2015. június 4. csütörtök

jún. 4
18:42
Fradi: olasz csapatokkal versenyeznek a támadóért? (She)
Olasz sajtóértesülések szerint többek között a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros is szívesen látná soraiban a Haladás támadóját, Leandro Martínezt.
jún. 4
19:00
Magyar sportoló előtt tiszteleg a világ - videó (Infostart)
Óránként tízezren nézik meg azt a videót, amely egy magyar dzsúdós sportszerűségét adja hírül. Az Atomerőmű SE versenyzője, Csoknyai László egy olimpiai kvalifikációs tornán vett részt Kolozsváron. Csoknyai egyik ellenfele egy akció közben szerencsétlenül ért földet, és megsérült. Úgy tűnt, nem tudja folytatni a versenyt, ekkor a magyar a karjaiba vette, és lecipelte a szőnyegről, hogy ápolhassák.
jún. 4
19:00
Serie A: bejelentették új edzőjüket a „zebrácskák” (She)
A legutóbb az Atalantát irányító Stefano Colantuono váltja Andrea Stramaccionit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese kispadján – jelentették be a „zebrácskák”.
jún. 4
19:03
Protipp: Kevés volt a nagy hajrá, minimális mínusz lett május (Agroinform)
A hónap utolsó hete remekül sikerült, de így is a bukmékerek nyerték a májusi párharcot.
jún. 4
19:18
Dárdai a magyar válogatott erejére épít (Infostart)
Dárdai Pál szövetségi kapitány szerint komoly erő van a magyar labdarúgó-válogatottban, erre az erőre építenek majd a Litvánia elleni pénteki felkészülési mérkőzésen.
jún. 4
19:39
Dárdai: komoly erő van a csapatban (Metropol)
Erre az erőre építenek majd a Litvánia elleni pénteki felkészülési mérkőzésen.
jún. 4
19:54
BL: medvék, medvék mindenhol! Íme, a döntő labdája – fotó (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) három nappal a Bajnokok Ligája fináléja előtt bemutatta a labdát, amellyel a Barcelona és a Juventus játékosai játszanak vasárnap a berlini Olimpiai Stadionban. Az Adidas által gyártott egyedi sportszeren több medve, valamint a Brandenburgi kapu is feltűnik.
jún. 4
20:12
Roland Garros - Williams-Safarova döntő lesz (Infostart)
Lucie Safarova után a világelső Serena Williams jutott be csütörtökön a francia nyílt teniszbajnokság női versenyének döntőjébe.
jún. 4
20:14
Magyar-litván - A helyszínen nem lesz jegyárusítás pénteken (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a pénteki Litvánia elleni barátságos mérkőzés helyszínén, a debreceni Nagyerdei Stadionban nem lehet majd jegyet vásárolni a meccs napján.
jún. 4
20:15
Williams-Safarova döntő lesz (Metropol)
Lucie Safarova után a világelső Serena Williams jutott be csütörtökön a francia nyílt teniszbajnokság női versenyének döntőjébe.
jún. 4
20:48
FIFA - Blatter átfogó reformprogramot kezdeményezett (Infostart)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke átfogó reformprogramot kezdeményezett. Első lépésként csütörtökön egyeztetett Domenico Scalával, akinek megbízottként a változtatások és a tisztújítást előkészítése a feladata.
jún. 4
20:48
U20-as vb: Mervó a mezőny fölött, Tamás a mélyben – olvasói értékelés (She)
Olvasóink szerint a magyar U20-as válogatott gólját szerző Mervó Bence nyújtotta a legjobb teljesítményt a Brazília elleni 2–1-es vereséggel záruló világbajnoki mérkőzésen.
jún. 4
21:06
Roland Garros - Amerikai siker vegyes párosban (Infostart)
Az amerikai Bethanie Mattek-Sands és Mike Bryan nyerte meg a vegyes párosok küzdelmét a francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 4
21:42
Eurofoci: elképesztő szétlövés után megvan a duplázás (She)
A Dinamo Kijev nyerte meg a labdarúgó Ukrán Kupát, miután tizenegyespárbajban legyőzte a nagy rivális Sahtar Donecket. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a kijeviek a 115. percben megfogyatkoztak Szerhij Ribalka kiállítása miatt.
jún. 4
22:36
Örökbefogadták Sissit a női kosarasok (Infostart)
A jövő héten kezdődő Európa-bajnokság előtt a magyar női kosárlabda-válogatott a fővárosi állatkertben csütörtökön örökbe fogadta a Sissi nevű zsiráfot.

Keresés