2015. július 30. csütörtök

júl. 30
13:26
Vizes vb: fenekek a víz tetején, a legszebb karikák – képek (She)
Javában „dübörög” az oroszországi Kazanyban a 16. FINA-világbajnokság, a vizes sportágak kétévente sorra kerülő viadala. Ha pedig vizes vb, akkor jönnek a szebbnél szebb lányok, akik hihetetlen pozíciókban próbálják ámulatba ejteni a zsűrit – és persze a nézőket. Íme, a legszebb kazanyi lányok!
júl. 30
13:28
MTK: „Pontért, pontokért megyünk Szombathelyre” (She)
László Csaba, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának adott videointerjújában elmondta, a Haladás elleni szombathelyi mérkőzésen a lényeg, hogy megőrizze az együttes a kapuját a góltól, és természetesen az a cél, hogy pontot vagy pontokat szerezzen.
júl. 30
13:30
Vizes vb: nem a franciák kiütése miatt kért nagy iramot Merész (She)
A kazanyi vizes világbajnokságon szereplő női vízilabda-válogatott kapitánya, Merész András a franciák elleni 18–3-as siker után elmondta, nagy iramot kért a lányoktól, de nem azért, hogy nagyon megverjék az ellenfelet.
júl. 30
13:32
Győri ETO: felszámolják a focicsapatot üzemeltető céget (She)
Elrendelték a Győri ETO FC Kft. felszámolását, derült ki a Cégközlöny hirdetményéből.
júl. 30
13:33
Atlétika: Kővágó visszavágna lengyel riválisának (Agroinform)
Jól fizet a TippmixPro-nál, ha a magyar diszkoszvető megelőzi Malachowskit a stockholmi Gyémánt Liga-versenyen.
júl. 30
13:42
Sportlövő Eb: Sidi Péter aranyérmes Mariborban (She)
Sidi Péter megnyerte a férfi nagyöbű szabadpuska 3x40 lövés összetett számot a maribori sportlövő Európa-bajnokságon csütörtökön.
júl. 30
13:42
Bori kirúgatta magát a Vasasból? (Blikk)
Budapest – Bori Gábor földhöz vágta a Vasas-mezt, s belerúgott a hét végi, Újpest ellen 3-1-re elveszített labdarúgó-NB I-es mérkőzést követően – számolt be a Nemzeti Sport.
júl. 30
14:00
FTC: Miért? Megölnek? Nem fogadok testőröket - Kubatov (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön sajtótájékoztatót tartott, amelyen részt vett Kubatov Gábor, a klub elnöke is.
júl. 30
14:18
Sportlövő Eb - Sidi Péter aranyérmes (Infostart)
Sidi Péter megnyerte a férfi nagyöbű szabadpuska 3x40 lövés összetett számot a maribori sportlövő Európa-bajnokság csütörtöki napján.
júl. 30
14:18
Cristiano Ronaldo arcoskodott az edzésen – videó (Blikk)
Sanghaj – A Real Madrid labdarúgócsapatának portugál aranylabdása, Cristiano Ronaldo a társaival együtt Kínában, a Milan elleni barátságos mérkőzésre készült, s az oldott hangulatban egy laza megoldást is megengedett magának a passzolgatás közben.
júl. 30
14:20
Vizes vb - Német siker a nyíltvízi úszóknál, a magyar csapat hetedik (Infostart)
A németek triója nyerte a nyíltvízi úszók csütörtöki 5 kilométeres csapatversenyét a kazanyi vizes világbajnokságon, a magyar hármas a hetedik helyet szerezte meg.
júl. 30
14:20
Tévez tizenegy év után szerzett gólt a Boca Juniorsban - videó (Blikk)
Buenos Aires – Megszerezte első gólját a Boca Juniorsban visszatérése után Carlos Tévez.
júl. 30
14:36
Válogatott: „Még a portugálokat is elcsíphetjük” (She)
Kalmár Zsolt, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő RB Leipzig magyar játékosa a Kisalföldnek adott hosszabb interjújában beszélt klubcsapatáról, az U20-as világbajnokság utáni hazatéréséről és a magyar válogatott selejtezőiről is.
júl. 30
14:36
Messi kisfiával cukiskodott a futópadon – videó! (Blikk)
Barcelona – A spanyol FC Barcelona labdarúgócsapatának négyszeres argentin aranylabdása, Lionel Messi még nyári szabadságát tölti, de már erőnlétileg készül a visszatérésre.
júl. 30
14:38
NB II: három mezőkövesdi magyar állampolgár lett (She)
Csütörtökön három mezőkövesdi játékos megkapta a magyar állampolgárságot, közölte a klub. Fótyik Dominik, Ribánszki László és Harsányi Zoltán így akár magyar válogatott is lehet.
júl. 30
14:40
PSG: Sokakat meglep majd, hová igazolok… – Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic elmondása szerint remekül érzi magát a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál, de már a jövőjét is eltervezte. És készül egy nagy meglepetéssel...
júl. 30
14:45
Európa Liga: Nikolicsék hozhatnak egy kis pénzt a konyhára (Agroinform)
Az albán Kukesi otthonába vizitál a Legia: a lengyel sztárcsapat egyik kulcsfigurája a magyar válogatott támadó lehet.
júl. 30
14:54
Vizes vb - Bóta Botond nem jutott tovább 3 méteren (Infostart)
Bóta Botond nem jutott tovább a férfi műugrók 3 méteres versenyében a kazanyi vizes világbajnokság csütörtöki napján.
júl. 30
14:54
Videó: Adorján Krisztián szétbombázta a bal felsőt (She)
Adorján Krisztián, a Novara játékosa a 80. percben betalált az Atalanta kapujába, így csapata 3–3-as döntetlenre végzett a felkészülési találkozón. Íme, a magyar légiós gólja!
júl. 30
15:12
Arsenal: Mourinho szívességet tett nekünk – Flamini (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal francia középpályása, Mathieu Flamini elmondta, nagyon örül, hogy Petr Cech átigazolása létrejött, hiszen ilyen játékosokkal esélyük lehet akár a bajnoki cím megszerzésére is.
júl. 30
15:30
El: rekord, amire nem vágytak – 5500 km-s út az idegenbeli meccsre (She)
A labdarúgó Európa-liga harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén a Kajrat Almati az Aberdeent látja vendégül. A skót csapat 3415 mérföldes, átszámítva csaknem 5500 kilométeres repülőutat tett meg Kazahsztánba, amivel rekordot döntött. Arról már is nem beszélve, hogy az Aberdeen anyagilag biztosan rosszul jár, függetlenül attól, továbbjut-e.
júl. 30
15:30
A 0 pontos műugró legviccesebb elődjei – videókkal (Blikk)
Kazany – Nemcsak Maddison Keeney képes megdöbbentő ugrásokra, a műugrásban már korábbi versenyeken is lehetett látni vicces produkciókat.
júl. 30
15:48
Kubatov: "Miért, megölnek?" (Blikk)
Budapest – Nem ijesztette meg Kubatov Gábort (49) az sem, hogy a szurkolók a házánál tüntettek. A Ferencváros elnöke továbbra sem enged az ultráknak. Marad a szkenner és a kártya is – annak ellenére, hogy a rivális kluboknál már nem kötelező az alkalmazásuk. A posztjáról sem távozik.
júl. 30
15:57
Tenisz: Nem láthatjuk Federert Montrealban (Agroinform)
A svájci géniusz szerdán bejelentette, hogy nem indul az augusztus 10-én kezdődő kanadai Masters-viadalon.
júl. 30
16:06
Vizes vb: az úszóvilágcsúcsért külön is fizetnek (She)
Hétszázhúsz millió forintnak megfelelő dollárt osztanak szét a kazanyi vizes világbajnokság vasárnap rajtoló nagymedencés úszóversenyeinek legjobbjai között.
júl. 30
16:06
Kubatov nem fordul vissza (Metropol)
Az otthona előtt tartott demonstráció csak megerősítette a munkája folytatásában a Fradi elnökét.
júl. 30
16:08
Vasas: Czvitkovics injekciókúrán, Novák is sérült (She)
A Vasas labdarúgócsapata tartalékosan léphet pályára a Ferencváros elleni, szombati NB I-es mérkőzésen – a kezdőcsapat tagjai közül Novák Csanád és Czvitkovics Péter is sérüléssel küszködik.
júl. 30
16:08
Kazanyban külön fizetnek a világcsúcsért is (Metropol)
Hétszázhúsz millió forintnak megfelelő dollárt osztanak szét a kazanyi vizes vb-n világcsúcsot elérő úszók között.
júl. 30
16:10
Válogatott: Amikor jön a Himnusz, még jobban fog fájni – Dárdai megtörte a csendet (She)
Dárdai Pál, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya az MLSZ Tv-nek adott interjút az elmúlt időszak történéseiről. A szerdai előzetes után most megnézhetik a teljes felvételt, amelyben a szakember elmondta, hogyan élte meg, hogy a Hertha nem engedte meg neki a további kettős szerepvállalást.
júl. 30
16:24
Liverpool: felajánlották Balotellit a Laziónak? (She)
Olasz lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool felajánlotta Mario Balotellit a Laziónak.
júl. 30
16:24
Nézd meg Dárdai Pál búcsúüzenetét - Videó! (Blikk)
Berlin — Egész nyáron a románok elleni taktikán töprengett Dárdai Pál (39), akinek nagyon fáj, hogy a Her-tha BSC nem engedte tovább a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként dolgozni.
júl. 30
16:24
Dárdai: nagy fájdalom, hogy nem csinálhatom tovább (Metropol)
Dárdai Pál Berlinben adott interjút az MLSZ TV-nek, melyben a válogatottól való távozásáról beszélt.
júl. 30
16:26
Felkészülés: a második milánói már rágós volt a Real Madridnak (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a Real Madrid gól nélküli döntetlen után tizenegyesekkel 10–9-re legyőzte  a Milant Sanghajban.
júl. 30
16:42
FTC: „Mateos még a mi játékosunk, bejelentették, de...” (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön sajtótájékoztatót tartott, amelyen részt vett Kubatov Gábor, a klub elnöke is. Beszélt a csapat szurkolóiról, arról, hogy nem fél, nem akar testőrséget. David Mateosra is kitért. Az NSO Tv felvétele.
júl. 30
16:42
Szörnyű baleset! Lenyelte a nyelvét a német focista (Blikk)
Bielefeld – Samir Benarmar (22), az Arminia Bielefeld futballistája egy ütközés következtében lenyelte nyelvét, nem kapott levegőt, s mentőhelikoptert kellett hívni hozzá.
júl. 30
16:44
Hoffenheim: Szalai „néma”, de erőtől duzzad, edzője dicséri (She)
A német Kicker tudósítása szerint sokatmondó hallgatásba burkolózik Szalai Ádám, a Hoffenheim magyar válogatott labdarúgója: a középcsatár a csapat norvégiai edzőtáborozása alatt minden médiamegkeresést visszautasított, és nem adott interjút. A szaklap szerint a magyar csatár nem teljesen elégedett helyzetével, hiszen Mark Uth és Kevin Volland mögött van a házi erősorrendben, ráadásul még…
júl. 30
16:44
Kiütötte a franciákat a női pólóválogatott (Blikk)
Kazany — Tizenöt gólos győzelemmel támadt fel a magyar női vízilabda-válogatott a kazanyi vizes világbajnokságon, miután 18–3-ra legyőzte Franciaországot, s megszerezte ezzel a továbbjutást jelentő harmadik helyet a csoportjában.
júl. 30
16:46
Balhés Vidal-család: Ferrari-törés után drogügy (Blikk)
München — Arturo Vidal (28), a német Bayern München labdarúgócsapatának új igazolása édesapja miatt foghatja a fejét.
júl. 30
16:48
Németh Krisztián remekel Amerikában (Blikk)
A liga válogatottjából ugyan kimaradt, de remek szezont produkál a Sporting Kansas City labdarúgócsapatában az észak-amerikai bajnokságban (MLS).
júl. 30
17:00
Hertha: Dzsudzsák engedett, közeledtek az álláspontok – sajtóhír (She)
A német Kicker saját értesüléseire hivatkozva azt írta, hogy közeledtek az álláspontok a német Hertha BSC és Dzsudzsák Balázs közötti egyeztetéseken.
júl. 30
17:00
Bakiparádé! Íme a 0 pontos műugró legviccesebb elődjei – videó! (Blikk)
Kazany – Nemcsak Maddison Keeney képes megdöbbentő ugrásokra, a műugrásban már korábbi versenyeken is lehetett látni vicces produkciókat.
júl. 30
17:18
Újpest: Mohl Dávid előtt Budapesten kitágult a világ (She)
Mohl Dávid élvezi a budapesti életet, büszke rá, hogy ő szerezte az Újpest szezonbeli első gólját, a szurkolóik pedig szerinte hátborzongatóan jó hangulatot teremtenek. A védővel a klubja honlapja készített interjút.
júl. 30
17:18
Kubatov: "Miért, megölnek?" - Videó! (Blikk)
Budapest — Nem ijesztette meg Kubatov Gábort (49) az sem, hogy a szurkolók a házánál tüntettek. A Ferencváros elnöke továbbra sem enged az ultráknak. Marad a szkenner és a kártya is – annak ellenére, hogy a rivális kluboknál már nem kötelező az alkalmazásuk.  A posztjáról sem távozik.
júl. 30
17:36
Válogatott: Storcknak nem áll szándékában sokat változtatnia (She)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck a hétvégén Pakson (is) járt, a Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzést tekintette meg élőben. A találkozót megelőzően a kapitány rövid exkluzív interjút adott a paksifc.hu-nak.
júl. 30
17:54
Liverpool: Nem sok esélyem volt Skrtel ellen – Bogdán (She)
Martin Skrtel akkora gólt lőtt Bogdán Ádámnak a Liverpool edzésén, hogy a Premier League-ben szereplő angol labdarúgócsapat kapusa még a Facebook-oldalára is kitette a találatról készült felvételt.
júl. 30
17:54
Gólparádéval jutott tovább a női csapat (Metropol)
Hetedik lett a magyar csapat a nyíltvízi úszók versenyében.
júl. 30
17:56
Augsburg: ismét megsérült a korábbi Fradi-kiszemelt (She)
Nincs szerencséje Piotr Trochowskinak: a német élvonalbeli Augsburg 35-szörös német válogatott középpályása térdsérülést szenvedett a negyedosztályú TSV Rain elleni felkészülési mérkőzésen.
júl. 30
17:58
Serie A: a Verona-Roma mérkőzéssel kezdődik az idény (She)
Augusztus 22-én, szombat 18 órakor kezdődik meg a Serie A 2015–2016-os idénye, mégpedig a Hellas Verona–Roma mérkőzéssel – jelentette be az Olasz Labdarúgóliga.
júl. 30
18:12
Videó: CR káprázatos passzával nagyon becsapta a milanost (She)
Bár csak a szétlövések során láthatott gólt a közönség a Real Madrid és az AC Milan felkészülési labdarúgó-mérkőzésén, azért szép jelenetekben nem volt hiány. Íme, Cristiano Ronaldo megmozdulása!
júl. 30
18:14
Férfi kézi: Jícha ligarekordért igazolhat a Barcába (She)
A Bild információja szerint a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona férfi kézilabdacsapata javított ajánlatán, és már 1 millió eurót kínált a német THW Kielnek a cseh válogatott átlövő, Filip Jícha játékjogáért.

Keresés