2015. július 13. hétfő

júl. 13
0:33
Darts: a „pitbull” harapott, de hol a címvédő és Van Gerwen? (She)
A 47 éves Robert Thornton sikerét hozta a dartsozók European Tour sorozatának hatodik állomása. A skót játékos a németországi Düsseldorfban rendezett verseny döntőjében a belga Kim Huybrechtset verte meg, aki a legjobb négy között legyőzte a világelső Michael van Gerwent.
júl. 13
5:39
Így fogadták van Persie-t Isztambulban (Infostart)
Több száz futballszurkoló fogadta az isztambuli Sabiha Gökcen repülőtéren vasárnap Robin van Persie-t, a Fenerbahce új igazolását.
júl. 13
6:51
MotoGP: a statisztika Rossi világbajnoki címét ígéri (She)
A MotoGP Német Nagydíját megnyerő Marc Márquez élvezte a motorozást a Sachsenringen, míg a pontversenyt vezető Valentino Rossi összességében elégedett a harmadik helyével, ráadásul a statisztika szerint ő nyeri meg a világbajnokságot.
júl. 13
7:09
Sterling brit átigazolási rekordért szerződhet a Manchester Citybe (Infostart)
Brit sajtóértesülések szerint a Manchester City megegyezett a Liverpoollal Raheem Sterling átigazolásáról, s a 20 éves szélsőt 49 millió fontért (21,2 milliárd forint) szerződteti a Vörösöktől.
júl. 13
8:03
Dinamo: Szinte biztos, hogy nem írok alá – Dzsudzsák (She)
Háromnapos szabadságát kihasználva ellátogatott a Balaton Soundra Dzsudzsák Balázs, aki a kgv.hu-nak nyilatkozva megerősítette azt a korábbi információt, miszerint szinte biztos, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a Dinamo Moszkvával.
júl. 13
8:03
Olasz siker a Margitszigeten (Metropol)
A szurkolók ezúttal is ugyanúgy özönlöttek a margitszigeti Hajós Alfréd Uszodába, ahogy a tavalyi Európa-bajnokságon.
júl. 13
8:21
Besiktas: mi lesz Dzsudzsákkal? Quaresmával megegyeztek – sajtóhír (She)
Török sajtóhírek szerint a Besiktas megegyezett a portugál válogatott labdarúgójával, Ricardo Quaresmával, aki 1+3 évre szóló szerződést ír majd alá, vélhetően ezen a héten. A hír magyar vonatkozásban azért érdekes, mert korábban arról volt szó, hogy a török klub szélsőnek Quaresmát vagy Dzsudzsák Balázst nézte ki magának. Mi lesz így a magyar játékossal?
júl. 13
8:23
Hertha: Dárdai Pál remek véleménye, de kiről? (She)
Dárdai Pál remek véleménnyel van fiatal játékosáról, Florian Kohlsról, aki akár nagyobb szerepet is kaphat a következő szezonban.
júl. 13
8:25
MLS: újabb villanás Némethtől, a passzból győztes gól (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) vasárnapi játéknapját a Sporting Kansas City 1–0-ra győzött a Vancouver Whitecaps vendégeként. A találkozó egyetlen találata előtt Németh Krisztián adta a gólpasszt.
júl. 13
8:57
Serenáé mind a négy Grand Slam-cím (Metropol)
A tavalyi év után 2015-ben is döntőt játszott Babos Tímea a wimbledoni nyílt bajnokságon.
júl. 13
9:15
Real Madrid: így forgatták meg a kést Casillas hátában - kép (She)
A futballvilág talán még fel sem fogta, hogy Iker Casillas, a Real Madrid emblematikus alakja az FC Portóhoz szerződött, a blancók egy apró gesztussal máris megforgatták a kést ikonjuk hátában.
júl. 13
9:17
Tenisz: Murray közelebb került svájci legyőzőjéhez – világranglisták (She)
A wimbledoni teniszverseny után a férfiak legfrissebb ATP-világranglistáján a top 10-ben nem történt változás, bár a harmadik helyen álló brit Andy Murray 360 ponttal közelebb került elődöntőbeli legyőzőjéhez, a második helyen található svájci Roger Federerhez.
júl. 13
9:19
MU: 33 millió euróért újabb középpályás jön, már orvosin (She)
Angliai beszámolók szerint a Manchester Unitednél orvosi vizsgálatra várják Morgan Schneiderlint, a Southampton középpályását, aki mintegy 25 millió font (33 millió euró, 10.5 milliárd forint) ellenében vált klubot. A Szentek megerősítették, hogy megegyezés született az átigazolás ügyében.
júl. 13
9:21
Arany-kupa: meglepetés! Mexikó ikszelt Guatemalával (She)
Meglepetés az Arany-kupa csoportkörének második fordulójában: a jó erőkből álló Mexikó erejéből csak gól nélküli döntetlenre futotta Guatemala ellen. A C-csoport első helyén a második találkozóján is kétgólos győzelmet arató Trinidad és Tobago került.
júl. 13
9:33
Légiósok: a válogatottságért is termeli a gólokat Németh (She)
A Sporting Kansas Citynél légióskodó Németh Krisztiánnak jól alakul az első MLS-szezonja. A magyar támadó hétfő hajnalban gólpasszal járult hozzá csapata Vancouver Whitecaps elleni 1-0-s győzelméhez, emellett vezeti a házi góllövőlistát, remek formájával pedig edzője és csapattársai mellett a szakértők elismerését is kivívta. Németh Krisztián az NSO Tv-nek beszélt a kezdeti időszakról, a Dallas…
júl. 13
9:35
Békéscsaba: egy légiós aláírt, a KTE tehetségével megegyeztek (She)
A Békéscsaba vezetőedzője, Zoran Szpisljak a hétvégi felkészülési meccs tapasztalatai után nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak a próbajátékosokról, a keretben történt legfrissebb változásokról.
júl. 13
9:54
Heti műsor: Kezdődik az NB I! (Agroinform)
A Vidi, a Loki és a Fradi is pályára lép a nemzetközi kupában, de a hét legfontosabb eseménye, hogy kezdődik az NB I!
júl. 13
10:09
Man. City: közel 100 millió fontba kerül Sterling – sajtóhír (She)
A klubrekordot jelentő vételár – 49 millió font – mellett további súlyos anyagi áldozatot vállalt a Manchester City a 20 éves Raheem Sterling megszerzéséért, aki sajtóhírek szerint öt évre írna alá, heti 200 ezer fontos fizetésért. Az angol klubnak így a transzfer összesen 100 millió fontjába kerül!
júl. 13
10:27
BL: adminisztrációs probléma a Vidinél, újonc kapus véd majd (She)
A Videoton labdarúgócsapata hétfő reggel 18 fős kerettel, busszal indult a Liszt Ferenc repülőtérre, ahonnan repülővel utazik tovább Angliába, a The New Saints elleni keddi Bajnokok Ligája-selejtező helyszínére. A vidi.hu beszámolója szerint a klub három légiósa nem tarthatott a csapattal.
júl. 13
10:45
Djokovics és Williams őrült diszkótáncot lejtett - videó! (Blikk)
London – A hagyományok szerint a wimbledoni tenisztorna ünnepi gáláján az első tánca a férfi és női egyes bajnokáé, a két világsztár elég lazán rázott.
júl. 13
11:03
Nyíregyháza: a cseh élvonal újoncánál folytatja a szlovák támadó (She)
A cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újoncánál, a Sigma Olomoucnál folytatja pályafutását a 32 éves Juraj Halenár, aki tavasszal a Nyíregyháza légiósa volt, a szerződése pedig június 30-án lejárt.
júl. 13
11:21
Videó: sorban álltak Bogdánért – már Pool-mezeket dedikál (She)
Bogdán Ádám jelenleg Bangkokban készül a szezonra a Liverpool labdarúgócsapatával. A magyar kapus és csapattársainak aláírásáért a thaiföldi Pool-rajongók tömege állt sorba.
júl. 13
11:23
Kosárlabda: haraggal ment el, örömmel tér vissza a PEAC-hoz (She)
Egyéves kihagyás után visszatér a PEAC-Pécs kosárlabdacsapatához a 75-szörös magyar válogatott Fűrész Diána. A klub és az irányító kapcsolata egy évvel ezelőtt viharos körülmények között szakadt meg, a kényszerű száműzetés azonban most véget ért.
júl. 13
11:25
Galéria: Babos és Serena, Djoko csókja, Hingis ölelése (She)
Vasárnap a férfi egyes és a vegyes páros fináléjával véget ért a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság. Galériánkban megtekintheti a bajnokok ünneplését, illetve azt, hogy Babos Tímea is ott volt a bajnokok vacsoráján. Íme, a 2015-ös Wimbledon legjobbjai!
júl. 13
11:27
Labdarúgás: őrület Grúziában – összecsaptak a Barca-meccs jegyeiért (She)
Hárman kórházba kerültek, többeket pedig elsősegélyben kellett részesíteni, miután az augusztus 11-ei Barcelona–Sevilla európai Szuperkupa-mérkőzés jegyvásárlói összecsaptak a rohamrendőrökkel a grúz fővárosban.
júl. 13
11:39
Haladás: a Fradi egy támadót is felajánlott Radóért cserébe (She)
Amint arról a Nemzeti Sport Online már beszámolt, a Ferencváros labdarúgócsapata ajánlatot tett a Haladás támadójáért, Radó Andrásért. Azóta megtudtuk, az üzlet részét képezheti Ugrai Roland is.
júl. 13
11:41
Kerékpár: 11 külföldi csapat indul a Tour de Hongrie-n (She)
Három földrész 11 országának 16 csapata, összesen 96 kerékpáros vesz részt az augusztus 4-én rajtoló Tour de Hongrie-n, amely olimpiai kvalifikációs viadal egyben.
júl. 13
11:57
Vizes vb - Benedek Tibor csapatot hirdetett (Infostart)
Benedek Tibor, a világbajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 13 játékost, aki a két hét múlva rajtoló oroszországi vb-n szerepel.
júl. 13
12:00
Sportfogadás: Valóra válik-e Berbatov álma? (Agroinform)
Ha igen, akkor óriásit kaszálhatunk a bolgár sztárcsatár nyári átigazolásával!
júl. 13
12:15
Barcelona: „Vicc! Hülyét csináltak magukból ezzel…” (She)
Sejtettük, hogy nem lesz szép az elnökválasztás az FC Barcelona labdarúgócsapatánál, és nem is kellett csalódnunk. A katalánoknál egyre keményebb kritikákat vágnak az ellenfelekhez – most épp Joan Laporta szólt be a jelenlegi vezérkarnak.
júl. 13
12:15
Benedek Tibor csapatot hirdetett a vizes világbajnokságra (Metropol)
A csapat két helyen változott a két éve világbajnokságot nyert együtteshez képest.
júl. 13
12:17
Vizes vb: Decker Á. és Bátori kimaradt – itt a kazanyi keret (She)
Benedek Tibor, a világbajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 13 játékost, aki a két hét múlva rajtoló oroszországi vb-n szerepel.
júl. 13
12:19
DVTK: elkezdődött! Markolóról ritkán látni ilyen szép képet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr hivatalos honlapján közölte, hogy a kivitelező kiválasztása és a szerződéskötés után ma elkezdődött a munka, építik a klub utánpótlás-edzőközpontját. A dvtk.eu látványos képet is mutatott a munkálatokról.
júl. 13
12:33
Paks: az egyik U-válogatott aláírt, a másik is követni fogja (She)
A Nemzeti Sport Online már korábban jelezte, hogy jó eséllyel Papp Kristóf (Gyirmót), az U-válogatott Kővári Róbert (legutóbb PMFC) és a szintén korosztályos válogatott Asztalos Dávid (MTK) is a Paksi FC-nél folytatja pályafutását – azóta előbbi kettő már aláírt, és utóbbi kölcsönvételéről is egyezség született.
júl. 13
12:51
Vívó-vb: három magyar női kardozó főtáblás (She)
Márton Anna kiemeltként, Garam Nóra és Várhelyi Anna pedig a hétfői selejtezőből jutott főtáblára a női kardozók között a moszkvai vívó-világbajnokság nyitó napján.
júl. 13
12:53
Heti program: a Vidi elkezdi; sorsolnak; rajtol az NB I (She)
A Videoton elkezdi, a Ferencváros és a Debrecen folytatja szereplését a nemzetközi kupákban, s közben a 3. selejtezőkörök pénteki sorsolásán az is kiderül, kiket kaphatnak, ha… A hét végén elrajtol az NB I 2015–2016-os kiírása is, a mérkőzések időpontjairól hivatalos tájékoztatást még nem kaptunk, mint ahogy hétfőn még azt sem lehet tudni, hogy melyik mérkőzéseket közvetíti a televízió. Az U19-es…
júl. 13
13:09
MU: Schweinsteigerről különös kép került elő az albumból (She)
Bastian Schweinsteiger egy lépésre van attól, hogy a Manchester United labdarúgócsapatához szerződjön. Bár a futballvilág nehezen dolgozza fel, hogy a bajorok ikonja távozik, egy képpel talán közelebb kerültünk ahhoz, hogy megtudjuk, miért akart elmenni Münchenből.
júl. 13
13:11
F1: „Ezt nehezebb elfogadni, mint ha Jules meghalt volna” (She)
Kezdi feladni a reményt a tavalyi Japán Nagydíjon súlyos fejsérüléseket szenvedő Jules Bianchi édesapja, aki szerint a jelenlegi helyzetnél könnyebben elfogadta volna, ha meghal a fia a balesetben.
júl. 13
13:12
Bajnokok Ligája: Meggondoltuk magunkat a Vidi kapcsán (Agroinform)
A vártnál lényegesen nehezebb dolga lesz a Videotonnak a The New Saints ellen.
júl. 13
13:13
Real: Ramos és Navas – az MU bekeményített De Gea-ügyben (She)
Sergio Ramost és Keylor Navast is be akarja vonni a David de Gea-transzferbe a Manchester United, ám a Real Madridnál hallani sem akarnak erről.
júl. 13
13:15
Kerékpár: Froome segítője elhagyja a Team Sky-t (She)
A szezon végén elhagyja a Team Sky kerékpároscsapatot az ausztrál Richie Porte, aki 2012-ben a brit Bradley Wigginst, egy évre rá pedig Chris Froome-ot segítette Tour de France-győzelemhez. A harmincesztendős Porte sajtóértesülések szerint az amerikai BMC Racingben folytatja pályafutását.
júl. 13
13:27
FTC: Radó András érkezését a héten bejelenthetik (She)
Mint arról a Nemzeti Sport Online hétfőn elsőként beszámolt, Radó Andrásért múlt héten ajánlatot tett a Ferencváros labdarúgócsapata, amit a legfrissebb értesüléseink szerint a Haladás kész elfogadni – az Újpestre is hívott támadó szerződtetését még a héten bejelentheti a Fradi.
júl. 13
13:27
Nekiesett a focista a gyúrónak - videó! (Blikk)
Szerencsétlen jelenetet láthattak a nézők a horvát labdarúgó-bajnokságban, a Dinamo Zagreb-Hajduk Split (1-1) mérkőzésen.
júl. 13
13:29
Chelsea: a Stoke Citytől érkezett az új egyes – hivatalos (She)
A Chelsea bejelentette, hogy négyéves szerződést kötött Asmir Begoviccsal, a Stoke City 28 éves bosnyák kapusával, aki az Arsenalhoz távozó Petr Cech helyét veszi át a Stamford Bridge-en.
júl. 13
13:31
Alpesi sí: újabb olimpikon jelentette be visszavonulását (She)
Bejelentette visszavonulását Kathrin Zettel, az osztrákok huszonnyolc éves világbajnok alpesi síelője. Versenyző- és honfitársai közül az utóbbi hetekben, hónapokban öten is úgy döntöttek, hogy befejezik a pályafutásukat.
júl. 13
13:45
Dinamo: menesztették Dzsudzsákék edzőjét – sajtóhír (She)
Orosz sajtóhírek szerint a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva menesztette Sztanyiszlav Csercseszovot, a csapat vezetőedzőjét a bajnokság hétvégi rajtja előtt.
júl. 13
13:45
Családja már nem bízik Bianchi felépülésében (Blikk)
Nizza – Kezdi feladni a reményt Jules Bianchi (25) felépülésével kapcsolatban a családja.
júl. 13
13:47
Golf: Spieth győzelemmel melegített a British Openre (She)
Az év első két majorversenyén győztes amerikai Jordan Spieth kiváló hangulatban várhatja a golfozók idei harmadik kiemelt tornáját, a csütörtökön kezdődő British Opent, a hétvégén megnyerte ugyanis az amerikai Silvisben rendezett John Deere Classic elnevezésű viadalt.
júl. 13
13:49
Serie A: Sousa nem kispályázik – Balotelli érkezhet (She)
Paulo Sousa nagy fába vágta a fejszéjét, a Fiorentina új vezetőedzője Mario Balotellit irányíthatja a következő szezonban, olasz sajtóhírek szerint ugyanis a Liverpool és a firenzei klub tárgyalóasztalhoz ült egymással.
júl. 13
14:03
BL: a walesi menedzser bízik a fehérváriak felülmúlásában (She)
A walesi bajnok TNS (The New Saints) futballigazgatója, Craig Harrison a Videoton elleni, keddi BL-selejtezős mérkőzésen bízik a gólszerzésben, és abban, hogy övéi előnyt szereznek a székesfehérvári visszavágóra.

Keresés