2015. július 25. szombat

júl. 25
0:12
Tenisz: egy nap alatt két siker – elődöntőben az olasz hölgy (She)
A harmadik kiemelt olasz Karin Knapp pénteken a svéd Johanna Larssont és a szlovén Polona Hercogot is legyőzte az ausztriai Bad Gasteinben zajló salakpályás női tenisztornán, ezzel bejutott a legjobb négy közé. Honfitársai közül Roberta Vinci meccslabdáról kapott ki Isztambulban, míg a férfiak horvátországi versenyén Fabio Fognini döntő szettben maradt alul a portugál Joao Sousával szemben.
júl. 25
1:24
Szombati sportműsor: Milan–Inter, MU–Barca, vb-sorsolás (She)
Szombaton biztosan nem unatkoznak majd a sportok szerelmesei: a nemzetközi felkészülési futballmeccsek közül kiemelendő a Milan–Inter, a Manchester United–Barcelona, a Chelsea–PSG és a Dortmund–Juventus összecsapás, míg az NB I-ben négy mérkőzést rendeznek, a két fővárosi rangadót az M4 élőben közvetíti. Szentpéterváron kisorsolják a 2018-as világbajnokság selejtezőcsoportjait, a Formula–1-es…
júl. 25
7:24
MLS: Németh gól és gólpassz nélkül - öt meccs után először (She)
Megszakadt a Sporting Kansas City magyar válogatott játékosa, Németh Krisztián remek sorozata. Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő csatár öt tétmeccs után először maradt gól, gólpassz nélkül.
júl. 25
7:42
Bolt győzelemmel tért vissza (Metropol)
A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt győzelemmel tért vissza: megnyerte a 100 métert az atlétikai Gyémánt Liga londoni állomásán.
júl. 25
8:36
Kecskemét: Ciprusra került az egy percet sem hiányzó légiós (She)
Újabb korábbi légiós szerződött Ciprusra a licencproblémák miatt az élvonalból kizárt, szereplését a megyei első osztályban folytató Kecskeméti TE labdarúgócsapatától.
júl. 25
8:38
Hertha: Előfordultak itt ekkora üzletek – Dárdai Dzsudzsákról (She)
Dárdai Pál továbbra sem mondott le Dzsudzsák Balázs szerződtetéséről, legalábbis a német sajtónak nyilatkozva nyitva hagyta a magyar szélső szerződtetésének lehetőségét annak ellenére, hogy a Dinamo Moszkva játékosa túl drága lehet a Herthának.
júl. 25
8:54
Átigazolás: fél év szünet után az olasz négy jön az exhonvédosnak (She)
Féléves kihagyás után ismét csapatot talált magának Thomas Job, a Budapest Honvéd korábbi kameruni légiósa.
júl. 25
9:12
Videó: látványos góljával beérte Némethet csapattársa (She)
Bár Benny Feilhaber látványos találata nem volt elég a Kansas City győzelméhez a Real Salt Lake ellen, a középpályásnak ez volt a hetedik gólja a bajnokságban, így beérte Németh Krisztiánt a házi góllövőlistán. Az egyenlítés vitathatatlanul szép volt, azonban a mérkőzést a Real Salt Lake nyerte meg 2–1-re.
júl. 25
9:30
Újpest: friss U20-as vb-bronzérmest igazoltak a lilák - fotó (She)
Mali lapértesülések szerint új játékost igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest: a L’Essor nevű újság fotóval bizonyítja, hogy Falaye Sacko megegyezett a lilákkal.
júl. 25
9:42
Labdarúgás: Kikap-e a Haladás kettővel Fehérváron? (Agroinform)
Szerintünk nem, sőt a szombathelyiek akár pontot, pontokat lophatnak a bajnok csapat otthonából.
júl. 25
9:48
Videó: oroszlán ijesztette meg az operatőrt; a rendőr szelfit akar! (She)
Csaknem 28 órás utazás és várakozás után a magyar speciális olimpikonok sikeresen megérkeztek a nyári világjátékok helyszínére, Los Angelesbe. A versenyek előtt úgynevezett vendéglátóváros-program várt a mieinkre, akik Manhattan Beachen élvezhették az amerikaiak vendégszeretetét. Az NSO Tv riportja.
júl. 25
10:06
Tenisz: Monfils bejutott a legjobb négy közé Umagban (She)
A 2013-ban győztes Ivo Karlovic a második játszmában meccslabdát hárított a cseh Radek Stepánek ellen, és bejutott az elődöntőbe a 683 ezer dollár összdíjazású kemény pályás kolumbiai tenisztornán. Az első helyen kiemelt Gaël Monfils bejutott a legjobb négy közé a 439 ezer euró összdíjazású horvátországi salakpályás férfi tenisztornán, Umagban.
júl. 25
10:24
Vizes vb: Risztov vezetett, de végül nem fért be a tízbe 5 km-en (She)
A kazanyi vizes-vb első versenynapján az úszóversenyeken, hosszútávúszásban (nyílt vizi úszás) Risztov Évának és Olasz Annának szurkolhattunk először – öt kilométeren álltak rajthoz. A verseny biztatón indult a mieink zámára, de végül nem kerültek be a legjobb tízbe.
júl. 25
10:24
Éjszaka izzadt, mint a ló? Nem csoda, dőltek a rekordok (Behaviour)
Lágymányoson hajnalban 24,8 Celsius-fokot mértek.
júl. 25
10:26
Megcsináltuk a csórólégkondit - Itt a teszt eredménye (Behaviour)
Persze csóró helyett nevezhetjük energiatakarékosnak is, az menőbben hangzik.
júl. 25
10:42
Vizes vb: Risztov vezetett, de nem fért be a tízbe 5 km-en (She)
A kazanyi vizes vb első versenynapján az úszóversenyeken, hosszútávúszásban (nyílt vízi úszás) Risztov Évának és Olasz Annának szurkolhattunk először – öt kilométeren álltak rajthoz. A verseny biztatón indult a mieink számára, de nem kerültek be a legjobb tízbe.
júl. 25
10:44
FTC: Kubatov háza elé szerveznek demonstrációt a szurkolók (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szurkolói Kubatov Gábor háza elé terveznek demonstrációt vasárnap a Diósgyőr elleni bajnoki (18.00, tv: M4) után – írja a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül szervezet Facebook-oldalán.
júl. 25
10:51
Tour de France: Ki nyeri a királyszakaszt? (Agroinform)
Hatalmas harc várható a dobogóért és a hegyi trikóért a Tour utolsó emelkedőjén, a legendás Alpe d'Huezen.
júl. 25
11:00
NB I: hőguta, 185. Honvéd–MTK, sosemvolt bombagól - érdekességek (She)
Rekkenő a hőség, ehhez képest (a televíziós közvetítés miatt) 15.30-as fővárosi presztízsmeccsel kezdődik meg az NB I 2015–16-os szezonjának 2. fordulója – a Bp. Honvéd–MTK mérkőzés a nyitány, este pedig még egy patinás fővárosi csata, Vasas–Újpest. Érdekességek a 2. forduló szombati mérkőzései elé.
júl. 25
11:18
Békéscsaba: a volt Betis-támadó két évre írt alá (She)
A labdarúgó NB I 2. fordulójában szombaton Pakson vendégszereplő Békéscsaba légióssal erősítette meg keretét, a korábban próbajátékon tesztelt spanyol Ezequiel Calvente két évre szóló szerződést írt alá a lilákhoz. Ha az MLSZ-től megkapja a játékengedélyt, már Pakson pályára léphet – tudta meg a Nemzeti Sport.
júl. 25
11:20
Real: CR megint huncut volt – komplexusos vagy erőfitogtató? (She)
Nem az első eset, hogy Cristiano Ronaldo menőbbnek próbálja mutatni magát, mint amilyen valójában. A Real Madrid portugál klasszisa most a Manchester City elleni felkészülési mérkőzés előtt készült fotón korrigált a magasságán. Természetesen nem utómunkáról van szó, CR lábujjhegyre állva próbált társai fölé emelkedni. 2014 augusztusában a Sevilla ellen is hasonló eszközzel élt az európai…
júl. 25
11:54
Vasas: jól fogynak a jegyek, 4000-en lesznek az esti meccsen (She)
Nagy az érdeklődés a ma esti Vasas–Újpest NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés iránt, majd’ háromezer jegy elkelt elővételben, ilyenre hosszú ideje nem volt példa a Fáy utcában.
júl. 25
11:56
F1: „Senna egy balfék pilóta volt, nem versenyzett tisztán” (She)
Fél órán át dőlt a szó a háromszoros világbajnok Nelson Piquet-ből, akivel a 30. Magyar Nagydíj előtt készített exkluzív interjút a Nemzeti Sport. Hogy emlékszik vissza az első Magyar Nagydíjakra a jelenleg 62 éves korábbi pilóta? És Budapestre? A nagy riválisokra? Mit gondol a mai Formula–1-ről? Megkaptuk a választ!
júl. 25
12:12
Földbe döngölte a mezőnyt a Mercedes az időmérő előtt (Infostart)
A címvédő angol Lewis Hamilton a harmadik szabadedzést is megnyerte a 30. Formula-1-es Magyar Nagydíjon.
júl. 25
12:12
Magyar GP: Hamilton még mindig az élen, Rosberg autója leállt (She)
A harmadik szabadedzésen is Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, így a Mercedes angol vb-címvédője tökéletes mérleggel várja a 14 órakor kezdődő időmérő edzést. Csapattársa, Nico Rosberg csak 98 ezreddel kapott ki Hamiltontól, ami biztató számára. Az viszont már kevésbé, hogy az edzés végén a bokszutca végén leállt az autója, és ki kellett szállnia belőle. Kimi Räikkönen is aggódhat, a finn…
júl. 25
12:14
NB II: a Videotontól érkezett csatár Dunaújvárosba (She)
Pénteken beszámoltunk arról, hogy az NB II-es Dunaújváros labdarúgócsapatának keretében a napokban több változás is történt. A klub hivatalos honlapja azóta még egy új igazolásról számolt be – Havasi Dániel a Videotontól kölcsönbe került Dunaújvárosba.
júl. 25
12:30
Risztov Éva 12., Olasz Anna 13. 5 kilométeren (Infostart)
Risztov Éva a 12., Olasz Anna pedig a 13. helyen végzett a nyíltvízi úszók 5 kilométeres versenyszámában, amelyet a címvédő amerikai Haley Anderson nyert meg a kazanyi vizes világbajnokság szombati napján.
júl. 25
12:39
Darts: Vajon lesz meglepetés, vagy megismétlődik a tavalyi Van Gerwen-Taylor döntő? (Agroinform)
Taylor-Wade és Van Gerwen-Wright elődöntőket rendeznek a World Matchplay szombati játéknapján.
júl. 25
12:48
Czékus Eszter és a Gondos, Kormos duó sem jutott döntőbe (Infostart)
Czékus Eszter és a Gondos, Kormos duó sem jutott döntőbe a kazanyi vizes világbajnokság szombati napján.
júl. 25
12:48
Vizes vb: a szinkronúszó Czékus Eszter nem jutott a döntőbe (She)
Czékus Eszter nem jutott a döntőbe a szinkronúszók egyéni technikai versenyében a kazanyi vizes világbajnokságon szombaton.
júl. 25
12:50
Videoton: Casoni változtat, Rudolf játékára várni kell (She)
A labdarúgó NB I-ben címvédő Videoton vezetőedzője, Bernard Casoni a klubja hivatalos honlapjának adott interjúban arról beszélt, hogy a walesi TNS ellen kiszenvedett BL-továbbjutás után a mai, Haladás elleni bajnokin több helyen is változtatást tervez a kezdőcsapatban.
júl. 25
12:52
Vizes vb: műugró párosunk sem jutott be a döntőbe (She)
Csak két párost tudott megelőzni a női szinkronműugrás selejtezőjében a Gondos Flóra, Kormos Villő magyar duó a kazanyi vizes világbajnokságon szombaton, így nem jutott be a döntőbe.
júl. 25
12:54
OM: először játszhat a Ligue 1-ben a 30 éves válogatott (She)
Rutinos, válogatott futballistával erősített a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille.
júl. 25
13:09
Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést is (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a 30. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombaton rendezett harmadik szabadedzésén.
júl. 25
13:24
Vizes vb: a szinkronúszó Czékus Eszter nem jutott a döntőbe (She)
Czékus Eszter nem jutott a döntőbe a szinkronúszók egyéni technikai versenyében a kazanyi vizes világbajnokságon szombaton.
júl. 25
14:00
NB II: a Mezőkövesd két évre szerződtette a paksi játékost (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd hivatalos honlapján bejelentette, hogy kétéves szerződést kötött Tamási Zsolttal.
júl. 25
14:02
FTC: Doll a DVTK legyőzésével visszaadná a szurkolók hitét (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a vasárnapi DVTK elleni bajnoki előtt a klub hivatalos honlapjának elmondta, csak a győzelmet tartja elfogadhatónak, és visszaadná a szurkolók hitét a csapatban.
júl. 25
14:04
MU: Depay kikotyogta a titkot, csapattársa tagadott - videó (She)
Memphis Depay zavarba hozta Luke Shaw-t azzal, hogy az MU Tv-nek felfedte kapcsolatuk egyik titkát. A két labdarúgó barátságuk alakulásáról a Manchester United öltözőjében beszélt a klub csatornájának. Az interjúban azzal tréfálkoztak, hogy néha túl sok időt töltenek el egymással, sőt a Twitteren a borítóképükön is egy közös pózolás eredménye látható. De kiderült még valami…
júl. 25
14:36
Vizes vb: Papp és Székelyi is teljesítette a kitűzött célt (She)
Mindkét magyar teljesítette a maga számára kitűzött célt: Papp Márk az első tíz közvetlen közelében, 13-ikként, Székelyi Dániel pedig az első húszban (19.) végzett a férfiak 5 kilométeres versenyében a kazanyi vizes világbajnokság nyitónapján.
júl. 25
14:36
Amerikai focisztár lett Németh Krisztián (Blikk)
Kansas City — Valósággal újjászületett Németh Krisztián (26) Amerikában.
júl. 25
14:54
Papp Márk 13., Székelyi Dániel 19. lett Kazanyban (Infostart)
Papp Márk a 13., Székelyi Dániel pedig a 19. helyet szerezte meg a 49 fős mezőnyben a nyíltvízi úszók 5 kilométeres versenyszámában, amelyet a dél-afrikai Chad Ho nyert meg a kazanyi vizes világbajnokság szombati napján.
júl. 25
14:54
Pool: harmadosztályú klub mentené meg Balotelli karrierjét (She)
Nem titok, Mario Balotelli, pontosabban az ügynöke csapatot keres a Liverpool játékosának, miután a csatár 2014–2015-ös szezonja erősen felejthetőre sikerült a Premier League-ben.
júl. 25
15:03
Felkészülés: Akár BL-döntő is lehetne - csúcsderbi a tengerentúlon (Agroinform)
A Bajnokok Kupája elnevezésű torna keretén belül feszül egymásnak a Barcelona és a Manchester United.
júl. 25
15:12
Hamilton rajtolhat az élről a Hungaroringen (Infostart)
Az angol Lewis Hamilton szerezte meg az első rajtkockát a Formula-1-es Magyar Nagydíjon.
júl. 25
15:12
Kína: Husztiék nem bírtak a sereghajtó sanghajiakkal (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában Huszti Szabolcs és Elek Ákos csapata, a Csangcsun Jataj 1–1-es döntetlent játszott a sereghajtó Sanghaj Senhszinnel.
júl. 25
15:12
Lewis Hamilton otthon van a Hungaroringen (Blikk)
Mogyoród – A Mercedes brit pilótája a szabadedzések után az időmérőt is megnyerte
júl. 25
15:14
F1: Hamilton ötödször indulhat az élről a Magyar Nagydíjon (She)
A 2015-ös Formula–1-es világbajnokság Magyar Nagydíján karrierje során ötödik alkalommal is a brit Lewis Hamilton indulhat az élről. A brit pilóta a tizedik idei versenyhétvégéjén a kilencedik pole pozícióját szerezte meg. Mellőle mercedeses csapattársa, a német Nico Rosberg startolhat, a harmadik rajtkockából pedig a Ferrarival versenyző Sebastian Vettel.
júl. 25
15:30
F1: Nyomjad, Alonso! Itt a hétvége legszomorúbb integetése (She)
Pocsékul alakult szombaton a McLaren-Honda időmérő edzése a 30. Magyar Nagydíjon, legalábbis a múlthoz képest. Az istálló mindkét pilótája kiesett, Jenson Button az első, Fernando Alonso pedig a második szakaszban, így a 2015-ös az első F1-es futam a Hungaroringen, amelyen nem lesz McLaren az első tízben a rajtrácson.
júl. 25
15:32
Bundesliga 2.: Gulácsi és Kalmár csapata győzelemmel rajtolt (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 1. fordulójában Korcsmár Zsolt együttese, a Greuther Fürth 1–0-ra legyőzte a Karlsruhét, és ugyancsak 1–0-ra győzött a két magyart foglalkoztató RB Leipzig.
júl. 25
15:34
NB I: Bp. Honvéd–MTK élőben az NSO-n! (She)
Bp. Honvéd–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Keresés