2015. július 8. szerda

júl. 8
0:15
Honvéd: hosszabbítottak a szerb hátvéddel (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata 2016. június 30-ig szerződést hosszabbított szerb védőjével, Alekszandar Ignjatoviccsal – adta hírül a kispesti klub honlapja.
júl. 8
7:45
Arany-kupa: Dempsey-dupla és amerikai győzelem a rajton (She)
Megkezdődött a 2015-ös Arany-kupa, a csoportkör első fordulójában egygólos győzelmet aratott az Egyesült Államok. A házigazda, egyben címvédő Clint Dempsey duplájának köszönhetően bizonyult jobbnak a második félidő közepén szépítő Hondurasnál. Az A-csoport másik találkozóján nem bírt egymással Panama és Haiti, utóbbi a 86. percben mentette döntetlenre a meccset.
júl. 8
8:21
Budapest elküldte olimpiai pályázati szándékát Lausanne-ba (Infostart)
Budapest és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elküldte a 2024-es olimpiára és paralimpiára vonatkozó pályázati szándéknyilatkozatát Lausanne-ba a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz (NOB) Tarlós István főpolgármesternek és Borkai Zsoltnak, a MOB elnökének aláírásával.
júl. 8
8:57
Arany Kupa - Nehezen nyert a címvédő (Infostart)
A házigazda és címvédő Egyesült Államok válogatottja Clint Dempsey két fejes góljával 2-1-re nyert Honduras ellen a labdarúgó Arany Kupa nyitónapján.
júl. 8
8:57
Békéscsaba: alkalmas a stadion az élvonalra (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség képviselői által, 2015. július 7-én megtartott pályabejárás eredményeképpen a Békéscsaba NB I-es labdarúgócsapata lehetőséget kapott, hogy hazai mérkőzéseit a Kórház utcai stadionban, hazai környezetben rendezhesse meg – írja a klub hivatalos honlapja.
júl. 8
8:59
Benedek Tibor: remélem, már nem lesz hullámzó a teljesítményünk (Infostart)
Csütörtökön kezdődik a négycsapatos margitszigeti nemzetközi torna, amely a magyar férfi vízilabda-válogatott utolsó jelentős felmérője lehet a kazanyi világbajnokság előtt. A magyar csapat az olasz, a spanyol és az ausztrál együttes ellen száll vízbe.
júl. 8
8:59
Bayern: Dani Alves kiakadt, elárulta Guardiola titkos tervét (She)
Dani Alves, az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil bekkje elárulta, a 2014-es világbajnokság előtt a Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola szerette volna átvenni a brazil válogatott irányítását, ám a selecaónál nemet mondtak a spanyol szakembernek.
júl. 8
9:15
F1: Fisichella a dj-pultban a Magyar Nagydíj után! (She)
Giancarlo Fisichella (az egykori Formula–1-es pilóta) lemezjátszókra cseréli a Ferrarit. Természetesen csak a Magyar Nagydíjat követő GP Afterpartyn nyergel át a versenyautó üléséből a Symbol Budapest lemezjátszói mögé, utána továbbra is a World Endurance Championship bajnokságában a Ferrari gyári csapatában versenyez. (x)
júl. 8
9:17
Utánpótlás: Pisont újra munkában, szakmai igazgató lesz (She)
Pisont István lett a BLSZ II-es SZAC KSE utánpótlás szakmai igazgatója, a fiatal labdarúgók képzése a Deák „Bamba" Labdarúgó Akadémiakeretein belül zajlik a jövőben.
júl. 8
9:19
Hertha: Magath alapozásához hasonlítja Dárdaiét a légiós (She)
Peter Pekarík, a német Hertha 28 éves szlovák labdarúgója nem aggódik csapata erőnléte miatt, miután Dárdai Pál alapozó edzéseit hasonlóan keménynek tartja, mint az ebben a műfajban legendásan mértékadó Felix Magath tréningjeit. A Herthánál körvonalazódik az a pénz, amelyet Ronnyért kaphatnak, és amelyet erősítésekre szánnak. Akár Dzsudzsák Balázsnál is futhatnak még köröket a válasz nélküli,…
júl. 8
9:21
NB II: a szövetség engedélyezi a tartalékcsapatok indítását (She)
Sikerrel lobbiztak a labdarúgó NB II-ben szereplő együttesek a Magyar Labdarúgó-szövetségnél, így eldőlt, hogy tartalékcsapatot indíthatnak a megyei első osztályban.
júl. 8
9:23
Premjer-Liga: óriási lépés a volt Vidi-játékos karrierjében (She)
Immár hivatalos: Zé Luís a Szpartak Moszkva labdarúgója – az orosz élvonalbeli (Premjer-Liga) klub hétfő este bemutatta a korábban a Videotonban szereplő, a Zöld-foki-szigetek válogatottjában is számításba vett támadót.
júl. 8
9:33
Olimpia 2024: Budapest elküldte pályázati szándékát a NOB-hoz (She)
Budapest és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elküldte a 2024-es olimpiára és paralimpiára vonatkozó pályázati szándéknyilatkozatát Lausanne-ba a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz (NOB) Tarlós István főpolgármesternek és Borkai Zsoltnak, a MOB elnökének aláírásával.
júl. 8
9:35
NHL: 60 millióért hosszabbított a St. Louis fiatal sztárja (She)
Az orosz Vlagyimir Taraszenko nyolc évre, összesen 60 millió dollárért  marad az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt St. Louis Blues csapatában.
júl. 8
9:36
Wimbledon: Vajon lesz meglepetés, vagy megtörik a húsz éve tartó átok? (Agroinform)
1995 óta nem fordult elő, hogy a férfiaknál a top 4 kiemelt játssza az elődöntőket, most újra esély nyílik erre.
júl. 8
9:51
Légiósok: Megyeri még ma aláírhat a ciprusi bajnoknál (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online már beszámolt, a ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot megnyerő APOEL Megyeri Balázzsal erősítené meg a keretét. Friss fejlemény, hogy a magyar kapus akár még ma aláírhat az együttesnél.
júl. 8
9:53
Serie A: a Genoa BL-győztes játékost szerződtetett (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Genoa hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette Goran Pandevet.
júl. 8
10:09
El: Nem tűnik ideges társaságnak a Szutjeszka – Bódi (She)
Háromgólos előny birtokában utazott el szerda reggel az El-selejtező montenegrói visszavágójára a DVSC-Teva labdarúgócsapata (Debrecenben 3–0-ra győztek a Szutjeszka Niksics ellen), amelynek játékosai nem veszik fél vállról a visszavágót. A haol.hu-n nyilatkozó debreceni játékos, Bódi Ádám motivált riválisra számít a mérkőzés elején, és felhívta a figyelmet arra, hogy az idegenbeli góljuk…
júl. 8
10:09
Az FTC önmérsékletet kér szurkolóitól (Metropol)
Szeretnék elkerülni a további szankciókat.
júl. 8
10:27
Rio 2016 - Veszélyben az olimpiai parkig futó metróvonal építése (Infostart)
A riói számvevőszék szerint nagy a veszélye annak, hogy a jövő évi riói olimpia rajtjáig nem készül el a Barra Olimpiai Parkig futó metróvonal.
júl. 8
10:27
Brazília: Rivaldo 43 évesen visszatért a pályára (She)
Újra pályára lépett Rivaldo, a brazilok világbajnok labdarúgója, aki 43 évesen az általa klubelnökként vezetett brazil másodosztályú Mogi Mirim színeiben játszott 68 percet a Nautico ellen 2–1-re megnyert keddi találkozón.
júl. 8
10:29
El: az FTC önmérsékletet kér a szurkolóitól (She)
A Ferencváros arra kéri szurkolóit, hogy a további büntetések elkerülése érdekében a csütörtöki, zárt kapus labdarúgó Európa-liga-selejtezõ idején ne mutassanak „semmilyen aktivitást” az Üllői úti stadion 250 méteres körzetében.
júl. 8
10:45
Magyar-román: a román elnök szerint elég nekik a döntetlen (She)
Razvan Burleanu, a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) elnöke szerint a román válogatott győzni szeretne a szeptemberi budapesti Európa-bajnoki selejtezőn – mint bármelyik más mérkőzésén –, de a döntetlent is pozitív eredménynek tekintené.
júl. 8
10:47
PAFC: Kevesen fognak minket legyőzni, ha... – Jarni (She)
Robert Jarni, a Puskás AFC-hez nyáron szerződtetett horvát szakvezető a puskasakademia.hu klubhonlapnak nyilatkozva elmondta, a létszámcsökkentés miatt színvonal-emelkedést vár az NB I-től, ahol a kluboknak merész célokat kell kitűzniük maguk elé, hiszen hibázásra nincs lehetőségük. A tréner beszélt stratégiai terveiről, a fiatalok nem azonnali, hanem fokozott beépítéséről, valamint arról is: a…
júl. 8
10:49
El: „Megmutattuk Budapesten, hogy a Vojvodina a jobb” (She)
Az MTK Európa-liga-ellenfelének vezetőedzője, Zlatomir Zagorcsics nem számít könnyű visszavágóra a Szusza-stadionban kialakult 0–0-s első mérkőzést követően, de biztos benne, hogy hazai pályán már feltörik a magyar reteszt. Az együttes támadó középpályása, Alekszandar Palocsevics pedig arról beszélt a klub honlapjának, hogy az első felvonáson megmutatták, hogy az övék a jobb csapat, a…
júl. 8
10:51
BL: megvan a fehérvári Vidi–TNS időpontja is (She)
Július 22-én, szerda este 20.30-kor kezdődik a Videoton–The New Saints labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója a székesfehérvári Sóstói Stadionban – derül ki az UEFA honlapjára feltöltött menetrendből.
júl. 8
11:06
Premier League: A világ legjobbjait is le tudjuk szerződtetni - Kompany (Agroinform)
A belga hátvéd szerint nem kell aggódni a szurkolóknak, idén nyáron is érkeznek sztárok a csapathoz.
júl. 8
11:21
Hamburg: megint 17 – Stieber megmutatta új mezét – fotó (She)
Stieber Zoltán, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg középpályása megmutatta Facebook-oldalán a mezt, amelyben a 2015–2016-os idényben futballozik a hamburgiaknál. A magyar játékos megtartotta mezszámát, így a következő szezonban is a tizenhetes trikóban kergeti a labdát Németországban.
júl. 8
11:23
Labdarúgás: élet a pápai romon, a megye II-ben kezdenek (She)
A Veszprém Megyei Labdarúgó-szövetség (VMLSZ) döntése értelmében a Pápai Perutz Futball Club – amely új sportszervezetként a Lombard Baráti Körből alakult át – a megyei másodosztályban kezdheti meg szereplését a 2015–2016-os idényben, számolt be a hírről a papa-ma.hu.
júl. 8
11:25
Real Madrid: az elnök állítólag Ibrahimovicért utazott (She)
Terjed a spanyol sajtóban a pletyka, miszerint Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke Zlatan Ibrahimovic (PSG) átigazolásának gondolatával játszik.
júl. 8
11:27
Olaszország: csalás vádjával Contéra bírósági tárgyalás vár (She)
Antonio Conte is egyike annak a 104 embernek, akikre bírósági tárgyalás vár csalás vádja miatt. Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy 2011-es ügy miatt kerülhet bajba.
júl. 8
11:39
Férfi kézilabda: lekerült a gipsz a veszprémi szélsőről (She)
Sérülten, törött csuklóval fejezte be az idényt Cristian Ugalde, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának spanyol balszélsője, aki emiatt nem is szerepelhetett a kölni BL-döntőben. A válogatott játékos kezét nem kellett megműteni, de öt hétre begipszelték.
júl. 8
11:57
El: a DVSC Mihelic nélkül érkezett meg Montenegróba (She)
Megérkezett Montenegróba a DVSC-Teva labdarúgócsapata, amely holnap 17.30-kor lép pályára a Szutjeszka Niksics ellen az Európa-liga selejtezőjének visszavágóján. Az első találkozón 3–0-ra nyert a Debrecen.
júl. 8
11:59
MU: még a hétfőn induló túra előtt jöhet a 25 milliós fogás (She)
A Guardian szerint nem lenne meglepő, ha a Manchester United már a hétfőn kezdődő amerikai túrája előtt a soraiban tudná Morgan Schneiderlint, a Southampton labdarúgóját.
júl. 8
12:01
BL: a B36 kiejtése és a Pool, City duó közötti párhuzam (She)
Michael Wilde, a Videoton BL-ellenfelének, a TNS-nek a játékosa a Liverpool és a Manchester City elleni nemzetközi kupa-párharcokhoz hasonlította a B36 Tórshavn kiejtését.
júl. 8
12:15
Férfi kézilabda: a Barcelona kisajátította az álomcsapatot (She)
Csak a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona adott játékosokat a spanyol kézilabda-bajnokság 2014–2015-ös idényének All-Star-csapatába.
júl. 8
12:33
Chelsea: a Barca és az MU is akarta, de már Londonban van (She)
Angol lapértesülés szerint kedd késő este sportorvosi vizsgálaton vett részt a Chelsea-nél, és hamarosan alá is ír a londoniaknak a Fluminense 19 éves támadója, a brazil Kenedy.
júl. 8
12:35
Serie A: megkapja a területet új stadionjához a Milan (She)
Az első komolyabb akadály elhárult az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan elöl ahhoz, hogy megépíthesse saját stadionját, miután megkapta a kiszemelt terület tulajdonosának engedélyét.
júl. 8
12:37
Finnország: 11. klubját sem váltotta meg a csodagyerek (She)
Az Instagramján jelentette be Freddy Adu, hogy kevesebb mint négy hónap után elhagyja a KuPS együttesét.
júl. 8
12:51
Megkapja a területet új stadionjához az AC Milan (Infostart)
Az első komolyabb akadály elhárult az AC Milan labdarúgóklub elöl ahhoz, hogy megépíthesse saját stadionját, miután megkapta a kiszemelt terület tulajdonosának engedélyét.
júl. 8
12:51
Barcelona: „Tiszteletlen volt, de megfizet! Kirakom Turant!” (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöki pozíciójára pályázó Agusti Benedito elmondta, ha megválasztják, első feladata az lesz, hogy az Atlético Madridtól érkező Arda Turant elküldje a csapattól.
júl. 8
12:53
DVTK: eltiltották a játékost a felkészülési meccsektől (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr hivatalos honlapján közölte, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága négy felkészülési mérkőzésről eltiltotta Drazsen Okukát.
júl. 8
12:55
Tottenham: megszerezték az Atlético Madrid játékosát (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur szerdán bejelentette: szerződtette Toby Alderweireldet, az Atlético Madrid védőjét.
júl. 8
13:09
NB II: korábbi élvonalbeli játékosokkal erősíthet a Vác (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-be újonnan feljutó Vác korábbi élvonalbeli labdarúgókkal erősíthet.
júl. 8
13:11
Felkészülés: 90. percben lőtt büntetővel egyenlített a Paks (She)
Felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Paks 1–1-es döntetlent játszott az NB II-es Szigetszentmiklóssal. Az SZTK szünet előtt szerzett góljával a 90. percig vezetett, akkor a paksiak kezezés miatt megítélt büntetőből egyenlítettek.
júl. 8
13:13
Légiósok: Holman reméli, jó formája meggyőzi az edzőt (She)
Holman Dávid vitathatatlanul az egyik legnagyobb nyertese eddig a lengyel bajnok Lech Poznan nyári felkészülésének – írja szerdai cikkének felvezetésében a pilkanozna.pl. A magyar légiós reméli, hogy a jó formája segít meggyőzni Macieja Skorze vezetőedzőt, és tétmérkőzéseken is beveti.
júl. 8
13:27
Ezt nézd! Tényleg a világ legszexibb sportját űzik a szolnoki lányok? (Blikk)
Hihetetlen pózokban, elképesztő egyensúlyérzékkel dolgoznak a vízen lebegő Stand Up Paddle deszkákon a szolnoki SOULnok SUP csoport hölgytagjai.
júl. 8
13:27
Légiósok: Megyeri Balázs álmodni sem mert erről (She)
Korábban ciprusi források jelezték, hogy Megyeri Balázs jó eséllyel az APOEL-hez szerződhet. A görög Olympiakoszt elhagyó kapus menedzsere, Hrutka János a Nemzeti Sport Online megkeresésére megerősítette, hogy folytak tárgyalások a klubbal, de a szigetországinál jobb lehetőségei is vannak a 25 éves labdarúgónak.
júl. 8
13:29
KTE: közös megegyezéssel távozik a fiatal támadó (She)
A labdarúgó NB I-től licencproblémák miatt búcsúzó Kecskeméti TE 22 éves támadója, Gréczi Gábor közös megegyezéssel távozik a klubtól.
júl. 8
13:30
Karrier: A kevés játékperc miatt Madridban köthet ki Benatia (Agroinform)
A bajorok marokkói védőjét két igazi sztárcsapat keresi, ő pedig örömmel váltana klubot, ha nem változik a helyzete.

Keresés