2015. július 11. szombat

júl. 11
3:15
NFL: aggódhat Tom Brady, a Kraken a földbe döngölheti (She)
Greg Hardy, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Dallas Cowboys sztár passzsiettetője már az ötödik játékhéten ott lehet a pályán, miután a liga az eredetileg tízmeccses eltiltását négyre csökkentette.
júl. 11
7:27
Arany-kupa: nyögvenyelős amerikai siker, Godoyék ikszeltek (She)
A házigazda és címvédő Egyesült Államok a vártnál talán nehezebben, de 1–0-ra legyőzte Haitit az észak- és közép-amerikai régió (CONCACAF) kontinenstornáján, az Arany-kupán, és ezzel két forduló után már biztosította is a továbbjutását.
júl. 11
8:21
Videoton: kérdéses az U20-as vb-bronzérmes jövője (She)
Továbbra sem tudni, hol folytatja a pályafutását a Videoton labdarúgócsapatának védője, a legutóbb kölcsönben Dunaújvárosban szereplő Szekeres Adrián.
júl. 11
8:57
Haladás: Radó mellett a most vett légiós távozása is téma (She)
Amint azt a Nemzeti Sport Online már pénteken jelezte, Radó András ügyében közel a szerződéskötés a Haladás és az Újpest labdarúgócsapata között. Ugyanakkor nem a csatár lehet az egyetlen távozó a tavasszal az NB I-ben maradást kiharcoló szombathelyi együttesből.
júl. 11
8:59
Napi program: pályán a DVTK, a Honvéd és a Hali is (She)
Egy héttel az NB I-es bajnoki rajt előtt több csapat főpróbát tart. A Budapest Honvéd, a Békéscsaba, a Paks és a DVTK külföldi ellenféllel játszik, míg a Haladás a Mezőkövesd, a Puskás Akadémia pedig a Dunaújváros ellen gyakorol. Íme, a szombati program!
júl. 11
9:33
MU: közel a megegyezés a Bayern világbajnokáról (She)
Angliai beszámolók szerint a Manchester United közel került hozzá, hogy véglegesítse a német világbajnok középpályás, Bastian Schweinsteiger szerződtetését a Bayern Münchentől.
júl. 11
9:51
Videó: „Ezért nem Messi a hibás a Copa-döntő elbukásáért” (She)
A labdarúgó Copa América 2015-ös kiírását a házigazda Chile nyerte meg, Arturo Vidalék a fináléban 0–0 után tizenegyesekkel múlták felül Argentínát. A találkozót követően a csalódott argentin szurkolók Lionel Messit hibáztatták, aki szerintük nem tett meg mindent a győzelemért, ezért nem méltó a csapatkapitányi szerepre. Az alábbi videóban Marcos Reina vlogger azt elemezi, hogy „miért nem szabad…
júl. 11
9:53
Törökország: futótűzként terjed az újabb Dzsudzsák-hír (She)
Dzsudzsák Balázs pénteken még játszott a Dinamo Moszkvában a Monaco ellen 1–0-ra megnyert idegenbeli felkészülési meccsen, de a török sajtóban továbbra is témát szolgáltat a lehetséges Besiktas-szerződése.
júl. 11
9:54
Wimbledon: Serena hatodszor vagy Muguruza először? (Agroinform)
Az angol nyílt teniszbajnokság szombati játéknapján a női döntőre kerül sor.
júl. 11
11:24
Taktikai Zóna: Minden védekező középpályás ugyanolyan? (Agroinform)
Dehogy. A Manchester United középpályás-keresése alapján világítunk rá a játékosok erényeinek helyes értékelésére.
júl. 11
11:26
Sportfogadás: Kőkemény kombival készültünk a hétvégére! (Agroinform)
Nyerni akarsz? Akkor ezt a kombit játszd meg a hétvégén!
júl. 11
11:39
DVTK: újabb fiatal kapott profi szerződést, kettő hosszabbított (She)
Aláírta élete első profi szerződését a DVTK-val Oláh Bálint, míg Icsó Zsolt és Timkó István meghosszabbították a korábbi, de június 30-án lejáró megállapodásukat – számolt be róla a dvtk.eu.
júl. 11
11:57
Videó: tökéletes mozdulat – elámított a szezon első góljával (She)
Látványos találattal kezdődött a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A Voluntari–CSMS Iasi (1–1) nyitó mérkőzés 10. percében a vendégek középpályása, Stefan Grigorie olyan gólt lőtt, hogy a kapus is állva nézte.
júl. 11
12:15
Topligák: Barca, Real, MU – 10 csúcsmeccs a nyáron (She)
Bár a labdarúgó NB I a jövő héten kezdetét veszi, míg a Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezői már be is indultak, a topligák klubjai a felkészülés legelején járnak. Ez azonban nem jelenti, hogy sokat kellene várni néhány igazán pikáns összecsapásra – összeszedtünk tíz olyan nemzetközi felkészülési mérkőzést, amely egy Bajnokok Ligája-játéknapon is igazi rangadónak számítana.
júl. 11
12:17
Felkészülés: elbukta a Kövesd elleni főpróbát a Haladás (She)
A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a Haladás labdarúgócsapata 2–1-re kikapott az NB II-es Mezőkövesdtől – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
júl. 11
12:33
Videó: már edzésben a 30 milliós Bayern-szerzemény (She)
Douglas Costa már edzésbe állt a Bayern München labdarúgócsapatánál. A 30 millió euróért megvett brazil válogatott támadó első hivatalos tréningjén az együttes főként a kis területen történő létszámfölényes játékot gyakorolta.
júl. 11
12:35
Kvíz: jártas a fociszabályokban? – tesztelje 10 nehéz kérdéssel! (She)
Járatos a labdarúgás világában? Sok futballmeccset néz? Azt gondolja, hogy tökéletesen tisztában van a szabályokkal? Kvízjátékunkban tesztelheti tudását. Íme, tíz kérdés, amely könnyen fejtörést okozhat. Játékra fel!
júl. 11
13:09
Női válogatott: már tudni, hol játszunk a németekkel (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) döntésének értelmében a német női válogatott szeptember 18-án Halléban fogadja a magyar nemzeti csapatot az Európa-bajnoki selejtezősorozat első fordulójában.
júl. 11
13:11
Chelsea: Mourinho 20 milliót adna a Barca cserejátékosáért? (She)
A katalán Sport szerint a Chelsea a legújabb Premier League-klub, amely szerződtetné Pedrót, a Barcelona futballistáját.
júl. 11
13:30
Nemzetközi Kupák: Elméretezett oddsok a magyar csapatok mérkőzéseire? (Agroinform)
A bukik a Fradi és a Loki esetében túl-, a Videotonnál viszont alábecsülték az esélyeket.
júl. 11
13:45
AC Milan: meglepő lépés, a Monaco „csinál helyet” Ibrának? (She)
Olasz lapértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat az AS Monacóval Stephan El Shaarawy átigazolásáról, az olasz válogatott szélső távozásával pedig megnyílhat az út Zlatan Ibrahimovic szerződtetése előtt.
júl. 11
14:03
Universiade: elődöntősök a férfi pólósok, a nők hatodikak (She)
A magyar női vízilabda-válogatott öt góllal kikapott az Egyesült Államoktól a dél-koreai Kvangdzsuban zajló universiade szombati helyosztóján, a férfiak ugyanakkor a negyeddöntőben legyőzték Japánt.
júl. 11
14:21
Felkészülés: kétgólos ajkai siker a megyei rivális ellen (She)
A másodosztályú Ajka labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte az NB III-as Balatonfüredet.
júl. 11
14:23
Labdarúgás: kommentátorok rémálomcsapata, egy magyarral (She)
Nagy sebességgel terjed az interneten és a közösségi oldalakon egy alternatív válogatott, amely a játékosok nehezen kiolvasható, kiejthető és leírható neve miatt valódi rémálommal érhet fel a képzett sportkommentátornak is. Mondjuk úgy, bennük van a hiba lehetősége.
júl. 11
14:25
Női vízilabda: győzelem négygólos hátrányból (She)
A magyar női vízilabda-válogatott ugyan az első negyed végén már négygólos hátrányban volt, végül mégis legyőzte Ausztráliát 11–10-re felkészülési mérkőzésen a Margitszigeten.
júl. 11
14:57
A magyar női vízilabda-válogatott legyőzte az ausztrálokat (Infostart)
A hónap végén rajtoló világbajnokságra készülő csapatok szombati mérkőzésén a magyar női vízilabda-válogatott egy góllal legyőzte Ausztrália legjobbjait a Margitszigeten. Eredmény: Magyarország-Ausztrália 11-10 (2-6, 5-0, 2-2, 2-2)a magyar gólszerzők: Keszthelyi 4, Illés 2, Antal, Kisteleki D., Takács, Szücs, Bujka 1-1
júl. 11
15:15
Wimbledon: S. Williams-Muguruza élőben az NSO-n! (She)
Az ötszörös bajnok Serena Williams az első Grand Slam-döntőjére készülő Garbine Muguruzával játszik az angol nemzetközi teniszbajnokság női egyesének fináléjában. Kövesse nyomon a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, gémről gémre frissülő tudósítása segítségével!
júl. 11
15:33
Bayern: az elnök elismerte, eladják Schweinsteigert az MU-nak (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság elnöke elismerte, hogy a bajor klub megegyezett Bastian Schweinsteiger klubváltása ügyében a Manchester Uniteddel, így már csak az angol csapat és a játékos megállapodásán múlik az egyezség.
júl. 11
15:35
FTC: ezért nem volt az El-keretben Mateos – távozik? (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint David Mateos már nem edz a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros első keretével, és könnyen lehet, hogy a spanyol hátvéd búcsút int az Üllői útnak.
júl. 11
15:51
Universiade - A férfi vízilabda-válogatott elődöntős, a női hatodik (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott öt góllal kikapott az Egyesült Államoktól a dél-koreai Kvangdzsuban zajló Universiade szombati helyosztóján, a férfiak ugyanakkor a negyeddöntőben legyőzték Japánt.
júl. 11
15:51
Schweinsteiger a MU-hoz igazolt (Metropol)
17 év után hagyja ott a Bayern München együttesét.
júl. 11
15:54
Felkészülés: A Roma ellen kezd a Real Madrid (Agroinform)
Megkezdte felkészülését a királyi gárda, amely július 18. és augusztus 9. között 7 barátságos meccset játszik.
júl. 11
16:09
Arany Kupa - Továbbra is százszázalékos a címvédő Egyesült Államok (Infostart)
A házigazda és címvédő Egyesült Államok válogatottja Clint Dempsey góljával 1-0-ra győzött Haiti csapata ellen a labdarúgó Arany Kupa csoportkörének második fordulójában.
júl. 11
16:09
Haladás: Mészölyre jó benyomást tett a kétméteres center (She)
Mészöly Géza, a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának értékelte a Mezőkövesd-Zsóry ellen 2–1-re elveszített bajnoki főpróbát, és szót ejtett a próbajátékon levő Szasa Popin sorsáról is.
júl. 11
16:27
Játékossors: bejelentették a KTE-csatárt, de nem oda megy? (She)
Törökországból származó hírek szerint a labdarúgó NB I-től búcsúzó Kecskeméti TE házi gólkirálya, Bebeto a korábbi hírekkel ellentétben a török másodosztályú Gaziantep BB-nél folytathatja pályafutását.
júl. 11
16:29
PL: a vb-n gólt lőtt a braziloknak, most megvette a Newcastle (She)
A Premier League-ben szereplő Newcastle United 14.5 millió fontért szerződtette Georginio Wijnaldumot a holland PSV-től.
júl. 11
16:31
Felkészülés: Holman-találat, Lech-győzelem (She)
A lengyel bajnok Lech Poznan felkészülési mérkőzésen 3–0-s győzelmet aratott a Stomil Olsztyn felett. A Lech első gólját Holman Dávid szerezte, aki a tudósítások szerint a mezőny legjobbjának bizonyult Darko Jevticcsel együtt. A Lechben azok a futballisták kaptak szerepet, akik a Legia ellen 3–1-re megnyert Szuperkupa-mérkőzésen nem, vagy keveset játszottak – Kádár Tamás így most pihent,…
júl. 11
16:45
Wimbledon: hatodszor is Serena! A világelső újabb GS-t nyert (She)
A világelső Serena Williams két szettben, 6:4, 6:4-re legyőzte a spanyol Garbine Muguruzát az angol nemzetközi teniszbajnokság női egyesének döntőjében, ezzel pályafutása 21. Grand Slam-tornagyőzelmét aratta. Az amerikai másodszor érte el a „Serena Slamet”, ami azt jelenti, hogy mind a négy GS-versenyen ő a címvédő. A fiatalabbik Williams testvér hatodszor diadalmaskodott Wimbledonban.
júl. 11
16:45
A magyar női vízilabda-válogatott legyőzte az ausztrálokat (Metropol)
Öt másodperccel a mérkőzés vége előtt nyertek a lányok.
júl. 11
16:47
Játékossors: marad, de újra váltott a korábbi Fradi-csatár (She)
A korábban a Ferencváros labdarúgócsapatában is futballozó Ulysse Diallo marad Portugáliában, de újra klubot vált. A mali támadó most három évre az élvonalbeli Marítimóhoz írt alá.
júl. 11
17:03
Anglia: Hull Tigers? Nem, marad a Hull City! (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) tanácsa másodszor is leszavazta a Hull City tulajdonosi körének névváltoztatási kérelmét, így a csapat megtartja 1904 óta használt nevét.
júl. 11
17:21
Serena Williams hatodszor győzött Wimbledonban (Infostart)
A világelső Serena Williams hatodik egyéni címét szerezte meg a wimbledoni teniszbajnokság női egyes versenyében, miután a szombati döntőben két szettben legyőzte a 20. helyen kiemelt spanyol Garbine Muguruzát.
júl. 11
17:21
Felkészülés: egygólos ETO-siker a szenciek ellen (She)
A 2015–2016-os idényt az NB III-ban kezdő ETO FC labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a felvidéki SK Senec (Szenc) felett felkészülési mérkőzésen. A Nyíregyháza a Kassával csapott össze, a találkozó 0–0-s döntetlennel végződött.
júl. 11
17:23
NHL: kényszerből klubot váltott a háromszoros bajnok csatár (She)
A Stanley-kupa-győztes Chicago Blackhawks kényszerből elcserélte a csapat egyik legjobb hokisát, Patrick Sharpot a Dallas Starshoz.
júl. 11
17:39
Tour de France: Vuillermoz jókor lépett meg, szakaszt nyert (She)
Szoros küzdelemben dőlt el az országúti kerékpáros Tour de France 8. szakasza Rennes és Mur de Bretagne között: a 181.5 kilométeres etap vége előtt 500 méterrel jó ütemben robbantó, üldözőitől meglépő Alexis Vuillermoz ünnepelhetett. Chris Froome megtartja az összetett éllovasának járó sárga trikót, a nagy vesztes Vincenzo Nibali, aki leszakadt a hajrában.
júl. 11
17:39
Serena Williams hatodszor nyert Wimbledonban (Metropol)
21. Grand Slam győzelmét aratta a 20. helyen kiemelt Muguruza ellen.
júl. 11
17:41
AC Milan: Monacóban a szélső, méghozzá speciális opcióval (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata elismerte, megegyezett az AS Monacóval Stephan El Shaarawy átigazolásával kapcsolatban. Az olasz válogatott szélső kölcsönbe kerül a hercegségbeliekhez, ám a 2015–2016-os idény végére könnyen véglegesíthetik a piros-fehérek a szerződését.
júl. 11
17:57
Schweinsteiger a Manchester Unitednél folytatja (Infostart)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Müchen labdarúgóklub elnöke szombaton bejelentette, hogy Bastian Schweinsteiger a Manchester Unitedban folytatja pályafutását.
júl. 11
17:57
Videó: Pato úgy babonázta az ellenfelet, mintha 2009 lenne (She)
Egészen hihetetlen, de Alexandre Pato, a Milan korábbi csatára még mindig csak 25 éves. Pedig már hat évvel ezelőtt is villogott a piros-feketék mezében.
júl. 11
17:59
Videó: Zidane megmutatta, 43 évesen is mesterien játszik (She)
Zinedine Zidane, a Real Madrid korábbi klasszisa Dubaiban, egy futsaltornán lépett pályára néhány volt játékossal az oldalán. A 43 esztendős, világ- és Európa-bajnok francia szemmel láthatóan még mindig remek formában van, ezt jól mutatja gólja és mesteri gólpassza is. A lenti videót látva ki hinné el, hogy Zidane már több mint 9 éve visszavonult az aktív labdarúgástól…

Keresés