2015. június 24. szerda

jún. 24
1:15
EJ: strandfocistáink nagy erőpróbája – a szerdai program (She)
Szerdán a világbajnok Oroszország ellen kezdi meg szereplését a magyar strandlabdarúgó-válogatott az Európai Játékokon. A Bakiban zajló sportesemény soros versenynapján egy ökölvívó, valamint tollaslabdázók, úszók és vívók is képviselik a magyar színeket.
jún. 24
3:39
Feljelentik az ETO-t a focisták, majd új klubba szerződnek (Blikk)
Győr — Bejön a papírforma: szétkapkodják a győri futballcsapatot. A klubot üzemeltető kft.-vel szemben még folyik a csődeljárás, de közben az egykori rivális NB I-es együttesek lecsapnak a játékosokra.
jún. 24
3:43
Nem szőröznek tovább a focisták (Blikk)
Mohács — Teljesítették fogadalmukat a Ferencváros korábbi labdarúgói.
jún. 24
6:57
Európai Játékok: a 12. versenynap élőben az NSO-n! (She)
Ringben utolsó versenyben maradt ökölvívónk, Harcsa Zoltán, páston férfi párbajtőrözőink és női tőrözőink, döntőt úszik Bokros Bianka, Bonecz Boglárka és Matyasovszky Dalma, sorsdöntő meccs előtt tollaslabdázóink, a világbajnok oroszok ellen kezdenek a strandlabdarúgók - kövesse az Európai Játékok 12. versenynapját is a Nemzeti Sport Online élő, helyszíni hírfolyamának segítségével!
jún. 24
7:51
Ajánló: Ausztriában a Videoton és a Puskás Akadémia - program (She)
A magyar élvonalbeli csapatok közül ma a Videoton és a Puskás Akadémia FC lép pályára felkészülési mérkőzésen. Magyar idő szerint csütörtökre virradóra elkezdődik a Copa América negyeddöntője. Tekintse meg a programot!
jún. 24
8:09
50 éve nyert európai kupát az FTC (Metropol)
Időszaki kiállítás nyílt a Fradi Múzeumban, amely az 1964–1965-ös szezonban a Vásárvárosok Kupájában bemutatott menetelést eleveníti fel.
jún. 24
8:24
Videó: a kapus, aki ráfázott, hogy nem használta a kezét (She)
Érdekes jelenet tette kicsit izgalmassá a simának tűnő Japán–Hollandia mérkőzést a női labdarúgó-világbajnokságon. A 92. percben 2–0-s japán vezetésnél úgy szerezték meg a szépítő góljukat a hollandok Kirsten van de Ven révén, hogy a kapus, Kaihori Ajumi nem akarta használni a kezét a védéshez...
jún. 24
8:42
Honvéd: Kamber orvosin, Lovric visszatér, Völgyi nem jön (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Honvéd szerződteti a horvát Ivan Lovricot és a bosnyák Djordje Kambert. Völgyi Dániel valószínűleg nem lesz a klub alkalmazottja.
jún. 24
9:18
Brazil csatárral erősít a Liverpool (Infostart)
A német Hoffenheimtől érkező brazil Roberto Firminóval erősíti meg keretét az FC Liverpool labdarúgócsapata.
jún. 24
9:18
U21-es Eb: a DVTK és a Fradi is küldött megfigyelőt a tornára (She)
A Csehországban zajló U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon számos klub képviselteti magát megfigyelőkkel, hogy testközelből vehesse szemügyre az ígéretes tehetségeket. Az internetre is kikerült lista alapján két NB I-es klub is jelen van a tornán.
jún. 24
9:54
Vízilabda-ünnep a Margitszigeten júliusban (Infostart)
Júliusban ismét rendeznek nemzetközi vízilabdatornát Budapesten.
jún. 24
10:30
Női labdarúgó-vb - A címvédő japánok is negyeddöntősök (Infostart)
Utolsóként a címvédő japán válogatott jutott be a Kanadában zajló női labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjébe, miután 2-1-re legyőzte Hollandia csapatát Vancouverben.
jún. 24
10:48
Meccsről meccsre tervez a magyar vízilabda-válogatott (Infostart)
Győzelemmel kezdte meg szereplését a Világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében a magyar férfi vízilabda-válogatott, mely 10 góllal verte Kína legjobbjait az olaszországi Bergamóban. A csoport másik tegnapi meccsén az olimpiai bajnoki címvédő horvátok 17-10-re kikaptak a braziloktól. A torna első helye riói olimpiai részvételt ér.
jún. 24
10:48
Elhunyt a válogatott híresség (Blikk)
Budapest - Életének 38. évében elhunyt Pirik József, magyar díjugrató sport meghatározó alakja.
jún. 24
10:50
Visszatérne Rivaldo (Infostart)
Saját klubja érdekében, több mint egy évvel visszavonulása után újra futballcipőt húzna a 43 éves Rivaldo, a brazilok világbajnok labdarúgója.
jún. 24
11:42
Vizes vb - Hollandiai tornán a női vízilabda-válogatott (Infostart)
Tizenkilences keretét 16 fősre szűkítette Merész András, a világbajnokságra készülő és e hét végén hollandiai tornán résztvevő női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 24
11:42
NB I: Filkor mentalitása illik az Újpesthez - Balajcza (She)
Javában tart az Újpest felkészülése a labdarúgó NB I 2015–2016-os szezonjára. Nebojsa Vignjevics vezetőedző elmondta, néhány posztra még kellenek új játékosok. Egyik jelölt a Milan légiósa, Filkor Attila, akiről a kapus Balajcza Szabolcs elmondta, mentalitása beleillik az Újpestébe.
jún. 24
11:44
Juve: Pirlo pénteken bejelenti New York-i szerződését (She)
Olasz sajtóértesülések szerint Andrea Pirlo, a Juventus világbajnok labdarúgója hamarosan hivatalosan bejelenti, hogy a New York City FC-nél folytatja pályafutását.
jún. 24
12:18
Barca: robban az átigazolási bomba? Di María érkezhet (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona a nyári átigazolási időszakban Ángel Di Maríával, a Real Madrid korábbi középpályásával erősítené meg a keretét, aki jelenleg a Manchester United játékosa.
jún. 24
12:36
Cseh Lászlót legyőzte a vírus (Blikk)
Budapest - Napok óta ki sem tud mozdulni othonából Cseh László (29). A világbajnok úszót egy vírus döntötte le a lábáról.
jún. 24
13:48
Harcsa Zoltán már biztos érmes Bakuban (Infostart)
Az olimpiai ötödik Harcsa Zoltán egyhangú pontozással legyőzte lengyel ellenfelét, így bejutott az elődöntőbe a 75 kilogrammos kategóriában a bakui Európa Játékok ökölvívótornáján, s ezzel már biztosan érmes.
jún. 24
13:48
Vizes vb: hollandiai tornával hangol a női pólóválogatott (She)
Tizenkilences keretét 16 fősre szűkítette Merész András, a világbajnokságra készülő és e hét végén hollandiai tornán résztvevő női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 24
13:50
Atlético: 1996-ra emlékeznek az új mezzel – képek (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Atlético Madrid hivatalosan bemutatta új mezét a 2015–2016-os idényre. A „matracosok” az 1995–1996-os szezon hőseire emlékeznek, abban a trikóban a madridiak dupláztak. Ha a bajnoki címet és a Király-kupa elsőséget „ünneplő” trikó mintázata sem hoz sikert...
jún. 24
14:24
NB II: két új játékos és tíz távozó Szolnokon (She)
Két új játékossal kezdte meg a felkészülést a Szolnoki MÁV a labdarúgó NB II következő idényére – tudtuk meg a klub honlapjáról.
jún. 24
14:26
NB I: Pécsről érkezett a Paks első nyári szerzeménye (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC-ben folytatja pályafutását a Pécsi MFC-től távozó Fröhlich Roland, aki hároméves szerződést kötött a Tolna megyei klubbal.
jún. 24
15:18
Szilágyi Áron: az élsportolók örülnének a budapesti olimpiának (Infostart)
A kettős Európa-bajnoki éremszerzés után a moszkvai vívó-világbajnokságon is a dobogóra kerülést tűzte ki célként Szilágyi Áron. A Vasas olimpiai bajnok kardozója az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy Rio de Janiero után nemcsak Tokióban, hanem a 2024-es olimpián is el tudja magát képzelni a mezőnyben.
jún. 24
15:18
Milliárdokból pótolhatják Kimit (Blikk)
Maranello - Bőszen keresi a Forma-1-es Ferrari-csapat a finn Kimi Räikkönen (35) utódját.
jún. 24
15:36
Az utóbbi 15 év legnagyobb meglepetése a nemzetközi vízilabdában! (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott ma délután az olimpiai bajnok horvát együttessel mérkőzik a világliga nyolccsapatos olaszországi szuperdöntőjében. A Kína ellen győztes magyarok mai ellenfele tegnap hét góllal kikapott a braziloktól. Dobos Sándor, a waterpolo.hu munkatársa szerint ez az utóbbi 10-15 év legnagyobb meglepetése a nemzetközi vízilabda-események terén.
jún. 24
15:36
Kína: Salihovic góllal debütált, de így is Elekék örülhettek (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (CSL) 15. fordulójában Huszti Szabolcs és Elek Ákos együttese, a Csangcsun Jataj hazai pályán 2–1-re legyőzte a Kujcsou Zsenhót.
jún. 24
15:57
Jackson Martínez az Atlético Madridba igazol (Metropol)
Az Atlético Madridban folytatja pályafutását Jackson Martínez, az FC Porto kolumbiai labdarúgója.
jún. 24
16:12
Videó: az év sportapukája! Bal kézben gyerek, a jobbal pedig… (She)
Megtaláltuk az év leglazább apukáját! Az észak-amerikai baseball-ligában (MLB) szereplő Chicago Cubs egyik drukkere a Los Angeles Dodgers elleni meccsen egy olyan labdaelkapást mutatott be, amely miatt – nem meglepő módon – most róla beszél az egész világ. Az apukák tisztelik, a gyerekek felnézek rá, a nők pedig csak ámulnak…
jún. 24
16:30
Európa Játékok - Bonecz Boglárka bronzérmes (Infostart)
Az úszó Bonecz Boglárka bronzérmet nyert 200 méter pillangón a bakui Európa Játékok szerdai versenynapján.
jún. 24
16:33
Bonecz Boglárka bronzérmes (Metropol)
Az úszó Bonecz Boglárka bronzérmet nyert 200 méter pillangón a bakui Európa Játékok szerdai versenynapján.
jún. 24
16:48
Játékossors: életmentő műtét után is játszik az exkaposvári (She)
Farkas Krisztián korábban a Szolnokban és a Kaposváron is futballozott, most pedig a Pest megyei II. osztály, Déli csoportjában szereplő FC Dabas II-ben játszik – annak ellenére, hogy nemrég életmentő műtétet kellett végrehajtani nála.
jún. 24
16:48
Elmúltál 40? Ne temesd magad, nézd meg ezt! (Blikk)
Összeállításunkban olyan sportolókat mutatunk be, akik nem hallgatnak az idő szavára. Jöjjenek, akik képtelen leállni 40 után sem.
jún. 24
16:51
Egy Go Ahead drukker ott lehet a Fradi elleni meccsen (Metropol)
Ideiglenesen elnökségi tag lesz, hogy eljöhessen megnézni a meccset, amiről kitiltották a szurkolókat.
jún. 24
17:06
Lefejelte a kisfia Tápai Szabinát (Blikk)
Budapest - Saját kisfia fejelte Tápai Szabinának (29).
jún. 24
17:42
Súlyos vereség a horvátoktól (Infostart)
Nem volt esélye a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a horvátok elleni Világliga-mérkőzésen. Az olimpiai bajnok végig vezetve fölényesen nyert.
jún. 24
17:42
Egészségre és gólokra vár Kabát (Blikk)
Minél hamarabb feledni szeretné az elmúlt évadot súlyos térdsérülése után Kabát Péter (37).
jún. 24
18:57
Lang Ádám a Vidiben folytatja (Metropol)
A 22 esztendős válogatott védő három évre írt alá.
jún. 24
19:12
Női kézi: Görbicz tündéri családi fotót osztott meg (She)
Azok után, hogy a múltkor az első fotót láthattuk Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfiáról, a Győri Audi ETO világklasszis irányítója most egy tündéri családi fotót osztott meg Twitter-oldalán, amelyen férje és Boldizsár tart közös sziesztát.
jún. 24
19:33
Kikapott a horvátoktól a Benedek-csapat (Metropol)
A válogatott fiúk csütörtökön a hatalmas meglepetésre eddig százszázalékos brazil gárdával mérkőznek meg.
jún. 24
19:48
Felkészülés: a Vidi kikapott, Pátkai és Lang bemutatkozott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett az osztrák élvonalbeli Wolfsberger AC-tól.
jún. 24
19:48
Rivaldo 43 évesen tér vissza a brazil másodosztályba (Blikk)
Mogi Mirim — Saját klubja érdekében, több mint egy évvel visszavonulása után újra futballcipőt húzna a 43 éves Rivaldo, a brazilok világbajnok labdarúgója.
jún. 24
20:09
Fucsovics egy győzelemre a wimbledoni főtáblától (Metropol)
Fucsovics Márton bejutott a selejtező harmadik, utolsó fordulójába a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.
jún. 24
20:24
Wimbledon - Fucsovics bejutott a selejtező utolsó fordulójába (Infostart)
Fucsovics Márton bejutott a selejtező harmadik, utolsó fordulójába a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.
jún. 24
20:26
Férfi kézilabda BL - Második kalapban a Veszprém, ötödikben a Szeged (Infostart)
Az előző idényben döntős MKB-MVM Veszprém a második, a MOL-Pick Szeged pedig az ötödik kalapba került a férfi kézilabda Bajnokok Ligája péntek esti sorsolása előtt.
jún. 24
21:18
Benedek a horvátok elleni vereségről (Infostart)
A férfiválogatott szövetségi kapitánya elismerte, hogy szerdán is jobb volt a horvát válogatott, mint a miénk, ez vezetett a 15-12-es vereséghez.
jún. 24
21:21
Nehéz csoportban a magyarok a kézi vb-n (Metropol)
Németh András szövetségi kapitány együttese a házigazda dán, valamint a montenegrói, a japán, a tunéziai és szerb csapattal került egy csoportba.
jún. 24
21:36
Női kézilabda-vb - Nehéz csoportban a magyarok (Infostart)
Nehéz csoportba került a magyar női kézilabda-válogatott, amely a házigazda dán, valamint a montenegrói, a japán, a tunéziai és a szabadkártyával induló szerb csapattal találkozik a decemberi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

Keresés