2015. július 6. hétfő

júl. 6
0:15
Szuperkupa: Lehet, hogy a Videoton edzőmeccsnek tekintette - Böde (She)
A Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Videotont a magyar Szuperkupában. A találkozó után Thomas Doll vezetőedző, Böde Dániel, valamint Juhász Roland értékelt az NSO Tv-nek.
júl. 6
0:33
Fradi: „Az MK fontosabb állomás volt, mint a Szuperkupa” (She)
A Ferencváros 3–0-ra legyőzte a Videotont a magyar Szuperkupában. A találkozó után Dibusz Dénes nyilatkozott az NSO Tv-nek, aki azt is elárulta, hogy a három kupa közül melyik a legnehezebb számára.
júl. 6
3:15
Női vb: 16 perc után 4–0, világbajnok az Egyesült Államok! (She)
A kanadai női világbajnokság döntőjében az Egyesült Államok kiváló mérkőzésen 5–2-re legyőzte a címvédő Japánt, ezzel visszavágott a négy évvel ezelőtti fináléban elszenvedett vereségért. Az amerikaiak káprázatosan kezdték a meccset, hiszen Carli Lloyd mesterhármasának is köszönhetően már a 16. percben négy góllal vezettek. Az USA klasszisának harmadik találata minden képzeletet felülmúlt.
júl. 6
5:21
A női labdarúgó-vb győztese az Egyesült Államok (Infostart)
A legutóbb ezüstérmes Egyesült Államok csapata nyerte meg a Kanadában rendezett női labdarúgó-világbajnokságot, miután a döntőben 5:2-re legyőzte a címvédő Japán együttesét.
júl. 6
7:27
Besiktas: Dzsudzsák a héten csatlakozhat – sajtóhír (She)
Egybehangzó török sajtóhírek szerint közel a megegyezés a Dinamo Moszkva és a Besiktas, valamint a török klub és a moszkvai egyesületet elhagyni készülő, ott még féléves szerződéssel bíró Dzsudzsák Balázs között.
júl. 6
7:33
A Ferencvárosé a Szuperkupa (Metropol)
A Magyar Kupa-győztes Ferencváros 3-0-ra legyőzte a bajnok Videotont a labdarúgó Szuperkupáért kiírt vasárnap esti összecsapáson a székesfehérvári Sóstói Stadionban.
júl. 6
7:35
Az USA nyerte a női labdarúgó vb-t (Metropol)
A legutóbb ezüstérmes Egyesült Államok csapata nyerte meg a Kanadában rendezett női labdarúgó-világbajnokságot.
júl. 6
8:03
F1: „Mi nem érünk rá” – fogy a türelem a McLarennél (She)
A McLaren-istálló kezdi elveszíteni a türelmét a Hondával szemben. Ezt maga Eric Boullier csapatfőnök is elismerte Silverstone-ban, kiemelve, máris érezhető, hogy romlik a McLaren piaci megítélése.
júl. 6
8:21
Real Madrid: váratlan húzás, CR eladásáról tárgyalnak Katarban? (She)
Sokkoló hírrel állt elő hétfőn a France Football. A francia sportoldal állítja, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke Katarba utazott, ahol a Paris Saint-Germain elnökével többek között Cristiano Ronaldo eladásáról is tárgyal.
júl. 6
8:39
Napi program: Vasas–Amkar; nagyüzem Wimbledonban (She)
Egyetlen NB I-es klub játszik ma felkészülési mérkőzést, a Vasas Söchauban az orosz Amkar Perm ellen lép pályára. Megkezdődnek a küzdelmek a görögországi U19-es Eb-n, a nyitó mérkőzősen a házigazdák Ukrajna ellen lépnek pályára.
júl. 6
8:57
Jégkorong: KHL-s klubnál készül a nyáron Vas János (She)
A KHL-s Medvescak Zagreb hivatalos twitter oldala jelentette be, hogy a horvát klub nyári táborában készül a magyar jégkorong-válogatott oszlopos tagja, Vas János.
júl. 6
8:59
Videó: a saját fejét találta el, majdnem tragédia lett belőle (She)
Albert Pujols szerencsés ember: a Los Angeles Angels baseballjátékosa egy ütésnél a saját fejét találta el, de szerencséjére a sisak megvédte.
júl. 6
9:15
Ukrajna: Timoscsuk Kazahsztánba igazolt (She)
Érdekes fordulatot vett Anatolij Timoscsuk pályafutása: a 140-szeres ukrán válogatott középpályás a kazah élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Kajrathoz igazolt.
júl. 6
9:17
Copa: Messi nemet mondott, eltüntették a nyomokat? – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Copa América 2015-ös kiírását a házigazda Chile nyerte meg, miután tizenegyesekkel legyőzte Argentínát a döntőben. A találkozót követő díjátadásnál sokaknak feltűnhetett, hogy a legnagyobb egyéni elismerést, a torna legjobbjának járó díjat nem osztották ki – mégpedig Lionel Messi miatt.
júl. 6
9:33
GA Eagles: Feyenoord-nevelés érkezett, erősítés a védelemben (She)
Erősítésre szorult a Ferencváros holland El-ellenfelének, a másodosztályú Go Ahead Eaglesnek a védelme, ezért a klub kétéves megállapodást írt alá a 26 éves Norichio Nievelddel. A belső védő hétfőn csatlakozik a holland klub keretéhez, az FTC elleni El-visszavágón még nem léphet pályára.
júl. 6
9:36
Wimbledon: Gasquet revánsra készül, Serena nővérét kiütve juthat a negyeddöntőbe (Agroinform)
A szokásos vasárnapi pihenő után hétfőn a nyolcaddöntős küzdelmekkel folytatódik az angol nyílt teniszbajnokság.
júl. 6
10:09
MU: édes a bosszú, döbbenetes pénzt kér a távozásért a csatár? (She)
Angol lapértesülések szerint Robin van Persie, a Manchester United labdarúgócsapatának holland támadója beletörődött abba, hogy a nyáron el kell hagynia az MU-t, ám ahhoz, hogy távozzon, a manchesterieknek fel kell törniük a malacperselyeket…
júl. 6
10:27
Női labdarúgó-vb: Blatter nélkül sem úszták meg a FIFA vezetői (She)
A közönség kifütyülte a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) megjelent vezetőit Vancouverben a női világbajnokság vasárnapi döntője után.
júl. 6
10:29
Videó: Nani fogadtatásához képest Xavié teljes unalom (She)
Mint beszámoltunk róla, Nani megérkezett Isztambulba a Fenerbahcéhez, amellyel várhatóan szerződést köt az orvosi vizsgálat után. A Manchester Unitedet elhagyó portugál játékost elképesztő hangulat fogadta, olyan, amelyhez hasonlót a Barcelonától 24 év után távozó Xavi biztosan nem élhetett át Katarban.
júl. 6
10:45
El: a Vojvodina edzőjét nem altatja el László Csaba (She)
Bizakodva várja az MTK elleni El-selejtező visszavágóját a Vojvodina labdarúgócsapatának szakvezetője, Zlatomir Zagorcsics – az első mérkőzésen vendégként játszottak 0–0-t az újvidékiek –, és nem hagyja magát elaltatni a kék-fehéreket irányító László Csaba által.
júl. 6
10:48
Heti műsor: Mindhárom magyar együttes továbbjuthat (Agroinform)
A Debrecen gyakorlatilag már a következő körben van, de a Fradi és az MTK is bizakodhat. Heti műsor.
júl. 6
11:21
PL: „Tottenham, MU? Ugyanaz! Várjon inkább egy nagy klubra!” (She)
Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint Hugo Llorisnak, a Tottenham kapusának nem szabad a Manchester Unitedhez szerződnie.
júl. 6
11:23
ETO: Rudolf Gergely orosz csapattal tárgyal – sajtóhír (She)
Egybehangzó orosz lapértesülések szerint Rudolf Gergely az orosz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tom Tomszkkal tárgyal.
júl. 6
11:25
Tenisz: Serena Williamsnél korábban senkinek sem sikerült (She)
A világranglista-vezető Serena Williams az első résztvevője a női teniszezők idényzáró WTA-világbajnokságának, amelyet Szingapúrban rendeznek.
júl. 6
11:27
Haladás: 4 próbázót elküldtek, Radó iránt külföldről érdeklődnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján adta hírül, hogy elengedte négy próbajátékosát, Németh Lászlót, Tamási Zsoltot, Szlobodan Markovicsot és Patrick Vouhót.
júl. 6
11:29
Haladás: kihívásra vágyott a Lierse-től búcsúzó belga (She)
Érzékeny búcsút vett a belga Lierse labdarúgócsapatától, valamint az együttes drukkereitől a 25 éves Thomas Wils, aki testvérével együtt a Haladáshoz igazolt a napokban. A védekező középpályás elmondta, miért döntött a váltás mellett, miért fogadta el a szombathelyiek ajánlatát, amikor maradhatott is volna.
júl. 6
11:39
Kézi: lengyel nézőcsúcsot szeretne a magyar kapitány klubja (She)
Szeretné megdönteni a lengyel nézőcsúcsot a Kielce férfi kézilabdacsapata augusztus 29-én, amikor a francia PSG-t fogadja barátságos mérkőzésen.
júl. 6
11:41
F1: Hamilton most megkapta, Vettel oktatott – a Real-sztár is nézte (She)
Elképesztő rajt, nagy csata és helycserék az élen, futamfordító kerékcserék, és egy versenyt pontszerzéssel befejező Fernando Alonso. Kimondottan izgalmas másfél órát és Lewis Hamilton idei ötödik győzelmét hozta a 2015-ös Brit Nagydíj Silverstone-ban, ahol szokás szerint rengeteg híresség tette tiszteletét, Hollywoodtól a Real Madrid öltözőjéig.
júl. 6
11:43
Hegyikerékpár: Vígh és Cseh nyerte a Duna Maratont (She)
Vígh Zoltán és Cseh Veronika volt a leggyorsabb a XVI. hegyikerékpáros Duna Maratonon.
júl. 6
11:45
NFL: majdnem ujjait vesztette a Giants ünneplő sztárja (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants klasszis védője, Jason Pierre-Paul kis híján nagyon súlyos kézsérülést szenvedett – apró szépséghiba, hogy véletlenül sem játék vagy edzés közben.
júl. 6
11:57
Copa América: itt a videó a Messi családját ért támadásról (She)
Mint arról beszámoltunk, egybehangzó sajtóértesülések szerint chilei drukkerek inzultálták a lelátón Lionel Messi szeretteit a Chile győzelmével véget érő Copa América fináléjának első félidejében.
júl. 6
11:59
Karate: nagy sportdiplomáciai előrelépést könyvelhetnek el (She)
Újabb jelentős sportdiplomáciai előrelépést könyvelhet el a Karate Világszövetség, a WKF. A szervezetet ugyanis elismerte a Nemzetközi Paralimpiai Szövetség (IPC) igazgatósági testülete. A karate ezzel a paralimpiai sportágak családjának 30. tagja lett.
júl. 6
12:15
Videó: érdekes büntetést eszelt ki Dárdai a Hertha edzésén (She)
Különleges büntetésben lehetett részük a Hertha BSC labdarúgói közül azoknak, akik elveszítették a párbajt az „Ebéd-kihívás” során a német Bundesligában szereplő együttes edzésén, Bad Saarowban. A vesztes csapat tagjainak kellett felszolgálniuk az ebédet a nyerteseknek.
júl. 6
12:17
Fenerbahce: Nani átment az orvosin; belenéz a fülébe? (She)
Nani sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, ezzel biztossá vált, hogy a Manchester United labdarúgócsapatából a Fenerbahcéba igazol – adta hírül a török klub honlapja.
júl. 6
12:19
Tour de France: Hansen fájdalomcsillapítót reggelizett (She)
Elmondása szerint fájdalomcsillapítót reggelizett Adam Hansen ausztrál kerékpáros, aki a Tour de France vasárnapi, második szakaszán hatalmasat bukott.
júl. 6
12:33
Képgaléria: Doll mosolya, Varga Roland pacsija, Casoni ráncai (She)
Az MK-győztes Ferencvárosé lett a magyar Szuperkupa, miután vasárnap 3–0-ra nyert a bajnoki címvédő Videoton ellen Székesfehérváron. A bajnoki ezüstérmüknél is merészebbet álmodó – a csütörtöki El-selejtező visszavágójára készülő – FTC szakvezetője, Thomas Doll okkal mosolygott, miként a gólt szerző Varga Roland is boldogan pacsizott a drukkerekkel. Nem úgy a BL-selejtezőre hangoló Videoton…
júl. 6
12:35
Légiósok: tesztelik a magyar védőt, ha beválik, vinnék (She)
Egybehangzó izraeli lapértesülések szerint az MTK-tól a Hapoel Tel-Avivhoz szerződő Kelemen Dávid a Bnei Jehuda Tel-Aviv edzéseit látogatja a közeljövőben.
júl. 6
12:37
Man. United: „Di María, Young, Wilson? Magamra fogadnék…” (She)
Chris Smalling, a Manchester United labdarúgócsapatának védője úgy véli, a csapatból bárkit legyőzne egy sprintversenyen, és bár kevesen gondolnák, ő a klub leggyorsabb játékosa.
júl. 6
12:51
Universiade - Evezősöké az első magyar aranyérem (Infostart)
Az evezős Simon Béla, Juhász Adrián duó megnyerte a magyar küldöttség első aranyérmét a dél-koreai Kvangdzsuban zajló Universiadén, melyen a normál súlyú kormányos nélküli kettesek mezőnyében győzött.
júl. 6
12:51
Békéscsaba: védőt vennének a DVSC-től, érkező Felcsútról (She)
A Békéscsaba NB I-es labdarúgócsapata a héten még több próbajátékost is tesztel, ellenben a korábban Újpestről érkezett labdarúgókat már biztosan nem szerződtetik. Ugyanakkor végleg megvenné a klub a DVSC védőjét, és Felcsútról is érkezhet egy védő, utóbbi várhatóan kölcsönben – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
júl. 6
12:53
Universiade: itt az első magyar arany – az intenzíven fekvő edzőért is eveztek (She)
Az evezős Simon Béla, Juhász Adrián duó megnyerte a magyar küldöttség első aranyérmét a dél-koreai Kvangdzsuban zajló universiadén, melyen a normál súlyú kormányos nélküli kettesek mezőnyében győzött.
júl. 6
12:57
Itt az első magyar aranyérem az Universiadén (Metropol)
Az evezős Simon Béla, Juhász Adrián duó megnyerte a magyar küldöttség első aranyérmét a dél-koreai Kvangdzsuban zajló Universiadén.
júl. 6
13:27
Légiósok: Holman is a nyári edzőtábor nyertesei között (She)
Elismerően írnak Holman Dávid gniewinói teljesítményéről a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot megnyerő Lech Poznannal foglalkozó bulgarska.pl-nél.
júl. 6
13:30
Karrier: Újjászületik-e Falcao Londonban? (Agroinform)
9.5 gólnál húzták meg a bukik Radamel Falcao Chelsea-ben lőtt góljainak határát.
júl. 6
13:45
Románia: menekülnek a játékosok; Miriuta a kiszemelt (She)
Komoly gazdasági problémákkal találta szembe magát a román bajnoki ezüstérmes marosvásárhelyi labdarúgócsapat (Targu Mures). A digisport.ro információi szerint a korrupcióellenes ügyosztály zárolta a klub számláit, amely így fizetésképtelenné vált. A hír hallatán a játékosok azonnal új klub után kezdtek nézni a piacon, Dan Petrescu vezetőedző pedig állítólag már meg is találta következő…
júl. 6
13:47
Légiósok: „A kemény munkánk lassan meghozza a gyümölcsét” (She)
Kádár Tamás, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot megnyerő Lech Poznan magyar védője úgy érzi, hogy az elmúlt hetekben elvégzett kőkemény munka lassan kezd gyümölcsözni, és a ciprusi APOEL ellen aratott 3–0-s siker egyfajta jutalomként szolgál számukra a felkészülés végén.
júl. 6
13:49
Olimpia 2024: az Országgyűlés támogatja a budapesti rendezést (She)
Az Országgyűlés elsöprő többséggel megszavazta a 2024-es olimpia és paralimpia budapesti megrendezésére vonatkozó pályázati szándék támogatásáról szóló határozati javaslatot, számolt be a hírről a mob.hu.
júl. 6
14:03
Portugália: már Rómában, 6.5 millió a korábbi Vidi-csatárért? (She)
Egybehangzó lapértesülések szerint az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szpartak Moszkva vezetősége megegyezett a portugál Bragával az előző idényt a Videotonban kölcsönben töltő Zé Luís átigazolása kapcsán.
júl. 6
14:05
Copa: Higuaín az oka, hogy nem Messi minden idők legjobbja? (She)
Gonzalo Higuaín nem a fontos pillanatok embere. Az elmúlt egy évben biztosan nem. Inkább a kihagyott helyzeteké.
júl. 6
14:07
MTK: Angliában nevelkedő csatárt tesztel a szakmai stáb (She)
A 18 esztendős, az angol Ipswich Townnál is nevelkedő, magyar U-válogatott csatárt, Bartos Juliant teszteli a napokban az MTK labdarúgócsapata – értesült a Nemzeti Sport Online.

Keresés