2016. július 13. szerda

júl. 13
20:17
NB II: az MTK-ból, Fehérvárról és Debrecenből igazolt az újonc (She)
Asztalos Dávid, Kovács Botond, Valkovszki Péter, Babolek Zoltán, Kozák Achilles és Horváth Gábor személyében hat új játékossal állapodott meg a labdarúgó NB II újonca, a Cegléd – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
júl. 13
20:33
Rio 2016: Halhatatlanok – debütált Deniz olimpiai dala (She)
Hivatalosan is bemutatták Deniz a magyar olimpikonok és a paralimpikonok tiszteletére és buzdítására készült dalát.
júl. 13
21:09
NB II, felkészülés: négyet kapott a ZTE, nyert a Csaba és a Szpari (She)
Számos másodosztályú labdarúgócsapat lépett pályára szerdán felkészülési mérkőzésen. A ZTE 4–0-ra kikapott az ukrán Vorszkla Poltavától úgy, hogy a lezúduló jégeső miatt tíz percre félbeszakadt a mérkőzés. A két részre osztott Balmazújváros egyik fele 3–0-ra legyőzte az ungvári FK Hoverla második csapatát, míg a másik fele 1–0-ra kikapott a szintén ukrán FC Zirka Kirovohradtól. A Nyíregyháza a…
júl. 13
21:24
BL: védhetetlen gólt kapott a Fradi Albániában – videó (She)
Az albán Partizani Realdo Fili hatalmas góljával szerzett vezetést a magyar bajnok Ferencváros ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében. Nézze meg az albán csapat gólját!
júl. 13
21:57
Bajnokok Ligája: Böde gólja mentette meg a Fradit (Agroinform)
1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros a Partizani Tirana otthonában a Bajnokok Ligája selejtezőjének első mérkőzésén.
júl. 13
22:00
BL: Böde bombagóljával egyenlített a Fradi Albániában (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a Ferencváros 1–1-es döntetlenre végzett az albán Partizani vendégeként a selejtező második körének első felvonásán. A házigazda alaposan ráijesztett a magyar bajnokra, a vezetést is megszerezte, a csereként beállő Böde Dániel azonban egyenlíteni tudott.
júl. 13
22:15
FTC: Doll friss hírekkel szolgált Van der Vaart ügyéről (She)
A Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll terjedelmes interjút adott az átigazolásokkal foglalkozó transfermarkt.de című honlapnak. A német szakember szót ejtett a Fradival korábban összeboronált két sztárjátékosról, Rafael van der Vaartról és Piotr Trochowskiról, valamint beszélt a Bundesliga és az NB I közti különbségekről is.
júl. 13
22:33
Liverpool: Bogdán megint beállt, és megint nem kapott gólt (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool a második nyári felkészülési meccsét is megnyerte, idegenben 5–0-ra legyőzte a harmadosztályú Fleetwood Town együttesét. Az élvonalbeli csapat kapuját a második félidőben Bogdán Ádám védte.
júl. 13
22:35
Videó: Rióban is égjen a tűz! – látványos pirotechnika pólósaink meccsén (She)
Fantasztikusan látványos koreográfiával készült ismét a Carpathian Brigade a magyar női vízilabda-válogatott Olaszország elleni, a szabadtéri Széchy uszodában zajló BENU-kupa első mérkőzésén.
júl. 13
23:09
BL: Böde az alapvonal közeléből lőtt briliáns gólt – videó (She)
Böde Dániel fantasztikusan szép góljával egyenlített a Ferencváros labdarúgócsapata az albán Partizani otthonában rendezett Bajnokok Ligája-selejtezőn. Nézze meg a magyar válogatott csatár remek megmozdulását a fradi.hu videóján!
júl. 13
23:27
Tenisz: Olivo állhat bosszút a hamburgi közönség kedvencén (She)
Az első helyen kiemelt Philipp Kohlschreiber bejutott a legjobb nyolc közé a Hamburgban zajló salak pályás férfi tenisztornán. A hazai közönség kedvence a világranglistán 144. argentin Nicolás Kickert győzte le szetthátrányból fordítva. Kohlschreiber a negyeddöntőben egy újabb top százon kívüli argentinnal, Renzo Olivóval (153.) találkozik majd.

Keresés