2015. június 22. hétfő

jún. 22
0:03
NS: Geráék és a kupasorsolás; Lovrencsics kívánsága Dárdaival – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
jún. 22
0:21
Copa America - A Kolumbia elleni döntetlennel Peru továbbjutott (Infostart)
Peru labdarúgó-válogatottja vasárnap gól nélküli döntetlent ért el Kolumbia ellen a Copa America C csoportjának harmadik fordulójában, így továbbjutott a négyesből, míg ellenfele sorsa a brazil-venezuelai mérkőzés eredményétől függ.
jún. 22
1:33
Copa América: Miku brazilok elleni gólja sem ért továbbjutást (She)
A brazil labdarúgó-válogatott a Copa América csoportkörének záró mérkőzésén 2–1-re legyőzte a magyar származású Miku révén szépítő Venezuelát, így csoportelsőként végzett, míg a vesztes fél nem jutott be a negyeddöntőbe.
jún. 22
3:57
Copa America - Venezuela legyőzésével Brazília is a nyolc között (Infostart)
Brazília labdarúgó-válogatottja 2-1-es győzelmet aratott Venezuela felett a Copa America C csoportjának harmadik fordulójában vasárnap, így továbbjutott a legjobb nyolc közé.
jún. 22
5:09
A Ferrari szívesen adna motort a rivális Red Bullnak (Infostart)
A Ferrari büszke lenne, amennyiben a nagy rivális Red Bull Forma-1-es autói a Renault erőforrásai helyett az olasz gyár motorjait használnák a jövőben - jelentette ki Sergio Marchionne, a Ferrari elnöke a vasárnapi Osztrák Nagydíj előtt.
jún. 22
7:33
Kiestek a brazilok a női labdarúgó-vb-n (Metropol)
A brazil válogatott a vasárnapi nyolcaddöntőben 1-0-ra kikapott az ausztrál csapattól.
jún. 22
7:35
Copa America: Brazília is a nyolc között (Metropol)
A Neymar nélkül játszó brazilok 2-1-re győztek Venezuela ellen.
jún. 22
7:51
MLS: gól a 93. percben – Németh csapata két hónap után kapott ki (She)
A Németh Krisztiánnal felálló Sporting Kansas City a 93. percben kapott gól következtében 2–1-es vereséget szenvedett a Real Salt Lake vendégeként az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, s ezzel megszakadt a hétmeccses veretlenségi sorozata.
jún. 22
8:45
Darts: megszakadt Van Gerwen félelmetes sorozata (She)
A dartsozók European Tour sorozatának ötödik állomása már nem Michael van Gerwen sikerét hozta – a tavalyi világbajnok a németországi Riesában rendezett viadal harmadik fordulójában kikapott honfitársától, Benito van de Pastól. Az ifjú holland a döntőig menetelt, ahol azonban alulmaradt Michael Smith-szel szemben.
jún. 22
8:47
FTC: Dibusz mikor találkozik újra Dárdaival? (She)
Javában tart a Ferencváros felkészülése a labdarúgó NB I 2015–2016-os szezonjára. A kapus Dibusz Dénes elmondta, az, hogy az előző szezon végén kétszer is legyőzték a bajnok Videotont, nem jelenti automatikusan, hogy jövő tavasszal a Fradi ünnepelhet.
jún. 22
9:21
Sparta: megérkezett Kitl és egy volt kecskeméti (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a KTE középpályása, Kitl Miklós a 11-szeres cseh bajnok, legutóbb ezüstérmet szerző, de így is BL-induló Sparta Prahához utazik tesztelésre. A 18 éves labdarúgó ma meg is érkezett Prágába.
jún. 22
9:39
Neymar nélkül is menetelnek a brazilok (Blikk)
Santiago – Az eltiltott Neymar nélkül is nyert a brazil fociválogatott.
jún. 22
9:39
BL: a grúz vagy a szlovák bajnokot is kaphatja a Vidi (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA ma tartja a nemzetközi kupasorozatok 2015–2016-os kiírásának első sorsolását. A Bajnokok Ligája selejtezőjét 12 órától, az Európa-ligáét 13 órától sorsolják.
jún. 22
9:41
Videó: a táncoslábú Gareth Bale pazar freestyle-trükkjei (She)
Egy reklámfilmforgatás erejéig összeállt Gareth Bale és az F2 freestyle-csapat. A Real Madrid walesi játékosa bebizonyította, hogy nem sokkal marad el a műfaj legjobbjaitól.
jún. 22
9:57
FTC: övék a jövő – újabb három játékos írt alá a Fradihoz (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján jelentette be, hogy három 16 éves játékosa, Lakatos István, Nyéki Márk és Varga Ádám is profi szerződést kötött a klubbal.
jún. 22
10:33
Újpest: csatlakozik a csapathoz a volt Videoton-játékos (She)
Új időszámítás kezdődik hétfőn Mohl Dávid életében, délelőtt Újpesten jelentkezik edzésre – mint azt már múlt héten jeleztük, a PMFC-től távozó futballista a lila-fehérekhez szerződhet.
jún. 22
10:51
Halálos baleset a pályán! Elhunyt a fiatal sportoló - videó! (Blikk)
Brisbane – Gyászolnak az ausztrál rögbisek: meghalt egy fiatal játékos, aki az egyik kupameccsen egy ütközésnél szenvedett súlyos fejsérülést.
jún. 22
10:51
Babos párosban már nyolcadik a világranglistán (Metropol)
A magyar teniszező egyesben három helyet javítva a 93., a párosban elért nyolcadik pozíciója pedig új magyar rekord.
jún. 22
11:45
Neymar számára véget ért a Copa America (Infostart)
Az előzetes hírekkel ellentétben a brazil szövetség (CBF) nem fellebbezett Neymar négymeccses eltiltása miatt, hanem tudomásul vette a büntetést, ezzel a támadó számára véget ért a labdarúgó Copa America.
jún. 22
11:45
Gyász: belehalt fejsérülésébe a 25 éves rögbijátékos (She)
Elhunyt James Ackerman, a Queensland Rugby League-ben (QRL) szereplő Sunshine Coast Falcons 25 éves játékosa.
jún. 22
11:45
Neymar számára véget ért a Copa America (Metropol)
Az előzetes hírekkel ellentétben a brazil szövetség nem fellebbezett Neymar négymeccses eltiltása miatt. A Barcelona játékosát a Kolumbia elleni csoportmérkőzést követően állították ki.
jún. 22
12:03
Kárpáti György 80 éves (Infostart)
Kedden ünnepli 80. születésnapját Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója, aki egyben minden idők legfiatalabb vízilabdázó olimpiai bajnoka, és 1988-ig a legfiatalabb magyar olimpiai bajnok is ő volt. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja:
jún. 22
12:03
Botrány! Kiakadtak Mocsai miatt a professzorok (Blikk)
Debrecen — Áll a bál Mocsai Lajos (61) kapcsán a Debreceni Egyetemen.
jún. 22
12:03
FTC: ez nem tett jót a pályának, de aggodalomra semmi ok (She)
Nyolc nappal ezelőtt nagyszabású motoros show-t rendeztek a Ferencváros Üllői úti stadionjában. Az ulloi129.hu-n megjelent fotókon jól látható, hogy a gyepszőnyegnek nem tett jót az esemény, de aggodalomra semmi ok, a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének hazai meccsén már tökéletes állapotban lesz a pálya.
jún. 22
12:21
FIFA - Diego Maradona is indul az elnöki posztért (Infostart)
Diego Maradona, az argentinok legendás futballistája is versenybe száll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjáért.
jún. 22
12:21
Maradona is FIFA-elnök lenne (Metropol)
Az 1986-ban világbajnok argentin csapat vezére a távozó elnök, Sepp Blatter egyik legnagyobb kritikusának számított.
jún. 22
12:57
Bajnokok Ligája - Feröeri vagy walesi ellenfele lesz a Videotonnak a selejtezőben (Infostart)
A feröeri B36 Tórshavn vagy a walesi The New Saints csapatával találkozik a magyar bajnok Videoton FC a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.
jún. 22
13:15
Benedek: minimális cél, hogy megnyerjük a negyeddöntőt (Infostart)
Kijelölte 13 fős csapatát a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a világliga olaszországi szuperdöntőjére. Benedek Tibor az InfoRádiónak azt mondta, hogy a csapat minimális célja az elődöntőbe jutás.
jún. 22
13:15
Ajánló: pályán a DVSC és a Haladás - vasárnapi program (She)
Az NB I-es labdarúgócsapatok közül vasárnap a DVSC és a Haladás lép pályára felkészülési mérkőzésen.
jún. 22
13:15
Feröeri vagy walesi ellenfele lesz a Videotonnak a BL-ben (Metropol)
A feröeri B36 Tórshavn vagy a walesi The New Saints csapatával találkozik a magyar bajnok Videoton FC a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.
jún. 22
13:17
Vasas: kapust szerződtettek Dunaújvárosból (She)
A Nemzeti Sport Online már egy hete jelezte, hogy a Dunaújvárostól távozó kapus, Nagy Gergely a Vasashoz kerülhet – az angyalföldi klub ma a hivatalos honlapján jelentette be a szerződtetését.
jún. 22
13:19
El: a DVSC montenegrói, a Fradi holland, az MTK szerb csapatot kapott (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni központjában elkészítették az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolását. A kiemelt Debrecen a montenegrói Szutjeszkával, a Ferencváros a holland Go Ahead Eaglesszel, míg az MTK az újvidéki Vojvodinával került párba. A Loki és az MTK otthon kezd, a Fradi idegenben játszik először.
jún. 22
13:51
El: Nehéz lesz, de képesek vagyunk a továbbjutásra - Dibusz (She)
Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa elmondta véleményét a labdarúgó Európa-liga sorsolása után.
jún. 22
13:51
Sorsoltak az Európa Ligában (Metropol)
A Ferencváros a holland Go Ahead Eagles, a Debreceni VSC a montenegrói Sutjeska Niksic, míg az MTK Budapest a szerb Vojvodina csapatát kapta ellenfélül.
jún. 22
13:53
Vitorlázás: több tízezer látogatót várnak a Kékszalagra (She)
A szervezők szerint több tízezer látogatót vonzanak Balatonfüredre a 47. Kékszalag Árkád Nagydíj és eseményei, melyek között idén először rendezik meg az Ultra Cup gyorsasági versenyt.
jún. 22
14:09
Női kézilabda-vb - Se kiemelés, se szabadkártya a sorsolás előtt (Infostart)
Két nappal a decemberi, olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság sorsolása előtt még nem ismert minden résztvevő kiléte, miután a nemzetközi szövetség (IHF) nem döntött a két szabadkártyás helyről, s a biztos indulók kiemelését sem tette közzé.
jún. 22
14:27
F1: a Red Bull régi riválisára bízná a szabálygyártást (She)
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint nem szabad 2017-ig várni a Formula–1-es szabályzat alapos átalakításával. A sportvezető úgy véli, ki kell venni az istállók kezéből a szabályalkotást, és olyan független szakértő kezébe adni, mint Ross Brawn.
jún. 22
14:29
El: Az első körön illene továbbjutnunk - Bódi Ádám (She)
A labdarúgó Európa-liga három magyar indulója már az első selejtezőkörben elkezdi a küzdelmeket a második számú kontinentális kupában. A Debrecen a montenegrói Szutjeszka ellen itthon rajtol, és Bódi Ádám szerint a Lokinak illene továbbjutnia.
jún. 22
14:45
Európa Liga - Holland, montenegrói és szerb ellenfeleket kaptak a magyarok (Infostart)
A Ferencváros a holland Go Ahead Eagles, a Debreceni VSC a montenegrói Sutjeska Niksic, míg az MTK Budapest a szerb Vojvodina csapatát kapta ellenfélül a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójában.
jún. 22
15:03
El: U20-as újvidéki csillagok is pályára léphetnek az MTK ellen (She)
Az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolásán az MTK Budapest az FK Vojvodinát kapta ellenfélül. Az újvidéki együttes ismerős lehet a magyar szurkolók számára, hiszen két éve az El-selejtezők második körében a Budapest Honvédot búcsúztatta 5–1-es összesítéssel.
jún. 22
15:21
NB II: a Belgiumban is megfoduló védő búcsút int Gyirmótnak (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrtől Balog Zoltán.
jún. 22
16:15
Szavazás: hogyan teljesítünk a BL és az El első akadályánál? (She)
Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezőjében, a négy érintett magyar klub közül a Debrecen, a Ferencváros és az MTK ellenfele a második számú kupasorozatban már ismert, míg a fehérvári bajnokcsapat egyelőre a The New Saints–B36 Tórshavn párharc továbbjutójára vár. Szavazásunkban ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint vajon hány magyar együttes veszi…
jún. 22
16:15
Nézd milyen gyönyörű Räikkönen kisfia! (Blikk)
SPIELBERG — Először vitte Forma–1-es futamra a kisfiát Kimi Räikkönen (35).
jún. 22
16:15
Újra csökkentik a 2018-as vb költségvetését (Metropol)
Az orosz kormány újra, ezúttal 29,2 milliárd rubellel csökkentette a 2018-as labdarúgó-világbajnokság költségvetését.
jún. 22
16:33
NB II: a Belgiumban is megforduló védő búcsút int Gyirmótnak (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrtől Balog Zoltán.
jún. 22
16:51
Videó: a Fradi ellenfelének kapusa már leégette magát az Ajax ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata a holland másodosztályú Go Ahead Eagles ellen kezdi meg az Európa-liga selejtezősorozatát. A hollandok kapusáról, Mickey van der Hartról érdemes tudni, hogy az előző szezon legkínosabb öngólját követte el az Ajax elleni bajnokin. Íme!
jún. 22
16:53
Női kézi-vb: nem találják ki, melyik ország kapott szabadkártyát (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) tanácsa úgy döntött, hogy Németország és Szerbia kap szabadkártyát a decemberi dániai női világbajnokságra. Ezzel teljessé vált a mezőny, a csoportkör sorsolását szerdán 20 órakor tartják Koldingban, egy korábbi királyi várban.
jún. 22
17:27
Női kosár Eb: szlovák remény, kiestek a horvátok (She)
A magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában Szlovákia 22 ponttal nyert Horvátország ellen. A győztes még reménykedhet a továbbjutásban, ehhez este a szerbeknek meg kellene verniük Litvániát. A vesztes horvátok számára viszont 2/5-ös mutatóval véget ért a kontinensbajnokság.
jún. 22
17:29
Puskás Akadémia: Pekár mellett Fodor is Felcsúton folytatja (She)
Az előző szezonban kilenc góllal záró Pekár László szerződtetése mellett Fodor Ferencét is bejelentette a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia.
jún. 22
17:45
Felkészülés: albánok vágtak hármat az MTK-nak, Strestík bemutatkozott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest felkészülési mérkőzésen 3–1-re kikapott a hozzá hasonlóan szintén El-résztvevő albán FK Kukësitől.

Keresés