2015. július 27. hétfő

júl. 27
0:12
Úszás: újabb vadító képpel hódít Jakabos Zsuzsanna - KÉP (She)
Jakabos Zsuzsanna a vízparton pózolt, majd az ott készült szemet gyönyörködtető képet megosztotta a hivatalos közösségi oldalán. A magyar sportoló korábban sem zárkózott el a fotózásoktól, de úgy tűnik, hogy ez a darab igencsak megmozgatta rajongóit az online térben. A kommenteket ide kattintva olvashatja el!
júl. 27
0:16
Hétfői sportműsor: Inter–Real, vízben a férfipólósok (She)
Hétfőn megkezdi szereplését a kazanyi világbajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely első mérkőzésén Kazahsztánnal mérkőzik. Labdarúgásban Jamaica és Mexikó az Arany-kupa első helyéért küzd meg egymással, míg az Internazionale és a Real Madrid felkészülési mérkőzésen méri össze az erejét Kínában. Íme, a hétfői sportműsor!
júl. 27
0:30
Videó: íme, Juhász Roland öngólja, amellyel kikapott a Vidi! (She)
Nagy meglepetésre az előző idényben a kiesés ellen harcoló Haladás egy góllal nyerni tudott a bajnoki címvédő Videoton otthonában a labdarúgó NB I második fordulójában. A mérkőzés egyetlen találatát Juhász Roland szerezte, aki saját kapujába fejelt egy beadást.
júl. 27
1:24
Úszás: Phelps felnézett a magyarra; meglepő fecskében hasított – videó (She)
Néhány szerencsés speciális olimpikon együtt úszhatott a tizennyolcszoros olimpiai bajnok Michael Phelpsszel a Dél-Kaliforniai Egyetem uszodájában, ahol a 14. Nyári Speciális Világjátékok úszóversenyeit rendezik. Kissé érthetetlen módon a magyar versenyző, Földi Marcell nem állhatott rajtkőre az úszóklasszis mellé, de a közös fotó és egy rövid szóváltás azért sikerült. Az NSO Tv riportja.
júl. 27
6:48
Arany-kupa: Mexikó tizedszer lett a térség legjobbja (She)
Mexikó labdarúgó-válogatottja nyerte meg a 2015-ös Arany-kupát, miután a philadelphiai döntőben 3–1-re legyőzte Jamaicát.
júl. 27
7:06
Speciális olimpia: az édesanya az égből üzent – itt az első aranyérmes! (She)
Az úszó Mateidesz Nóra révén már az első versenynap után megszületett a magyar küldöttség első aranyérme a 14. nyári speciális világjátékokon Los Angelesben.
júl. 27
7:24
Manchester United: aláírt az argentin válogatott kapusa (She)
A Manchester United labdarúgócsapata bejelentette, hogy hároméves szerződést kötött Sergio Romeróval, az argentin válogatott első számú kapusával.
júl. 27
8:36
Vizes vb: férfi vízilabdázóink is elkezdik – program (She)
Hétfőn férfi vízilabda-válogatottunk is megkezdi szereplését a kazanyi vizes világbajnokságon. Benedek Tibor legénysége a kazahok ellen mutatkozik be. Nyílt vízi úszásban Gyurta Gergelyért és Papp Márkért, szinkrontoronyugrásban Kormos Villőért és Reisinger Zsófiáért szoríthatunk. Íme, a vizes vb mai programja.
júl. 27
8:39
Rajt a rekordok világbajnokságán (Metropol)
Rendkívül látványos megnyitóval vette kezdetét az idei év egyik legjelentősebb sporteseménye, a 16. vizes-világbajnokság a Tatárföldön fekvő Kazanyban.
júl. 27
8:41
Túlszárnyalni Barcelonát (Metropol)
A szövetségi kapitány szerint van esély arra, hogy Kazanyban több érmet szerezzenek az úszóválogatott tagjai, mint Barcelonából.
júl. 27
8:54
Videoton: Spanyolországba igazol a légiós – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint Arturo Álvarez, a Videoton légiósa elhagyta Magyarországot, és hamarosan új csapathoz ír alá.
júl. 27
8:54
Arany Kupa - Mexikó hetedik diadala (Infostart)
A mexikói labdarúgó-válogatott hetedszer hódította el az Arany Kupát, miután az Egyesült Államokban rendezett torna vasárnapi döntőjében 3-1-re verte Jamaicát.
júl. 27
8:56
MU: Fel kell készülnünk rá, hogy De Gea a Realhoz megy – Van Gaal (She)
Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United menedzsere Sergio Romero szerződtetése után elmondta, David de Gea a Real Madridhoz igazolhat.
júl. 27
8:57
Mexikó nyerte az Arany Kupát (Metropol)
A mexikói labdarúgó-válogatott az Egyesült Államokban rendezett torna vasárnapi döntőjében 3-1-re verte Jamaicát.
júl. 27
8:58
Tenisz: Bondár U18-as Eb-t nyert, Fucsovics előrébb lépett (She)
Jó hetet zártak a magyar teniszezők, hiszen Bondár Anna U18-as Európa-bajnokságot, Nagy Péter ITF-future-tornán nyert, míg Fucsovics Márton 12 helyet lépett előre a világranglistán, miután elődöntőt játszott a recanati challenger-versenyen.
júl. 27
9:00
Videó: a Chelsea-kiszemelt bombája döntött a 92. percben (She)
Ha a belga futballról beszélünk, rendre előkerül a „tehetség” szó, az Anderlecht 18 esztendős középpályása, Youri Tielemans azonban még a rengeteg remek fiatal játékost rejtő nemzetből is kiemelkedik. A Chelsea által hosszú hónapok óta figyelt fiatal most a belga élvonalbeli bajnokság első fordulójában a Waasland-Beveren kapuját vette be, méghozzá a 92. percben, egy elképesztő, 35 méterről…
júl. 27
9:12
F1: Kimi megérdemelte volna a dobogós helyet – Arrivabene (She)
Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke tüzesen beszélt a Magyar Nagydíj után arról, hogy istállója rácáfolt a kritikusaira, de azt már csalódott hangon mondta el, hogy a Scuderia Kimi Räikkönen remek versenyzése ellenére, egy műszaki hiba miatt elszalasztotta a kettős győzelem lehetőségét. A Mercedesnél elmondták, pénteken háttérbe szorult a jelenlegi, rajtprogrammal segített indulás…
júl. 27
9:15
Második meccsén is kikapott a Videoton (Metropol)
A Szombathely 2011 áprilisa óta először nyert a Videoton ellen. A Haladásnak 3 pontot érő találat Juhász Roland öngóljaként kerül be az évkönyvekbe.
júl. 27
9:33
Benedek Tibor: A haragra is építenek (Metropol)
A címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint jó játékkal a nagy esélyes szerbek is legyőzhetők a vb-n.
júl. 27
9:39
Vízilabda: Csak a győzelem aránya a kérdéses (Agroinform)
Benedek Tibor válogatottja is megkezdi világbajnoki szereplését, hétfőn Kazahsztán lesz az ellenfele a válogatottnak.
júl. 27
9:48
Bogotai tenisztorna - Tomic megvédte címét (Infostart)
A címvédő ausztrál Bernard Tomic nyerte meg a 683 ezer dollár összdíjazású, keménypályás bogotai férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben három szettben legyőzte a francia Adrian Mannarinót.
júl. 27
9:48
NB III: visszatért korábbi klubjához a fiatal támadó (She)
A labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Kozármislenyben folytatja pályafutását a legutóbb a másodosztályú Szolnokban futballozó támadó, Tóth Dániel.
júl. 27
9:50
Rio 2016 - Már csak öt aranyat jósol a magyaroknak a szakember (Infostart)
A tavaly decemberben közzétett előrejelzésében szereplő nyolc helyett már csak öt aranyat jósol Magyarországnak a jövő évi riói olimpiára Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) volt sportigazgatója.
júl. 27
9:50
Felkészülés: csodásan tekert a Juve-drukker a Benfica kapujába (She)
A New York Red Bulls labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-re nyert a Benfica ellen a Bajnokok Kupája elnevezésű sorozat keretén belül lejátszott felkészülési mérkőzésen.
júl. 27
10:06
Vizes vb: Nem vagyok az olimpiai érem megszállottja – Hosszú (She)
„Az olimpiai sikertelenség megtanította rá Hosszút, hogy az aranyakban keresse az üzletet.” A Reuters hírügynökség a kazanyi világbajnokságot beharangozó egyik hosszú anyagában már-már forradalmárként mutatja be napjaink egyik legjobb úszóját, Hosszú Katinkát.
júl. 27
10:08
Liverpool: klasszisokról volt szó, eltüntették Balotellit – kép (She)
Lassan minden jel arra utal, Mario Balotelli elhagyja a Liverpool labdarúgócsapatát, ráadásul a még mindig csak 24 esztendős balhés csatárt most egy képről is eltüntették a „vörösök”.
júl. 27
10:10
Kaposvár: tőkeerős vállalkozó segíti a klubot? (She)
A következő szezonban a megyei első osztályban induló, szebb napokat látott Kaposvár anyagi gondjai megoldódni látszanak.
júl. 27
10:12
F1: dühös a Verstappennek kedvező Toro Rossóra Sainz (She)
Carlos Sainz Jr. mérgesen panaszkodott spanyol újságíróknak a Magyar Nagydíj után a Toro Rossóra, mert a szokásos gyakorlattól eltérő bokszstratégiát alkalmazva Max Verstappent hozta előnyös helyzetbe vele szemben.
júl. 27
10:14
Arsenal: egy rövid videóval elismerte, irány a Serie A! (She)
Mint arról a mértékadó The Telegraph híre alapján beszámoltunk, Wojciech Szczesny, az Arsenal kapusa megegyezett az AS Romával: egy évig az olasz fővárosba kerül kölcsönbe. A lengyel kapuvédő most az Instagramon egy rövid üzenettel ismerte el, valóban csatlakozik a „farkasokhoz”.
júl. 27
10:16
Újpest: Filkorra hosszabb, Forróra rövidebb pihenő vár (She)
A Nemzeti Sport információi szerint több hét kihagyás vár a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest középpályására, Filkor Attilára, aki részleges combhajlítóizom-szakadást szenvedett a Vasas elleni bajnokin.
júl. 27
10:24
A Magyar Nagydíj többet hoz, mint amennyit visz (Infostart)
Nagy lökést kapott a 30. Formula-1-es Magyar Nagydíj alatt a Hungaroring felújítása és a verseny jövőjének biztosítása. A jogtulajdonos Bernie Ecclestone-nal több egyeztetés is zajlott.
júl. 27
10:42
MLS: Pirlo parádés meccsen, sárga lappal mutatkozott be (She)
Andrea Pirlo győztes mérkőzésen mutatkozott be a New York City FC labdarúgócsapatában, amely vasárnap 5–3-re verte meg a Kakával felálló Orlando Cityt az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS).
júl. 27
10:42
Dzsudzsák napokon belül Dárdai klubjában köthet ki (Blikk)
Berlin – Pénz áll a házhoz a Hertha labdarúgócsapatánál, így elhárulhat a legnagyobb akadály Dzsudzsák Balázs (28) megszerzése elől.
júl. 27
10:44
FTC: megjött a Dibusz-utód (?), a zöld-fehérekkel készül (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Kovácsik Ádám a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárossal készül. Ez alapján elképzelhető, hogy a Regginától távozó kapus lesz Dibusz Dénes utódja a zöld-fehéreknél, ha a válogatott játékos távozik.
júl. 27
11:00
Vizes vb: lemaradt a fináléról a Kormos, Reisinger duó (She)
A selejtezőben a 13. helyen végzett, ezzel éppen lemaradt a döntőről a Kormos Villő, Reisinger Zsófia duó a nők szinkrontoronyugró számában a kazanyi vizes világbajnokság hétfői napján.
júl. 27
11:09
Heti műsor: Nehéz meccsekre készülnek nemzetközi kupacsapataink (Agroinform)
Vélhetően már az első mérkőzésen eldől a Videoton és a Debrecen sorsa a nemzetközi kupaporondon.
júl. 27
11:18
Argentin válogatott kapust igazolt a Manchester United (Infostart)
Leigazolta az argentin válogatott kapust, Sergio Romerót a Manchester United labdarúgócsapata.
júl. 27
11:36
Vizes vb - Éppen lemaradt a döntőről a Kormos, Reisinger duó (Infostart)
A selejtezőben a 13. helyen végzett, ezzel éppen lemaradt a döntőről a Kormos Villő, Reisinger Zsófia duó a nők szinkrontoronyugró számában a kazanyi vizes világbajnokság hétfői napján.
júl. 27
11:39
Bondár Anna nyerte az U18-as tenisz Európa-bajnokságot (Metropol)
A februárban a Fed Kupa-csapatban is bemutatkozott Bondár a döntőben 2:6, 6:3, 6:1-re verte a hazai közönség előtt szereplő Jil Teichmannt.
júl. 27
12:12
Gyulay: 186 ezren voltak a Hungaroringen (Infostart)
A négy nap alatt 186 ezer néző látogatott ki a Hungaroringre a 30. Forma-1-es Magyar Nagydíjra, amely Gyulay Zsolt, a létesítményt üzemeltető cég elnök-vezérigazgatója szerint a vártnál is jobban sikerült.
júl. 27
12:12
NB III: a Szolnokot elhagyó Zsolnai Róbert hazatér (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint Zsolnai Róbert a Dabas NB III-as labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
júl. 27
12:30
Tenisz: a Sarapovával szakító Dimitrov nagyobb névre vált? (She)
Grigor Dimitrov elismerte, hogy szakított Marija Sarapovával, és most csak a teniszre koncentrál. A bolgárok legjobbja Ivan Lendllel folytathatja a közös munkát.
júl. 27
12:32
Légiósok: megállapodtak, Dzsudzsák napokon belül a Hertháé lehet (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Dinamo Moszkva és a Hertha gyakorlatilag megállapodott egymással Dzsudzsák Balázs klubváltásáról.
júl. 27
12:48
Faragó Tamás: a vízilabdasportot nem kell félteni (Infostart)
A női vízilabda meg fogja haladni a férfit - mondta Faragó Tamás olimpiai és világbajnok vízilabdázó, az InfoRádió Aréna című műsorában. A női válogatott volt szakvezetőjével készült teljes beszélgetés szerkesztett szövegét az alábbiakban olvashatják.
júl. 27
12:48
Láttál már férfi szinkornúszókat? (Blikk)
Kazany – Először szerepeltek férfi szinkronúszók a vizes világbajnokság programjában. Fellépésük látványnak sem utolsó.
júl. 27
12:51
Babos változatlanul nyolcvankettedik (Metropol)
A rangsort óriási fölénnyel a wimbledoni bajnok amerikai Serena Williams vezeti. A férfiaknál a legjobb magyar, Fucsovics Márton a 190.
júl. 27
13:06
Vizes vb: Gyurta Gergely 13., Papp Márk 36. lett 10 km-en (She)
Gyurta Gergely a 13., Papp Márk a 36. helyen ért célba a kazanyi világbajnokságon a nyílt vízi úszók 10 km-es versenyében. Az aranyérmet az amerikai Jordan Wilimovsky szerezte meg.
júl. 27
13:24
Japánnal játszik a jövő héten a női kézilabda-válogatott (Infostart)
Jövő hétfőtől ismét együtt készül a decemberi világbajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott, amely jövő pénteken a budapesti Elektromos Sportcsarnokban Japán válogatottja ellen lép pályára.
júl. 27
13:24
Kézi: Zácsik ismét a keretben, jönnek a japánok (She)
Jövő hétfőtől ismét együtt készül a decemberi világbajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott, amely négy nappal később a budapesti Elektromos-sportcsarnokban Japán válogatottja ellen lép pályára.
júl. 27
13:26
El: a Rosenborg új szerzeményei is készülnek a debreceni túrára (She)
A Rosenborg új igazolásai is játszhatnak a norvég listavezető debreceni Európa-liga-mérkőzésén, a selejtező harmadik fordulójának első felvonásán.

Keresés