2015. július 26. vasárnap

júl. 26
0:12
Felkészülés: a Man. United legyőzte a Barcelonát (She)
A Manchester United 3–1-re legyőzte a Barcelonát a két labdarúgócsapat Santa Clara-i felkészülési mérkőzésén, amelyet a Nemzetközi Bajnokok Kupája keretében rendeztek meg magyar idő szerint szombat késő este.
júl. 26
0:48
NB I: Sallói így tervezte: újpesti bemutatkozása után gólt lőtt (She)
Mint megírtuk, a labdarúgó NB I 2. fordulójában az Újpest magabiztosan, 3–1-re legyőzte a Vasast. Az összecsapás után Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője, Simon Antal, a Vasas vezetőedzője, valamint az újpesti Sallói Dániel és Forró Gyula értékelt az NSO Tv-nek.
júl. 26
1:06
Vasárnapi sportműsor: FTC–DVTK, F1 Magyar Nagydíj (She)
A Formula–1 30. Magyar Nagydíja jelenti a vasárnapi hazai sportműsor legfajsúlyosabb tételét, de lesz két érdekesnek ígérkező NB I-es labdarúgó-mérkőzés is: az FTC a DVTK-t, a DVSC a Puskás Akadémiát fogadja. A vizes világbajnokságon bemutatkozik a magyar női vízilabda-válogatott, míg Párizsban véget ér a kerékpárosok legendás országúti versenye, a Tour de France idei kiírása.
júl. 26
2:00
Arany-kupa: az amerikaiak elbukták a bronzcsatát is (She)
A házigazda Egyesült Államok érem nélkül fejezte be a labdarúgó Arany-kupát: a szombat késő esti bronzmérkőzésen Panama 11-esekkel legyőzte az amerikai csapatot.
júl. 26
2:36
Felkészülés: a Chelsea kapusgóllal győzte le a PSG-t (She)
A Chelsea tizenegyesekkel, Thibaut Courtois kapus főszereplésével legyőzte a Paris Saint-Germaint a két labdarúgócsapat szombatról vasárnapra virradóra az egyesült államokbeli Charlotte-ban lejátszott felkészülési mérkőzésén, amelyet a Nemzetközi Bajnokok Kupája keretében vívtak.
júl. 26
7:06
NB III: íme, az új szezon első két fordulójának párosítása! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elkészítette az NB III 2015–2016-os idényének sorsolását. Az első két forduló párosításában több érdekes mérkőzésre van kilátás: Nyugaton a Győr megyei rangadón az újonc Csornát fogadja, a Középcsoportban a Kozármisleny szintén megyei derbin a Komlót látja vendégül, míg Keleten a Nyíregyháza kis Loki elleni összecsapása lesz a sláger. A pontos kezdési időpontok…
júl. 26
7:42
India: volt az a pénz! Reaktiválta magát a spanyol világbajnok (She)
Az indiai Kerala Blasters labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Carlos Marchena, a spanyolok világ- és Európa-bajnok védője, aki tavaly már visszavonult a profi futballtól.
júl. 26
8:18
MU: 60 millió elég lehet – tárgyalnak a PSG-vel Di Maríáról (She)
Az Egyesült Államokban túrázó Manchester United labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–1-re megverte a Barcelonát. Louis van Gaal, az angol csapat menedzsere a meccs után megerősítette azokat a sajtóhíreket, melyek szerint a Paris Saint-Germain érdeklődik Ángel Di María iránt, sőt a két klub jelenleg is kapcsolatban áll egymással.
júl. 26
8:36
Rögbi: Johannesburgban 62 ezer néző bánta a hajrát (She)
A rögbi Négy Nemzet-kupa idei, az őszi vb miatt megkurtított, egykörös kiírásának második fordulójában a címvédő Új-Zéland 62 ezer néző bánatára a dél-afrikai vendégségben is győzni tudott. Miután Ausztrália 25 ponttal nyert Argentínában, a kupa története során először léphetett vezető pozícióba.
júl. 26
9:30
Labdarúgás: a Székelyudvarhely nyerte a TuFi futsal döntőt (She)
A Székelyudvarhely FC csapata nyerte meg a Tusványosi Finálé (TuFi) futsal döntőt.
júl. 26
9:39
Labdarúgás: Borítékolható, hogy gólt kap a Fradi? (Agroinform)
Minden esély megvan rá, ráadásul ezzel a fogadási lehetőséggel kiválóan lehet keresni.
júl. 26
9:48
Arannyal álmodik a női vízilabda-válogatott (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott csütörtökön már elutazott a kazanyi vizes világbajnokság helyszínére, ahol az első csoportmeccsét Kína ellen játssza vasárnap.
júl. 26
9:48
Videó: Rafinha kapásgólja megbénította az MU-védőket (She)
A Manchester United 3–1-re legyőzte a Barcelonát a két labdarúgócsapat Santa Clara-i felkészülési mérkőzésén, amelyet a Nemzetközi Bajnokok Kupája keretében rendeztek meg. A találkozó végjátékában Rafinha szemet gyönyörködtető találattal szépített.
júl. 26
10:06
Kuranyi Szalai csapattársa lesz a Hoffenheimben (Infostart)
Visszatér a Bundesligába, s a Hoffenheimben csapattársa lesz Szalai Ádámnak Kevin Kuranyi, a német labdarúgó-válogatott korábbi támadója.
júl. 26
10:33
Sportfogadás-suli: Íme a magaslati tornák legjobbjai (Agroinform)
Gstaadban és Kitzbühelben is magaslaton rendeznek tornát, így górcső alá vettük, hogy kikre lesz érdemes odafigyelni.
júl. 26
10:42
Vizes vb: darázsderék, úszódressz – látott már férfi szinkronúszót? (She)
A Kazanyban zajló vizes világbajnokságon mutatkoztak be először hivatalos világeseményen szinkronúszásban a vegyes párosok, vagyis ezentúl a férfiak is versenyezhetnek ebben a sportágban.
júl. 26
11:18
Úszás: mielőbbi visszatérést kívánt Cseh Kenderesinek (She)
A Kazanyba tizedik világbajnoki érméért induló Cseh László mielőbbi visszatérést kívánt Kenderesi Tamásnak, aki betegsége miatt lemarad a versenyről.
júl. 26
11:20
Real Madrid: befutott a PSG ajánlata – 120 millió CR-ért! (She)
Közel-keleti lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 120 millió eurós ajánlatot tett Cristiano Ronaldóért, a Real Madrid háromszoros aranylabdás klasszisáért, a spanyol klub elnöke, Florentino Pérez azonban gondolkodás nélkül elutasította annak a lehetőségét, hogy értékesítse a portugál sztárt.
júl. 26
11:36
F1-kvíz: átmenne a Magyar Nagydíj-érettségin? Most letesztelheti! (She)
A 30. Magyar Nagydíj ünnepi hétvégéjének alkalmából ismereteik tesztelésre invitáljuk olvasóinkat. Fogós és kevésbé fogós kérdésekből állítottuk össze a Magyar Nagydíj érettségijét. Ha büszke az eredményére, ossza meg velünk a hozzászólások között! Ha nem, akkor is!
júl. 26
11:38
Vb 2018: Feröeren kezdenek a mieink, aztán jön Svájc – a teljes program (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nyilvánosságra hozta a magyar válogatott pontos menetrendjét a 2018-as világbajnokság selejtezősorozatában. A mieink 2016. szeptember 6-án Feröeren lépnek pályára először, majd október 7-én Svájcot fogadják. A portugálokkal 2017 márciusában és szeptemberében találkozunk – előbb idegenben, majd hazai pályán.
júl. 26
11:45
Vízilabda: Kőkemény meccsel kezdenek a Merész-lányok (Agroinform)
Kína ellen kezd a magyar női vízilabda-válogatott a kazanyi vizes világbajnokságon.
júl. 26
12:30
Férfi kosár: amerikai légiósokkal lett teljes a Körmend kerete (She)
Az előző idényben az osztrák első osztályú Welsben légióskodó amerikai hátvéd, Wesley Channels lesz a negyedik, míg az Iowa Energy együttesétől érkező, szintén amerikai hátvéd-irányító Kendrick Perry az ötödik külföldije a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Egis Körmendnek.
júl. 26
13:06
Tour: lövöldözés Párizsban, tüzet nyitottak egy autóra (She)
Vasárnap reggel egy autós megpróbált áttörni a Tour de France utolsó szakasza céljának közelében egy biztonsági kordont, ezt követően a rendőrök tüzet nyitottak a járműre, amely elhajtott. Sérülés nem történt.
júl. 26
13:08
Motorsport: Stoner a lábát törte a rémisztő bukásban – videó (She)
Casey Stoner eltörte lábát és vállsérülést szenvedett, miután nagyot bukott a hagyományos szuzukai nyolc órás megbízhatósági versenyen.
júl. 26
13:24
Labdarúgás: a legbefolyásosabb 50 – Messi Pérez és CR előtt (She)
Az egyesült államokbeli ESPN internetes kiadása összeállított egy ötvenes listát napjaink labdarúgásának 50 legbefolyásosabb szereplőjéről. Klubelnökök, tisztviselők, menedzserek, játékosügynökök és természetesen korábbi és jelenleg is aktív labdarúgók találhatók a listán.
júl. 26
13:24
Magyar Nagydíj Jules Bianchi emlékére (Blikk)
Mogyoród - Jules Bianchi halála óta először rendeznek Forma-1-es versenyt. A pilóták a Magyar Nagydíjjal emlékeznek a július 17-én elhunyt társukra.
júl. 26
13:26
Anglia: ebbe a kapuba biztos nem akar beállni senki sem – kép (She)
Az angol League One-ban szereplő Oldham Athletic szombaton felkészülési mérkőzést játszott a Blackburn Roversszel, ám a találkozót csak késve tudták elkezdeni, ugyanis az egyik kaput elözönlötték a méhek, ami miatt ki kellett hívni a rovarirtókat.
júl. 26
13:42
Arany Kupa - A házigazdát legyőző Panamáé a bronzérem (Infostart)
A panamai labdarúgó-válogatott a házigazda amerikaiak legyőzésével megszerezte a bronzérmet az Egyesült Államokban zajló Arany Kupán.
júl. 26
13:42
Kézi: Amorim szerint rövid időn belül fantasztikus csapatuk lesz (She)
Véget ért a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának egyhetes roglai edzőtábora. A klub hivatalos honlapja két új játékost, Tomori Zsuzsannát és Nycke Grootot, valamint a hosszú kihagyás után visszatérő Eduarda Amorimot kérdezte a tapasztalatokról.
júl. 26
13:44
Vb-selejtező - A Feröer-szigetek ellen kezd és zár a magyar válogatott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott a Feröer-szigetek ellen kezdi és zárja a 2018-as, oroszországi világbajnokság selejtezősorozatát.
júl. 26
13:44
Jégkorong: Miskolcról igazoltak csatárt a fehérváriak (She)
A legutóbbi szezont a Miskolci Jegesmedvéknél töltő Becze Tihamér a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatában folytatja pályafutását.
júl. 26
13:46
Magyar Nagydíj - Varga Mihály: az a cél, hogy itt tartsuk a versenyt (Infostart)
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint Magyarországnak az a célja, hogy hosszú távon Mogyoródon tartsa a Forma-1-es futamot.
júl. 26
13:46
Vizes vb: Hosszú Katinka egyik nagy ellenfele visszalépett (She)
Vállsérülése miatt nem vesz részt a kazanyi vizes világbajnokságon Mireia Belmonte García, a spanyolok kétszeres olimpiai ezüstérmes úszónője, aki több számban is megnehezíthette volna Hosszú Katinka dolgát az oroszországi viadalon.
júl. 26
13:51
Gold Cup: Továbbcsalták Mexikót, következik a Reggae Boyz a döntőben (Agroinform)
Jamaica úgy döntött, nem lesz álomdöntő, így Mexikó akár könnyedén is nyerheti a finálét.
júl. 26
14:00
Magyar Nagydíj - Bianchi családja is részt vesz a megemlékezésen (Infostart)
Jules Bianchi családja részt vesz a 30. Forma-1-es Magyar Nagydíjon, amelynek rajtja előtt 15 perccel egyperces csenddel emlékeznek meg a múlt pénteken elhunyt francia pilótáról.
júl. 26
14:03
A Feröer-szigetek ellen kezd és zár a magyar válogatott (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott a Feröer-szigetek ellen kezdi és zárja a 2018-as, oroszországi világbajnokság selejtezősorozatát.
júl. 26
14:18
Videó: Costa ütött, cserébe felrúgták, Mourinho reakciója meg… (She)
Mint megírtuk, a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1 után tizenegyesekkel legyőzte a francia PSG-t. Az összecsapáson több érdekes jelenet is volt – mint például a kapus Thibaut Courtois gólja –, és Diego Costa is kitett magáért.
júl. 26
14:20
NB I: bezárja-e a DVTK a miskolci kört a Ferencváros ellen? (She)
DVSC–PAFC és FTC–DVTK mérkőzéssel zárul a labdarúgó NB I 2. fordulója. A Loki makulátlan mérlegét őrizné meg a felcsútiakkal szemben, a DVTK pedig bezárná a kört és lezárná a Ferencváros huszonegy mérkőzéses bajnoki veretlenségét.
júl. 26
14:21
Bianchira emlékeztek a rajt előtt (Metropol)
A Marussia 25 évesen életét vesztett pilótájának családja egyesével fogadta a mezőny versenyzőinek részvétnyilvánítását.
júl. 26
14:22
Magyar GP: Az a cél, hogy itt tartsuk a versenyt – Varga M. (She)
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint Magyarországnak az a célja, hogy hosszú távon Mogyoródon tartsa a Formula–1-es futamot.
júl. 26
14:54
Magyar Nagydíj - Bianchira emlékeztek a rajt előtt (Infostart)
A múlt pénteken elhunyt Jules Bianchira emlékeztek a 30. Forma-1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futamának rajtja előtt.
júl. 26
14:54
Chelsea: „A vetélytársaink meg akarják venni a bajnoki címet” (She)
A Premier League-ben címvédő Chelsea menedzsere, José Mourinho szerint a topcsapatoknak nincs más céljuk, minthogy a nyári szerzeményeikkel együtt gyakorlatilag a bajnoki címet is megvásárolják.
júl. 26
14:56
Vizes vb - A holland női vízilabda-válogatott 21 góllal győzött (Infostart)
Az Európa-bajnoki ezüstérmes holland válogatott 22-1-re múlta felül a dél-afrikai együttest a kazanyi vizes világbajnokság női vízilabdatornájának vasárnapi nyitófordulójában.
júl. 26
14:56
Súlyemelés: Aján Tamás kitüntetést kapott Moldovában (She)
Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) elnöke a külföldieknek odaítélhető legmagasabb moldovai kitüntetést, a Becsületrendet vehette át a Chisinauban.
júl. 26
15:03
Darts: Nincs ennél nagyobb tuti vasárnapra? (Agroinform)
A holland Michael van Gerwen és az angol James Wade játssza a darts World Matchplay 2015-ös fináléját.
júl. 26
15:12
Ki tudja ezt megfizetni? Őrületes árak a Hungaroringen (Blikk)
Mogyoród – Több tízezer forintjába kerül egy családnak, ha kilátogat a Hungaroringre.
júl. 26
15:12
Videó: a Dinamo Zagreb fiatalja meglőtte az év gólját? (She)
A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Dinamo Zagreb 5–1-re legyőzte az Inter Zapresicet. A mérkőzésen triplázott Armin Hodzic, a hazaiak támadója, aki a 8. percben olyan gólt szerzett, amelyet egyhamar biztosan nem felejt el – sem ő, sem a világ.
júl. 26
15:30
Olimpia 2024: kanadai riválist is kapott Budapest (She)
Marcel Aubut, a Kanadai Olimpiai Bizottság elnöke bejelentette, Toronto is harcba száll a 2024-es nyári olimpiai játékok megrendezéséért.
júl. 26
15:48
Öttusa ob: Kovács Sarolta első, Kasza Róbert harmadik egyéni sikere (She)
Kovács Sarolta és Kasza Róbert egyéni győzelmével, valamint a BHSE női és a Volán Fehérvár férfi A csapatának sikerével zárult a NuSkin nyílt országos öttusabajnokság.
júl. 26
16:06
Tour de France - A rendőrség rálőtt Párizsban egy autóra, amely áttörte a kordont (Infostart)
A francia rendőrség rálőtt vasárnap reggel Párizs központjában egy személyautóra, amely áttörte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny utolsó szakaszának kordonját.

Keresés