2015. július 9. csütörtök

júl. 9
0:33
Átigazolások: Debrecen, Kecskemét, Pécs után Szarajevó? (She)
Boszniából kapott ajánlatot az elmúlt éveket Magyarországon töltő Vukasin Polekszics, aki 2006 óta folyamatosan hazánkban játszott, és szerepelt a Tatabányában, a Debreceni VSC-ben, a Kecskeméti TE-ben, valamint legutóbb a Pécsi MFC-ben.
júl. 9
5:39
Megdőlt Détári átigazolási rekordja a Frankfurtban (Infostart)
A Paris Saint-Germain szerződtette Kevin Trappot, az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának kapusát, aki megdöntötte Détári Lajos átigazolási csúcsát.
júl. 9
7:27
Légiósok: Dzsudzsákról nem tettek le, de ez nekik is sok? (She)
Török lapértesülések szerint a Besiktas labdarúgócsapata továbbra is élénken érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, ám a fekete-fehérek nem akarnak 11 millió eurót fizetni a magyar szélsőért a Dinamo Moszkvának, így a tárgyalások a jövő héten folytatódnak.
júl. 9
8:03
Hertha: megkezdődött a casting! Dárdai megint titkolózik… (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC-nél az utóbbi két idényben Fabian Lustenberger hordta a csapatkapitányi karszalagot, ám könnyen lehet, hogy a svájcit „lefokozza” Dárdai Pál, a berliniek vezetőedzője.
júl. 9
8:05
NFL: nem úszta meg a Giants sztárja, amputálták az ujját (She)
Amputálni kellett Jason Pierre-Paul, az NFL-ben szereplő New York Giants védőfalembere jobb mutatóujját, miután megsérült a hét végén petárdázás közben. A Giants már a szerdai műtét előtt jelezte, hogy visszavonja a 26 éves játékosnak tett 60 millió dolláros szerződésajánlatát.
júl. 9
8:39
Undorító dolog történt a wimbledoni negyeddöntőn! - Videó (Blikk)
London – Órák alatt sztár lett az a férfi, aki megkóstolta a fülzsírját a wimbledoni nemzetközi teniszverseny férfi negyeddöntőjén, balszerencséjére a kamera épp őt vette.
júl. 9
8:57
Arany-kupa: Jamaica meglepte Costa Ricát, Álvarezék ikszeltek (She)
Magyar idő szerint csütörtök hajnalban a kaliforniai Carson adott otthont az Arany-kupa két mérkőzésének, melyek közül az elsőn a FIFA-világranglistán 14. Costa Rica a szünetben még vesztésre állt, végül egy pontot szerzett a 65. Jamaica ellen. A másodikon a videotonos Arturo Álvarezzel felálló Salvador gól nélküli döntetlent játszott a társházigazda (Torontóban két csoportmeccsnek otthont adó)…
júl. 9
8:57
Sasok párharca – üres lelátók előtt (Metropol)
Kellemes helyzetben a Loki az Európa Liga- visszavágó előtt.
júl. 9
8:59
NB II: Egejuru Godslove magyar állampolgár lesz? (She)
Az NB II-es Dunaújváros labdarúgója, Egejuru Godslove Ukwuoma magyar állampolgársági vizsgát tesz augusztus közepén.
júl. 9
9:15
La Liga: Villarrealba menekülne a Londonban megbukó csatár (She)
Roberto Soldado belátta, hogy nem megy neki a játék a Premier League-ben, és arra kérte a Tottenham vezetőségét, hogy engedje haza Spanyolországba – írja a Guardian.
júl. 9
9:17
Vidi: „Esélytelen, a Juve-csatár már a fehérváriak játékosa!” (She)
Mint arról olasz lapértesülések alapján beszámoltunk, Alhassane Soumah, a Juventus labdarúgócsapatának 19 éves guineai csatára a Videotonban folytathatja a pályafutását. Most a játékos megszerzéséért harcba induló olasz klub sportigazgatója elárulta, Soumah már a fehérváriak játékosa.
júl. 9
9:18
Wimbledon: Serena-Sarapova csúcsderbi a döntőért (Agroinform)
Az angol nyílt teniszbajnokság csütörtöki játéknapján a hölgyek elődöntős ütközeteire kerül sor.
júl. 9
9:33
Átigazolás: Magyar Svájcból Svédországba költözött (She)
Hazatér Svédországba a 24 éves, magyar származású védő, Richard Magyar.
júl. 9
9:35
Kaposvár: a megye I vagy a megye II vár a Rákóczira (She)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb esetben is csak a megyei első osztályban indíthat csapatot Kaposvár.
júl. 9
9:37
Videó: Xabi Alonsót idézte, félpályáról vette be Király kapuját (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás felkészülési mérkőzésen hazai pályán 3–1-re kikapott a másodosztályú Zalaegerszegtől. A zalaiak harmadik találatát Szöllősi Ferenc a 78. percben lőtte, aki ezzel Xabi Alonso egykori liverpooli gólját idézte.
júl. 9
10:09
Barca: „CR nem csapatjátékos, nem tudom élvezni a játékát” (She)
Daniel Alves, a Barcelona labdarúgócsapatának jobbhátvédje szerint az ősi rivális Real Madrid háromszoros aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo nem csapatjátékos, sokkal inkább az egyéni érdekeit helyezi előtérbe, ebből kifolyólag a brazil jobbhátvéd nem tudja élvezni a játékát.
júl. 9
10:11
El: az MTK ellenfelétől a Real Sociedadhoz igazolt a védő (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad a hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a szerb Vojvodina védőjét, Szrdjan Babicsot.
júl. 9
10:27
FIFA-világranglista: 11 helyet javítottunk, 31.-ek vagyunk (She)
A magyar válogatott júniusi helyezéséhez képest 11 pozíciót előrelépve a 31. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján. A románok négy helyet javítva a nyolcadikak, míg az élen a Copa América-döntős argentinok állnak, akik megelőzték a németeket és a belgákat.
júl. 9
10:45
Amputálták két petárdázó amerikaifutball-játékos ujját is (Infostart)
Petárdázás miatt két profi amerikaifutball-játékosnak is amputálni kellett az ujját. Az NFL-es New York Giants-ben szereplő Jason Pierre-Paul és a Tampa Bay Buccaneersben játszó C.J. Wilson is komoly sérüléseket szenvedett.
júl. 9
10:45
Videó: a „sportszerű” védő gólt ajándékozott Kalmárnak (She)
Az RB Leipzig felkészülési mérkőzésen 5–4-re legyőzte az angol élvonalbeli Southamptont az ausztriai Bischofshofenben. Kalmár Zsolt a 67. percben a védelem hibáját kihasználva góllal járult hozzá a lipcseiek sikeréhez.
júl. 9
10:48
Európa Liga: Íme, a három legérdekesebb EL-meccs (Agroinform)
Alábbi cikkünkből kiderül, hogy mely három találkozó tűnik a legérdekesebbnek csütörtökön az Európa Ligából.
júl. 9
11:03
Chelsea: újabb neves játékos távozhat a PL-ből a Fenerbahcéhoz (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fenerbahce újabb Premier League-játékost csábíthat Törökországba – angol sajtóhírek szerint John Obi Mikel kilenc év után kész elhagyni a Chelsea-t.
júl. 9
11:05
Ligue 1: a bíróság közbelépett, nem kell fizetnie a Monacónak (She)
A francia bíróság csütörtök reggel igazat adott a Monacónak a Ligue 1-gyel szemben beadott indítványában, így nem kell kompenzációt fizetnie azért, hogy a számára biztosított adókedvezményeket élvezve szerepelhessen a bajnokságban.
júl. 9
11:21
Videó: fatális hiba – pancser kapus vagy újabb bundagyanú? (She)
Az argentin harmadosztályban szereplő Comunicaciones futballcsapata 5–0-ra kikapott a jelenleg a tabella harmadik helyén álló Atlantától. A találkozó főszereplője a hazaiak kapusa, Rodrigo Cervetti volt, aki a 6. percben érthetetlen módon a saját kapujába dobta a labdát. A megmagyarázhatatlan eset után felvetődik a kérdés: pancser volt a kapus vagy szándékosan „hibázott” ekkorát?
júl. 9
11:23
MU: Di Maríát 60 millió euróért szerződtetheti a PSG – sajtóhír (She)
Ángel Di María egy év után távozhat a Manchester United labdarúgócsapatától, és a francia élvonalbeli Paris Saint-Germainben folytathatja a pályafutását. A 27 éves szélső 60 millió euró ellenében válthat klubot.
júl. 9
11:25
Olimpia 2024: a többi pályázó erős riválist lát Budapestben (She)
A nemzetközi sajtóban elsősorban a 2024-es olimpia megrendezésére szintén pályázó városok országainak lapjai reagáltak arra, hogy Budapest elküldte pályázati szándékát Lausanne-ba, a NOB központjába. A MOB sajtószemléje.
júl. 9
11:39
Vb 2018: a ranglista nem hazudik, a 3. kalapba kerülünk (She)
A júliusi FIFA-világranglista közzétételével kialakult a 2018-as labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozata július 25-i sorsolásának kalapbeosztása is. A kilenc csoport kialakítása előtt hat kalapba osztják a válogatottakat, méghozzá a ranglistahelyezések alapján. Magyarország – a korábbi sajtóhíreknek megfelelően – a harmadik kalapba került.
júl. 9
11:57
Bayern: kínzó „1–7-es” trollkodás a braziloknak (She)
Szerdán megemlékeztünk a 2014-es labdarúgó-világbajnokság legsokkolóbb hét percéről és végeredményéről, mivel egy nappal ezelőtt volt napra pontosan egyesztendős Németország Brazília felett aratott 7–1-es győzelme. A kíméletlen humoráról ismert Bayern-sztár, Thomas Müller sem feledkezett meg az évfordulóról.
júl. 9
11:59
Puskás Akadémia: végleg az NB II-be szerződött a szélső (She)
Az előző szezont a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként Balmazújvárosban töltő Vachtler Csaba végleg az NB II-es csapathoz igazolt.
júl. 9
12:00
Belerohant egy mikrobuszba egy autó - Öten súlyosan sérültek (Fotók) (Behaviour)
A helyszínre három mentőautó és két mentőhelikopter érkezett.
júl. 9
12:15
Ukrajna: a magyar származású gólkirály Kínában folytatja (She)
Az ukrán labdarúgó-bajnokság 2014–2015-ös kiírásának magyar származású társgólkirálya, Eric Bicfalvi Kínában, a Liaoning Whowinben folytatja a pályafutását.
júl. 9
12:17
Videó: rejtély, hogy mi történt, de megsérült az ágyéka (She)
A Kansas City Royals védője, Alex Gordon furcsa sérülést szenvedett a Tampa Bay Rays elleni baseballmérkőzésen. A sportolót futás közben érte a baj, amelynek okát nem lehetett látni a pályán. Az első diagnózis szerint ágyékhúzódásról van szó. Ön mit gondol?
júl. 9
12:19
PL: hívta az Inter is, de inkább az Aston Villát választotta (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa nyári szerzeménye, Micah Richards csábító ajánlatot mondott le a birminghamiek kedvéért.
júl. 9
12:33
FIFA: örökre eltiltják a besúgót, aki megihlette Ben Afflecket (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) élete végéig eltiltotta mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől Chuck Blazert, a szervezet végrehajtó bizottságának korábbi tagját, aki az elmúlt években az FBI beépített embereként tevékenykedett.
júl. 9
12:35
Videó: megőrültek CR7 kockás hasától, mintha ufót láttak volna (She)
Cristiano Ronaldóért megőrülnek az egész világon, és nincs ez másképp Japánban sem.
júl. 9
12:51
Blazert örökre eltiltották a labdarúgástól (Metropol)
Örökre eltiltotta a labdarúgástól Chuck Blazert a nemzetközi szövetség etikai bizottsága.
júl. 9
13:09
F1: az FIA bekeményít, büntetheti az „álkerékcserét” (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) figyelmeztette a Formula–1-es csapatokat, ne játsszanak a verseny közben azzal, hogy kerékcserét színlelnek, mert megbüntethetik őket. A téma azt követően került szóba, hogy a vasárnapi Brit Nagydíjon a Mercedes szerelői kivonultak a bokszutcába a futam alatt, s miután a pilóták elhaladtak a depó bejárata előtt, visszabandukoltak a garázsba, Toto Wolff…
júl. 9
13:11
NB II: az exfradista és az MTK csatára is betalált a Szolnokban (She)
A labdarúgó NB II-ben érdekelt Szolnok felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a harmadosztályú Hatvant. A vendégeknél az MTK kölcsönjátékosaként legutóbb Sopronban szereplő Horváth Péter duplázott, míg a harmadik gól a Ferencváros korábbi játékosa, Tóth Bence nevéhez fűződik.
júl. 9
13:13
PL: WC-kagyló! – arsenalosok véleménye a rivális stadionjáról (She)
A Tottenham labdarúgócsapata nemcsak a belga középső védő, Toby Alderweireld szerződtetését jelentette be, hanem az új stadionjuk látványterveit is a nyilvánosság elé tárták. A képek megihlették a rivális Arsenal szurkolóit, akik nem rejtették véka alá az asszociációjukat.
júl. 9
13:27
Honvéd: születésnapi ajándék – hosszabbítottak a csatárral (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub akadémiáján nevelkedő Erdélyi László 2018. június 30-ig meghosszabbította szerződését az együttessel.
júl. 9
13:27
Magyarország a harmadik kalapban a vb-sorsoláson (Metropol)
A magyar válogatott a harmadik kalapba kerül a 2018-as oroszországi világbajnokság európai selejtezőjének július 25-i sorsolásán.
júl. 9
13:29
Légiósok: Magyarországnak köszönhetek mindent! – Nikolics (She)
Nikolics Nemanja, a magyar labdarúgó-válogatott és a lengyel Legia Warszawa csatára elmondta, úgy érzi, a lehető legjobb időben váltott csapatot, és amíg tudott, kitartott a Videoton mellett.
júl. 9
13:31
Videó: a Zeniténél viccesebb összefoglaló nem lesz a nyáron (She)
Nem csak Magyarországon voltak heves esőzések szerdán, a Zenit és a bolgár Ludogorec felkészülési mérkőzése szintén az időjárási körülmények miatt szakadt félbe. Az orosz klub kellő humorral kezelte és kommunikálta az eseményeket, elkészítették a nyár (eddigi)  legjobb összefoglalóját.
júl. 9
13:45
El: utazás, nyakkendő – ő lesz az egyetlen „szurkoló” a Fradi meccsén (She)
Egyszer, az esküvőjén viselt nyakkendőt Henk de Haan, aki egyetlen holland szurkolóként a helyszínen tekintheti meg a Ferencváros–Go Ahead Eagles Európa-liga-selejtezőt.
júl. 9
13:48
Tenisz: Visszatér az ausztrál rakéta (Agroinform)
Sokak nagy kedvence kilenc év után ragad ismét ütőt, hogy Newportban újra az ő szerváitól legyen hangos a teniszpálya.
júl. 9
14:03
Anglia: megtalálták a „tökéletes csapatot” Tőzsér számára (She)
Angliában nemcsak a szurkolók, hanem a sportlapok újságíróit is meglepte, hogy Tőzsér Dániel, a Premier League-be feljutó Watford középpályása elhagyja a sárga-feketéket. A hitc.com-nál már azt találgatják, hol köthet ki a magyar játékos, sőt, meg is találták a „tökéletes célpontot” Tőzsér számára.
júl. 9
14:05
Férfi kosár: török, litván, orosz és görög riválisok Szolnokon (She)
Az előző szezonban magyar bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olaj török, litván, orosz és görög ellenféllel száll szembe a férfi kosárlabda Európa-kupa 2015–2016-os küzdelmeiben.
júl. 9
14:57
El: a Vojvodina már a meccs elején bevenné az MTK kapuját (She)
Az MTK Európa-liga-ellenfele, a Vojvodina már a találkozó elejétől fogva agresszíven kíván fellépni, és a lehető leghamarabb bevenné a magyar együttes kapuját. Mint ismert, a két csapat budapesti mérkőzésén nem született gól.
júl. 9
14:59
NB I: így lesz Premier League-szintű a Fradi népligeti pályája (She)
A Ferencváros népligeti pályája az angol Premier League-ben szereplő klubokban használt technikával újul meg. A megbízott cég felelt továbbá a Wembley felújításáért, valamint a Szpartak Moszkva és a PSG stadionjának renoválásáért. A gyepszőnyeg felújítási munkálatairól a Fradi Média készített video-összeállítást.
júl. 9
15:01
PL: szép gesztus – a klub a szurkolói helyett fizet idegenben (She)
Rendkívüli gesztust gyakorol szurkolói felé a Swansea City, amely a következő idényben az idegenbeli meccseire elutazó összes rajongója jegyárából állja a 22 font feletti részt. Ez azt jelenti, hogy akárhova is kísérje a Swansea-klubtag a kedvenceit, tízezer forintnak megfelelő összeg alatt megússza a belépőt.

Keresés