2015. július 22. szerda

júl. 22
5:36
Felelős a kormány is? (Behaviour)
A kurd ellenzék szerint a véres merényletet az ankarai kabinet politikája idézhette elő.
júl. 22
5:38
Boltzár létszámleépítéssel (Behaviour)
Csak a kormányzat lát több foglalkoztatottat a kereskedelemben.
júl. 22
5:40
Őszre tolódik a Quaestor-kártalanítás (Behaviour)
Továbbra sincs megoldás a teljes kártalanításra.
júl. 22
5:42
Vége a kamatvágásnak (Behaviour)
Egyre nehezebb megfelelő befektetési célpontot találni - A jegybank forintgyengítésre játszik.
júl. 22
5:44
Alig nőttek a bérek (Behaviour)
Az emelkedés alacsony mértéke 1,5 éves mélypontnak számít.
júl. 22
5:46
Követeléssel szereznek pénzt (Behaviour)
Jelentősen változott az ügyfélkör összetétele.
júl. 22
5:48
Válaszol: Horváth András volt adóellenőr (Behaviour)
júl. 22
5:50
Ki állítja meg Donald Trumpot? (Behaviour)
Élre ugrott a vagdalkozó milliárdos – John McCain elleni támadásával túllőtt a célon – Négyszer kért csődvédelmet.
júl. 22
8:36
F1: négy évtized a Hungaroringen; melyik a kedvence? – galéria (She)
A hét végén a 30. Magyar Nagydíjat rendezik meg a Hungaroringen. Az eddigi 29 verseny négy évtized futamait tömörítette magába, ezekből válogattunk képeket. Önnek melyik korszak a kedvence? Szavazzon!
júl. 22
8:36
Bernd Storck a Dárdai-féle filozófiát folytatja (Metropol)
Az újonnan kinevezett szövetségi kapitány bemutatását tervezték, de mindenki Dárdairól kérdezett.
júl. 22
8:38
Besiktas: őrjöngő tömeg fogadta Quaresmát Isztambulban – videó (She)
Mintegy hétezer Besiktas-szurkoló várta Ricardo Quaresmát kedd este az isztambuli reptéren. A portugál szélső ma esik át az orvosi vizsgálaton, majd aláírja várhatóan két évre szóló szerződését.
júl. 22
8:40
MLSZ: A magyar foci beteg, a gyógyulás nem gyors – Török G. (She)
Török Gábor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségi tagja elmondta, véleménye szerint a magyar futballt nem lehet egyik napról a másikra meggyógyítani.
júl. 22
8:42
DVSC: az El-meccsen újra a lelátón lesznek az ultrák (She)
A Loki Szurkolók Egyesülete közleményt jelentetett meg, amely szerint az ultrák is részt vesznek a Skonto elleni El-selejtező csütörtökön 17 órakor, a Nagyerdei Stadionban rendezendő visszavágóján – írja a klub hivatalos oldala.
júl. 22
8:54
F1: a csapatok egységes felirattal emlékeznek Bianchira (She)
A Formula–1-es csapatok az összes autóra #CiaoJules feliratot helyeznek el, így emlékeznek a tavalyi Japán Nagydíjon történt balesete során elszenvedett súlyos sérülései következtében a múlt hét végén elhunyt Jules Bianchira.
júl. 22
8:56
Egyesült Államok: Németh Krisztián megint villogott - videó (She)
Németh Krisztián góllal és gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a Sporting Kansas City 3–1-re legyőzze a Houston Dynamót a két csapat szerda hajnali kupamérkőzésén (US Open Cup).
júl. 22
8:58
Sion: Lejár a szerződésed? Akkor nem játszol – mondták Vanczáknak (She)
A hét végén elkezdődött a svájci labdarúgó-bajnokság is, a Sion 2–2-re végzett a Luzern otthonában, pedig a 90. percben még 2–0-ra vezetett. Vanczák Vilmos, a vendégek 32 esztendős válogatott védője a kispadról nézte végig a mérkőzést – mellőzésének furcsa oka volt.
júl. 22
9:12
Tenisz: a hazaiak két kedvence máris elszállt (She)
A hazai közönség előtt szereplő Alejandro González már az első fordulóban búcsúzott, mivel három játszmában kikapott a spanyol Adrián Menéndez-Maceirastól a 683 ezer dollár összdíjazású kemény pályás kolumbiai tenisztornán.
júl. 22
9:12
Boxutca-látogatás és koncert is lesz (Metropol)
Az utolsó simításokat végzik Mogyoródon, a hétvégi Forma–1-es Magyar Nagydíj helyszínén.
júl. 22
9:14
DVSC: Storck nem vitte a vb-re, mégis dicséri a németet (She)
Nagy meglepetés volt, hogy Bernd Storck nem vitte el magával Balogh Norbertet az U20-as világbajnokságra, aki azon kevés fiatal közé tartozott az előző szezonban, aki rendszeres játéklehetőséget kapott egy élcsapatban. A DVSC támadója ennek ellenére jó véleménnyel van a Dárdai Pál helyére a válogatott élére kinevezett német szakemberről.
júl. 22
9:27
Átigazolás: Zlatan csinál bajnokot a Manchester Unitedből? (Agroinform)
A bukik rendesen megvágták az oddsot Zlatan Ibrahimovic Manchesterbe igazolására.
júl. 22
9:30
Manchester United: a klub bejelentette, eladta védőjét (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United a hivatalos oldalán bejelentette, hogy eladta Reece Jamest a Wigan Athleticnek.
júl. 22
9:32
MLSZ: kevesebbet büntetnek – 100 ezres a legnagyobb tétel (She)
Új típusú fegyelmi gyakorlatot alkalmaz a Magyar Labdarúgó-szövetség. Ennek értelmében az NB I első fordulója után a korábbi, milliós összegeket is megközelítő büntetésekhez képest kisebb összegű büntetést rótt ki az MLSZ a klubokra, a legnagyobb tétel 100 ezer forint volt, ezt az Újpest lesz kénytelen kifizetni a szövetségnek.
júl. 22
9:48
Videó: véletlen? Ibráról elhinnénk, hogy direkt csinálta (She)
A PSG magyar idő szerint szerda hajnalban 4–2-re legyőzte a Fiorentinát a Nemzetközi Bajnokok Kupája felkészülési mérkőzésén az Egyesült Államokban. Zlatan Ibrahimovic, a párizsiak csatára is betalált a mérkőzésen, és a meccs napját megelőző edzésen szintén villogott.
júl. 22
9:50
Németország: Stieber András esélyhez jutott a VDV-nél (She)
Stieber András Németországban keres magának csapatot, pillanatnyilag a német profi labdarúgók szervezetének (VDV) edzőtáborában készül, kedd este mérkőzést is játszott.
júl. 22
10:06
PL: Van Gaalon kifogott játékosa neve, mi van a titkos csatárral? (She)
A San Jose Earthquakes elleni győztes felkészülési mérkőzés után Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere több aktuális kérdésről is beszélt a sajtó előtt. Egy vicces baki is becsúszott a holland szakembernek.
júl. 22
10:08
NB II: kölcsönadja kapusát a ZTE, Délczeg a Honvédé lesz (She)
Délczeg Gergely biztosan nem marad a labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszegnél, minden bizonnyal a Budapest Honvédnál folytatja, miután kölcsönszerződése lejárta után visszatért a kispestiekhez.
júl. 22
10:24
F1: Massa szerint a Williams megtartja jó formáját (She)
Az előző futamon remekül teljesítő és a dobogóról csak stratégiai hiba miatt lecsúszó Williams istálló pilótái bíznak benne, hogy a hétvégi 30. Magyar Nagydíjon a nagy fölényben lévő Mercedes versenyzőit is megszorongathatják.
júl. 22
10:42
Magyar Nagydíj - Bízik a jó eredményben a Williams pilótapárosa (Infostart)
Az előző futamon remekül teljesítő és a dobogóról csak stratégiai hiba miatt lecsúszó Williams istálló pilótái abban bíznak, hogy a hétvégi 30. Magyar Nagydíjon akár a nagy fölényben lévő Mercedes versenyzőit is megszorongathatják.
júl. 22
10:42
F1: versenyzőtársai kísérték utolsó útjára Bianchit – galéria (She)
Kedden Nizzában végső búcsút vettek Jules Bianchi F1-es versenyzőtől, aki szombatra virradóra belehalt a tavalyi Japán Nagydíjon elszenvedett fejsérüléseibe. A gyászszertartáson ott volt a jelenlegi mezőny nagy része. Képgaléria.
júl. 22
10:44
Videó: gólörömöt választhatunk a világ legerősebb csatárának (She)
Adebayo Akinfenwát, az angol negyedosztályban szereplő AFC Wimbledon csatárát a legtöbben csak a világ legerősebb labdarúgójaként ismerik. A páratlan testfelépítésű futballista most egy remek ötlettel is feltűnést keltett.
júl. 22
10:46
Zeljeznicar: a Fradi elleni gól különleges pólót ihletett (She)
A Zeljeznicar mától árusítja azokat a pólókat, amelyek a labdarúgócsapat múlt heti, Ferencváros elleni budapesti 1–0-s győzelmének állítanak emléket. Remélik, klubtörténeti jelentőségű relikvia válik belőlük.
júl. 22
11:00
NB I: Kassaié a Honvéd–MTK, Farkas Ádámé az FTC–DVTK – bírók (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették az NB I 2. fordulójának bíróküldését, amelynek értelmében Kassai Viktor a Honvéd–MTK-n, Farkas Ádám pedig az FTC–DVTK mérkőzésen működik közre.
júl. 22
11:15
Tour de France: Egy hely kiadó még a dobogón (Agroinform)
Froome és Quintana szinte biztosan ott lesz Párizsban a pódiumon, a harmadik helyért viszont hatalmas csata várható.
júl. 22
11:36
Kajak-kenu vb: Szabó, Kozák, Kárász és Fazekas-Zur a négyesben (She)
Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kárász Anna és Fazekas-Zur Krisztina alkotja majd az augusztusi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon 500 méteren rajthoz álló magyar női négyest. Storcz Botond szövetségi vezetőedző szerdán hirdetett keretet.
júl. 22
11:54
BL: Casoni ugyanazt mondta a mai meccs előtt, mint mindig (She)
Bernard Casoni, a Videoton vezetőedzője győzelemre készül a walesi The New Saints elleni, mai Bajnokok Ligája-selejtezőben. Az idegenben 1–0-ra megnyert első meccs után ma 20.30 órakor csapnak össze a fehérváriak a TNS-szel Székesfehérváron.
júl. 22
11:54
Szabó, Kozák, Kárász és Fazekas-Zur a női négyesben (Metropol)
Storcz Botond szövetségi vezetőedző szerdán hirdetett keretet.
júl. 22
12:12
Felkészülés: a Haladás egy góllal megverte a Siófokot (She)
A Haladás 2–1-re legyőzte a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófokot felkészülési mérkőzésen. A szombathelyiek góljait Medgyes Zoltán és Németh Márió szerezte.
júl. 22
12:14
Röplabda: olasz klubot olasz klubra cserélt a magyar légiós (She)
Dékány Bernadett klubot váltott: az eddig is Olaszországban légióskodó magyar válogatott röplabdázó a második vonalban legutóbb döntős Saguella Team Monzába igazolt – írják helyi honlapok.
júl. 22
12:30
Szabó, Kozák, Kárász és Fazekas-Zur a kajak-kenu női négyesben (Infostart)
Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kárász Anna és Fazekas-Zur Krisztina alkotja majd az augusztusi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon 500 méteren rajthoz álló magyar női négyest - mondta az InfoRádiónak Storcz Botond vezetőedző.
júl. 22
12:48
Közösségi közlekedéssel is utazhat a Forma-1-re (Infostart)
A Formula 1 30. Magyar Nagydíj ideje alatt - július 24-26 között - a Budapesti Közlekedési Központ a kényelmesebb utazás érdekében a szokásosnál nagyobb kapacitással közlekedteti a HÉV-szerelvényeket a H8-as vonalon, és egyedi, kedvezményes díjszabással segíti a mogyoródi versenypályára igyekvőket. Ezen túlmenően a verseny helyszínére a Volánbusz Zrt. közlekedtet különjáratokat - közölte a BKK.
júl. 22
12:50
Változik a forgalmi rend a Formula 1 idején (Infostart)
A Formula 1-es versenysorozat Magyar Nagydíjának idejére - a korábbi évekhez hasonlóan - idén is forgalmirend-változásokra kell számítani az M3-as autópálya Budapest és Mogyoród közötti szakaszán - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
júl. 22
13:06
Wéber: nagy kihívás a pilótáknak a Hungaroring (Infostart)
Komoly sikernek számít, hogy 1986 óta folyamatosan rendeznek Formula-1-es futamot a Hungaroringen - mondta Wéber Gábor szakkommentátor az InfoRádió Aréna című műsorában. Hozzátette, hogy a pilótáknak nagy kihívást jelent a Magyar Nagydíj.
júl. 22
13:06
Hertha: Kalou szerint Dárdai keményebb, mint Mourinho (She)
Salomon Kalounak még sohasem volt része olyan kemény felkészülésben, mint amilyet a Dárdai Pál által irányított Herthánál végez. Az elefántcsontparti támadó szerint a magyar szakember ilyen tekintetben José Mourinhón is túltesz.
júl. 22
13:08
Kosárlabda: Kecskeméten edzőtáborozik a férfiválogatott (She)
A férfi kosárlabda-válogatott szerdán Stojan Ivkovic szövetségi kapitány vezetésével megkezdte kecskeméti edzőtáborát.
júl. 22
13:10
Sportlövészet: Szabián Norbert olimpiai kvótát szerzett (She)
Indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára Szabián Norbert sportlövő, miután a szlovéniai Mariborban zajló Európa-bajnokságon negyedik lett az 50 méteres kisöbű szabadpuska fekvő versenyszámban.
júl. 22
13:24
A sportlövő Szabián Norbert olimpiai kvótát szerzett (Infostart)
Indulási jogot szerzett a jövő évi riói olimpiára Szabián Norbert sportlövő, miután a szlovéniai Mariborban zajló Európa-bajnokságon negyedik lett az 50 méteres kisöbű szabadpuska fekvő versenyszámban.
júl. 22
13:24
Haladás: nem Radó eladásáról egyeztek meg az Újpesttel (She)
A hétvégén Radó András bemutatkozott új klubja, a Ferencváros mezében. A Haladástól igazolt támadó előző egyesülete ellen húzhatta magára első alkalommal a Fradi-mezt. A klubváltásról, a jövőről és az újpesti szálról a szombathelyi szurkolókat, valamint Illés Bélát, a Haladás többségi tulajdonosát kérdeztük.
júl. 22
13:42
Magyar Nagydíj: a rendőrség is felkészült (Infostart)
Több mint ezer rendőr, közöttük tizenhárom külföldi vigyáz majd a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíj látogatóira, a rendezvények zavartalan lebonyolítására, és a katasztrófavédelem is felkészült minden eshetőségre - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) és a megyei katasztrófavédelem szerdán az MTI-t.
júl. 22
13:42
Felkészülés: Ausztriában balhéztak a német és az angol szurkolók (She)
Az ausztriai Eugendorfban csaptak össze az Eintracht Frankfurt és a Leeds United szurkolói a két csapat keddi felkészülési mérkőzése után.
júl. 22
14:00
Real Madrid: úgy érzik, itt az ideje kínai játékost venni (She)
Kínai tehetséget készül szerződtetni a Real Madrid: a kiszemelt labdarúgó Lin Liang-ming. A Real a napokban két felkészülési mérkőzés kedvéért Kínába érkezik, vezetői e látogatást használják ki a vásárlási szándék hivatalos bejelentésére – írja az AS spanyol sportlap.

Keresés