonyíthat, ha lehetőséget kap.
júl. 10
11:25
Képgaléria: zárt kapus mosolyország az Üllői úton (She)
Három El-induló labdarúgócsapatunkból kettő folytathatja szereplését a második számú európai kupasorozatban, miután a DVSC-Teva és a Ferencváros is sikerrel vette az első akadályt. Ellentétben az MTK-val. Az Üllői úton eltiltás miatt nézők nélkül rendezték meg a mérkőzést, a debreceniek megyei színvonalat idéző pályán kaptak ki, de megéltek a hazai előnyükből. Az MTK hiába szerzett vezetést,…
júl. 10
11:42
Wimbledon: Szerkesztőink kivesézték a hátralévő derbiket (Agroinform)
Tenisz fanatikus szerkesztőink ismét billentyűzetet ragadtak és kérdésekkel bombázták egymást.
júl. 10
11:57
PSG: irány a Bundesliga? Ibra elmondta, hol szeretne játszani! (She)
Zlatan Ibrahimovic könnyen lehet, hogy már idén nyáron elhagyja a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát. Egyelőre csak találgat a nemzetközi sportsajtó, hol köthet ki a svéd klasszis, Ibra pedig most újabb alapot szolgáltatott a pletykáknak.
júl. 10
11:59
Tour de France: 2007 óta először nem lesz sárga trikós (She)
Senki nem fogja viselni a sárga trikót a 2015-ös Tour de France hetedik szakaszán, miután az összetettben élen álló német Tony Martin kulcscsonttörés miatt feladni kényszerült a versenyt.
júl. 10
12:15
El: megvan a Loki Skonto elleni meccseinek időpontja (She)
A DVSC-Teva csütörtökön, magyar idő szerint 18 órakor lép pályára Rigában a Skonto elleni Európa-liga-selejtező első mérkőzésén.
júl. 10
12:17
Légiósok: az eltiltott Gulácsi sportszerű; kezdőnek várják (She)
A spox.com oldal részletesen foglalkozik az RB Leipzig kapusaival, és arra a szakmai következtetésre jutott, hogy a nyáron szerződtetett Gulácsi Péter lesz a másodosztályú labdarúgócsapat első számú kapusa az idényben. Miután lejárt az eltiltása...
júl. 10
12:19
Vidi: zúzós videóval mutatták be az új mezeket Juhászék (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton először hivatalos Facebook-oldalán mutatta meg a szurkolóknak a 2015–2016-os szezonra készült szereléseit, a hazai, az idegenbeli és a harmadik számú mezt.
júl. 10
13:09
Videó: Totti és a nagyi, CR és a hisztérika – miattuk sírnak a nők (She)
Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya a klub hivatalos szurkolói boltjában aláírásokat osztott és együtt fényképezkedett a drukkerekkel csütörtökön. Az egyik nagymamát annyira meghatotta a találkozás, hogy örömében elsírta magát.
júl. 10
13:11
Átigazolás: Sanghajban folytatja pályafutását Asamoah Gyan (She)
Kétéves szerződést kötött a kínai labdarúgó élvonalban szereplő Sanghaj SIPG csapatával a ghánai válogatott Asamoah Gyan.
júl. 10
13:45
Moto3: nagyot esett, műteni kell az összetett egyik éllovasát (She)
Nagyot esett, és a bal kézfejében törést szenvedett Miguel Oliveira a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto3 géposztályának Német Nagydíján. A pilóta az első szabadedzésen bukott az első kanyarban, most pedig haza kell térnie Portugáliába, hogy megműtsék a kezét.
júl. 10
14:03
Real Madrid: Marcelo 2020-ig hosszabbított a klubbal (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid 2020-ig meghosszabbította Marcelo szerződését, amely korábban 2018-ig volt érvényes.
júl. 10
14:06
Lengyel foci: Hogyan sikerül a magyar gólkirály bemutatkozása? (Agroinform)
Nikolics első tétmeccsére vár a Legiában, a Szuperkupa-fináléban a 3 magyart is foglalkoztató Lech Poznan az ellenfél.
júl. 10
14:39
PL: hihetetlen bejelentés a rekordigazolás előtt – kép (She)
Mint arról beszámoltunk, a Premier League-ben szereplő Crystal Palace klubrekordot jelentő 10 millió fontért átigazolta a Paris Saint-Germain középpályását, Yohan Cabaye-t. A hivatalos bejelentés előtt azonban történt valami…
júl. 10
14:41
Újpest: a klub sporttelepet vett a IV. kerületben (She)
Az Újpest tulajdonába került a IV. kerületben található Pálya utcai sporttelep, számolt be a hírről az ujpestfc.hu.
júl. 10
14:43
El: a DVTK is megtréfálta, de ez már sok volt a legendának (She)
Lemondott posztjáról Kraszimir Balakov, a bolgár Liteksz Lovecs labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután együttese a lett Jelgava ellen már az Európa-liga első selejtezőkörében búcsúzott.
júl. 10
14:45
Juventus: az Arsenal klasszisa jön, ha Pogba vagy Vidal megy? (She)
A Tuttosport pénteki címlapján számolt be arról az értesüléséről, miszerint az olasz bajnok Juventus szeretné szerződtetni Mesut Özilt a Premier League-ben szereplő Arsenaltól.
júl. 10
14:57
Eb 2016: hibázott az UEFA, Szerbia a felelős a botrányért, de... (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szerint az albán labdarúgó-válogatott nem tagadta meg a játékot tavaly októberben, a botrányos körülmények között félbeszakadt szerbiai Európa-bajnoki selejtezőn, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) így hibásan ítélte a találkozót 3–0-s eredménnyel a házigazda szerb csapat javára.
júl. 10
15:15
PL: a káromkodásra nem, a két 20 milliós transzferre igen? (She)
Nagy változásokon megy keresztül a nyáron az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle. A hírek szerint a „szarkák” a káromkodásra nemet, két 20 millió eurós transzferre viszont igent mondtak a napokban.
júl. 10
15:33
Bolt Londonban visszatér (Infostart)
A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt bejelentette, hogy hosszabb kihagyás után ismét futni fog, méghozzá 100 méteren a londoni Gyémánt Liga-versenyen.
júl. 10
15:33
Úszás: magyar ezüstérem a junior nyílt vízi Eb-n (She)
Kiss Nikoletta ezüstérmet szerzett a juniorok között a nyílt vízi úszók korosztályos Európa-bajnokságán, a svájci Teneróban.
júl. 10
15:35
Atlétika: Bolt tudja, hogy versenyeznie kell, indul Londonban (She)
A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt bejelentette, hogy hosszabb kihagyás után ismét versenyez, méghozzá 100 méteren a londoni Gyémánt Liga-viadalon.
júl. 10
15:51
Pool: „alig használt” Sterling eladó, de van egy-két tudnivaló (She)
Az egyik Liverpool-szurkoló eladásra kínálja az eBayen, a világ egyik legnagyobb internetes áruházában a klubtól elvágyódó Raheem Sterlinget, akit többek között a Manchester City szívesen vinne.
júl. 10
16:09
Wimbledon: nem sikerült az újabb döntő Baboséknak (She)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic nem jutott be a döntőbe a wimbledoni tenisztorna női páros küzdelmeiben, miután két óra három perc alatt három szettben kikaptak a másodikként rangsorolt Jelena Vesznyina, Jekatyerina Makarova orosz duótól.

Keresés