2015. június 28. vasárnap

jún. 28
0:00
EJ: pályán strandlabdarúgóink; cselgáncs-csapatverseny (She)
Az 1. Európai Játékok tizenhatodik, utolsó versenynapján ismét tatamira lépnek női és férfi cselgáncsozóink – mindkét nemben a németekkel küzdünk meg az elődöntőbe jutásért. A magyar strandlabdarúgó-válogatott a házigazda Azerbajdzsánnal csap össze a hetedik helyért. Íme, a vasárnapi program!
jún. 28
0:18
Vidi: Kovács István parádés gólt lőtt a románoknak - videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a Videoton labdarúgócsapata 3–0-ra legyőzte a román Astra Giurgiut felkészülési mérkőzésen Szlovéniában. A fehérváriak harmadik gólját Kovács István szerezte egy remek egyéni megmozdulás után. A vidi.hu videója.
jún. 28
0:22
Női vb: a Bayern légiósa elődöntőbe lőtte a címvédőt (She)
A címvédő Japán 1–0-ra legyőzte a Brazíliát búcsúztató Ausztráliát a női világbajnokság negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol a házigazda Kanadát kiejtő Angliával találkozik.
jún. 28
1:48
Copa América: Brazília kiesett, nem lesz álomelődöntő (She)
Akárcsak négy évvel ezelőtt, a brazil válogatott tizenegyesekkel megint kikapott Paraguaytól a Copa América negyeddöntőjében, így nem jutott be a legjobb négy közé. A 2011-es finalista Argentínával játszik a döntőbe jutásért.
jún. 28
2:06
NS: Nikolics: bevenni Varsót; a kis Hazard az Újpesté – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
jún. 28
6:18
Öt kontinensről érkeznek versenyzők a Tour de Hongrie-ra (Infostart)
Öt kontinensről érkeznek kerékpárosok az augusztus 4. és 9. között sorra kerülő Tour de Hongrie-ra.
jún. 28
7:12
ETO: Stevanovic tárgyal, a szomszédban folytathatja (She)
A szerb első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Borac Banja Lukában folytathatja pályafutását Miroslav Stevanovic, a tavasszal a Győri ETO-ban szereplő bosnyák válogatott szélső.
jún. 28
7:48
NB I: „Eppel ára viccnek is rossz”; a Csaba a Fradira vár (She)
A szombati Újpest–Békéscsaba (1–2) felkészülési mérkőzést követően a két vezetőedző, a hazaiakat irányító Nebojsa Vignjevics és a vendégek mestere, Zoran Szpisljak nyilatkozott a Nemzeti Sportnak tapasztalatairól, a keretben még várható változásokról.
jún. 28
8:24
Európai Játékok: a 16., záró nap élőben az NSO-n! (She)
Az 1. Európai Játékok tizenhatodik, utolsó versenynapján ismét tatamira lépnek női és férfi cselgáncsozóink – mindkét nemben a németekkel küzdünk meg az elődöntőbe jutásért. A magyar strandlabdarúgó-válogatott a házigazda Azerbajdzsánnal csap össze a hetedik helyért. Kövessék a vasárnapi eseményeket is az NSO élő, helyszíni hírfolyama segítségével!
jún. 28
8:42
Copa América: Nem keresek kifogásokat, de… – Dunga (She)
Mint arról beszámoltunk, akárcsak négy évvel ezelőtt, a brazil válogatott tizenegyesekkel megint kikapott Paraguaytól a Copa América negyeddöntőjében, így nem jutott be a legjobb négy közé. Dunga, a selecao szövetségi kapitánya a találkozó után a fél csapatot a lábáról ledöntő vírusra fogta a vereséget.
jún. 28
9:18
MLS: 7 és 9! Németh tökéletesen tekert, szárnyal a KC – videó (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a Sporting Kansas City 2–0-ra legyőzte a Coloradót, ezzel megőrizte otthoni veretlenségét a ligában. A találkozó első találatát Németh Krisztián szerezte!
jún. 28
9:36
Idén is 20 ezren sportoltak a Mozgás Éjszakáján (Infostart)
Az idén is 20 ezren látogattak ki a Mozgás Éjszakájára, a résztvevők összesen mintegy 30 millió kalóriát égettek el, közel 25 ezer kilométert futottak le és 100 ezer kilométert kerékpároztak a vasárnap hajnalban véget ért rendezvényen - közölte a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet (NEFI) az MTI-vel.
jún. 28
9:36
DVTK: a csatárra műtét várhat, a kölcsönjátékosról egyeztetnek (She)
Vasárnap reggel útra kelt a DVTK a bükfürdői edzőtáborba. Hárman sérülés miatt nem tarthattak a többiekkel, egy labdarúgóról még egyeztetnek – adta hírül a diósgyőriek hivatalos honlapja.
jún. 28
10:48
Ökölvívás: Bradleyt a bíró mentette meg a KO-tól - így nyert (She)
Furcsa véget ért a szombat este Carsonban rendezett váltósúlyú találkozó az amerikai Timothy Bradley (32–1–1, 12 KO-TKO ) és honfitársa, Jessie Vargas (26–1–0, 9 KO-TKO) között.
jún. 28
11:06
Real Madrid: vége! Van Gaal bekeményített, jöhet a B-terv? (She)
Itt a vége? Spanyol lapértesülések szerint Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere bekeményített, így könnyen lehet, hogy a Real Madriddal többször hírbe hozott David de Gea mégsem szerződik a spanyol fővárosba.
jún. 28
11:06
Nézd meg Németh Krisztián bombagólját! - Videó (Blikk)
Kansas City – Újabb fontos gólt szerzett Németh Krisztián, az Egyesült Államok bajnokságában, a Major League Soccerben szereplő Sporting Kansas magyar válogatott csatára.
jún. 28
11:24
Leverte a látókat a vak paralimpiai bajnok dzsúdós Bakiban (Blikk)
Baki – Mesébe illő történet is lehetne az azeri dzsúdós, Ilham Zakijev esete, aki a Bakiban zajló Európai Játékokon megnyerte a +90-es kategóriát.
jún. 28
12:00
Edzősors: Miriuta elismerte, tárgyal a 2. ligás csapattal (She)
Román sajtóhírek alapján már jeleztük, hogy a Győri ETO labdarúgócsapatától távozó Miriuta László a hazája másodosztályába kiesett Rapid Bucuresti-tel tárgyal – a szakember azóta megerősítette az értesülést.
jún. 28
12:18
Videó: óriási összjáték, ez az év szabadrúgás-kombinációja? (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a Real Salt Lake 2–2-es döntetlent játszott a Columbus Crew-val. Az összecsapás azonban nem az eredmény, hanem a  a hazaiak első góljáról, amit egy zseniális szabadrúgás-kombináció után, Olmes García révén szereztek. Talán kijelenthetjük, hogy ennél jobban nem is lehetett volna kivitelezni ezt a figurát!
jún. 28
12:20
Férfi kézi NB I: Sótonyi fájlalja a Veszprém távollétét (She)
Sótonyi László, a Csurgó vezetőedzője nem örül annak, hogy az MKB-MVM Veszprém a következő szezonban is kihagyja a férfi kézilabda NB I alapszakaszát.
jún. 28
13:30
Hetedik a magyar strandlabdarúgó-válogatott Bakuban (Infostart)
A magyar válogatott egy góllal legyőzte a házigazda Azerbajdzsánt, így hetedik helyen zárt a bakui Európa Játékok strandlabdarúgó-tornáján.
jún. 28
13:30
FTC: Zumdick megleste a hollandokat, de ők nem látják a Fradit (She)
Amint arról beszámoltunk, a Ferencváros jövő heti El-selejtezős ellenfele, a holland Go Ahead Eagles szombaton felkészülési meccsen 8–0-ra nyert a Sallands Streekteam ellen. A találkozón ott volt a Fradi megfigyelője, Thomas Doll vezetőedzője segítője, Ralf Zumdick is. A hollandok ugyanakkor nem látják élőben a magyar csapatot a július 2-i meccs előtt.
jún. 28
13:32
WTCC: Michelisz jól rajtolt, 6. lett az első francia futamon (She)
A nyolcadik pozícióból rajtoló Michelisz Norbert a hatodik helyen végzett a túraautó-vb (WTCC) franciaországi állomásán az első futamon.
jún. 28
13:33
Brazília legyőzésével Paraguay is a négy között (Metropol)
A paraguayi labdarúgó-válogatott tizenegyesekkel legyőzte a brazil csapatot, ezzel utolsóként bejutott a Chilében zajló Copa America elődöntőjébe.
jún. 28
13:34
Lengyelország: Holman Dávid góljával kezdődött a menet (She)
Holman Dávid góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, a Lech Poznan 2–0-ra legyőzze a litván Atlantas Klaipedát a két labdarúgócsapat vasárnapi felkészülési mérkőzésén.
jún. 28
13:48
Videó: „Nem szeretnék Henderson-mezt” – megkapta az angol (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának két játékosa, az angol Jordan Henderson és a brazil Lucas Leiva mulatságos tervet eszelt ki. A focisták a gárda hivatalos szurkolói boltjában – persze kicsit „elmaszkírozva" eladónak adták ki magukat. Természetesen volt, aki rögtön felismerte, amikor Henderson megpróbált egy mezt „rásózni", de akadt olyan szurkoló is, akinek egyáltalán…
jún. 28
13:50
MLS: nem esett, de Némethék bőrig áztak a pályán – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a Sporting Kansas City Németh Krisztián találatával és egy öngóllal 2–0-ra legyőzte a Coloradót. A találkozón egy csepp eső sem esett, a magyar csatár és társai mégis eláztak. Volt, aki ki is használta a váratlan „záport”, és gyorsan megmosta az arcát. Az még nem derült ki, ki kérte, hogy locsolják fel…
jún. 28
14:42
Telt ház lesz a női kosárlabda Eb-döntőn (Infostart)
Minden jegy elkelt, így telt ház lesz a magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság vasárnapi döntőjén, amelyet a Syma-csarnokban rendeznek.
jún. 28
14:42
Hertha: kiket szerződtetne Dárdai – ismert bosnyák kiszemelt? (She)
Amint azt már jeleztük, Dárdai Pál vezetőedző csapata, a német élvonalbeli Hertha ma kezdi meg a nyári felkészülést. Ennek kapcsán a helyi sajtó a klub és a szakember jövőjét érintő kérdéseket boncolgat, köztük azt, kik lehetnek a nyári szerzemények, hogyan áll majd össze a keret.
jún. 28
14:44
Vidi: Örülünk a győzelemnek, amit a helyén kezelünk – Oliveira (She)
Góllal járult hozzá a Videoton szombati felkészülési mérkőzésén aratott magabiztos győzelemhez a fehérváriak portugál labdarúgója, Filipe Oliveira. A középpályás a klub honlapján értékelve elmondta: helyén kezelik a sikert, amelynek azért tudnak örülni.
jún. 28
14:46
WTCC: 13 kör az élen nem volt elég, Michelisz a 2. lett (She)
A harmadik pozícióból rajtoló Michelisz Norbert sokáig vezetett a túraautó-vb (WTCC) franciaországi állomásának második futamán, ám a végén már nem tudta tartani a Citroënnel versenyző José María Lópezt, így a második helyen futott be.
jún. 28
14:48
Besiktas: Demba Ba elment – lesz pénz Dzsudzsákra? (She)
Demba Ba eligazolt a török Besiktastól, a szenegáli labdarúgó a Sanghaj Senhua játékosa lett – derült ki a kínai klub hivatalos honlapjának bejelentéséből.
jún. 28
15:00
PL: fogadást veszített a Pool legendája, MU-mezt viselhet (She)
Ezek után aligha lesz túl népszerű a Premier League-ben szereplő Tottenham játékosa, a brazil Paulinho, legalábbis Jamie Carragher számára. A rivális Liverpool legendás hátvédje ugyanis éppen Paulinhóval kapcsolatosan kötött fogadást, méghozzá Gary Neville-lel, a Manchester United korábbi focistájával. A kettejük közti fogadás tárgya az volt, hogy Paulinho a 2014–2015-ös szezonban szerez-e…
jún. 28
15:00
TOP 10 – Wimbledon bombázói (Blikk)
London – Nem csak a wimbledoni zöld gyepen, hanem a vörös szőnyegen is otthonosan mozognak a teniszvilág hölgyei.
jún. 28
15:18
Csaba: az újakat fel kell építeni; célpont a Fradi támadója – videó (She)
A Békéscsaba 2–1-re legyőzte az Újpestet felkészülési mérkőzésen, a Megyeri úton. A találkozón az NB I újoncának összeállításában nem szerepelt a nyári átigazolási időszakban szerződtetett Fábio, Laczkó Zsolt, Bratiszlav Punosevac trió. Az okokról és a csapat élvonalbeli céljairól Zoran Szpisljak vezetőedző mellett Balogh Zsolt, a Békéscsaba futballistája beszélt az NSO Tv-nek. Az újpesti Forró…
jún. 28
15:36
Kovacsevics protézissel tért vissza a pályára (Blikk)
Budapest — Legendák társaságában tért vissza a kosárlabdapályára Natasa Kovacsevics (21).
jún. 28
15:36
Békéscsaba: felépíteni az újakat; célpont a Fradi-támadó – videó (She)
A Békéscsaba 2–1-re legyőzte az Újpestet felkészülési mérkőzésen, a Megyeri úton. A találkozón az NB I újoncának összeállításában nem szerepelt a nyári átigazolási időszakban szerződtetett Fábio, Laczkó Zsolt, Bratiszlav Punosevac trió. Az okokról és a csapat élvonalbeli céljairól Zoran Szpisljak vezetőedző mellett Balogh Zsolt, a Békéscsaba futballistája beszélt az NSO Tv-nek. Az újpesti Forró…
jún. 28
15:38
Wimbledon: visszalépett a férfimezőny nyolcadik kiemeltje (She)
Könyöksérülése miatt visszalépett a hétfőn rajtoló wimbledoni nemzetközi teniszbajnokságtól a férfiak mezőnyében nyolcadik helyen kiemelt David Ferrer.
jún. 28
15:54
Kína: Husztinak meggyűlt a baja a tizenegyessel – videó (She)
Huszti Szabolcs és Elek Ákos csapata, a Csangcsun Jataj hazai pályán 2–1-re kikapott a Santung Lunengtől a kínai labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jún. 28
15:56
Videó: „P.nának nevezett, kiütöttem” – az év KO-ja? (She)
Hatalmas pofonoknak lehettek szemtanúi azok, akik kilátogattak a Bellator 139 nevezetű MMA-gálára. A legnagyobb meglepetést viszont a japán Kato Hiszaki okozta, aki nem nevezhető a sportág sztárjának, ám egyetlen ütéssel leterítette Joe Schillinget, a nagyszájú, de igencsak előkelő eredménysorral büszkélkedő 31 esztendős harcost.
jún. 28
15:58
Haladás: nem érkezett ajánlat Leandro Martínezért (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás ügyvezető igazgatója, Tóth Miklós klubja hivatalos honlapjának kérdésére elárulta, nem érkezett ajánlat Leandro Martínezért, aki olasz sajtóértesülések szerint közel áll a megegyezéshez a másodosztályba feljutó Salernitanával.
jún. 28
16:12
NB III: hét felkészülési mérkőzést játszik a Nyíregyháza (She)
A következő idényben a labdarúgó NB III-ban szereplő Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján számolt be a felkészülési programjáról, amelyben hét mérkőzés szerepel.
jún. 28
16:48
Európa Játékok - A nők és a férfiak is ötödikek cselgáncsban (Infostart)
A magyar női és férfi cselgáncsválogatott is vereséget szenvedett a bronzcsatában, így egyaránt ötödik helyen végzett a bakui Európa Játékok keretében rendezett Európa-bajnokságon.
jún. 28
16:48
Honvéd: az NB I-ben egyszer játszott, nem kell a Galatának (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray a továbbiakban nem tart igényt Lucas Ontivero szolgálataira, aki a legutóbbi szezon tavaszi felében a Budapest Honvédban szerepelt kölcsönben.
jún. 28
17:06
Darts: Taylor majdnem elszúrta a Wright elleni döntőt (She)
A második kiemelt Phil Taylor nyerte meg a Japan Masters elnevezésű dartsversenyt, miután a döntőben 8–7-re legyőzte a 2014-ben világbajnoki döntőt játszó Peter Wrightot.
jún. 28
17:06
Elkaptuk a Mogyoródon kémkedő Vettelt (Blikk)
Mogyoród - Bár még van egy hónap a Forma–1-es világbajnokság Magyar Nagydíjáig, Sebatian Vettel (27) már vasárnap a mogyoródi aszfalton kémkedett. A német pilóta istállója meghívására érkezett a Ferrari-napra, ahol a számos programja mellett egy autóba is beült. A négyszeres világbajnok sztár elmondta, az ötödik címét már a tűzpiros autó volánja mögött szerezné meg.
jún. 28
17:24
Videó: kifakadtak a brazilok, a kezező T. Silvát hibáztatják (She)
A brazil válogatott tizenegyesekkel kikapott Paraguaytól a Copa América negyeddöntőjében, miután Thiago Silva kezezését követően az ellenfél büntetőből egyenlített. A Paris Saint-Germain középhátvédje hiába magyarázta a bizonyítványát, a brazilok érthetően kifakadtak, hiszen nem jutottak a legjobb négy közé.
jún. 28
17:26
El: a Fradi angol, az MTK olasz, a Loki északír játékvezetőt kapott (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette az Európa-liga első selejtezőköre első mérkőzéseinek játékvezetői küldéseit.
jún. 28
17:42
Sima vereséggel zárta a pólóválogatott a Világligát (Infostart)
Vereséget szenvedett a magyar férfi vízilabda-válogatott az ausztráloktól a Világliga-döntőn, az 5. helyért vívott helyosztón.
jún. 28
17:42
La Liga: az MU korábbi védője lett a Valencia másodedzője (She)
A Manchester United korábbi angol válogatott védője, Phil Neville lett a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia másodedzője.

Keresés