2015. június 29. hétfő

jún. 29
3:36
Eddig leégtek a sztárok rokonai az NB I-ben (Blikk)
Budapest — Jól csengő nevet szerződtetett az Újpest labdarúgócsapata. Az előző NB I-es bajnokságban hatodik helyen végző klub három esztendőre leigazolta Kylian Hazard-t (19).
jún. 29
3:40
Ibrahimovic, avagy ilyen egy focista illata (Blikk)
Stockholm — Zlatan Ibrahimovic (33) betör az illatszeriparba.
jún. 29
7:12
Lengyelország: a Fradi támadója szeretne tovább légióskodni (She)
Mint beszámoltunk róla, Holman Dávid góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Lech Poznan 2–0-ra legyőzze a litván Atlantas Klaipedát a két labdarúgócsapat vasárnapi felkészülési mérkőzésén. A Ferencvárostól kölcsönvett támadó elmondta, szeretne bizonyítani az ősszel, és megragadna a lengyel klubnál.
jún. 29
7:30
Ausztria: Gosztonyi aligha szerződik a Wolfsberger AC-hoz (She)
Mint azt jeleztük, a DVTK-tól távozó Gosztonyi András az elmúlt néhány napban az osztrák élvonalbeli Wolfsberger AC-val edzett, felkészülési meccsen is pályára lépett, de helyi sajtóhírek szerint a klub nem szerződteti.
jún. 29
7:33
Több évtizedes sakkrekordot döntött meg Sinka Brigitta (Metropol)
A 87 éves magyar nagymester vasárnap már 13 600. mérkőzését játszotta, s ezzel megelőzte az 1920-as évek nagy kubai mesterét, José Raúl Capablancát
jún. 29
7:48
FTC: figyelik válogatottjánál a védőt, Besic társa lehet (She)
A bosnyák labdarúgó-válogatottnál felfigyeltek Emir Dilaver, a Ferencváros játékosának teljesítményére. A korábban az osztrák nemzeti tizenegy utánpótláscsapatainál pályára lépő védőnek már megvan a bosnyák útlevele, így minden készen áll a bemutatkozására – már csak egy meghívó kell.
jún. 29
8:24
Sakk: több évtizedes rekordot döntött meg 87 évesen Bici néni (She)
Az 1920-as évek nagy kubai mesterét, José Raúl Capablancát felülmúlva világrekordot ért el sakkszimultánban Sinka Brigitta, becenevén Bici néni, 87 éves magyar nagymester, aki vasárnap már 13 600. mérkőzését játszotta.
jún. 29
8:42
Légiósok: Gulácsiék parancsba kapták a feljutást - videó (She)
Az RB Leipzig labdarúgócsapata immáron Gulácsi Péterrel a kapuban és Lőw Zsolttal a kispadon kísérli meg a feljutást az élvonalba a német másodosztályból. Gulácsi a kis lépésekkel előre elvet követve szerződött a Salzburgtól Lipcsébe, ahol könnyen lehet, hogy eltiltás miatt egy ideig nem léphet pályára.
jún. 29
8:44
Dinamo: egyedül Dzsudzsák hiányzott az edzőtábor első napján (She)
Az orosz élvonalbeli Dinamo Moszkva hivatalos honlapján megjelent beszámoló szerint Dzsudzsák Balázs engedéllyel hiányzott a csapat ausztriai edzőtáborából.
jún. 29
8:45
Jara hárommeccses eltiltást kapott (Metropol)
A chilei hátvéd előbb az ellenfél csatárának, Cavaninak a fenekébe nyúlt, majd arcához kapva elterült.
jún. 29
9:00
MLS: másodszor is RB-siker a New York-i derbin (She)
A New York RB kétgólos (3–1) győzelmet aratott a New York City vendégeként az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában. A két együttes másodszor találkozott egymással, a RB korábban a hazai meccsét is behúzta (2–1).
jún. 29
9:18
Videó: Őrület? Ugyan! Tízen sem voltak kíváncsiak Gerrardra (She)
Steven Gerrard 1987-től 2015-ig volt a Liverpool játékosa, a nyártól azonban a Los Angeles Galaxy labdarúgója lesz. Az angol válogatott futballista megérkezett Amerikába, ám fogadtatásával kapcsolatban nem volt túl nagy a felhajtás…
jún. 29
9:20
Barcelona: a PSG-nek van terve Neymar megszerzésére (She)
Sajtóhírek szerint a francia élvonalbeli Paris Saint-Germain szerződtetné Neymart, a spanyol első osztályú FC Barcelona brazil labdarúgóját.
jún. 29
9:21
Női kosárlabda Eb: Szerbiáé az arany (Metropol)
A történetük első diadalát arató szerbek ezzel részvételi jogot szereztek a jövő nyári, riói olimpiára.
jún. 29
9:22
NB I: Koman Vladimir a Diósgyőr új csapatkapitánya (She)
Koman Vladimir lett a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK új csapatkapitánya.
jún. 29
9:36
Arsenal: 90 százalék, hogy érkezik Vidal – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Arsenal közel áll ahhoz, hogy szerződtesse Arturo Vidalt, az olasz első osztályú Juventus chilei válogatott labdarúgóját.
jún. 29
9:54
Hárommeccses eltiltás a Cavani ülepét fogdosó chileinek (Infostart)
Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott a chilei Gonzalo Jara a labdarúgó Copa Americán mutatott sportszerűtlen viselkedéséért.
jún. 29
9:57
Babos továbbra is a 93. (Metropol)
A női teniszezők világranglistáját óriási fölénnyel az amerikai Serena Williams vezeti.
jún. 29
10:12
Vettel füstölt a Hungaroring célegyenesében - képgaléria (Infostart)
Ferrari-ünnep volt a Hungaroringen Sebastian Vettellel.
jún. 29
10:12
Real: ha az MU nem lett volna elég, a City is vinné Ramost (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Manchester United után a városi rivális City is érdeklődik Sergio Ramos, a spanyol első osztályú Real Madrid világ- és Európa-bajnok labdarúgója iránt.
jún. 29
10:15
Vettel is rótta a köröket (Metropol)
A világbajnokságban a harmadik helyen álló versenyző a Ferrari Racing Days keretében látogatott el a mogyoródi versenypályára.
jún. 29
10:30
Real Madrid: Casillas Rómában? Egy mondat nagy vihart kavart! (She)
Iker Casillas az AS Románál folytathatja pályafutását – hozta címlapján hétfő reggel az As. És hogyan kerültek ilyen váratlanul képbe a „farkasok”? Carlo Cutropía, a Real Madrid kapusának ügynöke egy mondattal hatalmas vihart kavart a spanyol és az olasz fővárosban.
jún. 29
10:32
Atlétika: Gatlin 33 évesen minden idők 5. legjobbja 200-on (She)
Justin Gatlin 19.57 másodperces eredménnyel nyerte meg a 200 méteres síkfutást az amerikai atlétikai válogatón, ezen a távon korábban csak négyen futottak nála jobb időt.
jún. 29
10:48
Légiósok: újabb név a kalapban Dzsudzsákkal kapcsolatban (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Trabzonspornál elismerték, szerződtetnék Dzsudzsák Balázst.
jún. 29
10:48
Kivágták a Copáról az ujjazó focistát - fotó! (Blikk)
Santiago – Befejeződött a Copa América Gonzalo Jara számára.
jún. 29
11:06
Gyászol Dzsudzsák Balázs (Blikk)
Langenfeld — Nagybátyját gyászolja Dzsudzsák Balázs (28). Az orosz élvonalbeli Dinamo Moszkva focicsapata hivatalos honlapján megjelent beszámoló szerint  a magyar válogatott labdarúgó engedéllyel hiányzott a csapat ausztriai edzőtáborának nyitányáról.
jún. 29
11:06
Barcelona: a héten kezdődik a 90 milliós Pogba-ügy (She)
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli FC Barcelona ezen a héten megkezdi a tárgyalásokat az olasz első osztályú Juventusszal Paul Pogba átigazolási ügyében.
jún. 29
11:08
Birkózás: hat magyar érem a junior Európa-bajnokságon (She)
Hat éremmel zárta a magyar válogatott az Isztambulban rendezett junior birkózó Európa-bajnokságot.
jún. 29
11:10
Képgaléria: színpompás kavalkád az EJ záróünnepségén (She)
Bakiban kitettek magukért az első Európai Játékok házigazdái, akik látványos show-t, színpompás kavalkádot hoztak össze a vasárnapi záróünnepségen. A pénz ezúttal sem számított. Galériánkban a rendezvény legjobb képeiből válogatottunk. A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!
jún. 29
11:12
ETO: a tehetség nem szerződik a Lokihoz, Gyirmóton köthet ki (She)
A Győri ETO-ban nevelkedő, U21-es válogatott Csató Martin az előző szezonban előbb Mezőkövesden, majd Siófokon szerepelt kölcsönben, a nyáron Debrecenben kezdte a felkészülést, de a DVSC nem szerződteti.
jún. 29
11:24
Gatlin szenzációs idővel nyerte a 200-at az amerikai válogatón (Infostart)
Justin Gatlin szolgáltatta a vasárnap zárult amerikai atlétikai országos bajnokság csattanóját, miután 19.57 másodperces eredménnyel nyerte meg a férfi 200 métert, s ezzel a 100 mellett a félkörös sprinttávon is biztosította helyét a világbajnoki csapatban.
jún. 29
11:24
Dárdai fiai csúcserőnlétre törnek (Blikk)
Berlin – Jó előérzettel várja első szezonját vezetőedzőként Dárdai Pál, a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Hertha BSC trénere.
jún. 29
11:24
Tenisz: 93 helyet javított a 23 éves magyar – világranglisták (She)
Nem történt változás a férfi teniszezők világranglistájának közvetlen élcsoportjában, a rangsort továbbra is a szerb Novak Djokovics vezeti nagy fölénnyel, míg a nőknél Babos Tímea maradt a 93. helyen, Serena Williams előnye az élen továbbra is hatalmas.
jún. 29
11:26
Videó: öreg edzőlegendaként ejtett ámulatba az exbayernes (She)
„Tudjátok, ki Hansueli Strasser? Egy edzőlegenda!” Ezt a mesét adták be az egyik svájci ifjúsági labdarúgócsapatnak az egyik edzésen. A szakállas öreg aztán nagy meglepetést szerzett a srácoknak, mert amellett, hogy szenzációs technikával ámulatba ejtette őket, még le is tépte a szakállát...
jún. 29
12:00
La Liga: „A pénzéhes Real csak a Barcelonát utánozza…” (She)
Javier Tebas, a Spanyol Labdarúgóliga (LFP) elnöke szerint csupán egyetlen csapat lóg ki a spanyol élvonalbeli bajnokságból: a Real Madrid, amely sosem akar alkalmazkodni, és mindig utánozza az FC Barcelonát.
jún. 29
12:02
NB III: száz forintért átadja a tulaj a városnak a Mislenyt (She)
Feleki Attila, az NB III Középcsoportjának második helyén végző Kozármisleny tulajdonosa a klub honlapján meglehetősen heves hangvételű közleményben jelentette be, hogy a továbbiakban nem finanszírozza a csapat működését, de felelős városi képviselőként száz forintért átadja a klubot a városnak.
jún. 29
12:04
Haladás: horvát középpályást és cseh csatárt tesztelnek (She)
Két próbajátékost tesztel a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás, a horvát védekező középpályást Ante Batarelót, valamint a cseh támadót, Pavel Fortot.
jún. 29
12:18
Videoton: már a hivatalos keretből is kikerült a két légiós (She)
A Videoton labdarúgócsapatának hivatalos honlapján elérhető aktuális, 22 fős keretben már nem szerepel a spanyol Álvaro Brachi és a marokkói Szofian Sakla, akikkel kapcsolatban a klub korábban csak azt a tájékoztatást adta, hogy nem utaznak a csapat ausztriai edzőtáborába.
jún. 29
12:18
Vallott a "náci szexről" a kirúgott sportvezető! (Blikk)
Hét év után nyíltan beszél őrült szexkalandjáról Max Mosley (75). A brit sportvezető nem tartja magát nácinak, még ha egyenruhás nőkkel szeretkezett is.
jún. 29
12:20
Tenisz: „Szörnyű, kaotikus a helyzet!” – Nadal kifakadt (She)
Egy Rafael Nadal és David Ferrer vezette csoport nyílt levélben bírálta a Spanyol Tenisz-szövetséget (RFET) annak kétséges döntései és gazdálkodása miatt.
jún. 29
12:20
Németh az amerikai labdarúgás történelemkönyvében (Blikk)
Kansas City – Németh Krisztián történelmet írt az Egyesült Államok labdarúgó-bajnokságában.
jún. 29
12:36
Nadalék a Spanyol Tenisz Szövetség ellen (Infostart)
Egy Rafael Nadal és David Ferrer vezette csoport nyílt levélben bírálta a Spanyol Tenisz Szövetséget (RFET) annak kétséges döntései és gazdálkodása miatt.
jún. 29
12:54
EJ: „Erős kezdés után nyolc aranyéremnél többet vártunk” (She)
Látványos záróünnepséggel fejeződött be vasárnap este az első alkalommal megrendezett Európai Játékok Bakiban, ahol 50 ország 5898 sportolója küzdött az érmekért 20 sportág 253 versenyszámában.
jún. 29
12:56
Videó: különös hiba okozta Kolumbia kiesését a Copán (She)
Mint beszámoltunk róla, Argentína tizenegyesrúgásokkal győzte le Kolumbiát a Copa Américán. A torna negyeddöntőjében lejátszott mérkőzés sorsa a hetedik körben dőlt el, amikor Jeison Murillo fölé lőtte a labdát, Carlos Tévez viszont nem hibázott. Az alábbi gif világossá teszi, hogy Murillo nem csak saját magát okolhatja a hibáért...
jún. 29
13:12
Női vb: Marozsán játéka kérdéses az elődöntőben (She)
Sérülés miatt kérdéses Marozsán Dzsenifer pályára lépése a német női labdarúgó-válogatottban az Egyesült Államok elleni világbajnoki elődöntőben.
jún. 29
13:14
NB II: korábbi élvonalbeli középpályást igazolt a Kisvárda (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Lázár Zsolt személyében az első osztályban is futballozó középpályással erősítette meg keretét a labdarúgó NB II egyik újonca, a Kisvárda.
jún. 29
13:30
Videó: leragasztotta Floyd Mayweather száját a szépség (She)
Különös jelenet játszódott le Rihanna és Floyd Mayweather között a 2015-ös BET Awards díjátadón. A többszörös Grammy-díjas barbadosi énekesnő egy reklámszünet után szigetelőszalaggal ragasztotta le a 2014-es év legjobban kereső sportolójának száját, valamint a kezeit is megkötözte.
jún. 29
13:30
Nadal nekirontott a Spanyol Teniszszövetségnek (Blikk)
London – Egy Rafael Nadal és David Ferrer vezette csoport nyílt levélben bírálta a Spanyol Teniszszövetséget (RFET) annak kétséges döntései és gazdálkodása miatt.
jún. 29
13:32
Man. City: „Rómáig futna, még a fizetését is csökkentené!” (She)
Miralem Pjanic, az AS Roma labdarúgócsapatának bosnyák középpályása szerint honfitársa, a Manchester Cityt erősítő Edin Dzeko mindent megtesz, hogy a „farkasokhoz” szerződjön.
jún. 29
13:48
Videó: Holman kétkapufás góllal nyitotta meg a Lech idényét (She)
Mint beszámoltunk róla, Holman Dávid góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Lech Poznan 2–0-ra legyőzte a litván Atlantas Klaipedát a két együttes vasárnapi felkészülési mérkőzésén. Íme, a magyar labdarúgó találata!

Keresés