2016. július 5. kedd

júl. 5
18:08
Real: „világsztárral” szerződtek a következő idényre (She)
Szponzori megállapodást kötött egymással a Real Madrid és a világszerte márkás termékeiről ismert német ruhagyártó, a Hugo Boss.
júl. 5
18:10
Videó: senki sem foglalkozott a meccsen a „betolakodóval” (She)
Sok olyan videót láttunk már, amikor a labdarúgópályára betéved egy állat. Legutóbb két kutya is megzavarta a Galatasaray felkészülési meccsét, most azonban a perui élvonalbeli bajnokság 6. fordulójában rendezett Defensor La Bocana–Melgar (2–2) mérkőzésen – utóbbi a bajnoki címvédő – senki sem foglalkozott a pályára tévedő ebbel.
júl. 5
18:12
Válogatott: a stáb egyik fontos tagja a Videotonhoz távozik (She)
Késedi Gábor lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezető videoelemzője, ez egyben azt is jelenti, hogy a továbbiakban már nem ő segíti a labdarúgó-válogatottnál Bernd Storck munkáját ebben a pozícióban.
júl. 5
18:15
Premier League: Zlatan szerint is Guardiola a király? (Agroinform)
Ilkay Gündogan állítása szerint a svéd csillag nem teljesen írt igazat a könyvében.
júl. 5
18:42
Videó: Nagyszerű élmény volt – Neymar „vakon” edzett (She)
A riói paralimpiára készülő brazil futsalválogatott edzésén illusztris vendéget üdvözölhettek a játékosok, rövid időre beállt közéjük Neymar. A Barcelona labdarúgója a riói olimpián a házigazda egyik túlkorosaként vesz részt.
júl. 5
18:44
Kép: rossz napja volt? Olvassa el a zsoké bizarr történetét! (She)
Nagyon szerencsétlenül járt Chris Meehan, északír zsoké. A fiatal versenyzőt az olaszországi Meranóban rendezett derbin olyan erővel rúgott arcon a lova, hogy betört az orra és huszonnégy öltéssel kellett összevarrni az állát. De a történet itt nem ért véget.
júl. 5
18:51
EURO 2016: Tét az Aranylabda? (Agroinform)
Cristiano Ronaldo és Gareth Bale első ízben játszik egymás ellen nemzetközi mérkőzést. Vajon ki lesz a nyerőember?
júl. 5
19:00
Válogatott: Juhász Roland visszavonul a nemzeti csapattól (She)
Juhász Roland bejelentette, hogy nem lép többet pályára a magyar labdarúgó-válogatottban. A Videoton védője először Bernd Storck szövetségi kapitányt tájékoztatta az elhatározásáról, majd értesítette Vági Márton MLSZ-főtitkárt is.
júl. 5
19:02
FIFA: enyhítették a korábbi főtitkár 12 éves eltiltását (She)
Tizenkét évről tíz évre enyhítették Jérome Valckénak, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi főtitkárának eltiltását.
júl. 5
19:18
Videó: gratulált, beszállt, lazázott – íme, Guardiola első edzése! (She)
Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának új menedzsere megtartotta első edzését. A spanyol edző pörgős, labdás edzést vezényelt, amelybe alkalmanként maga is beszállt. Nézze meg, hogyan telt Guardiola bemutatkozó tréningje!
júl. 5
19:20
Kajak-kenu: újabb magyar minta lett pozitív (She)
Nemrégiben újabb magyar kajak-kenus mintája lett pozitív – tájékoztatta róla a Magyar Kajak-kenu Szövetség hírlevelében.
júl. 5
19:36
Atlético: a horvát öt évre eladta magát a spanyolveréssel (She)
A BL-döntős spanyol Atlético Madrid 16+2 millió euróért szerződtette az olasz Sassuolótól Sime Vrsaljkót. Az Eb-nyolcaddöntős horvát válogatott védő ötéves szerződést írt alá.
júl. 5
19:54
Öttusa Eb: a hatodik helyen végzett a férfiváltó (She)
A Marosi Ádám, Tibolya Péter duó hatodik helyen végzett a férfiváltók versenyében a szófiai öttusa Európa-bajnokság keddi versenynapján.
júl. 5
19:56
Felkészülés: ismét kikapott a Paks; Bajner újra pályára lépett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks 3–1-es vereséget szenvedett a skót Ross Countytól Telkiben. A tolnaiaknál ismét pályára lépett az elvágyódó Bajner Bálint.
júl. 5
20:12
Felkészülés: újra lenullázták Ausztriában a Gyirmótot (She)
Ismét vereséget szenvedett a Gyirmót FC Győr labdarúgócsapata Ausztriában: az élvonal újonca három nappal a St. Pölten elleni 3–0-s vereség után ezúttal 2–0-s vereséget szenvedett a LASK Linzcel szemben.
júl. 5
20:30
Argentína: új kapitány lesz Rióban – Tata Martino lemondott (She)
Gerardo Martino lemondott az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
júl. 5
20:32
FIFA 17: se CR, se Messi – közülük kerül valaki a borítóra (She)
A nyár végén jelenik a FIFA 17, amelynek borítóján már nem a Barcelona sztárja – a 2013-as óta négy előlapján szereplő –, Lionel Messi lesz. Az EA Sport ezúttal is a FIFA-rajongókra bízza, hogy ki kerüljön az új játék borítójára. Íme, a négy klasszis, akikre szavazni lehet!
júl. 5
20:48
BL: továbbjutást ért az idegenben szerzett máltai gól (She)
Az idegenben szerzett gól továbbjutást ért a máltai Valletta FC-nek, amely hiába kapott ki a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörének idegenbeli visszavágóján, mégis boldogabb lehetett, mint a győztes feröeri B36 Tórshavn.
júl. 5
21:06
Mol Liga: két új csapattal, tizenegyen vágnak neki a szezonnak (She)
A következő idényben tizenegy csapat indul a jégkorong MOL Ligában, miután a magyar szövetség (MJSZ) elnöksége támogatta a szerb Partizan Beograd és korábban a romániai Dunarea Galati felvételét.
júl. 5
21:39
El: idegenbeli eredményesség ért ír és moldovai továbbjutást (She)
A labdarúgó Európa-liga 1. selejtezőkörében az idegenben szerzett gólok, illetve gól ért továbbjutást a moldovai Zimbrunak, valamint az ír St. Patrick’s Athleticnek. A visszavágón előbbinek győznie is sikerült vendégként, utóbbi vesztesként is ünnepelhetett.
júl. 5
21:57
FTC: Lovrencsics Gergő aláírt a zöld-fehérekhez – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a Fradi Tv-ben bejelentette, hogy Lovrencsics Gergő az Üllői úton folytatja pályafutását.
júl. 5
21:59
NB I: ennyi meccset közvetít fordulónként a tv – sajtóhír (She)
Az ulloi129.hu információja szerint az M4 Sport fordulónként három labdarúgó NB I-es mérkőzést közvetít.
júl. 5
22:33
FTC: A Ferencváros előrelépés a karrieremben – Lovrencsics (She)
Mint beszámoltunk róla, Lovrencsics Gergőt szerződtette a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros. A válogatott játékos úgy érzi, előrelépés a karrierjében, hogy az FTC-hez szerződött.
júl. 5
22:35
Eb 2016: „Nem az Aranylabdáért játszunk, hanem a döntőért” (She)
A labdarúgó Európa-bajnokság szerdai elődöntőjében Portugália ellenfele Wales lesz. Előbbi szövetségi kapitánya, Fernando Santos elmondta: a két együttes vezéregyénisége, Cristiano Ronaldo és Gareth Bale nem az Aranylabdáért küzd meg egymással, hanem csapataikkal az Eb-döntőért.
júl. 5
23:09
NB I: elkészült a szezon teljes sorsolása, vasárnap is lesz meccs (She)
A labdarúgó NB I-ben elkészítették a teljes szezon sorsolását. Az előző idénytől eltérően nem egy nap rendezik meg mind a hat mérkőzést, hanem hármat szombaton, hármat pedig vasárnap játszanak le.
júl. 5
23:11
Eb 2016: botrányos „ünneplés” – az ifikhez száműzték a sztárt és a társát (She)
A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon leszereplő orosz válogatott két tagja, Alekszandr Kokorin és Pavel Mamajev a kiesést követően egy monte-carlói éjszakai szórakozóhelyen bulizott. Az eset nagy visszhangot kapott Oroszországban. A játékosok nem úszták meg büntetés nélkül a történteket.
júl. 5
23:27
NS: Juhásznál 94 a vége; Edith Piaf és a foci – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
júl. 5
23:45
Légiósok: Splitben folytatja a magyar csatár – hivatalos (She)
A Hajduk Split labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klubnál folytatja pályafutását Futács Márkó.

Keresés