2015. július 15. szerda

júl. 15
0:12
BL: „Nem volt benne a játékban a Videoton gólja”; „Jó az 1–0” (She)
A magyar bajnok Videoton idegenben 1–0-ra legyőzte a The New Saints együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén. A székesfehérvári csapat vezetőedzője, Bernard Casoni elégedett az egygólos győzelemmel, míg a walesi csapatot irányító Craig Harrison sajnálja, hogy kikaptak, mert szerinte nem volt benne a meccsben a Videoton gólja.
júl. 15
1:06
Ukrajna: a Dinamo védője beállt a kapuba – kapott két gólt (She)
A kupadöntős Sahtar Doneck 2–0-ra legyőzte a legutóbbi szezonban duplázó Dinamo Kijevet az ukrán Szuperkupáért rendezett mérkőzésen, ezzel sorozatban negyedszer, összességében hetedszer hódította el a trófeát.
júl. 15
6:48
Átigazolás: a BL-ben, de nem a Vidiben játszik a csatár (She)
Az azeri bajnok Qarabag FK szerződtette Rydell Poepont, a francia Valenciennes holland támadóját, akit korábban hírbe hoztak a Videotonnal.
júl. 15
8:00
El: 19 fős debreceni keret indul Lettországba (She)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője tizenkilenc labdarúgót visz magával Lettországba a Skonto Riga elleni csütörtöki El-selejtezőre, adta hírül a dvsc.hu.
júl. 15
8:36
Napi program: öt BL-selejtező és Fiorentina–Gyirmót (She)
A Roma elleni siker után (2–1) után ismét egy neves olasz labdarúgócsapattal, ezúttal a Fiorentinával játszik felkészülési mérkőzést az NB II-es Gyirmót FC Győr. Rajtuk kívül további hét másodosztályú magyar együttes lép pályára szerdán, a Balmazújváros és a Budaörs speciel egymással meccsel, miként majd az első bajnoki fordulóban is. A BL-selejtező 2. köréből öt találkozó maradt szerdára,…
júl. 15
8:38
Porto: tömeghisztéria, így fogadták Casillast – videó (She)
Bár a Real Madrid labdarúgócsapatának szurkolói talán még mindig nem dolgozták fel, hogy ikonjuk, Iker Casillas elhagyta a klubot, a Portónál már megkezdődött az örömünnep. A 12-es mezt viselő spanyol kapus tömeghisztériát váltott ki a portugál drukkereknél, akik az újságírók és fotósok hadával harcoltak meg, hogy köszönthessék Casillast.
júl. 15
9:12
NBA - Magyar származású német centert igazolt a Utah Jazz (Infostart)
A magyar származású, német válogatott Tibor Pleiss szerződést kötött az észak-amerikai profi kosárlabda-ligába (NBA) szereplő Utah Jazz csapatával.
júl. 15
9:12
Labdarúgás: a megye II-ben kezdhet új életet a Kaposvár (She)
Eldőlt, hogy csak a megye II-es bajnokságban szerepelhet a 2015–2016-os idényben a Kaposvári Rákóczi BFLA, miután a somogyi szövetség a Déli csoportba sorolta be a tavaly tavasszal még élvonalbeli labdarúgócsapatot.
júl. 15
9:14
Kosárlabda: magyar származású center igazolt az NBA-be (She)
A magyar származású, német válogatott Tibor Pleiss szerződést kötött az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Utah Jazz csapatával.
júl. 15
9:30
Kosárlabda: az NBA-be igazolt a magyar származású center (She)
A magyar származású, német válogatott Tibor Pleiss szerződést kötött az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Utah Jazz csapatával.
júl. 15
9:32
MU: elengednék Di Maríát a PSG-be, de támadt egy ötletük (She)
A Manchester United hajlandónak mutatkozik arra, hogy eladja Ángel Di Maríát a PSG-nek, de angol lapok szerint nem feltétlenül pénzt, hanem sztárlabdarúgót szeretne cserébe – mégpedig Edinson Cavanit.
júl. 15
9:36
Bajnokok Ligája: Helsingborg, Artmedia és a többi BL-csoda (Agroinform)
Történelmi kudarcok és óriási vereségek. Az UEFA összeszedte a Bajnokok Ligája legnagyobb meglepetéseit.
júl. 15
9:48
Premier League: a Barcelonából igazolt játékost a Stoke (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Stoke City szerződtette Moha El Ouriachit a Barcelonából.
júl. 15
10:06
Videó: Rivaldo és a fia ugyanazon a bajnokin lőtt gólt (She)
A 43 éves Rivaldo és fia, Rivaldinho is gólt szerzett a Mogi Mirim színeiben a Macaé elleni brazil másodosztályú bajnokin. Rivaldo – aki a Mogi Mirim klubelnöke is egyben – büntetőből talált be a 17. percben, míg a 20 esztendős Rivaldo Júnior az első félidőben duplázott a 3–1-re megnyert keddi találkozón.
júl. 15
10:24
MU: ha Lewandowskit akarják, akkor van itt egy kis gond (She)
Robert Lewandowski ügynöke reagált arra a hírre, amely szerint a Manchester United 35 millió fontos ajánlatot készül tenni a jelenleg a Bayern Münchent erősítő ügyfeléért.
júl. 15
10:26
Tour: beszólt Froome-éknak Armstrong, újabb doppingügy? (She)
Provokatív megjegyzést fűzött a Tour de France országúti kerékpáros körverseny keddi szakaszán erődemonstrációt tartó Chris Froome és csapata teljesítményéhez a doppingolás miatt hét Tour-elsőségétől megfosztott Lance Armstrong.
júl. 15
10:42
Arsenal: arany, rombuszos, szűk és fura az új mez – képek (She)
Bár már jó néhány hét eltelt, mióta az Arsenal labdarúgócsapata hatalmas show keretében bemutatta az új hazai mezét, a londoniak a nyár közepére is tartogattak meglepetést, és most megmutatták a világnak az új idegenbeli szerelésüket. Fogalmazzunk úgy, a fogadtatás vegyes volt...
júl. 15
11:00
Liverpool: Bogdán Ádám – harmincnégy! (She)
A 34-es mezszámot kapta a nyáron igazolt magyar kapus, Bogdán Ádám a Liverpoolnál – erősítette meg szerdán a hivatalos honlapján az angol élvonalbeli labdarúgóklub.
júl. 15
11:18
MTK: a szurkolókkal egyeztettek, döntés a kártyáról (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége úgy határozott, hogy a 2015–2016-os idényben nem teszi kötelezővé a klubok számára a szurkolói kártya használatát. A legtöbb klub az MLSZ közleményére azonnal reagált, míg az MTK időt kért az állásfoglalásra, azonban a Vojvodina elleni Európa-liga-selejtezőre már kártya nélkül mehettek a drukkerek. A döntés megszületett, a kék-fehérek a hivatalos honlapjukon…
júl. 15
11:20
El: a Fradi a 43 éves siker megismétlésére készül – videó (She)
Csütörtökön rendezik az Európa Liga-selejtezők 2. fordulójának odavágóit, aminek keretében a Ferencváros az FK Zeljeznicart fogadja. A két klub fennállása során harmadszor mérkőzik meg, amely találkozóra a Fradi Média az 1972-es győzelem legfőbb letéteményesével, Kű Lajos visszaemlékezésével hangolt.  A zöld-fehérek az akkori jugoszláv gárda elleni visszavágó 2–1-es sikerével (tizenegyesekkel) az…
júl. 15
11:22
Röpi: magyar válogatottat igazolt a német ezüstérmes (She)
Baróti Árpád a német bajnoki ezüstérmes Berlin Volleys férfi röplabdacsapatánál folytatja a pályafutását.
júl. 15
11:24
Legia: „Nikolics akkor mutatja majd meg az igazi arcát, ha...” (She)
A Legia játékosmegfigyelője, a klub korábbi játékosa, a 102-szeres válogatott Michal Zewlakow szerint Nikolics Nemanja akkor mutatja majd meg náluk az igazi arcát, ha a csapat több helyzetet lesz képes kidolgozni.
júl. 15
11:42
Bajnokok Ligája: Idén már a pályán is bizonyítani tud a Celtic? (Agroinform)
A skót bajnok ellenfele az izlandi Stjarnan lesz, amely tavaly még a Lech Poznant is megviccelte.
júl. 15
12:12
Nigéria: olimpiai bajnokot állítottak a nemzeti tizenegy élére (She)
Sunday Oliseh lett a nigériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A helyi szövetség nem közölt részleteket a megállapodásról, Mohammed Sanusi főtitkár csak annyit mondott, a korábbi kiváló középpályás azonnal munkához lát, hogy felkészülten várja a 2017-es Afrikai Nemzetek Kupája szeptemberben rajtoló selejtezőit.
júl. 15
12:14
Real Madrid: balhé az edzésen! CR meglökte Pepét, ez a vége… (She)
Az Iker Casillastól búcsúzó Real Madrid labdarúgócsapata jelenleg Ausztráliában edz. A blancók legutóbbi tréningjén különös esetet rögzített a kamera: Cristiano Ronaldo Pepével akadt össze, azt azonban nehéz megmondani a rövid képsort látva, hogy egyszerű játékról volt szó, vagy valóban megharagudott egymásra a két portugál. Mindenesetre nem úgy tűnik, hogy a földön fekvő CR viccből fogja a lábát…
júl. 15
12:16
Hertha: Ennek az időszaknak vége – Dárdai Pál (She)
Nagy érdeklődés kíséri Dárdai Pál első vezetőedzői felkészülési időszakát a német labdarúgó Bundesliga rajtjára készülő Herthánál – szerdán a Bild szólaltatta meg a magyar szakvezetőt, aki hangsúlyozta: nála nem a nevek számítanak.
júl. 15
12:30
Vívó-vb: Szász Emese hozta a kötelezőt, Rédliék is nyertek (She)
A négyből két magyar női párbajtőröző jutott túl a 64-es tábla első fordulóján a moszkvai vívó-világbajnokságon, majd a második fordulóban érvényesült a papírforma: Szász Emese simán verte francia ellenfelét, Antal Edina viszont kikapott London olimpiai bajnokától. A férfiak közül Boczkó Gábor, Imre Géza és Rédli András is sikerrel vette az első akadályt, míg Somfai Péter kikapott, így befejezte…
júl. 15
12:32
Női kosár: a honosított magyar irányító Isztambulban folytatja (She)
A török Fenerbahce női kosárlabdacsapata a honlapján mutatta be a hat játékost, akivel megerősíti a 2015–2016-os keretét. A lista első helyén a honosított magyar irányító, a 2009 és 2012 között három szezont Pécsen játszó Quigley Alexandria áll, aki az elmúlt két szezont a lengyel Wisla Kraków és az amerikai Chicago Sky színeiben töltötte, s előbbinél meghatározó szerepet játszott az Euroligában…
júl. 15
12:48
Ausztria: a harmadosztályba igazolt a rutinos újpesti (She)
Az Újpesttől távozó Dusan Vasziljevics az osztrák labdarúgó-bajnokság harmadosztályába, a burgenlandi Ritzingbe igazolt.
júl. 15
13:06
La Liga: Puskást csináltak CR-ből, Messi bajuszt kapott – KÉP (She)
Visszarepítették az időben a Barcelona és a Real Madrid sztárjait. El tudja képzelni, hogyan nézne ki Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Luis Suárez vagy Neymar az 1950-es években? Mutatjuk!
júl. 15
13:24
Két magyar búcsúzott az első fordulóban női párbajtőrben (Infostart)
A négyből két magyar női párbajtőröző jutott túl a 64-es tábla első fordulóján a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 15
13:24
Vasas: Bori Gábor 2017. június 30-ig írt alá (She)
Bori Gábor szerda délelőtt aláírta a 2017. június 30-ig szóló szerződését az NB I-ben újonc Vasasnál, erről a vasasfutballclub.hu számolt be. A labdarúgó tavasszal – diósgyőri kölcsönjátékosként – az akkor még másodosztályú angyalföldieknél szerepelt.
júl. 15
13:30
Átigazolások: Mindenki jól járt a Schweinsteiger-üzlettel (Agroinform)
Nem csak a United járt jól Schweini leigazolásával, tulajdonképpen nincs vesztese a történetnek.
júl. 15
13:42
NB II: megvan a támogatás, biztossá vált a Sopron indulása (She)
Sopron megyei jogú város önkormányzati támogatásának köszönhetően biztossá vált, hogy a következő szezonban is az NB II-ben szerepel az SVSE labdarúgócsapata – áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.
júl. 15
14:00
NB III: a Kozármisleny mégsem kooperál a pécsiekkel (She)
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem kooperál egymással a Pécs és a Kozármisleny, és előbbi nem tud csapatot indítani az NB III-ban az utóbbi jogán. Erről Feleki Attila tulajdonos számolt be a kozármislenyi klub honlapján.
júl. 15
14:18
Légiósok: Megyeri Balázs a spanyol élvonalba igazolt! – hivatalos (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Getafe a hivatalos honlapján bejelentette, hogy hároméves szerződést kötött Megyeri Balázzsal, a görög Olympiakosztól távozó magyar kapussal. A játékos már átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, aláírta a megállapodását, és holnap a Getafénél kezdi meg a felkészülést.
júl. 15
14:36
Vívó-vb - Szász Emese másodszor is nyert (Infostart)
A női párbajtőrözők versenyének második fordulójában érvényesült a papírforma a moszkvai vívó-világbajnokságon: Szász Emese simán verte francia ellenfelét, Antal Edina viszont kikapott London olimpiai bajnokától.
júl. 15
14:36
Újpest: Vignjevics örül, hogy Radó nem jött – „a Haladás hitegetett” (She)
Az Újpest FC labdarúgócsapata szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott, melyen Gyarmati Eszter ügyvezető, Nebojsa Vignjevics vezetőedző és az együttes új játékosai válaszoltak az újságírók kérdéseire.
júl. 15
14:54
Jégkorong-vb - A szlovákok ellen kezd a magyar válogatott (Infostart)
A szlovákok ellen kezd és a címvédő kanadaiakkal folytatja szereplését a magyar jégkorong-válogatott a jövő májusi oroszországi világbajnokságon.
júl. 15
14:54
Paks: Könyves Norbert még nem megy a Vasasba (She)
Eldőlt: a nemrégiben a Vasashoz szerződő Könyves Norbert az ősszel még a Paksi FC-ben játszik – jelentette be szerdán a hivatalos honlapján a Tolna megyei NB I-es labdarúgócsapat.
júl. 15
15:30
Megyeri Balázs a Primera Divisiónba igazolt (Infostart)
A spanyol Getafe labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Megyeri Balázs.
júl. 15
15:33
A durva játék veszélyesebb, mint a fejelés (Metropol)
Az ifjúsági korú focisták egészségére veszélyes eseményeket vizsgálták.
júl. 15
15:36
Gold Cup: Izgalmas párharcok az utolsó csoportmérkőzéseken (Agroinform)
Mind a négy csapatnak pontokra van szüksége, ugyanis még bármi megtörténhet a C-csoportban.
júl. 15
15:48
Bogdán védett a Poolban (Blikk)
Liverpool — Érdekes kronológia zajlott le Bogdán Ádám (27) liverpooli bemutatkozása kapcsán. Kedden a thaiföldi All-Star alkalmi futballcsapat ellen kezdőjátékosként állhatott a gólvonal elé.
júl. 15
15:50
Alonso bombaformában várja a magyar futamot (Blikk)
London — Kockás zászló helyett kockahas. Ha épp nincs Forma–1-es futam, akkor is talál magának aktív elfoglaltságot Fernando Alonso (33), hogy formában tartsa magát. Nem is akármilyenben...
júl. 15
15:52
Mervó Bencét hívja a La Coruna (Blikk)
Madrid — A spanyol labdarúgó-élvonalba igazolhat Mervó Bence (pirosban), az U20-as válogatott támadója, aki a nyári viliágbajnokság társgólkirálya volt. Mervó jelenleg szabadon igazolható.
júl. 15
16:06
Argentína: „Messi svéd vagy argentin?” – Maradona beszólt (She)
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott legendája sem titkolta el véleményét a Copa Américán bukdácsoló Lionel Messiről, és ő is „belerúgott” egyet honfitársába.
júl. 15
16:06
Mezeket fel, indul az NB I! Ön szerint melyik a legszebb dressz? (Blikk)
Budapest – Két nap múlva indul a labdarúgó-NB I 2015-2016-os szezonja, s a ruhatár már készen áll az első felvonásra.
júl. 15
16:08
El: Radó Andrást benevezték, a 10-es mezt kapta meg a Fradinál (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros benevezte az Európa-liga-selejtezős keretébe a friss szerzeményt, Radó Andrást. A zöld-fehéreknél hétfőn bemutatott támadó a 10-es mezszámot kapta meg az UEFA hivatalos honlapja szerint. A Fradi holnap 20.30 órakor fogadja a bosnyák Zeljeznicart az Üllői úton a második kvalifikációs kör első meccsén.
júl. 15
16:10
Vívó-vb: Imre Géza maradt állva a férfi párbajtőrözőknél (She)
Imre Géza bravúros sikerrel bejutott a férfi párbajtőrözők nyolcaddöntőjébe, azonban Boczkó Gábor és Rédli András a 32 között kiesett a moszkvai vívó-világbajnokság szerdai versenynapján.

Keresés