2015. július 30. csütörtök

júl. 30
0:12
Csütörtöki sportműsor: DVSC–RBK, Milan–Real, magyar–francia (She)
A Debreceni VSC csütörtök este a norvég Rosenborgot fogadja az Európa-liga selejtezőjének harmadik körében, az első mérkőzésen. A sorozat ezen szakaszában beszáll a küzdelmekbe a német Dortmund, azt angol Southampton, az olasz Sampdoria és a spanyol Bilbao is. Kora délután a Milan és a Real Madrid felkészülési mérkőzését nézhetjük, ebédidőben pedig a magyar női vízilabda-válogatottnak…
júl. 30
3:48
Bomba üzlet Hosszú Katinka kollekciója (Blikk)
Budapest — Viszik, mint a cukrot Hosszú Katinka (26) új kollekcióját.
júl. 30
7:06
Felkészülés: Ibrahimovicék két góllal megverték a Man. Unitedet (She)
A francia bajnok Paris Saint-Germain 2–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet a Bajnokok Nemzetközi Kupája elnevezésű felkészülési torna észak- és közép-amerikai zónájának magyar idő szerint csütörtök hajnali mérkőzésén. A párizsi csapat góljait Blaise Matuidi és Zlatan Ibrahimovic szerezte az első félidőben.
júl. 30
7:24
Libertadores-kupa: Gignac sem segített a mexikói döntősön (She)
Gól nélküli döntetlennel végződött a mexikói Tigres UANL és az argentin River Plate első mérkőzése a Libertadores-kupa döntőjében.
júl. 30
7:42
Felkészülés: Kaká és Villa gólja után kikapott a Tottenham (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legjobbjaiból összeálló ligaválogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur együttesét. A házigazdák Kaká tizenegyesével és David Villa akciógóljával már az első félidő derekán kétgólos előnybe kerültek, az angol csapat a játékrész hajrájában Harry Kane bombagóljával szépített.
júl. 30
7:44
Kosárlabda: felfüggesztette a FIBA az oroszok tagságát (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség felfüggesztette az orosz szövetség tagságát, s az összes, égisze alá tartozó eseményről kizárta a válogatottjait.
júl. 30
8:18
MLS: a Bayer korábbi játékosa is a tengerentúlon folytatja (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Philadelphia Union csapatához szerződött Tranquillo Barnetta, a Bayer Leverkusen és a Schalke korábbi játékosa.
júl. 30
8:36
India: portugál ásszal játszhat együtt a Vidit elhagyó kapus (She)
Az Indian Super League-ben szereplő Atlético de Kolkata bejelentette, hogy szerződtette a 71-szeres portugál válogatott Hélder Postigát, aki így a Videotontól szintén az indiai klubhoz szerződő Juan Calatayud csapattársa lesz.
júl. 30
8:54
Férfi kosár: kanadai irányítóval erősített a Sopron (She)
A cseh élvonalból szerződtetett kanadai irányítót a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Sopron. A 26 éves Hernst Laroche két szezont töltött Csehországban.
júl. 30
8:56
Barca: a brazil védő nyolc hétre kidőlt, Neymarék visszatérnek (She)
Combizomsérülése miatt két hónapos kényszerpihenő vár Douglasra, a Barcelona labdarúgócsapatának brazil jobbhátvédjére.
júl. 30
8:58
Videoton: hiába vizsgálták, még nincs hír Juhászról (She)
Szerdán sokáig vizsgálták a kedden a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn térdsérülést szenvedő Juhász Rolandot, a Videoton egyelőre nem adott ki közleményt arról, milyen súlyos a válogatott védő sérülése.
júl. 30
9:21
Vízilabda: Ezúttal nem hibázhatnak a lányok (Agroinform)
Győzelmi kényszerben a magyar női vízilabda-válogatott, még szerencse, hogy a gyengécske franciákkal játszunk ma.
júl. 30
9:30
Férfi kézi: három korábbi válogatott a 2. osztályú Veszprémben (She)
Három korábbi válogatott játékossal vág neki az újonc Veszprémi KSE a férfi kézilabda NB I/B küzdelmeinek. Pásztor István, Kis Ákos és Tombor Csaba is a második számú veszprémi klubnál folytatja karrierjét.
júl. 30
9:48
Kép: a Benítezt „ledagizó” Mourinho visszakapta a pofont (She)
Egy nap sem telt el azóta, hogy José Mourinho, a Chelsea menedzsere visszaszólt a Real Madridot irányító Rafa Benítez feleségének a spanyol tréner testsúlya miatt, a Special One máris visszakapta a pofont…
júl. 30
9:50
Videó: úgy fogadták Drogbát, mintha a pápa érkezett volna (She)
Hihetetlen fogadtatásban részesítették Didier Drogbát a Montreal Impact szurkolói a Pierre Elliott Trudeau nemzetközi repülőtéren. Mint ismert, a harminchét éves futballista néhány napja az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságba (MLS) szerződött. Több száz drukker volt kíváncsi az elefántcsontparti támadó érkezésére, szinte egymást taposták az emberek, hogy láthassák a Chelsea-legendát. Drogba…
júl. 30
9:52
Felkészülés: hetet vágott a Pécs az első meccsén (She)
Megnyerte első felkészülési mérkőzését a Baranya megyei I. osztályra készülő Pécsi MFC. Az NB I-es licencétől megfosztott klubban egy korábbi NB I-es játékos szerepelt, s úgy tűnik, a 35 éves Sólyom Csaba Pécsen is marad.
júl. 30
9:54
NB II: az új lelátó előtt az élvonalba jutás a cél Szolnokon (She)
A labdarúgó NB I-be jutás a cél a másodosztály küzdelmeinek a hét végén megerősített kerettel nekivágó Szolnoki MÁV-nál, amelynél tavasszal új lelátón szurkolhatnak a nézők.
júl. 30
10:06
NB II: Dunaújvárosban kijelölték Böőr Zoltán utódját (She)
A csapattársak Vaskó Tamást választották meg az NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE csapatkapitányának.
júl. 30
10:06
Federer nem indul Montrealban (Metropol)
Visszalépett az augusztus 10-én kezdődő montreali tenisztornától Roger Federer, a férfi világranglista második helyezettje.
júl. 30
10:24
Besiktas: Gomez egy évre kölcsönbe érkezik – hivatalos (She)
A török Besiktas bejelentette, hogy egy évre kölcsönvette a német válogatott Mario Gomezt az olasz Fiorentinától.
júl. 30
10:42
EYOF - 12 éremnél járnak a magyarok (Infostart)
A magyar küldöttség két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett a Tbilisziben zajló 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) szerdai versenynapján.
júl. 30
10:42
Videó: beállították a kisfiút, de neki nem szóltak – ez a vége (She)
A küzdőszellem a gyerekekben a sport megismerésével pillanatok alatt ki tud alakulni. Fiatal, lelkesen totyogó fiúk és lányok kőkeményen küzdenek egy-egy elejtett vagy elrúgott labdáért, csak ezért, hogy ők legyenek a legjobbak. Ez az a szituációi, amikor egyáltalán nem erről van szó. Ezen a kosármeccsen ugyanis elfelejtettek szólni a fiúnak, hogy becserélték. A végeredmény pedig tökéletes.
júl. 30
10:44
Tenisz: visszalépett Federer, nem mondta el, hogy miért (She)
Visszalépett az augusztus 10-én kezdődő montreali tenisztornától Roger Federer, a férfi világranglista második helyezettje.
júl. 30
10:51
Bajnokok Ligája: Teljesen elszálltak a Videoton esélyei? (Agroinform)
Az első oddsok alapján hatalmas csoda kéne a fehérváriak továbbjutásához.
júl. 30
11:00
EYOF: 3 nap alatt 3 aranyat nyert a 13 éves magyar úszó (She)
A magyar küldöttség két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett a Tbilisziben zajló 13. nyári európai ifjúsági olimpiai fesztiválon (EYOF) szerdán.
júl. 30
11:00
Apuka lett a világbajnok magyar pólós (Blikk)
Budapest – Apuka lett a barcelonai vizes világbajnokságon a magyar vízilabda-válogatottal aranyérmet szerző Decker Ádám, aki most kimaradt a kazanyi vb-n szereplő gárdából.
júl. 30
11:18
Vizes vb: kilencgólos olasz siker, Japán 0-14-nél ébredt (She)
A kazanyi vizes világbajnokság női vízilabdatornájának 3. fordulójában a C-csoport kiemelkedő kettőse újabb fölényes sikert aratott, Brazília 15–6-ra nyert Brazília, az Egyesült Államok pedig 17–2-re Japán ellen. A távol-keletiek 14 amerikai találat után történ meg gólcsendjüket.
júl. 30
11:20
Vizes vb: Magyarország–Franciaország élőben az NSO-n! (She)
A Kazanyban zajló női vízilabda-világbajnokságon két vereség után Franciaországgal játszik a magyar válogatott. A győzelem és így a továbbjutás is kötelező. Az már más kérdés, hogy nem ez volt a terv... Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő szöveges közvetítésünkkel a magyar csapat meccsét, és szóljanak hozzá a fórumban.
júl. 30
11:22
Anglia: Eto’ót tanította angolul, nem pont erre számított… (She)
Samuel Eto'o, a jelenleg a török Antalyasport erősítő kameruni csatár nem mindennapi karaktere a futballvilágnak. A pályafutása alatt a Real Madridban és a Barcelonában is megforduló csatárról most korábbi tanára mesélt, aki azonban azt sem tudta, ki ül vele szemben.
júl. 30
11:24
Légiósok: Guzmics a hónap játékosa lett klubjánál (She)
Guzmics Richárdot választották meg július legjobb játékosának a lengyel élvonalban szereplő Wisla Krakównál.
júl. 30
11:26
FIFA: dél-koreai jelölt is indul az elnökségért (She)
Csung Mong Jun, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi dél-koreai alelnöke a Reuters hírügynökségnek adott csütörtöki interjúban bejelentette, indul a FIFA elnöki posztjáért.
júl. 30
11:36
India: Vadócz korábbi klubjában kötött ki a románok sztárja (She)
Az Indian Super League-ben szereplő Pune City bejelentette, hogy szerződtette a román Adrian Mutut.
júl. 30
11:38
Liverpool: Balotelli a kertben mutatta meg, ilyet is tud – videó (She)
Mario Balotelli, a Liverpool labdarúgócsapatának olasz csatára napról napra nehezebb helyzetbe kerül. A balhés támadótól egybehangzó hírek szerint még a nyáron megszabadulna együttese, a kérők azonban nem toporognak a Pool ajtaja előtt. Az olasz ennek ellenére nem bánkódik, sőt, a kertjében most egy eddig rejtett akrobatikus képességét is megmutatta a szurkolóinak.
júl. 30
11:54
Federer nem indul Montrealban (Infostart)
Visszalépett az augusztus 10-én kezdődő montreali tenisztornától Roger Federer, a férfi világranglista második helyezettje.
júl. 30
11:54
Gyerekszerelem! Janics kislánya odavan Vajda Attila fiáért (Blikk)
Budapest – Míg szüleik a habokat szelik a pályán, igazi ovis szerelem szövődött Douchev-Janics Natasa kislánya és Vajda Attila kisfia között.
júl. 30
11:54
Női válogatott: Pádár Anita 20 év után búcsút int a nemzeti csapatnak (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az idén harmadik alkalommal rendezi meg a női válogatottak számára kiírt Balaton-kupát. Az augusztus 1–3. között Balatonfüreden sorra kerülő tornán a mieink mellett ezúttal a címvédő Szlovákia, valamint Fehéroroszország és Lengyelország vesz részt. A magyar nemzeti csapat a szombati elődöntőben a szlovákokkal találkozik, és elképzelhető, hogy a 123-szoros…
júl. 30
11:56
Barca: Nem könnyű Messivel, Neymarral és Suárezzel… – Rakitic (She)
Ivan Rakitic, az előző idényben triplázó Barcelona labdarúgócsapatának horvát középpályása összegezte első szezonját a katalán klubnál. Továbbá beszélt a gárda jövőbeli céljairól, és szót ejtett arról is, milyen egy csapatban játszani olyan sztárokkal, mint Lionel Messi, Neymar és Luis Suárez.
júl. 30
12:03
Európa Liga: Ezzel a kombival hódítanánk ma Európában (Agroinform)
Szerkesztőink és tippmestereink egy újabb hétközi kombival próbálják tovább fosztogatni a bukmékereket.
júl. 30
12:12
Barca: Nem könnyű Neymarral, Messivel és Suárezzel – Rakitic (She)
Ivan Rakitic, az előző idényben triplázó Barcelona labdarúgócsapatának horvát középpályása összegezte első szezonját a katalán klubnál. Beszélt továbbá a gárda jövőbeli céljairól, és szót ejtett arról is, milyen egy csapatban játszani olyan sztárokkal, mint Lionel Messi, Neymar és Luis Suárez.
júl. 30
12:30
Dél-koreai jelölt is indul a FIFA-elnökségért (Infostart)
Csung Mong Jun, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi dél-koreai alelnöke a Reuters hírügynökségnek adott csütörtöki interjúban bejelentette, indul a FIFA elnöki posztjáért.
júl. 30
12:30
Női foci: Pádár Anita 20 év után búcsút int a nemzeti csapatnak (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az idén harmadik alkalommal rendezi meg a női válogatottak számára kiírt Balaton-kupát. Az augusztus 1–3. között Balatonfüreden sorra kerülő tornán a mieink mellett ezúttal a címvédő Szlovákia, valamint Fehéroroszország és Lengyelország vesz részt. A magyar nemzeti csapat a szombati elődöntőben a szlovákokkal találkozik, és elképzelhető, hogy a 123-szoros…
júl. 30
12:32
Vizes vb - Továbbjutott a női vízilabda-válogatott (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott két vereség után utolsó csoportmérkőzését megnyerte a franciák elleni 18-3-as sikerrel. Négyesében harmadik lett, így az amerikaiakkal találkozik a nyolc közé jutásért a kazanyi vizes világbajnokságon.
júl. 30
12:32
Vizes vb: német arany, magyar 6. hely az 5 km-es csapatversenyben (She)
A kazanyi vizes világbajnokságon a nyílt vízi úszás 5 km-es csapatversenyében Németország végzett az első helyen Hollandiát és Olaszországot megelőzve.
júl. 30
12:34
Vizes vb: győzelem a franciák ellen, megvan a továbbjutás női pólóban (She)
A Kazanyban zajló női vízilabda-világbajnokságon két vereség után Franciaországgal játszott a magyar válogatott, és talán a vártnál is nagyobb különbséggel, tizenöt góllal nyert. A győzelemhez továbbjutás is társult, a következő ellenfél – a nyolc közé jutásért – az olimpiai bajnok Egyesült Államok lesz.
júl. 30
12:36
Videoton: Juhászt nem kell műteni, de heteket hagy ki (She)
A súlyosabb sérülést elkerülte, de így is többhetes kihagyás vár Juhász Rolandra, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton magyar válogatott védőjére, aki a BATE Boriszov elleni hazai Európa-liga-selejtező (1–1) első félidejében szenvedett térdsérülést – adta hírül a székesfehérvári klub hivatalos honlapja.
júl. 30
13:06
Videó: így reagált Lunde és Trajkovics bébije Rosztovra (She)
Katrine Lunde a legutóbbi szezon végén távozott a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatától. Az orosz Rosztov-Donhoz szerződő norvég kapus párjával, Nikola Trajkoviccsal és az „ifjú trónörökössel” együtt utazott el új csapatához, hogy megkezdje a felkészülést a szezonra. Nézze meg a Trajkovics család legelső rosztovi pillanatait!
júl. 30
13:08
F1: a kétszeres finn bajnok szerint Vettel vb-esélyes (She)
A Magyar Nagydíjon aratott győzelme után újra számolni kell Sebastian Vettellel a Formula–1 világbajnoki pontversenyében, véli a kétszeres világbajnok Mika Häkkinen.
júl. 30
13:10
Chelsea: D. Costa és 8 szó, Terry arcáról lefagyott a mosoly (She)
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül a Chelsea csatárának, Diego Costának az önéletrajzi könyve. A brazilból lett spanyolról szóló írásból egy oldal most kiszivárgott, melyből kiderül, hogyan mutatkozott be új együttesénél a támadó.
júl. 30
13:12
Asztalitenisz: 36 év után újra verseny lesz Észak-Koreában (She)
Az 1979-es világbajnokság óta először rendeznek nemzetközi asztalitenisz-versenyt Észak-Koreában: péntektől a nemzetközi szövetség World Tour-sorozatának egyik viadala zajlik majd Phenjanban.
júl. 30
13:24
Chelsea: D. Costa és 8 szó, Terry arcáról lefagyott a mosoly (She)
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül a Chelsea csatárának, Diego Costának az önéletrajzi könyve. A brazilból lett spanyolról szóló írásból egy oldal most kiszivárgott, melyből kiderül, hogyan mutatkozott be új együttesénél a támadó.

Keresés