2015. június 27. szombat

jún. 27
0:36
EJ: az úszókért, a vívókért és a cselgáncsozókért szoríthatunk (She)
Az 1. Európai Játékok 15. versenynapján a cselgáncsozókért, az úszókért, a vívókért, valamint a strandlabdarúgó-válogatottért szoríthatunk, amely az 5–8. helyért Ukrajnával játszik. A 100 méteres női hátúszás döntőjének Matyasovszky Dalma személyében biztosan lesz magyar résztvevője. Íme, a Bakiban zajló kontinensbajnokság szombati programja!
jún. 27
1:12
Női vb: Marozsán nem hibázott – Németország a négy között (She)
A kanadai női világbajnokság negyeddöntőjében a német válogatott 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 5–4-re legyőzte Franciaországot, ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol a kínaiakat egy góllal megverő Egyesült Államokkal találkozik.
jún. 27
2:42
Felkészülés: első meccsnek jó volt – Nikolics debütált (She)
Nikolics Nemanja bemutatkozott a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Legia Warszawában, amely felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a bukaresti Steauával. A magyar válogatott csatár az első félidőt töltötte a pályán, amikor nem született gól.
jún. 27
5:42
Öttusa vb - Már az olimpia is a célkeresztben (Infostart)
Az érmek mellett olimpiai kvótákért is versenyeznek az öttusázók Berlinben, a sportág jövő heti világbajnokságán.
jún. 27
7:12
MotoGP: „Csak az számít, mi történik szombaton 14 órától” (She)
Két dologban minden MotoGP-s pilóta egyetértett a szombati időmérő edzést követően: nagyon kicsik a különbségek, és a rajt mellett döntő lesz az első néhány kör alakulása.
jún. 27
7:14
Copa América: 0–0, 11-esek döntöttek az Argentína–Kolumbián (She)
Harmadikként Argentína jutott be a dél-amerikai kontinenstorna, a Copa América elődöntőjébe, miután gól nélkül véget érő mérkőzést követően a tizenegyesrúgásokat megnyerve búcsúztatta Kolumbiát.
jún. 27
7:16
Európai Játékok: a 15. versenynap élőben az NSO-n! (She)
Az 1. Európai Játékok 15. versenynapján a cselgáncsozókért, az úszókért, a vívókért, valamint a strandlabdarúgó-válogatottért szoríthatunk, amely az 5–8. helyért Ukrajnával játszik. A 100 méteres női hátúszás döntőjének Matyasovszky Dalma személyében biztosan lesz magyar résztvevője. Íme, a Bakiban zajló kontinensbajnokság szombati programja - kövessék szombaton is az eseményeket a Nemzeti…
jún. 27
7:30
Ínyenc sporthétvége lesz Budapesten (Infostart)
A hétvége változatos és különleges sporteseményekben gazdag lesz a fővárosban: a Városligetben a Mozgás Éjszakáján, a Hungaroringen pedig a Ferrari Racing Days-en lehet részt venni, de a hétvégén ér véget a női kosárlabda Európa-bajnokság is.
jún. 27
7:48
Wimbledon - Djokovic címvédésre készül, S. Williams úton a Grand Slam felé (Infostart)
A két világelső közül Novak Djokovic címvédésre készül, Serena Williams pedig idei harmadik Grand Slam-tornáját nyerheti meg a hétfőn elrajtoló 129. wimbledoni nyílt teniszbajnokságon, amelynek Babos Tímea révén egy magyar résztvevője lesz.
jún. 27
8:06
Juventus: Carlos Tévez hazatér a Bocához – hivatalos (She)
Tíz és fél év, kilenc esztendő európai légióskodás után hazatér Carlos Tévez. Az argentin labdarúgó nevelőegyüttese, a Boca Juniors Argentína Kolumbia elleni sikeres Copa América-negyeddöntője alatt – amelyen Tévez továbbjutást érően talált be a tizenegyesrúgások során – jelentette be, hogy véglegesítette a támadó szerződtetését  a Juventustól.
jún. 27
8:24
Vettel is bemutatót tart a Hungaroringen (Infostart)
A négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel is ott lesz a Hungaroringen a hétvégén sorra kerülő Ferrari Racing Daysen.
jún. 27
8:42
Hertha: Ezt hívják kőkemény kezdésnek – Dárdai Pál (She)
A Herthával a nyári felkészülést vasárnap elkezdő Dárdai Pál szerint nehéz idénykezdet vár együttesére augusztusban, de nincs kétsége afelől, hogy sikeresen felkészíti csapatát.
jún. 27
9:00
A remény és a halál útján (Behaviour)
"Ó te Jövő, aki jössz és senkise sejti, hogy itt vagy..."
jún. 27
9:18
Újpest: mégis a Standardhoz kerül a kolumbiai – sajtóhír (She)
Belga sajtóhírek szerint másfél héten belül végleg a Standard Liege-be szerződhet Darwin Andrade, az Újpest kolumbiai védője, aki az előző idényt a belga klubnál töltötte.
jún. 27
9:36
Napi program: pályán hat NB I-es csapat és a brazilok is (She)
Hat NB I-es labdarúgócsapat vív ma felkészülési találkozik: az Újpest az újonc Békéscsabával, a Honvéd a Pakssal melegít a júliusi szezonkezdetre, a Vasas az eszékiekkel mérkőzik, míg a Videoton az ausztriai edzőtáborból átruccan Szlovéniába, ahol a román Astra Giurgiu ellen tesztel. A Copa Américán ma rendezik az utolsó negyeddöntős meccset, Brazília Paraguayjal harcol a továbbjutásért.
jún. 27
9:38
Atlético Madrid: Ardának túl sok a futás, távozna – sajtóhír (She)
„A kevesebb néha több” – ezt vallja Arda Turan, az Atlético Madrid török középpályása is, aki a spanyol Marca információi szerint nemcsak azért akarja elhagyni a klubját, mert máshol többet kereshetne, hanem azért is, mert Diego Simeone csapatának játéka túl sok futást igényel, és elege van ebből.
jún. 27
9:54
Copa America - Argentína tizenegyesekkel legyőzte Kolumbiát (Infostart)
Argentína tizenegyesekkel legyőzte Kolumbiát a Chilében zajló labdarúgó Copa America szombati negyeddöntőjében, így bejutott az elődöntőbe.
jún. 27
10:12
Giro d'Italia - Jövőre Hollandiában lesz a rajt (Infostart)
Jövőre Hollandiából, Apeldoornból rajtol a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny.
jún. 27
10:12
Videó: a Chelsea-játékos megelőzte a szabadrúgások idei királyát (She)
Hakan Calhanoglu is az előző szezon legjobb szabadrúgáslövői közé tartozott. A Leverkusen török futballistájának három gólját is beválogatta a tíz legszebb közé a német Bundesliga YouTube-csatornája a 2014–2015-ös szezonból. Ám mégsem ő nyert, hanem az „ismeretlen” Lucas Piazón, aki a Chelsea kölcsönjátékosaként az Eintracht Frankfurtot erősíti. A válogatásban nem mindennapi gólokat…
jún. 27
10:14
Haladás: a Serie B újoncánál köthet ki a légiós duó (She)
Olasz sajtóhírek szerint az olasz másodosztályba idén feljutó Salernitanában folytathatja a pályafutását Raffaele Alcibiade és Leandro Martínez.
jún. 27
10:30
Kézilabda: több mint 100 BL-meccs a Sport Tv-n (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta az oldalán a férfi, illetve női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének meccssorrendjét. A pontos időpontok egyelőre még nem ismertek, ám az már tudható, hogy a magyar csapatok az ellenfelek milyen sorrendjében lépnek pályára. A sorozatokról a Sport Televízió jelentkezik közvetítéssel, a csatorna hivatalos honlapján megjelent tájékoztatás…
jún. 27
10:32
NHL: az Edmonton vitte el az új Crosbyt a játékosbörzén (She)
Connor McDavidet foglalta le első helyen az amatőr játékosoknak kiírt választáson, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) úgynevezett draftján az Edmonton Oilers.
jún. 27
10:48
NB II: a Csákvár gólvágójával erősített a Szolnok (She)
Az NB II-es Szolnoki MÁV-nál folytatja a pályafutását Gajdos Zsolt. A 22 éves csatár az előző idényben Csákváron szerepelt a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként, és 14 góljával harmadik lett az NB II-es góllövőlistán.
jún. 27
11:06
City: a 10 legszebb edzésgól, egy védőé az élen – videó (She)
Nem újdonság, hogy a Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgócsapatánál videóra rögzítik az edzéseket. Pénteken a gárda YouTube-csatornájára kikerült a tréningeken szerzett tíz legszebb találat.
jún. 27
11:24
Wimbledon - Babos cseh ellenféllel kezd, utána Serena Williams jöhet (Infostart)
Babos Tímea a cseh Petra Cetkovska ellen kezdi meg szereplését a hétfőn elrajtoló 129. wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.
jún. 27
11:24
Játékossors: korábbi német klubja teszteli a magyar védőt (She)
A német harmadosztályú Energie Cottbusnál készül az NB II-es Mezőkövesdről biztosan távozó Sváb Dániel.
jún. 27
11:42
NHL - Connor McDavid kelt el az első helyen (Infostart)
Connor McDavidet foglalta le első helyen az amatőr játékosoknak kiírt választáson, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) úgynevezett draftján az Edmonton Oilers.
jún. 27
11:42
Copa: Ebben a pillanatban meg akartam halni – Messi (She)
Miközben az Arsenal készen áll Petr Cech szerződtetésének bejelentésére, kolumbiai kapusa, David Ospina bravúrok sorozatával jelezte az Argentína elleni Copa-negyeddöntőn, hogy vele is számolniuk kell a londoni klub vezetőinek.
jún. 27
12:00
Videó: új világcsúcs született két keréken – négykerekűvel (She)
Új világrekord született pénteken az Angliában megrendezett goodwoodi sebességfesztiválon. A rekordkísérlet lényege az volt, hogy két keréken minél gyorsabban megtegyenek egy mérföldet. Persze azért nem volt ennyire egyszerű a dolog, hiszen négykerekű autóval kellett a távot teljesíteni.
jún. 27
12:18
Juventus: Vidalt Benatia megszerzéséért adják el – sajtóhír (She)
Olasz lapok egybehangzó értesülései szerint az Arsenal a Copa Américát követően bejelenti a chilei Arturo Vidal szerződtetését a Juventustól. Az olasz bajnoknak állítólag azért kell eladnia a középpályást, hogy megerősítse a védelmét.
jún. 27
12:20
Férfi kézi: a másodosztályba tér haza a válogatott átlövő (She)
A hetmeteres.com információi szerint Laluska Balázs egy év után távozik a Montpellier férfi kézilabdacsapatától, és az NB I/B-s FKSE Algyő együttesénél folytatja a pályafutását.
jún. 27
12:36
WTCC: ez a hétvége is nehéz lesz Michelisz számára (She)
Michelisz Norbert a múlt heti szlovákiai edzéseredményeket idézte a franciaországi Le Castellet-ben, a túraautó-vb (WTCC) hétvégi állomásán: szombaton az első szabadedzésen kilencedik, a másodikon 14. lett. Újabb nehéz időmérő vár a Zengő Motorsport pilótájára, aki egy hete a 13. rajthelyet szerezte meg.
jún. 27
12:54
Moto3: térden csúszott a célba a finn Hollandiában – videó (She)
Érdekes jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik szombaton kilátogattak a gyorsaságimotoros-vb Holland Nagydíjára. A Moto3-as géposztály befutójánál ugyanis a 20 éves finn Niklas Ajo elvesztette uralmát a motorja fölött, félig le is esett róla, ám kézzel így is bekormányozta kétkerekűjét a célba. Persze sokat nem ért el vele, hiába volt egyszerre mulatságos és gyönyörű a jelenetsor: Ajo több…
jún. 27
12:56
La Liga: Az Atlético Madrid játékosa vagyok – J. Martínez (She)
Ügynöke után Jackson Martínez is megerősítette, hogy a Portót elhagyva az Atlético Madridban folytatja a pályafutását.
jún. 27
13:12
Szexi húgát viseli a vállán Neymar (Blikk)
RIO DE Janeiro – Szexi húgát tetováltatta magára Neymar (23).
jún. 27
13:30
Cselgáncs Eb - Tóth Krisztián elődöntős (Infostart)
A világranglista-vezető Tóth Krisztián három győzelemmel bejutott a 90 kilogrammos kategória elődöntőjébe, így már biztosan éremért birkózhat a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokságon.
jún. 27
13:30
Így lazítottak a magyar focisták (Blikk)
BUDAPEST – A magyar labdarúgók tartalmasan töltötték a rövidke nyári szünetüket, hiszen az NB I-es focistáknak szűk két hét jutott kikapcsolódásra, a magyar futballválogatottban pályára lépők pedig csak a finnországi 1-0-s Európa-bajnoki-selejtezős győzelem után pihenhették ki a szezont.
jún. 27
13:48
Kamionos Eb: Kiss az összes edzésen 1. lett a Nürburgringen (She)
Az összes szabadedzést és az időmérést is az élen zárta Kiss Norbert a hétvégi kamionos Európa-bajnoki futamon.
jún. 27
13:50
Galéria: felhőfejes a javából; szendvicsben a kínai hölgy (She)
Mint arról beszámoltunk, a kanadai női labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a Marozsán Dzsenifert is soraiban tudó német válogatott 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 5–4-re legyőzte a franciákat, míg az amerikaiak 1–0-ra nyertek Kína ellen. Tekintse meg a két mérkőzés leglátványosabb képeit!
jún. 27
14:06
PL: a francia válogatott támadó Londonban folytatja (She)
A Premier League-ben szereplő West Ham Unitedben folytatja a pályafutását Dimitri Payet, az Olympique Marseille francia válogatott támadója.
jún. 27
14:08
Női vb: kínos! Három méterről, üres kapura kihagyta – videó (She)
Mint már megírtuk, a kanadai női labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a német válogatott 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 5–4-re legyőzte Franciaországot. Mindezt úgy, hogy a mérkőzés 116. percében Gaëtane Thiney, az egyik francia hölgy óriási gólhelyzetet hagyott ki: három méterről lőtt az üres kapu mellé. Kijelenthetjük tehát, hogy csapatának sokba került ez a baki…
jún. 27
14:24
FIFA: Ben Affleck is mozifilmet készít a szervezetről (She)
Újabb film készül a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségről. Ezúttal Ben Affleck fut neki, hogy megfilmesítse, amint Chuck Blazer, az amerikaiak korábbi futballvezetője az FBI beépített embere lesz a FIFA-nál.
jún. 27
14:42
Női kézi BL: az ETO ellenfele számára kérdéses a rendezés (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája pénteki sorsolása értelmében a Glassverket lehet a Győri Audi ETO KC ellenfele a főtábla felé vezető úton. A négyes tornának a norvég csapat lehet a rendezője, a klubnak a következő héten kell jeleznie az európai szövetség (EHF) felé, hogy él-e házigazdai előjogával.
jún. 27
15:00
Női labdarúgó-vb - A német és az amerikai csapat elődöntős (Infostart)
Németország és az Egyesült Államok válogatottja is bejutott a Kanadában zajló női labdarúgó-világbajnokság elődöntőjébe, miután előbbi a francia, utóbbi pedig a kínai együttes ellen tudott győzni a negyeddöntőben.
jún. 27
15:00
Női vb: ki legyen az ötödik? Kérdezzük meg Marozsánt! (She)
A kanadai női labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a német válogatott 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 5–4-re legyőzte a francia nemzeti csapatot, s ezzel bejutott a legjobb négy közé. A meccs után Silvia Neid, a nationalelf szövetségi kapitánya érdekes kulisszatitkot osztott meg a sajtó képviselőivel.
jún. 27
15:02
F1: Viselkedjen, uram! A királynő megdorgálta Hamiltont (She)
Lewis Hamilton a minap együtt ebédelt Nagy-Britannia királynőjével, de nem volt sok köszönet benne: II. Erzsébet ugyanis megdorgálta a Formula–1 világbajnokát, mert nem tartotta be a szigorú etikettet.
jún. 27
15:18
Videó: micsoda reakció, ezért megéri autogramot adni! (She)
Michelisz Norbert a túraautó-vb (WTCC) hétvégi állomásán a franciaországi Le Castellet-ben áll rajthoz, és a verseny helyszínén szokás szerint néhány autogramot is kiosztott a rajongóknak. Egy kisfiú olyannyira boldog volt, amiért a pilóta aláírta a sapkáját, hogy azt sem tudta, mihez kezdjen. Érdemes megnézni a kissrác reakcióját, ezért tényleg megéri autogramot adni!
jún. 27
15:20
MotoGP: Rossi nagy csatában, koccanás után legyőzte Márquezt (She)
Valentino Rossi hatalmas csatában, az utolsó sikánban Marc Márquezzel történt koccanása után, a célegyenesre fordító kanyart levágva megnyerte a gyorsaságimotoros-vb királykategóriájának hollandiai futamát. Ez volt az utolsó alkalom a sorozat történetében, hogy szombaton tartottak versenyt.
jún. 27
15:36
Felkészülés: Filkor nincs az Újpest keretében, Mohl igen (She)
Felkészülési mérkőzést játszik egymással az Újpest és a Békéscsaba NB I-es labdarúgócsapata. Érdekesség, hogy a fővárosiak keretében nincs ott a lila-fehérekkel készülő Filkor Attila.
jún. 27
15:38
Gyász: elhunyt Komáromi Gábor, a DVSC vezérszurkolója (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva a hivatalos honlapján számolt be a szomorú hírről, mely szerint elhunyt Komáromi Gábor, a csapat vezérszurkolója, akit csütörtökön gázolt el egy gépkocsi Mikepércsen.

Keresés