2015. július 5. vasárnap

júl. 5
0:51
Copa América: a tizenegyesek döntöttek, Chile a bajnok! (She)
A labdarúgó Copa América 2015-ös kiírását Chile nyerte meg, miután Arturo Vidalék tizenegyesekkel legyőzték Argentína válogatottját a fináléban.
júl. 5
1:27
Tart az argentin átok, Chile nyerte a Copa Américát (Infostart)
Chile válogatottja nyerte meg a 2015-ös Copa Américát. A házigazda válogatott 120 perces, gól nélküli csata után 4-1-re győzött a tizenegyespárbajban az argentinok ellen.
júl. 5
1:45
Női vb: 25 éve a német férfiak nyertek, most az angol nők (She)
A kanadai női világbajnokság bronzmérkőzésén Anglia hosszabbítás után 1–0-ra legyőzte a Marozsán Dzsenifert nélkülöző Németországot, ezzel megszerezte a harmadik helyet.
júl. 5
6:51
Copa América: Messi családtagjait megtámadták (She)
Lionel Messi és Sergio Agüero családját is inzultusok érték a Chile–Argentína Copa América-döntőn, melyet tizenegyesekkel a házigazdák nyertek meg a Santiago de Chile-i Nemzeti Stadionban.
júl. 5
7:27
Copa América: Igazságot szolgáltattak a 11-esek - Sampaoli (She)
Jorge Sampaoli, a chilei labdarúgó-válogatott argentin szövetségi kapitánya szerint egyértelműen megérdemelt csapata győzelme a Copa América döntőjében – az argentin szakvezető Gerardo Martino viszont az övéit látta a jobbnak.
júl. 5
7:45
Óceániai Játékok: 0–30 után 0–38 jött, újabb vereségrekord (She)
Továbbra is történelmet ír Mikronézia U23-as labdarúgó-válogatottja, bár a nemzeti csapat tagjai erről alighanem szívesen lemondanának: az Óceániai Játékokon első ízben pályára lépő gárda a Tahiti elleni 0–30 után most Fidzsitől kapott ki 38–0-ra.
júl. 5
8:03
MLS: Gerrardot bemutatták, Kaká gólt szerzett és kiállították (She)
A Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata a Toronto FC elleni MLS-alapszakaszmérkőzés szünetében mutatta be szurkolóinak új szerzeményét, Steven Gerrardot. A Liverpool exkapitányát szépen köszöntötték a leendő társak, a mesterhármast vágó Robbie Keane vezérletével 4–0-ra győztek.
júl. 5
8:39
Ajánló: női vb-döntő, Vidi-Fradi a Szuperkupáért, pályán a Loki (She)
Vasárnap este és magyar idő szerint hétfő hajnalban két trófea is gazdára talál: a magyar Szuperkupáért rendezendő mérkőzésen a bajnok Videoton a kupagyőztes Ferencvárossal csap össze Székesfehérváron, míg a kanadai női világbajnokság döntőjében a címvédő Japán az Egyesült Államokkal találkozik. A magyar klubcsapatok közül pályára lép még a DVSC-Teva is, amely a Békéscsaba második csapatával…
júl. 5
8:57
Chelsea: Cech helyére a Stoke kapusa érkezik – sajtóhír (She)
Az angol Telegraph értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapata megegyezett a Stoke Cityvel, és nyolcmillió fontért szerződteti a bosnyák válogatott kapus Asmir Begovicot a következő héten.
júl. 5
9:03
Chile nyerte a Copa Americát (Metropol)
A házigazda chilei válogatott nyerte meg - története során először - a labdarúgó Copa Americát, miután 11-esekkel legyőzte az esélyesebbnek tartott argentinokat.
júl. 5
9:15
NB II: MTK-csatár a Szolnok kezdőjében (She)
A Szolnoki MÁV labdarúgócsapatának Balmazújváros elleni, vesztes (0–2) felkészülési mérkőzésén a kezdőcsapatban szerepelt Horváth Péter, az MTK 23 éves csatára.
júl. 5
9:33
Schalke: az új igazolás egy gép, ilyet még nem látott az edző – videó (She)
Csak hüledezett a Schalke 04 labdarúgócsapatának vezetőedzője, André Brentenreiter, miután a klub orvosai megmutatták neki az új igazolás Júnior Caicara szezon eleji felmérésének adatait.
júl. 5
9:51
Fiorentina: az Inter 20 milliót adna Szalahért, jogi lépések jöhetnek (She)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint az Internazionale labdarúgócsapata húszmillió eurót kínál a Chelsea-nek, hogy kivásárolhassa szerződéséből az egyiptomi szélső Mohamed Szalahot.
júl. 5
9:54
Magyar Szuperkupa: Átfordult oddsok, elszánt csapatok (Agroinform)
Vasárnap este Székesfehérváron mérkőzik meg egymással a bajnok Videoton és a kupagyőztes Ferencváros labdarúgócsapata.
júl. 5
10:09
Videó: óriási gól Brazíliában, 11 méterről ollózott a kapuba (She)
A brazil labdarúgó-élvonal (Serie A) 11. forulójában az AF Chapecoense Neto nem mindennapi góljával 1–0-ra legyőzte a Vasco de Gamát.
júl. 5
10:27
Dortmund: sok sikert kívánnak a szerbnek, irány Köln! (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy szerb középpályása, Milos Jojics az 1. FC Kölnben folytatja pályafutását.
júl. 5
10:29
Copa: vagány – a kis Vidalnak olyan a haja, mint apukájának (She)
A házigazda Chile a gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 4–1-re legyőzte Argentínát a Copa América döntőjében, ezzel először nyerte meg a dél-amerikai kontinensbajnokságot. Az alábbi fotón Arturo Vidal, a chilei válogatott középpályása és kisfia, Alonso látható. A büszke apuka már bemutatta fodrászának csemetéjét...
júl. 5
10:31
DVTK: bajnoki főpróba a Szatmárnémeti ellen (She)
A Diósgyőr labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy utolsó felkészülési mérkőzését július 11-én 18 órakor a román második ligás Szatmárnémeti ellen játssza a DVTK Stadionban.
júl. 5
11:03
Copa: a chilei kissrác a bánatos Messivel szelfizett – videó (She)
Mint már megírtuk, a labdarúgó Copa América 2015-ös kiírását a házigazda Chile nyerte meg, miután tizenegyesekkel legyőzte Argentínát a döntőben. A Lionel Messi vezette argentinok természetesen letörtek voltak a lefújást követően, ám a Barcelona sztárjának bánata nem zavarta meg az éppen arra járó Chile-szurkoló kisfiút, aki azért gyorsan készített egy közös képet a 28 esztendős…
júl. 5
11:21
Profi boksz: egyhangú döntés, Guevara megvédte címét (She)
Egyhangú pontozással védte meg a WBC kislégsúlyú világbajnoki címét Pedro Guevara (26–1–1, 17 KO). A mexikói Mazatlánban rendezett gálán honfitársa, a szervezet kötelező kihívója, Ganigan López (25–6–0, 16) próbált szerencsét ellene a zöld öv megszerzésére.
júl. 5
11:39
Barca: érdeklődtek, de a támadó nem akar Madridba menni (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid megkörnyékezte Pedrót, a Barcelona támadóját, de a spanyol válogatott játékos nem akart a fővárosba szerződni.
júl. 5
12:15
Dunaújváros: a Pécs volt edzője veszi át az U17-eseket (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE hivatalos honlapján bejelentette, hogy az U17-es csapathoz szerződtette edzőnek Lőrincz Emilt, a PMFC volt vezetőedzőjét.
júl. 5
12:18
Női labdarúgás: USA harmadszor vagy Japán másodszor? (Agroinform)
Elérkeztünk a 2015-ös női labdarúgó-világbajnokság döntőjéhez, ahol az amerikaiak a japánokkal csapnak össze.
júl. 5
12:33
MLS: micsoda gesztus! Gerrard sörrel kedveskedett a híveknek (She)
Mint megírtuk, a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának vezetősége a vasárnap hajnali, Toronto FC elleni MLS-alapszakaszmérkőzés szünetében bemutatta Steven Gerrardot, a klub új szerzeményét a szurkolóknak. Nos, a 35 esztendős, 114-szeres angol válogatott középpályás nagyon jó benyomást tett a rajongókra, főleg azzal, hogy apró gesztusként több karton sörrel lepte meg a gárda egyik szurkolói…
júl. 5
12:35
NB II: békéscsabai bekk és kecskeméti fiatal a Szegednél (She)
Az NB II-ben szereplő Szeged 2011-Grosics Akadémia labdarúgócsapata szombaton 2–2-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen az NB III-as Hódmezővásárhellyel. A szegedieknél két próbajátékos is lehetőséget kapott a legutóbb Békéscsabán futballozó Balogh Miklós, és a Kecskeméti TE utánpótlásából érkező, de már az NB I-ben is debütált Dudás Dániel személyében – adta hírül a szegedma.hu.
júl. 5
12:51
F1: brit luxusmárka kopogtat a sportág kapuján – sajtóhír (She)
Újabb autógyár F1-be való beszállásáról pletykálnak Silverstone-ban, ahol az Aston Martin neve került összefüggésbe előbb a Red Bull-lal, majd a Force Indiával. Ám a brit luxusautógyár nem saját motort építene, hanem a Mercedes erőforrását venné a neve alá.
júl. 5
13:09
Világrekordot "lőtt" a Fidzsi-szigetek futballválogatottja (Infostart)
Rekordot ért el Fidzsi-szigetek labdarúgó- válogatottja, amely 38-0-ra verte meg a Mikronéziai Szövetségi Államok legjobbjait vasárnap a Pápua Új-Guineán zajló Dél-Csendes-óceáni Játékokon. A szervezők szerint ennél nagyobb arányú győzelmet még egyetlen válogatott sem aratott a nemzetközi színtéren.
júl. 5
13:09
Újpest: „Mindkét klub jól jár, ha együttműködünk egymással” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest tulajdonosa, Roderick Duchatelet az egyik belga internetes oldalnak adott nyilatkozatában elmondta, annak ellenére is szeretne jó munkakapcsolatot ápolni a Standard Liege-zsel, hogy édesapja, Roland Duchatelet eladta a belga klubot.
júl. 5
13:27
Universiade: kikaptak női kosarasaink és pólósaink is (She)
Mind a női kosárlabda-, mind a női vízilabda-válogatott vereséget szenvedett vasárnap a dél-koreai Kvangdzsuban zajló universiadén.
júl. 5
13:33
Hannes Arch nyert, Besenyei hatodik az Air Race-en (Metropol)
Hat év után visszatért Magyarországra a Red Bull Air Race, a műrepülők száguldó cirkusza.
júl. 5
13:45
HSV: Hamburgban folytatja a Leverkusenből kirúgott védő (She)
A Hamburger SV labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Bayer Leverkusen volt védőjét, Emir Spahicot.
júl. 5
13:47
Videó: Drogba a kapuban, a rapper azonban kifogott rajta (She)
Drake, az amerikai énekes mulatságos videót rakott fel Instagram-csatornájára. A felvételeken Didier Drogbának, a Chelsea korábbi labdarúgójának lő tizenegyest. A rapper nem is hibázott, persze azért az elefántcsontparti csatár is megkapta a lehetőséget – igaz, ő nem Drake-nek rúghatta a büntetőt, mindenesetre értékesítette.
júl. 5
13:49
Öttusa-vb: két szám után 18. a magyar páros (She)
Két szám után 18. helyen áll az Alekszejev Tamara, Harangozó Bence páros a berlini öttusa-világbajnokság vegyes váltójában.
júl. 5
13:51
F1: Brit Nagydíj, a silverstone-i futam élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton és Nico Rosberg 140 ezer brit előtt folytatja csatáját a világbajnoki címért. Az élről induló angol tíz ponttal áll német csapattársa előtt a vb-pontversenyben, a kérdés, hogy nő vagy csökken a különbség Silverstone-ban? A két Mercedes mögött a Williams és a Ferrari párosa csatázhat a harmadik dobogós helyezésért. Kövesse velünk a versenyt!
júl. 5
14:03
Balaton-átúszás: nagymenők a vízben, Papp jót edzett – videó (She)
Mint megírtuk, több mint nyolcezren vágtak neki idén a 33. Balaton-átúszásnak. Szombaton a révfülöpi rajtnál 8162-en regisztráltak az 5200 méteres távra. A viadalon ezúttal is számos sportoló indult, többek között a férfi vízilabda-válogatott tagjai és Erdei Zsolt profi ökölvívó-világbajnok is teljesítette a távot.
júl. 5
14:05
Férfi kézi: Pérez Carlos még egy évet vállal, aztán… (She)
A 43 éves Pérez Carlos két éve búcsúzott el a Veszprém férfi kézilabdacsapatától, azóta Katarban játszott. Az örökifjú klasszis balátlövő úgy döntött, vállal még egy szezont az al-Samalban, utána szívesen visszatérne a sportág magyar vérkeringésébe.
júl. 5
14:39
Rali-vb: Ogier nyerte meg a hetedik, lengyel futamot (She)
A Volkswagen Polót vezető francia pilóta újabb, idei ötödik sikerével megerősítette első helyét a vb-pontversenyben. Mögötte másodikként a norvég Andreas Mikkelsen zárt, a harmadik helyet pedig az észt Ott Tänak szerezte meg.
júl. 5
14:57
Videó: ilyen kemény ellenfele sosem volt az Arsenal-védőnek (She)
Kieran Gibbs, a Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának 25 éves balhátvédje Miamiban tölti nyaralását, ám még itt sincsen nyugta. Igaz, a játékost ezúttal nem a rajongók környékezték meg, hanem egy hatalmas zöld leguán.
júl. 5
15:15
Videó: vajon ők a világ legőrültebb futballszurkolói? (She)
A kevésbé ismert finn harmadosztályban is komolyan veszik a labdarúgást, a szurkolók legalábbis biztosan. A Jämsänkosken Ilves csapatának legfanatikusabb rajongói például láncfűrésszel járnak mérkőzésre, és így biztatják kedvenceiket.
júl. 5
15:33
Videó: Yaya, Kolo és a hölgyek – felcsendült a közismert dal (She)
A kanadai női világbajnokság bronzmérkőzésén Anglia hosszabbítás után 1–0-ra legyőzte Németországot, ezzel megszerezte a harmadik helyet. Az angol hölgyek a Yaya és Kolo Touréról írt közismert dalt énekelték ünneplés közben. A kommentátorok miatt rosszul hallható a nóta, de az biztos, hogy a szigetországi játékosok az elefántcsontparti testvérpárról énekeltek – ahogy tették a vb előtt is.
júl. 5
15:51
Formula-1: Hamilton, Rosberg, Vettel (Infostart)
Lewis Hamilton nyerte meg a Formula-1-es világbajnokság idei Brit Nagydíját, Nico Rosberg és Sebastian Vettel előtt.
júl. 5
16:09
Copa: mindenki másképp ünnepel, Medel a fiát csókolta – videó (She)
Gary Medel, az Internazionale chilei labdarúgója láthatóan nagyon örült annak, hogy hazája legyőzte Argentínát a 2015-ös Copa América fináléjában. Ám azon reakciója, hogy szájon csókolta kisfiát, sokakat felháborított. Az biztos, hogy kissé szokatlan a jelenet…
júl. 5
16:15
Hamilton nyerte a Brit Nagydíjat (Metropol)
A címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Brit Nagydíjat vasárnap.
júl. 5
16:27
Copa: csodás kép a stadionról; így ünnepelt Chile – fotók (She)
A házigazda Chile a gól nélküli rendes játékidőt követően tizenegyespárbajban 4–1-re legyőzte Argentínát a Copa América döntőjében. A chilei szurkolók hatalmas fiesztát csaptak a finálé után, emberek ezrei vonultak az utcára, hogy megünnepeljék kedvenceiket, akik először nyerték meg a dél-amerikai kontinensbajnokságot.
júl. 5
16:29
Női kézi: nem lett meg a londoni magyar együttes „induló tőkéje” (She)
Nem sikerült összegyűjtenie a Challenge-kupa-induláshoz szükséges pénzt a brit női kézilabda-bajnokság harmadik helyén végző, magyar játékosokból álló London Angelsnek. A klub ezzel együtt megköszöni minden támogatónak a segítséget, és ígéri, a következő idényben már hamarabb elkezdi a kupaszereplés anyagi feltételeinek megteremtését.
júl. 5
16:45
Újpest: Az első félidőt megnyertük – Vignjevics (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a klub hivatalos honlapján értékelte csapata Sint-Truiden elleni felkészülési mérkőzését. A szerb szakember a 2–2-es döntetlen után az első félidőt dicsérte.
júl. 5
16:47
Szuperkupa: „Az ország két legjobb csapata csap össze” (She)
Pátkai Máté, a Videoton nyári szerzeménye a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában beszélt az ausztriai edzőtábor fáradalmairól, és kitért a vasárnap esti, Ferencváros elleni Szuperkupa-mérkőzésre is.
júl. 5
17:39
Tour de France: folytatódott Greipel 2011 óta tartó sorozata (She)
André Greipel ért célba elsőként a Tour de France második, Utrecht és Zelande közötti szakaszán. A Lotto német sprintere 2011 óta minden évben megnyert legalább egy etapot a Francia kerékpáros-körversenyen. A sárga trikót a svájci Fabian Cancellara szerezte meg.
júl. 5
17:57
Spanyolország: a Rayóé után itt az újabb szivárványos mez (She)
A Rayo Vallecano után a spanyol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő CD Guadalajara is szivárványszínű mezzel rukkolt ki, kiállva az LGBT (leszbikus, meleg, biszexuális, illetve transznemű) közösség mellett.
júl. 5
17:59
Videó: összecsuklott az utolsó akadály után – így is új rekord! (She)
Mint arról beszámoltunk, a párizsi atlétikai Gyémánt Liga-viadalon 2015 legjobb produkcióját láthatták a nézők férfi 3000 méter akadályon, amelyen a kenyai Jairus Kipchoge Birech 7:58.83 percet futott. A verseny drámai körülmények között ért véget: az utolsó körben még az amerikai Evan Jager vezetett, ám az utolsó akadály után összecsuklott, így afrikai riválisa megelőzte. Jager felállt,…

Keresés