2015. július 7. kedd

júl. 7
7:10
Golf: Rózsa Csilla 87 helyet javított a világranglistán (She)
Hétvégi angliai jó szereplése nyomán Rózsa Csilla 87 helyet lépett előre a női profi golfozók világranglistáján. Ezzel együtt még hosszú út áll a profik életébe az idén belekóstoló magyar tinédzser előtt, hiszen jelenleg csupán a 719. helyet foglalja el.
júl. 7
7:33
Justin Gatlin: magamtól tanultam (Metropol)
A ma zajló Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj sztárja nem Usain Bolt ellen, hanem a győzelemre készül a pekingi vb-n.
júl. 7
7:46
Légiósok: Dzsudzsák még nem válaszolt a Hertha ajánlatára – sajtóhír (She)
A német Bild úgy tudja, hogy Dzsudzsák Balázs még mindig nem adott választ a Hertha kétmillió euró bruttót garantáló éves fizetési ajánlatára. (A berliniek válasz nélküli ajánlatról két napja 1.1 millió euró nettó formában számolt be a Kicker.) A Bild hozzátette, hogy a berliniek igazolásaihoz pénzre lenne szükség, különösen a vezetőedző, Dárdai Pál első számú kiszemeltjének, a Dinamo Moszkva…
júl. 7
8:04
Napi program: nyugati rangadó; BL-ellenfelet kap a Vidi (She)
Szombathelyi Haladás–ZTE nyugati presztízscsatával folytatódik a felkészülési mérkőzések sora, a Bajnokok Ligájában pedig kialakul a 2. forduló mezőnye, így a Videoton FC is megtudja, hogy a walesi TNS vagy a feröeri B36 lesz az ellenfele a következő körben – a papírforma előbbiek sikerét ígéri.
júl. 7
8:09
Arda Turan az FC Barcelonához igazol (Metropol)
34 millió euróért érkezik a katalánokhoz.
júl. 7
8:21
KTE: a házi gólkirály Törökországban folytatja (She)
A török második ligás Adanasporba igazolt Bara Mamadou Ndiaye, azaz Bebeto, a Kecskeméti TE 2014–15-ös házi gólkirálya.
júl. 7
8:57
Profi boksz: Mayweathert megfosztották világbajnoki övétől (She)
A WBO profiboksz-szervezet megfosztotta váltósúlyú világbajnoki övétől Floyd Mayweathert, miután a címet Manny Pacquiao ellen elnyert klasszis nem fizetett be egy ilyenkor kötelező összeget.
júl. 7
9:15
Real: ha Casillas távozik, 15 millió eurót is fizethetnek – sajtóhír (She)
A madridi kiadású Marca sportnapilap úgy tudja, hogy a Real Madridnak 15 millió eurójába kerülne, ha a jelenlegi feltételek mellett a minden bizonnyal létszámfölöttivé váló ikonját, Iker Casillast eladná a Portónak.
júl. 7
9:17
Haladás: a szombathelyiek a Pápa „tornyát” tesztelik (She)
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata próbajátékon teszteli Szasa Popint, a Lombard Pápa volt csatárát.
júl. 7
9:33
Videoton: nem súlyos Feczesin Róbert sérülése (She)
Fellélegezhetnek a fehérvári szurkolók, a Szuperkupa-mérkőzésen megsérülő Feczesin Róbert nem esett ki hosszabb időre.
júl. 7
9:36
Gold Cup: Mexikó vagy az Egyesült Államok? - csupán ez a kérdés (Agroinform)
Hatalmas meglepetés lenne, ha nem a két nagyágyú közül kerülne ki a végső győztes.
júl. 7
9:51
Egyesült Államok: nézettségi csúcsot hoztak a vb-hősök (She)
Új televíziós nézettségi csúcsot hozott az Egyesült Államokban a női labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntője, amelyben az amerikai válogatott 5–2-re verte meg a címvédő Japánt.
júl. 7
9:53
El: az MTK ellenfelénél hosszú kupamenetelésre készülnek (She)
Merész célokat, hosszú nemzetközi kupamenetelést tűzött ki maga elé Miljana Mrdakovics, a Vojvodina 33 éves labdarúgója, de a vajdasági együttes még az Európa-liga selejtezőjének első fordulóját sem vette sikerrel. Az újvidékiek az idegenbeli 0–0 után fogadják a MTK-t csütörtök este 20.30 órától. A találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
júl. 7
10:09
Videó: 2 méter széles lyukon repült át a szárnyas ruhával (She)
Uli Emanuele igen bátor ember. Az olasz extrémsportoló szárnyas repülőruhával (wingsuit) egészen látványos produkciót mutatott be a svájci hegyekben.
júl. 7
10:11
NB I: a Honvéd, a Fradi és Olaszország után végleg Újpest? (She)
Az Újpest szurkolók közül talán nem mindenkinek volt ismerős a labdarúgócsapat belgiumi edzőtáborába utazó keretben feltűnő Gubacsi Zoltán neve, pedig a hosszú utat bejáró, 19 esztendős futballistát már 2009-ben szerződtették a lilák.
júl. 7
10:13
Románia: közel a szerződéshez a korábbi Fradi-védő (She)
Román sajtóhírek szerint átesett az orvosi vizsgálaton a legutóbbi szezont hetedik helyen záró Dinamu Bucuresti-nél Sváb Dániel.
júl. 7
10:27
Pirlo Amerikáért elhagyta a Juventust (Infostart)
Négy sikeres évet követően Andrea Pirlo távozik a torinói bajnokcsapattól, és az MLS-ben szereplő New York City csapatához szerződik. A hírt tegnap a Juventus hivatalosan is megerősítette. Az utóbbi 10 év legeredményesebb olasz játékosa hagyja el az európai foci színterét.
júl. 7
10:27
Békéscsaba: megegyeztek - Szegedre szerződik a védő (She)
Az már korábban eldőlt, hogy Balogh Miklós távozik az NB I-ben újonc Békéscsaba labdarúgócsapatától. A védő azóta talált is új csapatot magának.
júl. 7
10:29
PSG: megérkezett a Frankfurt kapusa orvosi vizsgálatra (She)
Kevin Trapp, az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának német kapusa orvosi vizsgálatra érkezett a francia PSG-hez – írja a L'Équipe.
júl. 7
10:31
Női kézi: új élet Belgiumban! Ezzel csábítják a magyart (She)
Különös módja az erősítésnek, ha egy klub újsághirdetésen keresztül keres játékosokat. Még különösebb, ha egy belga, amatőr lábakon álló csapat célzottan Magyarországról acélozná meg így keretét. A napokban a Sint-Truiden női kézilabdacsapata erre tett kísérletet a Nemzeti Sportban – utánajártunk a furcsa lépés hátterének.
júl. 7
10:33
Hertha: Most még jó a hangulat, de ez gyorsan megváltozik – Dárdai (She)
Immár válogatott játékosainak többségével kiegészülve folytatódott a munka a Hertha labdarúgócsapatánál. Salomon Kalou, Valentin Stocker, Per Ciljan Skjelbred és Peter Pekarík a többiekhez képest kapott plusz pár nap szabadságot. A berliniek edzésén jó volt a hangulat, de a játékosok nyelvén értő magyar szakvezető, Dárdai Pál a maga vicces stílusában megjegyezte: azért ez nem lesz mindig így.
júl. 7
10:45
Videó: az éllovas is feladta a Tourt a horrorbukás miatt (She)
Ritkán látható nagy bukást hozott a Tour de France kerékpárosverseny harmadik szakasza Antwerpen és Huy között (159.5 km). A baleset miatt négyen feladták a küzdelmet. Köztük volt az etap előtt élen álló Fabian Cancellara is, aki a szakaszt még be tudta fejezni a csigolyatörése ellenére is, de kedden már nem áll rajthoz.
júl. 7
10:48
Wimbledon: Előrehozott döntő a legjobb nyolc között (Agroinform)
Az angol nyílt teniszbajnokság keddi játéknapján a hölgyeké a főszerep, tét az elődöntőbe jutás.
júl. 7
11:03
Győr: továbbra is rendezetlen az ETO Park helyzete (She)
Miközben a Győri ETO labdarúgócsapatának működtetését már átvette a győri futsalklub, és a csapat készül az NB III-as rajtra, az együttes eddigi otthonának, az ETO Parknak a helyzete azonban továbbra is rendezetlen.
júl. 7
11:05
NB III: a lett listavezetőnél a nyíregyháziak légiósa (She)
Visszatért hazájába, és volt klubjához, az FK Liepajához szerződött a 31 éves lett Deniss Ivanovs, aki a tavasszal a Nyíregyháza színeiben szerepelt az NB I-ben.
júl. 7
11:09
0-114-es gólkülönbség (Metropol)
Mikronézia nem valószínű, hogy kijut az olimpiára.
júl. 7
11:11
Mayweathert megfosztották egyik vb-címétől (Metropol)
Nem fizetett időben a WBO-nak a Pacquiao utáni meccset követően.
júl. 7
11:21
FTC: Doll szerint a végsőkig elmentek Pavlovic ügyében (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője egy regionális német lapnak elmondta, a végsőkig elmentek Mateo Pavlovic megtartásáért, de így sem tudtak megegyezni a Werder Bremennel. A Bundesliga-csapatnál erős túlkínálat van a belső hátvéd pozíciójában (jelenleg hatan vannak a keretben), Doll nagyon izgatott Pavlovic jövője miatt, véleménye szerint a játékos sokat fejlődött a Fradiban.
júl. 7
11:23
Oroszország: olyan közönyösek a futball iránt, mint még soha (She)
Az orosz állami VTSzIOM közvélemény-kutató felmérése szerint sosem övezte akkora közöny a labdarúgást az országban, mint 2015-ben. Nem a legjobb jel a 2018-as világbajnokság előtt.
júl. 7
11:25
Top 20: Pool? MU? PSG? Kié a legértékesebb fiatal játékos? (She)
Egy vizsgálat szerint Raheem Sterling, a Liverpool támadója a jelenlegi legértékesebb fiatal labdarúgó.
júl. 7
11:27
Universiade: a 4. magyar érem is evezésben született meg (She)
A férfi könnyűsúlyú egypárevezős döntőjében Tamás Bence harmadik helyet szerzett a Kvangdzsuban zajló universiadén.
júl. 7
11:39
Real: 13 évet lehúzott Madridban, a Boltonban folytatja (She)
Az angol másodosztályban szereplő Bolton Wanderers labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a 22 éves Derik Osede, aki ezt megelőzően tizenhárom évet húzott le a Real Madridnál. A játékos három évre kötelezte el magát.
júl. 7
11:41
PSG: Párizsba csábítják a Man. City 70 millió eurós célpontját (She)
Komoly kihívóra talált a Manchester City az átigazolási piacon. Az angol klub első számú kiszemeltjére, Kevin De Bruyne-re kivetette hálóját a francia bajnok Paris Saint-Germain is. Mindkét klub fellélegezhetett a múlt héten, miután az UEFA hivatalosan is hatályon kívül helyezte korábbi szankcióit a pénzügyi fair play szabályainak megsértése miatt.
júl. 7
11:43
Arsenal: végre aláírta új szerződését a kapitány (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal egy évvel meghosszabbította csapatkapitánya, Mikel Arteta szerződését.
júl. 7
11:57
Universiade - Tamás Bence bronzérmes (Infostart)
Tamás Bence bronzérmet szerzett a férfi könnyűsúlyú egypárevezősök között a dél-koreai Kvangdzsuban zajló Universiadén.
júl. 7
11:57
NFL: a tűzijáték miatt elbukta a 60 millió dolláros szerződést (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants visszavonta 60 millió dollárt érő hosszabbítási ajánlatát Jason Pierre-Paultól azt követően, hogya kiváló irányítósiettető július 4-én tűzijátékozás közben kézsérülést szenvedett.
júl. 7
12:33
Man. United: Olaszországba hívják a mellőzött védőt (She)
A Sky Sports értesülése szerint a Manchester United hajlandó meghallgatni az ajánlatokat a brazil Rafaelért.
júl. 7
12:36
Wimbledon: Djokovics egy szettre a kieséstől is óriási favorit (Agroinform)
A fogadóirodák a döntő szett ellenére sem hiszik, hogy Kevin Anderson legyőzheti Novak Djokovicsot.
júl. 7
12:51
Aján Tamás: óriási munka vár az olimpiai pályázat előkészítőire (Infostart)
Óriási munka vár az esetleges 2024-es budapesti olimpiai pályázat előkészítőire és a magyar sportdiplomatákra - hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke és Vaskuti István, a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség első alelnöke.
júl. 7
12:51
PMFC: az élvonalbeli keretből mindenki távozik (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-től licencproblémák miatt búcsúzó Pécsi MFC kerete teljesen átalakul, az élvonalbeli csapatot alkotó játékosok közül mindenki távozik. A légiósok Eke Uzoma kivételével már haza is tértek.
júl. 7
12:53
FIFA: hét évre eltiltották az egyik tisztviselőt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága hét évre minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta Harold Mayne-Nichollst, aki a 2018-as és a 2022-es világbajnokság pályázatainak elbírálásáért felelős csoportot vezette.
júl. 7
12:55
Juve: Pogba idén nem lesz a Barcáé, de bármi megtörténhet (She)
Josep Bartomeu, a Barcelona elnöke azt mondta, klubja nem fogja átigazolni Paul Pogbát, a Juventus sztárjátékosát. 2015-ben biztosan nem.
júl. 7
13:09
Southampton: curacaói védőt igazoltak Koemanék (She)
Az angol élvonalbeli Southampton labdarúgócsapata bejelentette, hogy kétéves szerződést kötött a holland Twentétől érkező Cuco Martinával.
júl. 7
13:11
Vasas: felkészülési meccs Szlovéniában a szerb bajnokkal (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján bejelentette, hogy módosult a felkészülési programja: az angyalföldiek július 8-án, szerda 17 órakor a szerb bajnoki címvédő Partizan Beograddal mérkőznek meg a szlovéniai Barkócon (Bakovci).
júl. 7
13:27
Vodafone Kupa - Pólós főpróba a vizes vb-re (Infostart)
A vb-felkészülés "záróvizsgájának" tekinthető a magyar férfi vízilabda-válogatott számára az a négycsapatos nemzetközi torna, amelyet a Vodafone Kupáért írtak ki csütörtöktől szombatig a Margitszigeten.
júl. 7
13:27
Férfi kosár: Franciaországba igazolt az Olaj volt légiósa (She)
A francia élvonalban legutóbb 11. helyen záró, a rájátszásról lemaradó Paris-Levallois férfi kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását James Florence. A Szolnoki Olaj korábbi légiósa egy évre kötelezte el magát.
júl. 7
13:45
Csoportelsőség közelében a férfi vízilabda-válogatott az Universiadén (Infostart)
A férfi vízilabda-válogatott győzött a franciák ellen kedden a dél-koreai Kvangdzsuban zajló Universiadén, és nagyon közel került ahhoz, hogy megnyerje csoportját.
júl. 7
13:45
MLSZ: a magyar–románra sem kell a szurkolói kártya (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) keddi elnökségi ülésén döntött arról is, hogy a Magyarország–Románia Európai-bajnoki selejtezőn sem szükséges szurkolói kártya a mérkőzés megtekintéséhez. Az alábbiakban az MLSZ  hivatalos honlapján megjelent összefoglalót olvashatja.
júl. 7
13:51
Kapus döntheti meg Détári rekordját (Metropol)
A Frankfurt kapusa lehet a klub legdrágábban eladott játékosa, ezzel letaszítva a trónról Détári Lajost.
júl. 7
14:21
Arsenal: Özil álomcsapata – 7 realos és egy vaskos meglepi (She)
Mesut Özil, az Arsenal középpályása a klub hivatalos YouTube-csatornáján közzétett videóban összeállította álomcsapatát azokból a játékosokból, akikkel pályafutása során egy csapatban (klub és válogatott) játszott.

Keresés