2015. június 4. csütörtök

jún. 4
0:06
Videó: a legnagyobb Bayern-fan Matthäust kapta ajándékba (She)
Uwe Bindel nem mindennapi focirajongó. Tinédzser kora óta él-hal szeretett klubjáért, a Bayern München labdarúgócsapatáért. Olyannyira, hogy annak idején a 20. házassági évfordulóját is elhalasztotta a csapat Bajnokok Ligája-döntője miatt. Most azonban nem akármilyen meglepetést kapott. Az idei BL-döntő egyik támogatója jóvoltából példaképe, Lothar Matthäus adott át számára két jegyet a Barcelona…
jún. 4
7:00
Milan: péntekig bejelentik Mihajlovics kinevezését – sajtóhír (She)
Olaszországi sajtóhírek szerint eldőlt, hogy a Sampdoriát elhagyó Szinisa Mihajlovics váltja Filippo Inzaghit a Milan kispadján. A bejelentést legkésőbb pénteken megteszik.
jún. 4
7:36
DVSC: a Vidi és a PAFC korábbi védője a kiszeneltek között (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Szolnokról szerződtethet belső védőt a DVSC-Teva NB I-es labdarúgócsapata.
jún. 4
7:54
Válogatott: Juhász játéka még mindig bizonytalan (She)
Továbbra is bizonytalan Juhász Roland játéka pénteken a Litvánia elleni felkészülési mérkőzésen.
jún. 4
8:33
László váltja Garamit az MTK kispadján (Metropol)
A klubigazgató cáfolta, hogy a Pápáról távozó Szűcs Lajos kapusedzőként az MTK-hoz kerülne.
jún. 4
8:48
NHL: egy mérkőzés után pályaelőnyben a Chicago (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének első mérkőzésén a Chicago Blackhawks idegenben 2–1-re legyőzte a Tampa Bay Lightningot, ezzel 1–0-ra vezet az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban.
jún. 4
8:50
NB I: a Lokiból négyen, a Vidiből hárman kerültek be az NS csapatába (She)
A Nemzeti Sport ezúttal is elkészítette a 2014–2015-ös szezon összesített játékosrangsorát, az őszi és tavaszi idény során munkatársaink által adott osztályzatok alapján. Az ez alapján összeálló legjobb csapatba a legtöbb játékos, négy a DVSC-ből került be, a bajnok Videotont hárman képviselik, a DVTK-t két téli távozó, míg a Fradiból és a Kecskemétből egy-egy labdarúgó szerepel a legjobbak…
jún. 4
9:27
Roland Garros: Serena újabb lépést tehet a 20. Grand Slam-címe felé (Agroinform)
A francia nyílt teniszbajnokság csütörtöki játéknapján a hölgyek elődöntős küzdelmeire kerül sor.
jún. 4
10:00
Női kézilabda vb-selejtező - Kötelező a továbbjutás (Infostart)
A szakvezetés szerint kötelező a továbbjutás a magyar női kézilabda-válogatottnak, amely az osztrákok elleni játszik világbajnoki selejtezőt: előbb pénteken este (20.25 óra) Stockerauban, majd június 13-án (13.30 óra) Győrben találkozik a két csapat.
jún. 4
10:18
Válogatott: egy helyet javított, 42. a magyar csapat (She)
A magyar válogatott egy helyet előrelépve a 42. pozícióban áll a FIFA júniusi világraglistáján. A csapat a májusi álláshoz képest Izrael mögé, Észak-Írország és Guinea elé került. Az élcsoportban Belgium Argentínát megelőzve feljött a második helyre Németország mögé.
jún. 4
10:20
DVSC: négy év után elköszöntek Bouadlától (She)
A dvsc.hu tájékoztatása szerint távozik Debrecenből Selim Bouadla. A 27 éves francia középpályás szerződése június 30-án jár le, de a klub nem hosszabbít vele.
jún. 4
10:54
FIFA - Jack Warner kész mindent elmondani (Infostart)
Jack Warner, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legújabb korrupciós botrányának egyik központi figurája ígéretet tett rá, hogy mindent, amit tud, elmond a nyomozóknak.
jún. 4
10:54
Ferencváros: a középhátvéd visszatér Németországba (She)
Lejár a kölcsönszerződése, így visszatér a Bundesligában szereplő Werder Bremen labdarúgócsapatához Mateo Pavlovic, a Ferencváros horvát középhátvédje – írja a Kicker.
jún. 4
10:57
Magyarország a 42. a FIFA világranglistáján (Metropol)
A magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő csapatok közül a románok a 12., a görögök a 25., az északírek a 44., a finnek a 78., a feröeriek a 102. helyen állnak.
jún. 4
11:12
U20-as vb: a brazilok és a németek már nyolcaddöntősök (She)
A magyar válogatottat 2–1-re legyőző brazilok mellett Németország is biztossá tette helyét az U20-as labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében.
jún. 4
11:30
U20-as vb - Közel állt a bravúrhoz a magyar csapat Brazília ellen (Infostart)
A magyar válogatott közel nyolcvan percet emberhátrányban futballozva 2-1-es vereséget szenvedett a brazil csapattól az Új-Zélandon zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 4
11:30
U20-as vb: értékelje a mieink teljesítményét a brazilok ellen! (She)
Mint beszámoltunk róla, az U20-as világbajnokság E-csoportjának második fordulójában a 16. perctől emberhátrányban játszó magyar válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Brazíliától. Értékelje a mieink teljesítményét!
jún. 4
11:32
NB III: a Németh, Jäkl páros irányíthatja a Győrt – sajtóhír (She)
A kisalfold.hu értesülései szerint a Németh Zoltán, Jäkl Antal edzőpáros irányítja a 2015–2016-os szezonban a labdarúgó NB III-ban szereplő Győri ETO-t.
jún. 4
11:33
Közel állt a bravúrhoz a magyar U20-as csapat Brazília ellen (Metropol)
Válogatottunk közel nyolcvan percet emberhátrányban futballozva 2-1-es vereséget szenvedett az Új-Zélandon zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 4
12:06
MTK: szerződést hosszabbítottak Vukmirral (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította a 36 esztendős Dragan Vukmir szerződését.
jún. 4
12:09
Bajnokok Ligája: A Juve megverheti a Barcát - Marco van Basten (Agroinform)
A holland zseni szerint Iniestát és Messit kell ártalmatlanítania az olaszoknak, példának pedig 1994-et hozta fel.
jún. 4
12:42
FIFA-világranglista - Magyarország egy helyet javított (Infostart)
A magyar válogatott egy helyet javítva a 42. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet változatlanul a világbajnok német csapat vezet.
jún. 4
12:42
Vizes vb 2021: hét ország csapna le Budapest helyére (She)
A FINA-világbajnokság elképesztően megnövekedett értékét jelzi, hogy minden eddiginél több, hét ország jelentkezett Budapest „megüresedett" helyére, a 2021-es világbajnokságra. Mint ismert, a FINA azután nyitotta meg újfent ezt a dátumot, hogy Magyarország Mexikó visszalépése után elvállalta a 2017-es vb megszervezését.
jún. 4
13:00
Bajnokok Ligája - Kérdésessé vált Chiellini játéka (Infostart)
Vádlisérülése miatt kérdésessé vált a játéka a szombati, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőben Giorgio Chiellininek, a Juventus labdarúgójának.
jún. 4
13:18
Figót kiutálták a Barcelona öregfiúkcsapatából (Blikk)
Berlin – Luís Figo (42) miatt áll a bál a Barcelona focicsapatánál.
jún. 4
13:18
Románia: a Rákóczi volt edzője a négyszeres bajnoknál folytatja (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2014–2015-ös szezonjának hatodik helyén végző Petrolul Ploiesti hivatalos honlapján jelentette be, hogy Selymes Tibor lett a csapat új vezetőedzője. A korábban a Sopront és a Kaposvári Rákóczit is irányító szakember kétéves szerződést kötött a négyszeres román bajnokkal.
jún. 4
13:20
Íme, a BL-döntők legszebb góljai - videó! (Blikk)
Berlin - Szombaton az olasz Juventus és a spanyol Barcelona csap össze egymással a labdarúgó-Bajnokok Ligája fináléjában. Kedvcsinálóként bemutatjuk az elmúlt 20 év fináléinak legszebb találatait
jún. 4
13:36
F1: Alonso keresi a legtöbbet, de hol jár Hamilton? (She)
A Business Book minden évben közzétesz egy listát a Formula–1-es pilóták fizetéséről. Mint kiderült, 2015-ben is a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso keresi a legtöbbet, de mögötte lévő német Sebastian Vettel és Lewis Hamilton sem panaszkodhat – ráadásul ha hinni lehet a brit új szerződéséről felröppent pletykáknak, akkor Hamilton hamarosan a lista elejére ugorhat.
jún. 4
13:36
Magyar fociválogatott: egy hellyel fentebb a világranglistán (Blikk)
Zürich – A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet előrelépve a 42. pozícióban áll a nemzetközi szövetség (FIFA) júniusi világraglistáján.
jún. 4
13:54
Ők a vidéki foci igazi sírásói (Blikk)
A kiszivárgott hírek alapján az MLSZ nem is tehetett mást, csak elutasíthatta az érintett öt vidéki fociklub NB I-es licenckérelmét.
jún. 4
13:54
U20-as vb: hősies magyar helytállás, brazil öröm – galéria (She)
Második vb-mérkőzésén egygólos vereséget (2–1) szenvedett a korosztályos magyar labdarúgó-válogatott az Új-Zélandon zajló U20-as világbajnokságon Brazíliától. A vezetést megszerző legjobbjaink korán emberhátrányba kerültek, de hősiesen helytálltak. A dél-amerikaiak a második félidő elején szöglet utáni fejesből egyenlítettek, majd a hajrában egy büntetőt értékesítve a győzelmet is megszerezték.…
jún. 4
14:12
F1: a Ferrari beveti új motorját, 30 lóerőt nyer vele (She)
A Ferrari Maurizio Arrivabene Monacóban adott nyilatkozatának ellent mondva már a Kanadai Nagydíjon beveti új motorját, amelynek megépítéséhez az idényre megmaradt tíz fejlesztési zsetonjából hármat elhasznált. Ez plusz 30 lóerőt jelent majd Sebastian Vettel és Kimi Räikkönen számára, de egyben azt is jelenti, hogy a 19 futamos idény hetedik versenyén a Scuderia mindkét pilótája megkezdi a…
jún. 4
14:12
Gömöri a sportolókat is gazdasági eszköznek nézte (Blikk)
Budapest – Zsoltnak a sportoló csupán gazdasági eszköz – ezt Dani Gyöngyi mozgássérült vívó nyilatkozta a 168 óra hetilap legfrissebb számában a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnökéről, Gömöri Zsoltról.
jún. 4
14:14
Videó: Nedved celebtől kapott kötényt, kemény bosszút állt (She)
Pavel Nedved, 2003 aranylabdása egy rákkutatást segítő jótékonysági mérkőzésen lépett pályára Torinóban. A cseh klasszis a találkozó során váratlan módon egy Moreno nevű, platinalemezes rappertől kapott kötényt, amit nem hagyott annyiban.
jún. 4
14:30
Videó: a spanyol megyeiben másolták az ágfalvi torpedót (She)
Bejárta az országot, sőt a határokon is túljutott Németh Szabolcs, a Győr-Moson-Sopron megyei III. osztályban szereplő Ágfalva KSK labdarúgójának bombagólja.
jún. 4
14:32
BL-döntő: a Juve alapembere nem játszhat a Barca ellen (She)
Hivatalossá vált, amit csütörtök reggel már sejteni lehetett: Giorgio Chiellini, a Juventus középhátvédje vádlisérülés miatt nem léphet pályára a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőben.
jún. 4
14:34
U20-as vb: a brazil kapitány szerint erős a magyar csapat (She)
A győztes brazil labdarúgó-válogatott szakvezetője a vesztes magyar csapatot dicsérte. Amint azt már megírtuk: U20-as együttesünk 2–1-re kikapott Brazíliától az Új-Zélandon zajló korosztályos világbajnokság csoportkörének második fordulójában. Az összecsapás után a két válogatott szövetségi kapitánya értékelte a történteket.
jún. 4
14:48
Vizes vb - Rekordszámú pályázó a 2021-es világbajnokságra (Infostart)
A vizes sportokat összefogó FINA csúcseseményének ugrásszerűen megnövekedett értékét jelzi, hogy minden eddiginél több, hét ország jelentkezett - a 2017-es házigazdává vált Budapest "megüresedett" helyére - a 2021-es vb-re.
jún. 4
14:48
Carrillót teszi felelőssé a Videoton klubigazgatója (Blikk)
Burcsa Győző szerint Joan Carrilónál nem számított a fociklub érdeke, ez vezethetett a szakításhoz.
jún. 4
14:51
Bajnokok Ligája: Hatalmas érvágás a Juventusnál (Agroinform)
Egyik legfontosabb játékosát vesztette el a torinói gárda a szombati Bajnokok Ligája-finálé előtt.
jún. 4
15:06
Chiellini nem játszhat a Bajnokok Ligája döntőjében (Infostart)
Vádlisérülése miatt nem játszhat a szombati, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőben Giorgio Chiellini, a Juventus labdarúgója.
jún. 4
16:00
Jégkorong: döntött a fehérvári center – irány Amerika! (She)
A Fehérvár AV 19 válogatott jégkorongozója, Erdély Csanád hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy Észak-Amerikában folytatja a karrierjét.
jún. 4
16:36
Deutsch: a bizalmi szavazás a tisztességes megoldás (Infostart)
Deutsch Tamás, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) alelnöke szerint az a tisztességes, ha a június 19-i rendkívüli közgyűlésen bizalmi szavazás dönt a szervezet elnökségének, így a pénzügyi visszaélésekkel megvádolt Gömöri Zsolt elnöknek a jövőjéről.
jún. 4
16:39
NBA: Bajnok lesz-e a visszatérő tékozló fiú? (Agroinform)
Péntek hajnalban megkezdődik az NBA nagydöntője is. LeBron James a verhetetlen Warriors ellen.
jún. 4
16:54
Juve: 32+8 millió Dybala végleges ára, öt évre írt alá (She)
Véglegessé vált, hogy a Juventus 32+8 millió euróért szerződteti Paulo Dybalát, a Palermo 21 éves argentin labdarúgóját.
jún. 4
16:57
Anglia beugrana Katar helyére (Metropol)
Átvennék a 2022-es világbajnokság rendezését, ha Katar elvesztené a már odaítélt vendéglátó jogot.
jún. 4
17:12
Vb 2022: megvan a jelentkező, ha Katar mégsem rendezhet (She)
Anglia készen áll, hogy átvegye a 2022-es világbajnokság rendezését, ha Katar elvesztené a már odaítélt vendéglátói jogot a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) körül kirobbant korrupciós botrány miatt.
jún. 4
17:30
Serie A: volt olasz válogatott kapus lett a Samp új edzője (She)
A volt olasz válogatott kapus, Walter Zenga váltja a Sampdoria vezetőedzői posztján a szerb Szinisa Mihajlovicsot, aki másfél év után távozik a genovai labdarúgócsapat kispadjáról.
jún. 4
18:06
ATP-vb - Djokovic az első résztvevő (Infostart)
A világelső Novak Djokovic lett az első biztos résztvevője a férfi teniszezők londoni ATP-világbajnokságának.
jún. 4
18:06
Nagy László hűségnyilatkozatot tett a Veszprém mellett (Blikk)
Budapest – Még évekre tervez Nagy László (34), a Veszprém kézilabdacsapatának vezéregyénisége. Erről a DigiSport Reggeli Start című műsorában beszélt.

Keresés