2015. június 25. csütörtök

jún. 25
0:54
EJ: hat magyar a tatamin, 12 a vízben – a csütörtöki program (She)
Csütörtökön hat magyar cselgáncsozó lép színre az Európai Játékokon, és tizenkét úszónk is érdekelt lesz. A baki seregszemle 13. játéknapján újabb mérkőzést vívnak strandlabdarúgóink, a Krausz Gergely, Sárosi Laura vegyes párosunk egy német tollaslabdázó duóval néz farkasszemet, míg Németh András a férfi tőrözők között próbál szerencsét. Íme, a mai program.
jún. 25
3:36
Borkai lánya dobta ki Gyurtát (Blikk)
Budapest – Szakított a hazai sportvilág álompárja, már nincs együtt Gyurta Dániel (26) és Borkai Petra (22).
jún. 25
6:36
Copa: Cavanit kiállították, a házigazda legyőzte Uruguayt (She)
Elsőként a házigazda Chile jutott be a Copa América elődöntőjébe, miután a negyeddöntő magyar idő szerint csütörtök hajnalban játszott mérkőzésén Mauricio Isla góljával 1–0-ra legyőzte a mérkőzést kilenc emberrel befejező Uruguayt.
jún. 25
6:54
Hertha: klasszis védő pottyanhat Dárdaiék ölébe (She)
A Hertha szerződtetné a Leverkusentől áprilisban verekedésért elbocsátott Emir Spahicot. Dárdai Pálék riválisa azért vált meg a 34 éves bosnyák védőtől, mert a csapata Bayern München elleni Német Kupa-mérkőzése után lefejelt egy biztonsági őrt.
jún. 25
8:42
Légiósok: Hogy Totti ismert-e fel engem? Igen! – Stieber (She)
Mint beszámoltunk róla, Stieber Zoltán, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg légiósa Francesco Tottival készített közös fotót Krétán. A magyar válogatott szélső elmondta, Totti ismerte fel őt, és kérte meg, hogy közös fotót készítsenek. Aztán természetesen komolyra vette a szót…
jún. 25
8:44
Újpest: egyre nő az érdeklődés a Copán szereplő védő iránt (She)
Egyre inkább nő az érdeklődés a kolumbiai válogatott tagjaként a Copa Américán szereplő Darwin Andrade iránt. A hivatalosan az Újpesthez tartozó, a legutóbbi idény nagy részét a Standard Liege-nél töltő 24 éves játékos végleges eladásáról már tavasszal tárgyalt a magyar és a belga klub, de egyelőre nem született döntés. Állítólag nevesebb kérői is vannak a kolumbiainak, azaz nagyobb bevételre…
jún. 25
8:46
Juventus: a Boca ügyvezetője elmondta, Tévez klubot vált (She)
Gyakorlatilag biztosra vehető, hogy Carlos Tévez, az olasz élvonalbeli Juventus támadója hazatér, s az argentin első osztályú Boca Juniorshoz szerződik.
jún. 25
9:36
Ilyen édesen alszik együtt Görbicz Anita kisfia és párja - fotó! (Blikk)
Győr – A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó közösségi oldalán egy fotón mutatta meg a családi idillt, amint éppen párja, Vincze Ottó (40) és néhány hetes kisfia együtt alszik.
jún. 25
9:54
A MOB visszautasítja, hogy törvénytelenül működött volna (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elfogadja és tiszteletben tartja a Kúria szerdai döntését a MOB 2012. február 26-i közgyűléséről, de a keresetet benyújtó Török Ferenc azon állítását, miszerint a bizottság az elmúlt három évben törvénytelenül működött, határozottan visszautasítja.
jún. 25
10:15
Copa America: a chileiek már a négy között vannak (Metropol)
A chilei válogatott a csütörtöki első negyeddöntőben, Mauricio Isla 80. percben szerzett góljával, 1-0-ra legyőzte a címvédő uruguayi csapatot.
jún. 25
10:30
Real Madrid: Sergio Ramos az elengedését kéri – sajtóhír (She)
Sergio Ramos találkozott a Real Madrid vezérigazgatójával, José Ángel Sánchezzel, és a hírek szerint arra kérte a klubot, hogy hallgassák meg az érte tett ajánlatokat.
jún. 25
10:32
Videó: csapata nyert – sörrel ünnepelte meg a kapus (She)
Láthatóan jó dolguk van az amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő játékosoknak. Chris Konopka, a Toronto FC kapusa például annyira boldog volt, miután csapata 3–1-re legyőzte a Montreal Impactet, hogy örömében belekortyolt az egyik szurkoló sörébe.
jún. 25
10:48
Hosszú Katinka elárulta sikere titkát (Blikk)
Budapest – A világ- és Európa-bajnok úszó a külföldi versenyek után most itthon készül a további idei viadalokra, közösségi oldalán közölte életszemléletét.
jún. 25
11:42
Haladás: belga testvérpárt tesztelnek a szombathelyiek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnál szerepel próbajátékon Thomas és Stef Wils – adta hírül a szombathelyiek hivatalos honlapja.
jún. 25
12:00
Cselgáncs Eb: Csernoviczki és Karakas maradt versenyben (Infostart)
A hat magyarból Csernoviczki Éva és Karakas Hedvig maradt versenyben a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
jún. 25
12:00
Mégis törvényes a MOB (Blikk)
Budapest - A Kúria szerint törvényesen működik a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB).
jún. 25
12:18
FTC: folytatja, még két évig játszana a távozó légiós (She)
Nem hagy fel az aktív játékkal a Ferencvárostól távozó Benjamin Lauth, aki azt mondta a Bildnek, hogy még két szezont mindenképpen szeretne futballozni.
jún. 25
12:54
Copa America - Rendőrt inzultált balesete után Vidal (Infostart)
Újabb vád merült fel Arturo Vidal, a Copa Americán házigazda chilei labdarúgó-válogatott sztárja ellen, mivel egy videofelvétel tanúsága szerint - korábbi autóbalesetét követően - inzultált és megfenyegetett egy rendőrt.
jún. 25
13:12
Őrület! Százmilliós pénzdíjak a foci NB II-ben (Blikk)
Budapest - Egy dobogós csapat akár 250 millió forintot is összeszedhet a Magyar Labdarúgó-szövetségtől az augusztusban rajtoló NB II-ben
jún. 25
13:12
Fiatal tehetséget ad Tévezért a Boca (Infostart)
A Boca Juniors labdarúgócsapata ötmillió eurót és 18 éves csatártehetségét, Guido Vadalát adja Carlo Tévezért a Bajnokok Ligája-döntős Juventusnak.
jún. 25
13:48
Juventus: „Tudom, hogy Pogba hová szeretne szerződni!” (She)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöki pozíciójára pályázó Joan Laporta is utalást tett arra, hogy ha megválasztják a katalánok első emberének, megpróbálja megszerezni a Juventus klasszisát, Paul Pogbát.
jún. 25
14:06
Cselgáncs Eb: Karakas elődöntős, Csernoviczki a vigaszágon (Infostart)
Karakas Hedvig bejutott az elődöntőbe, míg Csernoviczki Éva a vigaszágon folytatja szereplését a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
jún. 25
14:24
Újpest: Kabát hosszabbított, kupadöntőt akar játszani (She)
Egy évvel meghosszabbította a szerződését Kabát Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 37 esztendős támadója.
jún. 25
14:42
Magyar csapatok Európa Liga-mérkőzései élőben a közmédián (Infostart)
Élő adásban közvetíti az Európa Ligában (EL) induló három magyar csapat mérkőzéseit a közmédia - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.
jún. 25
14:42
FTC: Hollandiában izraeli csapat is vár a nőkre a BL-ben (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kisorsolta a női Bajnokok Ligája selejtezőjének csoportbeosztását. A Ferencváros Hollandiába, a Twentéhez utazik, ahol a házigazdák mellett izraeli és luxemburgi együttessel kell összecsapniuk a zöld-fehéreknek.
jún. 25
15:18
Brazília ellen zárja a csoportkört délután a pólóválogatott (Infostart)
Csütörtökön véget ér a csoportkör a Bergamóban zajló férfi vízilabda világligában. A magyar nemzeti együttes ellenfele délután Brazília lesz.
jún. 25
15:20
Fucsovics nem jutott főtáblára Wimbledonban (Infostart)
Fucsovics Márton kikapott a selejtező harmadik, utolsó fordulójában, így nem jutott főtáblára a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.
jún. 25
15:22
Európa Játékok - Cselgáncs Eb: Karakas a döntőben (Infostart)
Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig bejutott a döntőbe a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
jún. 25
15:57
Kispesten kezd a címvédő Videoton (Metropol)
A címvédő Videoton a Budapest Honvéd vendégeként kezdi meg a labdarúgó OTP Bank Liga 2015/16-os szezonját.
jún. 25
16:12
Jégkorong: fiatal sikeredző veszi át a MAC irányítását (She)
A legutóbbi szezonban a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatát irányító Majoross Gergelyt nevezték ki a MAC vezetőedzőjének.
jún. 25
16:48
Cselgáncs Eb: Csernoviczki bronzérmes (Infostart)
A 48 kilogrammban címvédőként indult Csernoviczki Éva bronzérmet szerzett a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
jún. 25
17:24
Pólóegyetemi előadást tartott a Benedek-csapat Bergamóban (Infostart)
Világbajnokhoz méltó játékkal ütötte ki a magyar férfi vízilabda-válogatott a brazilokat a bergamói Világliga-döntőben. A 16-3-as diadal jutalma: csoportgyőzelem.
jún. 25
18:00
Vasas: orosz csatár érkezhet a jövő héten (She)
A Nemzeti Sport Online az NB I mai sorsolását követően Vancsa Miklóst, a Vasas ügyvezetőjét kérdezte az angyalföldiek további nyári erősítési terveiről.
jún. 25
18:36
Európa Játékok - Juhász Janka ezüstérmes 1500 méter gyorson (Infostart)
Juhász Janka ezüstérmet szerzett 1500 méteres gyorsúszásban a bakui Európa Játékok csütörtöki versenynapján.
jún. 25
18:36
Férfi vízilabda világliga: nagy magyar siker, és csoportelsőség (She)
A magyar válogatott kiütéses győzelmet aratott Brazília ellen a férfi vízilabda világliga bergamói nyolcas döntőjében. Benedek Tibor fiai 16–3-ra nyertek az A-csoport harmadik fordulójában, így az élen végeztek a kvartettben.
jún. 25
18:54
Cselgáncs Eb: Karakas ezüstérmes (Infostart)
Az 57 kilogrammos súlycsoportban szereplő Karakas Hedvig ezüstérmet szerzett a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
jún. 25
19:12
Európa Játékok - Tizenkilenc éremnél járnak a magyarok (Infostart)
Tizenkilenc éremnél jár a magyar csapat a bakui Európa Játékokon. Az eddigi mérleg nyolc első, négy második és hét harmadik helyezés.
jún. 25
19:48
Női kosár: a PINKK korábbi edzője ül le a PEAC kispadjára (She)
A spanyol Roberto Hernández lesz a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapatának vezetőedzője a 2015–2016-os szezonban – adta hírül a baranyai klub honlapja.
jún. 25
19:50
Európai Játékok: Karakas Hedvig ezüstérmes lett (She)
Az 57 kilogrammos súlycsoportban szereplő Karakas Hedvig ezüstérmet szerzett a baki Európai Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitó napján.
jún. 25
19:52
Barca: a liverpooliaknál egy csavarral a szélső – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a Barcelona fiatal szélsőjét, Gerard Deulofeut.
jún. 25
19:54
NB II: a szomszédba szerződött az ETO-t elhagyó Völgyi (She)
A Győri ETO-t elhagyó Völgyi Dániel a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmóthoz igazolt.
jún. 25
20:06
Női kézi: Dániából igazolt a Siófok; egy beálló távozott (She)
A Siófok női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a tehetséges dán balszélsőt, Silje Brons Petersent.
jún. 25
20:08
MU: De Gea már a házát árulja, egyenes az út Madridba? (She)
Újabb lépés a blancók felé? David De Gea, a Manchester United labdarúgócsapatának kapusa meghirdette a házát az egyik online ingatlanportálon, ez pedig az angolok szerint egyértelmű jele annak, a spanyol a Real Madridhoz tart. A Dailymail úgy tudja, a labdarúgó szerdán tetette közzé a hirdetést, aki a hatszobás kastélytól több mint 1.2 milliárd forintnak megfelelő fontért válna meg.
jún. 25
20:10
Női kosár Eb: a mélyrepülés után is francia győzelem (She)
A női kosárlabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében Spanyolország és Montenegró óriási mecset játszott egymással, és a címvédő ibériaiak végletekig kiélezett mérkőzésen jutottak be a legjobb négy közé, ahol ellenfelük az oroszokat szintén nagy csatában legyőző Franciaország lesz.
jún. 25
20:24
Haladás: a DVTK is hívta, de hosszabbított a középpályás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján adta hírül, hogy Iszlai Bence 2017-ig meghosszabbította szerződését a szombathelyiekkel.
jún. 25
20:42
Női röplabda: a spanyoloktól kikaptunk, a finneket legyőztük (She)
Megkezdődött az Érd Arénában az Európa Ligára és az Európa-bajnokságra készülő női röplabda-válogatottunk hármas felkészülési tornája. A mezőny körbeverte egymást az első napon, mivel a mieink az első meccset elvesztették a spanyolok ellen, ezután viszont a finnek legyőzték az ibériaiakat, majd a magyar csapat nyert az északiak ellen.
jún. 25
20:42
Íme minden pasi álma! Szexi sportolónők szuper kocsikkal (Blikk)
Budapest – A férfiak álmaiban két dolog szerepel általában szexi hölgyek és dögös autók.
jún. 25
20:44
Békéscsaba: 3 érkező, köztük egy 22-szeres magyar válogatott (She)
A labdarúgó NB I-be feljutó Békéscsaba hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a Puskás Akadémia brazil futballistáját, Fábiót. A Nemzeti Sport értesülései szerint nem a brazil az egyetlen érkező az újoncnál.
jún. 25
21:00
FTC: Doll elégedett a két Nagy debreceni játékával (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Thomas Doll elégedett volt fiatal játékosaival a DVSC-Teva elleni felkészülési mérkőzésük után. A zöld-fehérek 2–0-ra győztek Debrecenben.
jún. 25
21:18
Női kézi-vb: válogatottunk várható menetrendje (She)
Szerdán Dániában elkészítették a decemberi női kézilabda-világbajnokság sorsolását. Magyarország a Montenegró, Japán, Tunézia, Szerbia négyes mellett a házigazda csoportjába került. A torna hivatalos honlapján olvasható menetrend szerint – amit a magyar szövetség megerősített – a mieink a Tunézia elleni mérkőzéssel kezdenek a csoportban, míg az egyenes kieséses szakasz előtti utolsó fellépés a…

Keresés