2015. június 6. szombat

jún. 6
19:18
Június utolsó hétvégéjén Mozgás Éjszakája (Infostart)
Idén nyáron is megrendezik Budapesten a Mozgás Éjszakáját június utolsó hétvégéjén - mondta az InfoRádiónak Török Krisztina, a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet megbízott főigazgatója.
jún. 6
19:36
Kajak-kenu: Vajda még mindig; Tóth Dávid társait előzte meg (She)
A női kajakosoknál 1000 méteren egyesben Fazekas-Zur Krisztina, párosban pedig a Sarudi Alíz, Bodonyi Dóra kettős volt a leggyorsabb, míg a kenu egyesek 200 méteres versenyét Takács Kincső nyerte a szegedi első világbajnoki válogatóversenyen.
jún. 6
19:54
Vívó Eb - Szász Emese bronzérmes (Infostart)
Négy főtáblás győzelem után az elődöntőben vereséget szenvedett, így bronzérmet szerzett a párbajtőröző Szász Emese a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 6
19:57
Szász Emese bronzérmes (Metropol)
Négy főtáblás győzelem után az elődöntőben vereséget szenvedett, így bronzérmet szerzett a párbajtőröző Szász Emese a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
jún. 6
20:12
F1: Hamilton a rajtelső, Vettel és Massa korán kiesett (She)
Lewis Hamilton megszerezte karrierje 44. rajtelsőségét, s a negyediket a Kanadai Nagydíjon. Az angol mellől csapattársa, Nico Rosberg rajtolhat a vasárnap 20 órakor kezdődő 70 körös versenyen. A második sor a finneké, Kimi Räikkönen és Valtteri Bottas indul onnan, megelőzve a két Lotust. Az időmérő vesztese a bokszban ragadó Jenson Button mellett a motorhibával küszködő Felipe Massa, Sebastian…
jún. 6
20:12
A Kovács, Janics duó feladta a döntőt - Kárász duplázott (Infostart)
Kárász Anna duplázott, azaz az egyesben aratott pénteki győzelme után szombaton Vad Ninettával párosban is a legjobbnak bizonyult 500 méteren a kajakosok és kenusok első világbajnoki válogatóján a Szeged melletti Maty-éren. A kétszeres olimpiai bajnok Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa duó kilencedik lett a döntőben, ugyanis 200 méter után leállt.
jún. 6
20:14
BL-döntő: Luis Suárez zseniális góllal melegített - videó (She)
Hatalmas gólt rúgott Luis Suárez, a Bajnokok Ligája döntőjében pályára lépő Barcelona támadója a katalánok legutóbbi edzésén. Az uruguayi csatár kilencet dekázott, majd a felezővonal közeléből a kapuba helyezte a labdát, úgy, hogy az a gólvonal mögött pattant le először.
jún. 6
20:33
Bajnokok Ligája: Méltó ellenfél volt a Juve, de megérdemelten ülhet fel Európa trónjára a Barcelona (Agroinform)
A második félidő elejét leszámítva a Barca végig uralta a mérkőzést, de Juventus is elismerést érdemel.
jún. 6
20:48
Ismét a Barça ül Európa futballtrónján: Barcelona-Juventus 3-1 (Infostart)
A Barcelona 3-1-re megnyerte a berlini BL-döntőt a Juventus ellen visszaült Európa futballtrónjára. A mérkőzés góljait Rakitic, Suárez, Neymar, illetve Morata szerezte. A Juve a második félidőben felnőtt a katalánok mellé, de a katalánok megérdemelten nyertek.
jún. 6
21:06
BL: Morata egyenlített, de jött Suárez és Neymar - gólok (She)
Ivan Rakitic, Luis Suárez és Neymar találatával 3–1-re nyert a Barcelona a Juventus ellen a Bajnokok Ligája döntőjében. A „zebráknál” Álvaro Morata szépített. Íme, a találatok és a mérkőzés legfontosabb jelenetei!
jún. 6
22:00
Kanadai Nagydíj - Hamilton rajtol az élről (Infostart)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája nyerte a Formula-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az élről.
jún. 6
22:00
F1: Vettel rajtbüntetést kapott, a mezőny végére kerül (She)
Sebastian Vettelt öt rajthelyes büntetéssel sújtották a Kanadai Nagydíj sportfelügyelői, mert a szombati szabadedzésen a piros zászló meglengetése után előzte meg Roberto Merhit, a Manor Marussia spanyol pilótáját.
jún. 6
22:02
Vajda Attila diadalmas visszatérése (Infostart)
Nagy fölénnyel nyerte meg a kenu egyesek 1000 méteres versenyét Vajda Attila a Maty-éren vasárnapig tartó első kajak-kenu világbajnoki válogatóversenyen. A Szeged olimpiai aranyérmese hosszú utat járt be trombózisa fél évvel ezelőtti diagnosztizálása óta, a portugáliai Világkupán már biztatóan szerepelt, és most ismét bizonyította, hogy a hazai mezőnyben nincs jobb nála.
jún. 6
22:18
Mare Nostrum - Hosszú Katinka négy éremmel és egy magyar csúccsal kezdett (Infostart)
Hosszú Katinka két döntőben győzött, amellett a neki bronzérmet hozó 50 méter háton országos csúcsot állított fel a franciaországi Canet-en-Roussillonban, az úszók hagyományos tavaszi nemzetközi pénzdíjas versenysorozata, a Mare Nostrum első állomásának szombati nyitónapján.
jún. 6
22:54
BL: Messi nem tudta megelőzni CR-t, Neymar felzárkózott (She)
Az argentin Lionel Messi amellett, hogy újabb Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhetett a Barcelonával, tíz góljával a BL 2014–2015-ös kiírásának legtöbb találatát jegyezte – igaz, az első helyen osztozkodnia kellett Cristiano Ronaldóval, a Real Madrid portugál klasszisával, valamint csapattársával, Neymarral. Persze Messit ez valószínűleg nem zavarja…
jún. 6
23:33
Ötödször is BL-t nyert a Barcelona (Metropol)
Az FC Barcelona nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligáját, ugyanis szombaton a berlini Olimpiai Stadionban rendezett döntőben 3-1-re legyőzte a Juventust.
jún. 6
23:48
Ötödször Európa tetején a Barcelona - videó (Infostart)
Az FC Barcelona nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligáját, ugyanis szombaton a berlini Olimpiai Stadionban rendezett döntőben 3-1-re legyőzte a Juventust.
jún. 6
23:48
BL: Nem tudom, maradok-e a Barcánál – Luis Enrique (She)
Miután a Barcelona 3–1-re legyőzte a Juventust a Bajnokok Ligája döntőjében, Luis Enrique, a katalánok trénere elmondta, nem tudja, ő marad-e a csapat trénere.

Keresés