2015. június 7. vasárnap

jún. 7
0:06
BL: a Barca csapatkapitánya lett a meccs embere (She)
Az UEFA Andrés Iniestát, a győztes Barcelona csapatkapitányát választotta meg a Bajnokok Ligája 2015-ös döntőjén a meccs emberének.
jún. 7
7:00
U20-as vb: Magyarország–Nigéria élőben az NSO-n! (She)
Sima kettő nullás vereséget szenvedett a magyar labdarúgó U20-as válogatott az új-zélandi korosztályos világbajnokságon Nigéria ellen, de a csoportban a harmadik helyen végezve is a legjobb 16 közé jutottak Bernd Storck legényei, ahol Szerbia vár rájuk.
jún. 7
7:02
U20-as vb: a mieinknek még a 0–9 is jó lehet, a németek vagy a szerbek jöhetnek (She)
Az U20-as labdarúgó-világbajnokság F-csoportjában Németország a harmadik meccsét is megnyerte, Honduras ellen győzött 5–1-re. A kvartettben Üzbegisztán a másik biztos továbbjutó. Az eredmény azt is jelenti, hogy ha a magyar válogatott nem kap ki legalább tíz góllal Nigériától, akkor szintén továbbjut (feltételezve, hogy csoportunkban Észak-Korea nem győzi le nagy különbséggel Brazíliát…). A mieink…
jún. 7
7:36
Felkészülés: Burkina Faso ellen hátrányból nyert Kamerun (She)
A kameruni labdarúgó-válogatott Burkina Faso ellen játszott felkészülési mérkőzést, és habár szünetben még egygólos hátrányban volt, az utolsó percekben kétszer is kapuba talált, így végül 3–2-re megnyerte az összecsapást.
jún. 7
8:12
Az edzők szerint fantasztikus volt a BL-döntő (Infostart)
Luís Enrique, a Bajnokok Ligája szombati döntőjében diadalmaskodott FC Barcelona vezetőedzője szerint a csapat sikerével a klub történetének egyik legsikeresebb szezonját zárták le.
jún. 7
9:06
Felkészülés: Agüero-tripla, Di María-dupla, argentin kiütés (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott Ángel Di María két és Sergio Agüero három góljával fölényes győzelmet könyvelhetett el nemzetközi felkészülési mérkőzésen Bolívia ellen, az albiceleste 5–0-ra nyert hazai pályán, San Juanban.
jún. 7
9:24
BL: Dani Alves háta zenélt a győzelem után – videó (She)
Az FC Barcelona 3–1-re legyőzte a Juventust a labdarúgó Bajnokok Ligája szombat esti berlini döntőjében, ezzel története során ötödször hódította el az első számú európai klubtrófeát. Tekintse meg a serleg átadását és Dani Alves reakcióját a médiazónában!
jún. 7
9:26
U20: szerdán 6-kor játszunk a szerbekkel – a nyolcaddöntő programja (She)
A magyar U20-as labdarúgó-válogatott utolsó csoportmérkőzésén 2–0-ra kikapott Nigériától, így a harmadik helyen jutott tovább a kvartettből. A mieink a folytatásban Szerbiával játszanak a nyolcaddöntőben, a mérkőzést szerdán rendezik, magyar idő szerint 6.00 órától. Amennyiben Bernd Storck fiai nyernek, a negyeddöntőben az Egyesült Államok–Kolumbia párharc győztese vár rájuk.
jún. 7
9:28
BL: Piqué és a „tiltott” öröm; Messi ledobott mindent – képek (She)
A Barcelona 3–1-re legyőzte a Juventust a labdarúgó Bajnokok Ligája szombat esti berlini döntőjében, ezzel története során ötödször hódította el az első számú európai klubtrófeát. A lefújást követően egy percet sem vártak a katalánok játékosai és szurkolói, jött az örömünnep – íme, a legjobb képek!
jún. 7
10:39
Roland Garros: Wawrinka áll Djokovics karrier Grand Slamjének útjába? (Agroinform)
A svájci győzelme csoda lenne a szerb ellen, aki karrierje egyik legfontosabb mérkőzésére készül.
jún. 7
11:12
NB I: cseh csatár érkezhet a Bp. Honvédhoz (She)
Érdeklődik az NB I-es Budapest Honvéd labdarúgócsapata Marek Strestík iránt. Az egyszeres cseh válogatott csatár legutóbb a Győri ETO-ban futballozott.
jún. 7
11:15
U20: nyolcaddöntősök a magyarok (Metropol)
A legjobb 16 között Szerbiával találkozik majd a magyar csapat.
jún. 7
11:17
Az első fecskék már Bakuban vannak (Metropol)
A rajt előtt egy héttel teljesen felkészülten várja Baku a június 12. és 28. között sorra kerülő I. Európa Játékok résztvevőit.
jún. 7
11:30
Átigazolás: Laczkó az NB II-be, Koltai külföldre mehet (She)
Szerződtetné az NB II-es Mezőkövesd Zsóry Laczkó Zsoltot. A legutóbb a Kecskeméti TE-ben futballozó 22-szeres válogatott védőt a Budapest Honvéd is szeretné megszerezni.
jún. 7
12:24
BL: este indul az ünneplés és a buszos parádé Barcelonában (She)
Szombaton éjszaka már több mint harminc ezren ünnepelték a labdarúgó Bajnokok Ligája berlini fináléját 3–1-re megnyerő Barcelonát a katalán város utcáin. Az igazi fieszta azonban vasárnap lesz, hiszen a csapat hazaérkezése után hatalmas győzelmi parádét rendeznek.
jún. 7
12:27
Kerékpár: Hatalmas rekordra készül Wiggins (Agroinform)
Vasárnap a brit legenda, Bradley Wiggins is kísérletet tesz az egyórás világcsúcs megdöntésére.
jún. 7
12:42
Videó: több ezer magyar a csúcson hagyta abba a futást (She)
A hétvégén rendezték a 18. Kékes Csúcsfutást a Mátrában, amelyre több mint kétezren neveztek hazánkból és külföldről is. A futóknak 671 méteres szintkülönbséggel és 32 Celsius fokos meleggel kellett megküzdeniük.
jún. 7
13:00
WTCC: Michelisz Norbert a dobogón zárt Moszkvában (She)
Michelisz Norbert a harmadik helyen zárta a túraautó-vb moszkvai állomásának második futamát, az elsőben a hetedik helyen intették le.
jún. 7
13:18
Atlétika: megdöntötték a női 20 km-es gyaloglás világcsúcsát (She)
A kínai Liu Hung 1:24:38 órás idejével megdöntötte a női 20 kilométeres gyaloglás világcsúcsát a spanyolországi La Corunában.
jún. 7
13:54
Vívó Eb - Nincs magyar a legjobb 16 között női kardban (Infostart)
Egyik magyar női kardozó sem jutott be a legjobb 16 közé a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 7
14:12
Bronzérmes a magyar férfi csapat a karatézók régiók Eb-jén (Infostart)
A harmadik helyen végzett a magyar férfi karateválogatott a régiók Európa-bajnokságán.
jún. 7
14:12
BL: Örömmel játszanék a Milanban – Dani Alves (She)
Daniel Alves oszlopos tagja volt a 2014-2015-ös szezonban triplázó Barcelona labdarúgócsapatának, ennek ellenére rengeteg a kérdőjel a jövőjével kapcsolatban. A Bajnokok Ligája döntőjének megnyerése után többek között szót ejtett a fináléról, a jelenlegi és az esetleges jövőbeli csapatáról is.
jún. 7
14:48
Kozák Danuta visszavágott Kárász Annának (Infostart)
Az Újpest kétszeres olimpiai bajnok kajakozója, Kozák Danuta győzött 200 méteren egyesben a szegedi első világbajnoki válogatóverseny záró napján.
jún. 7
14:48
BL: ennyire érdekelte Ibrát a Juve–Barca finálé – képek (She)
A Barcelona 3–1-re legyőzte a Juventust a labdarúgó Bajnokok Ligája szombat esti berlini döntőjében, ezzel története során ötödször is elhódította az első számú európai klubtrófeát. A találkozó idejére a futballvilág szeme Berlinre szegeződött, mindenki látni akarta az év legjobban várt meccsét. Van azonban egy különleges futballista, akit ilyen „apróságok” nem izgatnak fel. A Paris Saint-Germain…
jún. 7
14:50
Már érkeznek a versenyzők az Európa Játékokra (Infostart)
Az azeri főváros szűk egy héttel a rajt előtt teljesen felkészülten várja a június 12. és 28. között sorra kerülő I. Európa Játékok résztvevőit - írta helyszíni beszámolójában az orosz hírügynökség, megjegyezve, hogy az első külföldi delegációk már el is foglalták helyüket a sportolói faluban.
jún. 7
14:50
BL: a Greenpeace az Olimpiai Stadionban is hallatott magáról (She)
A Greenpeace aktivistái a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében is hallattak magukról: a megnyitó alatt egy hatalmas molinót feszítettek ki a maratoni kapu felőli oldalon, amellyel a sorozat egyik főszponzora, a Gazprom északi-sarki olajkitermelése ellen tiltakoztak.
jún. 7
15:06
Roland Garros - Safarova női párosban vigasztalódott (Infostart)
A cseh Lucie Safarova és az amerikai Bethanie Mattek-Sands nyerte a női párosok versenyét a francia nyílt teniszbajnokságon, miután három játszmában legyőzték a Casey Dellacqua, Jaroszlava Svedova ausztrál, kazah kettőst vasárnap.
jún. 7
15:06
Roland Garros: a vegyes után a női párosban is csúcsra ért (She)
Bethanie Mattek-Sands számára nagyszerűen ért véget a Francia nemzetközi teniszbajnokság, hiszen a vegyes párosban aratott végső győzelme után a női párost is megnyerte.
jún. 7
15:24
A "dühös" Farah visszalépett a Gyémánt Ligától (Infostart)
Az 5 és 10 ezer méter olimpiai és világbajnoka, a brit Mo Farah visszalépett a vasárnapi birminghami atlétikai Gyémánt Liga-versenytől, mivel edzőjét és edzőtársát doppinggyanúba keverték.
jún. 7
15:24
Atlétika: 11 hónap után futott újra az olimpiai bajnok jamaicai (She)
Tizenegy hónapos kihagyás után tért vissza Yohan Blake olimpiai és világbajnok jamaicai sprinter.
jún. 7
15:24
BL-döntő: Juventus-Barcelona 1-3 (Blikk)
Berlin – A Barcelona együttese ült Európa focitrónjára. A katalán klub a Bajnokok Ligája berlini döntőjében 3-1-re verte az olasz Juventust és ötödszer nyerte meg a sorozatot
jún. 7
15:27
FIFA: levelezés 10 millió dolláros átutalásról (Metropol)
Blatter múltjáról egyre durvább dolgok kerülnek napvilágra - mára ha igazak a történetek.
jún. 7
15:42
Vívó Eb: Boczkó nyolcaddöntős férfi párbajtőrben (She)
A magyarok közül egyedüliként bejutott a legjobb 16 közé a férfi párbajtőrözők versenyében Boczkó Gábor a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 7
15:42
Vívó Eb - Boczkó Gábor nyolcaddöntős (Infostart)
A magyarok közül egyedüliként bejutott a legjobb 16 közé a férfi párbajtőrözők versenyében Boczkó Gábor a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 7
15:44
Videó: a szurkolók osztoztak Pirlo könnyeiben, majd… (She)
Az FC Barcelona 3–1-re legyőzte a Juventust a labdarúgó Bajnokok Ligája szombat esti berlini döntőjében, ezzel a torinóiak történetük során hatodszor maradtak alul a legrangosabb európai kupasorozat fináléjában. A mérkőzés lefújását jelentő sípszó után a szurkolók egy része megrendülten próbálta feldolgozni a történteket. A csapat még este hazautazott. Nézzék meg, hogyan fogadták őket a torinói…
jún. 7
16:18
BL: a Juve sportigazgatója megtartaná Pirlót és Pogbát (She)
Az elveszített berlini finálé után a Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta összegezte csapata elmúlt szezonját. Az olaszok több játékosának is kérdéses a sorsa, így a sportvezető igyekezett eloszlatni a nap mint nap felvetődő pletykákat.
jún. 7
16:36
BL: így nézte a berlini utcák népe a döntőt – galéria (She)
A Nemzeti Sport helyszínre delegált fotósa, Szabó Miklós rendhagyó képgalériát készített a szombat esti Bajnokok Ligája döntőről (Barcelona–Juvents 3–1), pontosabban annak tévénézők általi követéséről. A német főváros szórakozóhelyein a kimondottan családias közegtől kezdve láthatunk magyar NB I-s mérkőzést idéző létszámot is. Kattintson a képre, és tekintse meg az egyedi képgalériát!
jún. 7
16:54
Rögbi7: a 9. helyen zártuk a hazai olimpiai előselejtezőt (She)
A kilencedik helyen végzett a magyar hetes rögbiválogatott a hazai rendezésű olimpiai előselejtező első fordulójában, miután a vasárnapi helyosztón négy ponttal győzött Ciprus ellen. A tornát a lengyelek nyerték meg, akik az előselejtező – egyben A-divíziós Európa-bajnokság – második fordulójának lesznek a házigazdái Gdanskban június 20–21-én.
jún. 7
17:12
Kajak-kenu: Kozák 200 m-en visszavágott Kárásznak (She)
Kozák Danuta nyerte a női kajak egyesek vasárnapi 200 méteres versenyét a kajakosok és kenusok első világbajnoki válogatóján, a Szeged melletti Maty-éren, ezzel egyben visszavágott Kárász Annának a pénteki, 500 méteren elszenvedett vereségért. Kárász ezúttal második lett, míg harmadikként Douchev-Janics Natasa ért célba.
jún. 7
17:30
Megdőlt a női 20 kilométeres gyaloglás világcsúcsa (Infostart)
A kínai Liu Hung (Liu Hong) 1:24:38 órás idejével megdöntötte a női 20 kilométeres gyaloglás világcsúcsát a spanyolországi La Corunában.
jún. 7
17:30
BL: szenvedtek a szélső védők, Iniesta volt a Barca legjobbja (She)
Mint ismert, a Barcelona 3–1-es sikerével megnyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2014–2015-ös kiírásának fináléját. Olvasóink szerint a katalán együttesből Andrés Iniesta nyújtotta a legjobb teljesítményt a Juventus elleni döntőben, míg a szélső hátvédek a gyengébben teljesítők közé kerültek.
jún. 7
17:32
Pjongcsang 2018: út nyílhat világbajnok kettősünk előtt (She)
Új számok kerülhetnek be a 2018-as pjongcsangi téli olimpia programjába.
jún. 7
17:33
Taktikai Zóna: Így lett világverő a spanyol foci - a kezdetektől a baszk agresszivitásig (Agroinform)
A Barca BL-győzelmével újra felült a futballvilág tetjére a spanyol foci. De hogyan alakult ki a világverő stílus?
jún. 7
17:48
Vívó Eb - Boczkó Gábor a nyolc közé jutott (Infostart)
Boczkó Gábor harmadik mérkőzését is sikerrel vette a főtáblán, így bejutott a legjobb nyolc közé a férfi párbajtőrözők versenyében a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 7
17:50
Márton Anita hatodik Birminghamben a Gyémánt Ligán (Infostart)
Az idei fedettpályás Európa-bajnok Márton Anita a hatodik helyen végzett a női súlylökők között a Birminghamben zajló atlétikai Gyémánt Liga-viadalon.
jún. 7
17:51
Michelisz harmadik Moszkvában (Metropol)
Összetettben a hatodik helyen van a magyar versenyző.
jún. 7
17:53
Vanczák svájci kupagyőztes (Metropol)
Az FC Sion meglepetésre könnyedén győzte le a Basel csapatát.
jún. 7
18:06
Egy utalásról levelezhetett a FIFA és a dél-afrikai politikai elit (Infostart)
A dél-afrikai Sunday Times lap értesülése szerint 2007-ben levelezés folyt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a dél-afrikai politikai elit között egy 10 millió dolláros átutalásról.
jún. 7
18:06
FIFA: „Lehet, hogy nem is Dél-Afrika nyerte a 2010-es vb rendezési jogát” (She)
Vasárnapi brit sajtóértesülés szerint felmerülhet az a gyanú, hogy a 2010-es labdarúgó-világbajnokság rendezési jogát nem is a Dél-Afrikai Köztársaság, hanem Marokkó nyerte, csak a szavazatokat szándékosan félreszámolták Dél-Afrika javára.
jún. 7
18:24
Szuperkupa: augusztus 11-én Grúziában lesz Barca–Sevilla (She)
Augusztus 11-én Grúziában, egészen pontosan az 54 549 néző befogadására alkalmas tbiliszi Boris Paichadze Dinamo Arénában rendezik meg a Barcelona–Sevilla európai Szuperkupa–mérkőzést.

Keresés