2015. július 16. csütörtök

júl. 16
0:12
La Liga: Beckham nyomdokain a korábbi „új Ronaldinho” (She)
Az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata megvette a  mexikói válogatott Giovani dos Santost a spanyol Villarrealtól – jelentette be az amerikai klub.
júl. 16
5:36
Bajnokok Ligája - Győzött a Celtic (Infostart)
A skót Celtic Glasgow győzött a vendég izlandi Stjarnan ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában, a párharc szerdai első felvonásán.
júl. 16
7:06
PL: világbajnoki bronzérmest vásároltak Koemanék (She)
A Premier League-ben szereplő Southampton a hivatalos honlapján jelentette be a világbajnoki bronzérmes Jordy Clasie szerződtetését. A Feyenoordtól érkező holland válogatott középpályásért nyolcmillió fontot fizetett Ronald Koeman csapata.
júl. 16
7:42
Arany-kupa: 4–4 a rangadón, pórul járt a Vidi-légiós csapata (She)
Trinidad és Tobago végzett az Arany-kupa C-csoportjának élén, miután az első helyről döntő rangadón a 93. percben pontot mentve 4–4-et játszott Mexikóval.
júl. 16
8:24
Dráma! Kigyulladt kamion - Két halott a másik roncsban (Behaviour)
Terepjáró és kamion ütközött össze Hegyeshalom és Rajka között.
júl. 16
8:26
309 forinton az euró (Behaviour)
A dollárral és a jennel szemben a forint kissé gyengült, euróban és svájci frankban az árfolyama alig mozdult.
júl. 16
8:36
U21: az olaszok ellen hangolunk az Eb-selejtezőkre (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott augusztus 12-én felkészülési mérkőzést játszik Olaszország korosztályos együttesével – derül ki a tuttomercatoweb.com beszámolójából.
júl. 16
8:38
Anglia: Tőzsért mihamarabb szerződtetné az exfradista klubja (She)
Szigetországi sajtóértesülések szerint a Premier League-től búcsúzó Burnley minél hamarabb szeretné véglegesíteni Tőzsér Dániel szerződtetését.
júl. 16
8:54
Kézi: kék lap, 4 bíró, 8 passz passzívnál – új szabályok? (She)
Érdekes, a kézilabda meglehetősen masszív szabályainak módosításáról szóló információkat kapott a Nemzeti Sport Andorka Sándortól, a volt nemzetközi kategóriás bírótól, az európai szövetség versenybizottságának tagjától, aki a nemzetközi szövetség delegáltjaként Brazíliába készül a július 20-án kezdődő férfi junior-világbajnokságra. Ezen a magyar korosztályos együttes nem vesz részt, de a…
júl. 16
8:57
Kamion-Eb lesz Ákos-koncerttel (Metropol)
A Hungaroringre különbuszokkal is ki lehet majd látogatni.
júl. 16
9:12
Futsal: volt barcelonai és győri játékos is az angol bajnoknál (She)
A magyar futsalbajnok Rába ETO a hivatalos honlapján jelentette be, hogy korábbi játékosa, Miguel Castilla, avagy Mimi az angol bajnok Baku Unitednél folytatja a pályafutását.
júl. 16
9:30
Newporti tenisztorna - Karlovic a nyolc között (Infostart)
A második helyen kiemelt horvát Ivo Karlovic két játszmában legyőzte a tunéziai Malek Dzsazirit, és ezzel bejutott a negyeddöntőbe az egyesült államokbeli Newportban zajló, 490 ezer dollár összdíjazású füvespályás tenisztornán.
júl. 16
9:30
Őrület! Ennyi pénzt kérne Dzsudzsák a Herthától (Blikk)
Berlin – A Bild értesülései szerint Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva szélsője évadonként nettó kétmillió eurót (620 millió forintot) szeretne keresni a Bundesliga élvonalában szereplő Herthánál.
júl. 16
9:36
Labdarúgás: Íme, a három legérdekesebb EL-meccs (Agroinform)
Alábbi cikkünkből kiderül, hogy mely három találkozó tűnik a legérdekesebbnek csütörtökön az Európa Ligából.
júl. 16
9:48
Kubai sportolók tűntek el az Arany Kupán és a Pánamerikai Játékokon (Infostart)
Kubai sportolók tűntek el az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany Kupán, illetve a kanadai Pánamerikai Játékokon.
júl. 16
9:51
Újabb kubaiak dobbantottak az Arany Kupán és a Pánamerikai Játékokon (Metropol)
A kubai futball-válogatottból ketten már korábban menedékjogot kértek az Egyesült Államokban, szerdán két másik sportoló nem jelent meg a hivatalos programon.
júl. 16
10:06
Női kézi: így kezdődött Győrben az új szezon – fotó (She)
A héten elkezdődött a Győri Audi ETO KC felkészülése a 2015–2016-os szezonra. A Magyar Kupa-győztes csapat – immár az új igazolásokkal kiegészülve – szerdán csapatgyűlést tartott, amelyről a térdsérülés után lévő brazil átlövő, Eduarda Amorim egy fotóval számolt be a Facebook-oldalán. Az együttes ma 17 órától tartja első nyilvános edzését a győri Audi Arénában.
júl. 16
10:08
MU: Ilyen játékosnak nálunk nincs helye! – Van Gaal kifakadt (She)
A Manchester United holland menedzsere, Louis van Gaal az együttes éjszakai, seattle-i sajtótájékoztatóján bejelentette, azt tervezi, hogy megválik Víctor Valdéstől.
júl. 16
10:24
Vívó-vb: korán búcsúztak férfi tőrözőink Moszkvában (She)
A magyar férfi tőrözők közül csak Dósa Dániel jutott főtáblára a Moszkvában zajló vívó-világbajnokság egyéni versenyében, de a 19 éves vívó már az első fordulóban búcsúzott a világranglista 19. helyén álló francia Jérémy Cadot ellen.
júl. 16
10:26
NB III: Szegeden folytatja a Győrben nevelkedett kapus (She)
A Nemzeti Sport Online információja szerint az NB III-ra készülő SZEOL labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Nacsa Péter, aki legutóbb Szolnokon szerepelt.
júl. 16
10:28
El: aligha lesz telt ház a Fradi-stadion vendégszektorában (She)
Bosnyák beszámolók szerint valamivel több mint ötszáz Zeljeznicar-szurkoló buzdítja a helyszínen a csapatát a Ferencváros elleni idegenbeli Európa-liga-selejtező első mérkőzésén.
júl. 16
10:42
MTK: cseh első osztályú csapat teszteli a fiatal belső védőt (She)
A cseh bajnokságban szereplő Teplicéhez utazott próbajátékra Ikonomu Konsztantinosz, az MTK görög származású játékosa, az U21-es keret tagja – tudta meg az NSO.
júl. 16
10:44
Videó: bocitámadás! 90 km/h-val száguldott, jöttek a tehenek… (She)
Warren Barguil rémálmaiban egy ideig vélhetően a tehenek játsszák a főszerepet. A Tour de France-on szereplő francia kerékpározó a 11. szakaszon 90 km/h-val száguldozott a hegyek között, amikor egy tehéncsorda útját állta. Szerencsére a katasztrófa elmaradt, ugyanis a Giant-Alpecin kerekese reflexeinek köszönhetően el tudta kapni a kormányt, és kikerülte a hívatlan vendégeket.
júl. 16
11:00
Légiósok: visszatér a Napolihoz a magyar csatár (She)
Kölcsönszerződése lejártával visszatér a Napolihoz Novothny Soma, s a Serie A legutóbbi idényének ötödik helyezettjénél kezdi meg a felkészülést.
júl. 16
11:02
Játékvezetés: magyar bíró az U19-es Eb elődöntőjében (She)
A 36 éves magyar játékvezető, Bognár Tamás fújja a sípot a ma 18 órakor kezdődő Oroszország–Görögország U19-es Európa-bajnoki elődöntő-mérkőzésen. A magyar bíró munkáját a svájci Vital Jobin és a luxemburgi Ricardo Fernandes segíti. A 20.45 órakor kezdődő francia–spanyol meccset (mindkét összecsapást közvetíti az Eurosport) a svéd Andreas Ekberg vezeti.
júl. 16
11:06
Tour de France: Eldőlt a sárga trikó sorsa?! (Agroinform)
A győzelemért nem, a dobogóért nagy csata várható a Pireneusokban és az Alpokban.
júl. 16
11:18
Vívó-vb: nem maradt versenyben magyar férfi tőröző (Infostart)
Az egyedüli magyarként főtáblára jutott Dósa Dániel 15-10-re kikapott az első fordulóban, így búcsúzott a férfi tőrözők egyéni versenyétől a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 16
11:18
Vasas: már pro licences vezetőedzője is van a klubnak (She)
Az NB I-ben szereplő Vasas megegyezett Simon Antallal, aki hivatalosan a klub vezetőedzője lett. A szakmai munkát a továbbiakban is Szanyó Károly irányítja.
júl. 16
11:36
Videó: hogy mi az a silat? Az Arsenal játékosai kipróbálták (She)
A Szingapúrban túrázó Arsenal néhány játékosa egy egyedi filmforgatáson járt. Theo Walcott, Laurent Koscielny, Francis Coquelin és Aaron Ramsey belekóstolt a szingapúri ízekbe, mind a négyen beöltöztek, sőt, kipróbálták az indonéz szigetvilág egyik őshonos harcművészetét, a silatot. Íme!
júl. 16
11:39
Armstrong a Tour de France-on jótékonykodik (Metropol)
Az örökös eltiltással sújtott amerikai bringás a Tour de France-on egy akció keretében pénzt gyűjt a leukémiában szenvedők gyógykezelésére.
júl. 16
11:54
Videó: jön a mágia és a gigabakik – ilyen lesz a FIFA16! (She)
Az EA Sports már többször hírt adott szeptemberben megjelenő új játékáról, a FIFA16-ról, most pedig megint új részletekkel lepte meg futball szerelmeseit a cég.
júl. 16
11:56
NB II: újabb játékosokkal erősít a Soroksár (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Szalánszki Bálint, Gyárfás Tamás és Eördögh Levente személyében újabb három játékossal erősített a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár – Szalánszki érkezését már a klub honlapja is megerősítette.
júl. 16
12:33
Robinho Kínába igazolt (Metropol)
A 31 éves brazil játékos fél évre kötelezte el magát a Luiz Felipe Scolari által irányított Kuangcsou Evergrande együtteséhez.
júl. 16
12:36
Újabb személyi változások az RTL-nél (Behaviour)
júl. 16
13:06
Játékossors: Robinho Kínába, a volt kapitány csapatához igazolt (She)
A várakozásoknak megfelelően Kínába, a Luiz Felipe Scolari irányította Kuangcsou Evergrande csapatához igazolt Robinho, aki két hete jelentette be, hogy távozik a Santos labdarúgócsapatától.
júl. 16
13:08
Labdarúgás: orosz-német békemérkőzést szerveznének (She)
Az orosz és a világbajnok német labdarúgó-válogatott között békemérkőzést szervezne Volgográdban – korábbi nevén Sztálingrádban – a II. világháború kegyetlen csatájának emlékére, a 2018-as oroszországi vb-re felkészülés jegyében a térség kormányzója.
júl. 16
13:10
Videó: az nem egy gepárd, csak Bale a Barcelona ellen! (She)
Ha csütörtök, akkor irány az időgép! Az Egyesült Államokban nagy hagyománya van az úgynevezett „Throwback Thursdaynek”, amely arról szól, hogy a múltból előhalásszunk egy képet vagy egy videót, amellyel virtuálisan időutazhatunk egy kicsit, és felidézhetünk egy emléket. A mai nap főszereplője Gareth Bale.
júl. 16
13:12
La Liga: Megyeri a Premier League-ből kapott csapattársat (She)
Az argentin Santiago Vergini egy szezonra kölcsönbe a spanyol Getaféhoz – Megyeri Balázs labdarúgócsapatához – került az angol Sunderlandtől.
júl. 16
13:12
Európa Liga: Durván nő a Ferencváros szorzója (Agroinform)
A nyitó oddsokhoz képest az egekbe szökött a Fradi hazai győzelme a Zeljeznicar ellen. Mi lehet a háttérben?
júl. 16
13:14
FIFA: az egyik „főkolompost” kiadták az amerikaiaknak (She)
A svájci hatóságok kiadták az Egyesült Államoknak a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korrupcióval vádolt egyik tisztségviselőjét.
júl. 16
13:16
Bundesliga: az adórendszer tartja távol Dzsudzsákot? (She)
Mint beszámoltunk róla, a Bild szerint a Hertha sokallja Dzsudzsák Balázs kétmillió eurós fizetési igényét, mert ez a német klub számára a 47.5 százalékos adókulcs miatt csaknem bruttó négymillió eurót jelent. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy az adókulcsok közötti különbségek dönthetnek arról, hol folytatja karrierjét a magyar válogatott csapatkapitánya.
júl. 16
13:24
Davis-kupa: Fucsovicsé az első meccs a bosnyákok ellen (She)
A Fucsovics Márton–Tomislav Brkic találkozóval veszi kezdetét pénteken 11 órakor a Magyarország–Bosznia-Hercegovina tenisz Davis-kupa-találkozó, amelyet Siófokon rendeznek.
júl. 16
13:42
Felkészülés: győzött az újjáalakuló Siófok a Diósd ellen (She)
Az újjáalakuló Siófok Telkiben lejátszotta első felkészülési mérkőzését, és a Diósd ellen 4–2-es győzelmet aratott – számolt be róla a klub holnapja.
júl. 16
13:44
FTC: Nem csodálom, hogy Radó a Fradit választotta – Orosz Pál (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál volt az M1 Ma reggel című műsorának vendége. Az elöljáró az Újpest elől elhappolt Radó Andrásról, David Mateos helyzetéről, a Zeljeznicar elleni Európa-liga-selejtezőről és a légiósszabályról is szót ejtett.
júl. 16
14:00
Svájc kiadott az Egyesült Államoknak egy FIFA-tisztségviselőt (Infostart)
A svájci hatóságok kiadták az Egyesült Államoknak a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korrupcióval vádolt egyik tisztségviselőjét.
júl. 16
14:00
Marco Rossi nekiment az MLSZ-nek (Blikk)
Budapest – Élesen bírálta a Magyar Labdarúgó-szövetség új szabályrendszerét Marco Rossi (50), a Bp. Honvéd vezetőedzője.
júl. 16
14:18
Videó: gyilkos labda, harcos plafon – durva CrossFit-bakik (She)
A CrossFit az Egyesült Államokból útjára induló edzésmód, amely rövid idő alatt meghódította a világot. A súlyemelésből, erőemelésből és gimnasztikai gyakorlatokból álló feladatokat azonban nem olyan könnyű végrehajtani, mint elsőre tűnik. Íme, a legdurvább, legijesztőbb és legröhejesebb bakik a sportágban, amelyre többek között Channing Tatum, Brad Pitt, Jessica Alba, Cameron Diaz és Jason…
júl. 16
14:54
Vége az újpesti focisztrájknak (Blikk)
Budapest – A sokat szidott szurkolói kártya eltörlése megtette jótékony hatását.
júl. 16
14:54
Bayern: megegyeztek a Juventusszal Vidalról – sajtóhír (She)
Német sajtóhírek szerint a Bayern München és a Juventus megállapodott Arturo Vidal vételáráról, így a bajorokkal korábban egyezségre jutó chilei futballista napokon belül a német bajnokhoz szerződik Torinóból.
júl. 16
14:56
Újpest: visszatérnek a lelátóra az ultracsoportok (She)
A bajnokság hétvégi rajtján az Újpest FC labdarúgócsapatának ultracsoportjai visszatérnek a lelátóra. A Viola Fidelity a Facebook-oldalán rögzítette, vezetői arra a megállapodásra jutottak – nyilván összefüggésben azzal, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség visszavonta a szurkolói kártya kötelező érvényességét –, hogy ismét a stadionban buzdítják kedvenceiket.

Keresés