2015. július 24. péntek

júl. 24
0:12
Videó: pofátlan zsonglőrködés – kiprovokálta a piros lapot (She)
Ramadan Szobhi nem mindennapi mozdulatával vívott ki kapott piros lapot ellenfelének az Al-Ahli–Zamalek (2–0) egyiptomi labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak játékosa úgy gondolta, hogy kipróbálja az egyensúlyérzékét a labdán, amely felbőszítette a Zamalek játékosát.
júl. 24
0:48
Pénteki sportműsor: Real–Man. City, indul az F1-es dömping (She)
Két ezüstérmes összecsapásával folytatódik a Bajnokok Kupája Melbourne-ben, ahol a Real Madrid a Manchester Cityvel találkozik. A DIGI Sport ezt a meccset, valamint a Fiorentina és a Benfica amerikai összecsapását is élőben közvetíti. Az M4-en elkezdődik az F1-es Magyar Nagydíj és a vizes világbajnokság közvetítéssorozata, míg a Tour de France az Alpokban közelít végkifejlete felé. Napi televíziós…
júl. 24
7:06
Férfi kézilabda: a 250 ezer euró kevés volt Jícháért (She)
Ügynöke szerint Filip Jícha több szempontból is jól járna azzal, ha a Kiel kézilabdacsapatából a Barcelonába szerződne.
júl. 24
7:24
FTC: az El-búcsú után elköszönhetnek Dibusztól (She)
A Nemzeti Sport úgy tudja, a Ferencváros attól tette függővé kapós kapusa, Dibusz Dénes elengedését, továbbjut-e az Európa-liga harmadik selejtezőkörébe. Nos, a kieséssel nagy valószínűséggel megnyílt az út a 24 éves válogatott kapuvédő előtt, az pedig minden bizonnyal Berlinbe, a Dárdai Pál edzette Herthába vezet.
júl. 24
7:42
Jubileumi száguldás (Metropol)
Nem valószínű, hogy épp a Magyar Nagydíjon tudja majd megtörni a remeklő Mercedesek uralmát a nyomukban loholó Ferrari.
júl. 24
8:00
MU: óriási ajánlatot tesznek Cristiano Ronaldóért – sajtóhír (She)
A Manchester Evening News pénteki száma szerint a Manchester United kísérletet tesz Cristiano Ronaldo újbóli szerződtetésére. A lap úgy tudja, 80 millió fontos „világrekord-ajánlattal” kopogtatnak a portugál klasszist foglalkoztató Real Madridnál.
júl. 24
8:18
NB II: a visszatérő játékos két évre aláírt Dunaújvárosban (She)
A csákvári kölcsön után visszatérő Burucz Barna két évre elkötelezte magát a Dunaújvárosnak – tudtuk meg az NB II-es labdarúgóklub honlapjáról.
júl. 24
8:36
Felkészülés: a ZTE Ausztriában ikszelt a Gyirmót legyőzőjével (She)
Ausztriai felkészülési mérkőzésén az NB II-es ZTE labdarúgócsapata döntetlent játszott az izraeli Maccabi Petah Tikvával, számolt be róla a zaol.hu.
júl. 24
8:38
Női kosár: a közönségkedvenc marad a DVTK-ban (She)
Bálint Réka meghosszabbította a szerződését, a helyi közönség egyik kedvence az Aluinvent-DVTK-ban folytatja pályafutását – jelentette be hivatalos honlapján a klub.
júl. 24
8:54
Videó: hatalmas gól a német mennyei uffenheimi Szaszájától (She)
Látványos gólt lőtt Michael Böhm a német amatőr labdarúgó-bajnokságban rendezett FV Uffenheim–ASV Ippesheim találkozón. Mint annak idején az ágfalvai Németh Szaszáé, most a német bombagól minden pillanata szintén hibátlanra sikerült. A hazaiak bombázója a sorfalat palánknak használta a szemet gyönyörködtető találat kivitelezéséhez.
júl. 24
8:56
WADA: a sportolók 10 százaléka használhat doppingszereket (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) főigazgatója, David Howman szerint a világ elit sportolóinak legalább tíz százaléka használhat tiltott teljesítménynövelő szereket.
júl. 24
9:12
DVTK: Nógrád után Heves a cél, együttműködés Egerrel is (She)
Leisztinger Tamás, a DVTK háttértulajdonosa elmondta: a diósgyőri klub – mely a közelmúltban írt alá együttműködési megállapodást az SBTC-vel, és segít talpra állítani a salgótarjáni futballt, valamint annak hátországát – az Egerrel is együttműködne a jövőben.
júl. 24
9:14
Pécs: tízen edzettek, Mártonnal még nem egyeztek meg (She)
Az élvonalból kizárt – és a megyei első osztályra készülő – PMFC-nél továbbra sem tudni, hogy ki felel a jövőben a szakmai munka irányításáért, a kiszemelt Márton Gáborral ugyanis még mindig nem született megállapodás. Egy csonka keret ugyanakkor készül a szezonra.
júl. 24
9:16
F1: kövesse a Magyar GP-t az NSO háromnapos élő hírfolyamával! (She)
Köszöntjük olvasóinkat a 30. Magyar Nagydíjat végigkövető hírfolyamunkban! Ezen a felületen mindent megtalál, ami a Hungaroringen történik: élő tudósításokat, a csapatok és pilóták közösségi oldalakra tett bejegyzéseit, nyilatkozatokat, képeket. Tartson velünk a következő három napban!
júl. 24
9:30
Magánrepülővel érkezett Ecclestone (Blikk)
Budapest —Megérkezett a Forma–1 mindenható ura, Bernard Ecclestone (84) is.
júl. 24
9:42
Felkészülés: Raheem Sterling a Real Madrid ellen (Agroinform)
A Manchester City utolsó előtti felkészülési mérkőzését a Real Madrid ellen játssza Ausztráliában.
júl. 24
9:48
Vasas: tiszteletkör Könyvesért, Kulcsárért és Nikháziért (She)
Az élvonalbeli újonc Vasasnál továbbra sem tettek le a keret nyári megerősítéséről, Könyves Norbert, Kulcsár Tamás és Nikházi Márk szerződtetéséig azonban még biztosan kell néhány tiszteletkört futniuk az angyalföldieknek.
júl. 24
10:06
PMFC: megegyeztek Márton Gáborral, ő lesz az edző (She)
Megegyeztünk Márton Gáborral, a korábban klubunkban játszó és edzősködő szakember szóban elkötelezte magát a PMFC-hez – olvasható a pécsi labdarúgóklub hivatalos honlapjának péntek reggeli hírében.
júl. 24
10:24
Chelsea: „Falcao volt a legjobb »emberi« játékos” (She)
Hernán Crespo szerint súlyos sérülése előtt Radamel Falcao volt a legjobb „emberi” labdarúgó. Azaz a legjobb játékos Lionel Messin és Cristiano Ronaldón kívül, hiszen ők egy másik bolygóról érkeztek.
júl. 24
10:26
Képgaléria: Nagyerdőben nagy pofon – kiszakadt a Loki-gólzsák (She)
A DVSC-Teva a hazai visszavágón elért kiütéses (9–2) győzelmet követően 11–4-es összesítéssel búcsúztatta a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörében a lett Skonto Rigát. A debreceniek a következő körben a norvég Rosenborggal találkoznak, addig viszont idézzük fel a csütörtöki remeklést a találkozó legjobb képeiből összeállított galériával!
júl. 24
10:42
El: a fradista hitetlenkedve kérdezte a bosnyák kapust (She)
Magával ragadó szurkolást produkált a Zeljeznicar tábora a Ferencváros elleni csütörtöki labdarúgó Európa-liga-selejtezőn (2–0), ami a zöld-fehérek játékosait is megérintette.
júl. 24
10:44
Kézi BL: az ősztől kizárólag a Sport Tv közvetíti a meccseket (She)
A 2015–2016-os szezonban kizárólag a Sport Tv közvetíti Magyarországon a kézilabda Bajnokok Ligája női és férfi küzdelmeit.
júl. 24
10:46
BL: a Vidinél vevők voltak Hajdú B. István javaslatára? (She)
Fél áron vehetnek jegyet a Videoton–BATE Boriszov labdarúgó BL-selejtezőre azok a szurkolók, akik felmutatják a Vidi legutóbbi, The New Saints elleni BL-mérkőzésére szóló belépőt.
júl. 24
11:00
MU: nem figyeltek Van Gaalra, nem hagyta annyiban - videó (She)
Louis van Gaal nem hazudtolta meg önmagát. A szigoráról is hírhedt tréner interjút adott a klub hivatalos tv-csatornájának, ám előtte kézfogásra nyújtotta a kezét, hogy üdvözölje a műsorvezetőt, aki viszont még a beállással volt elfoglalva. Nézze meg, hogyan reagált Van Gaal a riporter figyelmetlenségére!
júl. 24
11:36
Arsenal: 200 millió! Wenger átigazolási rekordot dönthet (She)
Lord Harris, a Premier League-ben szereplő Arsenal klubigazgatója támogatásáról biztosította a csapat menedzserét, Arsene Wengert, aki nyugodt szívvel dönthet átigazolási rekordot annak érdekében, hogy megszerezze azt a csatárt, akire szüksége van.
júl. 24
11:38
Videó: Maradona a mozdulatával új szintre emelte magát (She)
Diego Maradona önfeledt dalolásba kezdett baráti társaságával Bob Marley No, woman, no cry című slágerét énekelve. A futball-legenda kezdetben csak halkan vette ki a részét a mókából, majd székre pattant, s új szintre emelte magát és a produkciót, amelyből a csípőrázás sem maradt ki.
júl. 24
11:40
NB II: két érkező a DPASE-nél, Rafe Wolfe távozik (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújvárosi PASE amatőr szerződést kötött két futballistával, Fejős Áronnal és Tóth Csabával. A jamaicai Rafe Wolfe biztosan távozik, a kölcsönből visszatérő Burucz Barnával pedig szerződést hosszabbított a klub.
júl. 24
11:42
NB III: mintegy három év után távozott az edző Óbudáról (She)
Már nem Varga László a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő III. Kerületi TVE vezetőedzője – számolt be róla a fociakobon.cafeblog.hu.
júl. 24
11:44
Magyar Nagydíj: Hamiltoné az első edzés, Pérez nagyot borult (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a 30. Magyar Nagydíj első szabadedzésén, amelyet kétszer is meg kellett szakítani piros zászlóval. Először Sergio Pérez borult fel, majd Kimi Räikkönen Ferrarija lett defektes és szórta tele első légterelőjének törmelékeivel a pályát.
júl. 24
11:54
Hamilton nyitott az élen, Perez összetörte autóját (Infostart)
A Mercedes pilótái diktálták a tempót a Formula-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén, amelyen a Force India mexikói pilótája, Sergio Perez alaposan összetörte autóját.
júl. 24
11:54
MTK: Vass Ádám kihagyhatja a Honvéd elleni meccset is (She)
Javult a sérültek állapota, így az MTK labdarúgócsapatánál majdnem mindenki bevethető lesz a Bp. Honvéd elleni szombati bajnokin.
júl. 24
12:06
Arsenal: Messin és Ronaldón kívül bárkit megvehetünk - Lord Harris (Agroinform)
Az Ágyúsuk klubigazgatója szerint a nyári csatárigazolás akár klubrekordot is dönthet.
júl. 24
12:12
Vb 2018: Hulk mégsem sorsol, botrányszag a levegőben (She)
Hulk, a Zenit brazil válogatott támadója mégsem vesz részt a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság szombati sorsolásán, aminek van hivatalos és nem hivatalos magyarázata is a nemzetközi sajtóban.
júl. 24
12:14
NB I: A feszítő problémákat megoldjuk – Kósa üzenete a szurkolóknak (She)
Új, szurkolóbarát szabályozási rendszerre van szükség a sportrendezvényeknél Kósa Lajos szerint, mert a jelenlegi egyenesen nézőriasztó. Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke erről a dehir.hu-nak nyilatkozott, hozzátéve: szeptemberben jogszabály-módosítási javaslatcsomagot terjesztenek a parlament elé, ugyanakkor azt is szeretnék elérni, hogy a biztonság ne csökkenjen…
júl. 24
12:30
Óriási ütközéssel indult a Magyar Nagydíj (Metropol)
Sergio Pereznek, a Force India mexikói pilótájának a hatalmas bukása miatt piros zászlóval félbeszakították a 30. Forma-1-es Magyar Nagydíj szabadedzését.
júl. 24
12:48
Hamilton Mercedest vett a Gyermekmentő Szolgálat árverésén (Infostart)
Egy jótékonysági árverésen jelentős támogatásokhoz jutott a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat. Edvi Péter, a szervezet elnöke elmondta, hogy a licitálás végén a kétszeres világbajnok Lewis Hamilton 28 millió forintért vette meg a kecskeméti gyár által felajánlott Mercedest, a Michael Schumachertől három éve ajándékba kapott overáll pedig 3 millió forintért kelt el.
júl. 24
12:48
Hertha: a Bayern fenegyereke meglátogatta Dárdaiékat (She)
Illusztris vendége volt pénteken a Hertha Ausztriában edzőtáborozó labdarúgócsapatának. Dárdai Pálékat Stefan Effenberg, a Mönchengladbach, a Bayern München és a német válogatott korábbi középpályása látogatta meg.
júl. 24
12:50
FTC: a piros szín is szerephez jut az új szerelésen (She)
Az őszi szezontól a Ferencváros labdarúgói egy olyan megújult hazai mezben játszanak, amelyen a zöld és fehér alapszínek mellé kiegészítésként a piros is szerephez jutott.
júl. 24
13:06
NB II: két játékossal megegyezett az SZTK (She)
Meggyőzte Horváth Ferenc vezetőedzőt Nagy Olivér és Balázs Richárd teljesítménye a Hatvan elleni felkészülési mérkőzésen, és mivel a klub vezetői is megegyeztek a játékosokkal, mindketten a labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erimában folytatják pályafutásukat – számolt be róla a klub honlapja.
júl. 24
13:24
Vb-2018 - A moszkvai Luzsnyiki Stadionban lesz a döntő (Infostart)
A moszkvai Luzsnyiki Stadionban rendezik a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését és fináléját.
júl. 24
13:24
Hoppá! Középkezdésből kapott gólt a Barcelona - videó! (Blikk)
Hollandia – Káprázatos gólt lőtt az angol Arsenal egyik fiatal tehetsége a Barcelona ellen.
júl. 24
13:24
Románia: kiesés után jutalmaztak, nyomoz az ügyészség (She)
A Román Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a 2014–15-ös Liga I utolsó fordulójában lejátszott  FC Brasov–Gaz Metan Medias mérkőzés ügyiratait átadta a Korrupcióellenes Nemzeti Hivatalnak. Az ügy kivizsgálását követően további fejlemények várhatók – adta hírül a Mediafax román hírügynökség.
júl. 24
13:26
Haladás: Félre az előítéletekkel! – mondja a Lazio csatára (She)
A Haladás labdarúgócsapatánál próbajátékon lévő Ettore Mendicino szerint nem szabad lenézni az olyan bajnokságokat, mint például az NB I.
júl. 24
13:42
Ismét bronzérmes a férfi futócéllövő csapat (Infostart)
Bronzérmet nyert a Sike József, Tasi Tamás, Boros László összeállítású csapat a futócéllövők 30+30 lövéses versenyében a maribori sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 24
13:42
A Luzsnyiki Stadionban lesz vb-döntő (Metropol)
A moszkvai Luzsnyiki Stadionban rendezik a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését és fináléját.
júl. 24
14:00
Arsenal: a lebénult Henry szájjal festett képet Henryról (She)
Egy nyaktól lefelé lebénult korábbi rögbijátékos kizárólag az ajkait használva festett képet Thierry Henry, az Arsenal korábbi csatárának egyik emlékezetes gólöröméről.
júl. 24
14:02
Felkészülés: a Real Madrid négyet vágott a Man. Citynek (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata 4–1-re nyert Melbourne-ben a Manchester City ellen a Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési torna keretén belül lejátszott mérkőzésen.
júl. 24
14:12
Atlétika: Nagyot kaszálhatunk, ha Usain Bolt ellen fogadunk (Agroinform)
Több lemondott verseny után pénteken Londonban áll rajthoz a jamaicai sprintkirály.
júl. 24
14:18
Magyar Nagydíj - Nem várható eső a vasárnapi versenyen (Infostart)
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégi 30. Magyar Nagydíjon, a mogyoródi Hungaroring területén nem lesz az elmúlt napokban tapasztalt kánikula, mérséklődik a meleg. Szombaton lehet zápor, akár zivatar is, de a vasárnapi futam idején nem valószínű csapadék.
júl. 24
14:18
Videó: vastapssal búcsúztak a magyar légióstól, aki rózsát osztott (She)
Mint arról beszámoltunk, ritkán búcsúztatnak olyan szépen magyar játékost, mint Kovács Pétert. A csatártól a Mladá Boleslav elleni csütörtöki El-mérkőzésén köszöntek el a Strömsgodset szurkolói.

Keresés