2015. július 19. vasárnap

júl. 19
0:12
NS: Megkezdődött! NB I-es futballrajt; Megyeri spanyolul; Kárász–Kozák 2–0 (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
júl. 19
0:30
Vasárnapi sportműsor: keleten a DVSC, nyugaton az FTC (She)
A Debrecen Békéscsabán, a Ferencváros Szombathelyen kezdi el az NB I 2015–2016-os idényét. Az U19-es Eb-n Spanyolország–Oroszország döntőt játszanak. A Tour de France-on a párizsi zárás előtti utolsó, viszonylag sík szakaszt tartják meg, míg Siófokon Davis-kupa-csapatunk 1:2-ről próbál fordítani Bosznia-Hercegovina ellen. Vasárnapi sportprogram.
júl. 19
0:48
Honvéd: „Végre nem edzőmeccset játszottunk pár száz néző előtt” (She)
A Budapest Honvéd meglepetésre 1–0-ra legyőzte a címvédő Videotont a labdarúgó NB I nyitó fordulójában. Kemenes Szabolcs, Bobál Dávid, Marco Rossi és Bernard Casoni értékelése.
júl. 19
1:06
Arany-kupa: az Egyesült Államok 6–0-s sikerrel elődöntős (She)
A házigazda Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja jutott elsőként a legjobb négy közé az Arany-kupán, miután a negyeddöntőben 6–0-ra legyőzte Kubát.
júl. 19
7:06
MLS: Németh Krisztián a gólpasszokat is termeli (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján a Sporting Kansas City hazai pályán 2–1-re nyert a Montreal Impact ellen. A győztes csapat már a 4. percben vezetést szerzett: Németh Krisztián passzából Benny Feilhaber volt eredményes. Németh kezdőként 62 percet játszott.
júl. 19
8:00
Németország: a környékbeliek sem segítettek – 31–0 a vége (She)
A Német Kupa-győztes VfL Wolfsburg női labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 31–0-s győzelmet aratott az alsóbb osztályú VfB Ödelum ellen.
júl. 19
8:06
Meghalt Koltai Tamás (Behaviour)
Pályája elején a Színház című folyóirat munkatársa, majd főszerkesztője volt.
júl. 19
8:36
Pelé újra kórházban (Metropol)
Meg is operálták a legendás focistát.
júl. 19
8:38
Bajnokverés Kispesten (Metropol)
A Budapest Honvéd hazai pályán 1-0-ra nyert a címvédő Videoton ellen.
júl. 19
9:30
Pápa: fordulat – megyei első osztályban indul a Perutz FC (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) határozata értelmében a Perutz FC a megyei első osztályban indul a 2015–2016-os szezonban.
júl. 19
9:32
Videó: ami Henryéknak nem sikerült - Cruyff híres 11-esét másolták (She)
Az Olympique Marseille labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 5–1-re legyőzte a tunéziai Étiole Sportive du Sahelt. A hazaiak az egyetlen góljukat egy furcsa tizenegyesből szerezték, a 85. percben. Az erre kísértetiesen hasonlító tizenegyes 1982-ben összejött Johan Cruyfféknak, de az Arsenalos Thierry Henry, Robert Pires duónak viszont már nem sikerült.
júl. 19
9:48
Kozák Danuta párosban vágott vissza Kárász Annának (Infostart)
Óriási fölénnyel nyerte meg a női kajakozók 500 párosát a Szabó Gabriella, Kozák Danuta (Honvéd, Újpest) kettős a szolnoki világbajnoki válogatóversenyen.
júl. 19
9:54
Labdarúgás: A Haladás megnehezítheti a Fradi dolgát (Agroinform)
Az alaposan feltuningolt Haladás mellett a hőséggel is meg kell küzdeni a Ferencvárosnak Szombathelyen.
júl. 19
10:06
MU: a Real Madrid sztárja visszatérhet Angliába (She)
A Daily Mirror szerint Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója visszatérhet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Premier League). A hírek szerint a Manchester United szerződtetné a walesit, aki Louis van Gaal korábban beharangozott meglepetés igazolása lehetne.
júl. 19
10:24
Arsenal: el sem hinné, Ox a klub mely „legendájával” focizna (She)
Alex Oxlade-Chamberlaint, a Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgóját a klub szingapúri túráján „faggatták” ki a jelenlévők, ám egyik válaszával alighanem mindenkit meglepett.
júl. 19
10:42
La Liga: Megyeri szívesen tesztelné magát Messiék ellen (She)
Megyeri Balázs spanyol nyelvtudásával már a szerződés aláírásakor kedvező benyomást tett a Getafe vezetőire. A kapus úgy érzi, pályafutása legnagyobb kihívása előtt áll, de szívesen tesztelné képességeit a Barcelona csatártriója ellen.
júl. 19
10:44
Boksz: Stieglitz hat menetet bírt Abraham ellen – videó (She)
Arthur Abraham, a WBO nagyközépsúlyú világbajnoka pályafutása során harmadszor is legyőzte Robert Stieglitzet, ezzel megvédte címét.
júl. 19
11:00
Ideggyógyász: nem épülhetett volna fel Jules Bianchi (Metropol)
Jules Bianchi egész agyát érte a sérülés, addig Michael Schumachernél lokális a károsodás.
júl. 19
11:18
Formula-1: nem épülhetett volna fel Jules Bianchi (Infostart)
Nem épülhetett volna fel sérüléséből Jules Bianchi Forma-1-es francia pilóta - mondta Szakács Zoltán ideggyógyász az M1 aktuális csatornán vasárnap.
júl. 19
11:18
NB I: az Újpest és a Honvéd ultrái már visszatértek – fotók (She)
A szervezett szurkolói csoportok egy része visszatért a stadionokba a labdarúgó NB I 2015–2016-os bajnokságának nyitó fordulójában. Az Újpest, a Honvéd és a Videoton ultrái ismét a lelátókon buzdították kedvenceiket. A DVTK (és a DVSC-Teva) szimpatizánsai közleményben tudatták, továbbra is bojkottálják az első két fordulót.
júl. 19
11:20
F1: a szakértő szerint nem épülhetett volna fel Bianchi (She)
Nem épülhetett volna fel sérüléséből Jules Bianchi Formula–1-es francia pilóta – mondta Szakács Zoltán ideggyógyász az M1 aktuális csatornán vasárnap.
júl. 19
11:22
Újpest: Dárdai felfedezettjére nem vár hosszú kihagyás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 2015–2016-os szezon első, Paks elleni bajnoki mérkőzésén nem volt a keretben Forró Gyula, aki még a szerdai edzésen szenvedett combhajlítóizom-húzódást. Dárdai Pál szövetségi kapitány felfedezettjére nem vár hosszú kihagyás, már jövő héten újra edzésbe állhat.
júl. 19
11:36
Kvíz: felismeri a világklasszis labdarúgókat gyerekkori arcképükről? (She)
Ezúttal könnyű és nehéz kérdéseket vegyesen tárunk az olvasó elé legújabb kvízjátékunkban. Felismeri gyerekkori fotójukról a labdarúgó-világsztárokat?
júl. 19
11:36
Nem volt esélye Bianchinak (Blikk)
Budapest - Nem épülhetett volna fel sérüléséből Jules Bianchi Forma-1-es francia pilóta - mondta Szakács Zoltán ideggyógyász az M1 aktuális csatornán vasárnap.
júl. 19
11:54
PL: újabb angol játékost igazolt a Manchester City (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City bejelentette, szerződtette a 18 éves angol tehetséget, Patrick Robertset.
júl. 19
12:00
Navracsicsot dicséri az MSZP (Behaviour)
"Bátor kiállás az orbáni oktatáspolitikával szemben."
júl. 19
12:12
Németország: hosszabbított a magyaros csapat edzője (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő RasenBallsport Leipzig bejelentette, 2019 júniusáig meghosszabbította a vezetőedzőként és sportigazgatóként is dolgozó Ralf Rangnick szerződését.
júl. 19
12:30
Vívó-vb: a harmadik helyért küzdhet a női tőrválogatott (She)
A vasárnapi egy győzelem és egy vereség után a bronzéremért mérkőzhet a magyar női tőrválogatott a moszkvai vívó-világbajnokság záró napján.
júl. 19
12:48
Vívó-vb - A harmadik helyért vívhat a női tőrválogatott (Infostart)
Egy győzelem és egy vereség után a bronzéremért mérkőzhet a magyar női tőrválogatott a moszkvai vívó-világbajnokság zárónapján.
júl. 19
13:06
Pelé újra kórházban (Infostart)
Újra kórházba került Pelé, a brazilok legendás futballistája.
júl. 19
13:06
Roma: évi 10 millióért csábítják Tottit Törökországba (She)
A Roma labdarúgócsapatának emblematikus játékosa, Francesco Totti iránt élénken érdeklődik a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Antalyaspor.
júl. 19
13:08
Newcastle: „dejongozott” a védő, egyből kiállították – videó (She)
A Premier League-ben szereplő Newcastle United labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte az amerikai Sacramento Republic FC-t. A „szarkák” azonban emberhátrányban fejezték be a találkozót azt követően, hogy a 22 éves Massadio Haidara a 65. percben karatemozdulattal mellkason talpalta ellenfelét, ezért pedig rögtön ki is állította a játékvezető.
júl. 19
13:48
NB I: Ahogy tavaly, idén is keleti derbivel kezd a Loki (Agroinform)
Vasárnap este igazán pikáns rangadóra kerül sor a Viharsarokban, ahol az újonc a Debrecent fogadja.
júl. 19
14:00
Férfi kézilabda: a BL-ellenfélhez igazolt a Veszprém exbeállója (She)
A Veszprém korábbi beállója, Marco Oneto a magyar bajnokkal azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő lengyel Wisla Plock férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. A jelenleg a Pánamerikai Játékokon szereplő 33 éves chilei játékos kétéves szerződést írt alá Manolo Cadenas együttesével.
júl. 19
14:18
Bartomeu maradt az FC Barcelona elnöke (Metropol)
Magabiztosan nyert a jelenlegi elnök.
júl. 19
14:36
Premjer-Liga: Dzsudzsákék nem bírták el az emberhátrányt (She)
Vereséggel kezdte az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-Liga) új idényét a Dinamo Moszkva, a Zenit emberelőnyben megfordította a meccset. Dzsudzsák Balázst a szünetben lecserélték.
júl. 19
14:54
Davis Kupa - Fucsovics egyenlített (Infostart)
Fucsovics Márton a vasárnapi első egyes mérkőzésen legyőzte Mirza Basicot, ezzel a magyar válogatott kiegyenlített a bosnyákok ellen a tenisz Davis Kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjának második fordulójában, Siófokon.
júl. 19
14:54
Király megint a Fradi ellen debütál (Blikk)
Szombathely – Király Gábor (39) a nyáron 18 év után tért vissza a Haladáshoz, amellyel az NB1 első fordulójában vasárnap a Ferencváros ellen már pályára is léphet.
júl. 19
15:12
NB I: 2009 óta először nyitott vereséggel a bajnok (She)
Mint ismeretes, a bajnoki címvédő Videoton szombaton a Honvéd vendégeként 1–0-s vereséget szenvedett a labdarúgó NB I-ben. Legutóbb hat éve fordult elő, hogy az aktuális címvédő kikapott az első körben.
júl. 19
15:30
Videó: megható! Bekerült az All-Star-csapatba, elsírta magát (She)
Drew Moor, az MLS-ben szereplő Colorado Rapids labdarúgója nem bírta visszatartani könnyeit, amikor kiderült, hogy súlyos térdsérülése után beválasztották a szezon All-Star-csapatába, amely július 29-én pályára lép az angol Tottenham Hotspur ellen.
júl. 19
15:32
Vívó-vb: lecsúszott a bronzról a magyar női tőrválogatott (She)
Negyedik lett a magyar női tőrválogatott a moszkvai vívó-világbajnokságon, miután hatalmas csatában, egy tussal kikapott  Franciaországtól a viadal záró napján.
júl. 19
15:34
Barcelona: Manchesterbe igazolhat a spanyol szélső (She)
A Marca információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea mellett Louis van Gaal együttese, a Manchester United is szerződtetné a Barcelonából távozni készülő Pedrót.
júl. 19
15:36
Tenisz: Djokovics egyike minden idők öt legjobb játékosának - John McEnroe (Agroinform)
Az amerikai legenda az egekbe magasztalta a vasárnap harmadik wimbledoni címét begyűjtő világelső Novak Djokovicsot.
júl. 19
15:48
Beckham is Bianchit gyászolja (Blikk)
A sportvilágban nemcsak egykori Forma–1-es versenytársai éreznek mély fájdalmat Jules Bianchi (25†) halála miatt, hanem David Beckham (40), korábbi, angol válogatott labdarúgó is.
júl. 19
15:48
PL: Mourinho szerint Pogba olyan, mint az Eiffel-torony (She)
Az angol élvonalban szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho elmondta, nem sok esélyt lát Paul Pogba szerződtetésére. Emellett arról is beszélt, hogy csapatának többet kell majd nyújtania, ha meg akarják védeni a bajnoki címüket.
júl. 19
16:06
Vívó-vb - Ráadástussal negyedik a női tőrválogatott (Infostart)
A bronzmérkőzésen elszenvedett egytusos vereséggel a negyedik helyen végzett a magyar női tőrválogatott a moszkvai vívó-világbajnokság zárónapján.
júl. 19
16:06
NB I: visszavonult a Hali, a Vidi és a Fradi korábbi kapusa (She)
Visszavonult a profi labdarúgástól Németh Gábor, a Szombathelyi Haladás, a Videoton, a Ferencváros, a Siófok, a Pécs, a Vasas, a Honvéd, a Kecskemét és a Paks korábbi kapusa.
júl. 19
16:08
Rögbi: öt célt vitt az All Blacks, rangadót nyert Ausztrália (She)
A rögbi Négy Nemzet-kupa idei, az őszi vb miatt megkurtított, egykörös kiírásának első fordulójában Új-Zéland öt célt vitt Argentínának – nem mellékesen biztosan, 21 ponttal nyert –, míg Ausztrália odahaza négy ponttal nyerte meg a Dél-Afrika elleni rangadót.
júl. 19
16:42
FTC: fordult a kocka – most elveszítették a 11-es párbajt (She)
A szlovén bajnok ZNK Pomurje sikerével zárult a Ferencváros által szervezett Women's Soccer Cup névre hallgató hatcsapatos női labdarúgó felkészülési torna. A tavalyi bronzérmes a döntőben tizenegyespárbajban győzte le a házigazda Fradit.
júl. 19
16:44
NB I: Radó a padon a Haladás ellen, melynek kapuját Király védi (She)
Radó András végül a kispadon kapott helyet a Ferencvárosnál a 2015–2016-os évad első bajnokiján, bár először a kezdőcsapatba volt jelölve. Az FTC ellenfele éppen a Haladás lesz, ahonnan az Üllői útra távozott a támadó. A szombathelyiek kapuját Király Gábor védi, aki 18 év után tér vissza az NB I-be. A hazaiaknál Ugrai Roland került be a csapatba, ő éppen a Fraditól tért vissza korábbi klubjához –…

Keresés