2016. július 7. csütörtök

júl. 7
16:18
Szívrohamot kapott előadás közben a magyar színész (Behaviour)
A Csárdáskirálynő szereplőjét mentők vitték el, újra kellett éleszteni.
júl. 7
16:20
Drogtanya (Behaviour)
Moldova György megírta, az Eldorádó című filmben pedig el is játszották az emlékezetes ávós sztorit.
júl. 7
16:30
Fenerbahce: tárgyalásokat folytatnak a Liverpool védőjével (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce megerősítette, tárgyalásokat folytat a Liverpool védőjével, Martin Skrtellel.
júl. 7
16:30
EURO 2016: Az iksz a legnépszerűbb fogadás a német-franciára (Agroinform)
A Tippmixprón fogadók közel 50 százaléka úgy véli, hogy döntetlennel záródik a csütörtök esti elődöntő.
júl. 7
16:48
Eb 2016: ezért még egy könnycsepp járna Quaresma arcára (She)
Ricardo Quaresma nem kezdő az Európa-bajnokságon döntőt játszó portugál válogatottban, ennek ellenére remek tornája van. Csereként beállva szerzett már győztes gólt, van gólpassza és az ő tizenegyese döntötte el a lengyelek elleni negyedöntőt is. Az elődöntőben csak perceket kapott „az örök ígéretnek, eltékozolt tehetségnek” bélyegzett támadó, de így sem hagyta el a pályát látványos megmozdulás…
júl. 7
17:06
BL: a Fradi 20-án játssza a visszavágót a Tirana ellen (She)
Elbasan városában játssza albániai mérkőzését a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában a Partizani Tirana ellen. A visszavágót 20-án rendezik meg a Groupama Arénában.
júl. 7
17:08
Wimbledon: nincs Williams-döntő, megismétlődik az ausztráliai finálé (She)
Nem jött össze a testvércsata a wimbledoni teniszbajnokság női egyesének fináléjában, a négy között ugyanis a német Angelique Kerber két szettben legyőzte az amerikai Venus Williamset.
júl. 7
17:42
Jégkorong: a DEL-ben folytatja a Fehérvár válogatott kulcsembere (She)
A német élvonalbeli jégkorongbajnokságban (DEL) folytatja pályafutását Bartalis István. A Fehérvár AV19 válogatott támadója egyéves szerződést kötött a Pat Cortina által irányított Schwenninger Wild Wingsszel. A hírről a fehérváriak klubhonlapja számolt be.
júl. 7
17:42
Bulvár: Sztárjátékost igazolt a Manchester City, Fifázni! (Agroinform)
Az angol tehetség azonban nem az első olyan gamer, akit egy sztárcsapat csak arra igazolt, hogy konzolon játsszon.
júl. 7
18:00
El: DVSC–La Fiorita visszavágó élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-liga 1. selejtezőkörének visszavágóján a DVSC-Teva ötgólos előnyből fogadja a La Fioritát. Kövesse a mérkőzés alakulását élő tudósításunk segítségével!
júl. 7
18:02
El: MTK–Aktobe visszavágó élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörében az MTK az első mérkőzésen elért 1–1 után Gyirmóton harcolhatja ki a következő körbe jutást a kazah Aktobe ellen. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 7
18:04
NB III: visszavásárolják a bérleteket, ha nem jut fel az ETO (She)
Ha a 2016–2017-es bajnokságban sem jut fel a labdarúgó NB III Nyugati csoportjából a másodosztályba az ETO FC Győr, a játékosok visszavásárolják a bérleteket – számolt be róla a kisalfold.hu.
júl. 7
18:18
Atlétikai Eb: Márton Anita ezüstérmet szerzett! (She)
Márton Anita 18.72 méterrel ezüstérmet szerzett női súlylökésben az Amszterdamban zajló atlétikai Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
júl. 7
18:54
MU: José Mourinho megmutatta manchesteri irodáját – fotó (She)
Amióta a Manchester United is kinevezte José Mourinhót a klub új menedzserének, a portugál szakember azóta aktív az Instagramon. Ha nem is lehetünk biztosak benne, hogy maga Mourinho posztolja a képeket, újabb csatornán kerülhetünk közelebb a kétszeres BL-győztes vezetőedző szakmai és hétköznapi életéhez.
júl. 7
18:54
Riói olimpia: Megvan, ki viszi a magyar zászlót Brazíliában (Agroinform)
Döntöttek a riói csapat összetételéről a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) csütörtöki közgyűlésén.
júl. 7
18:56
Tour de France: Cavendish harmadik szakaszgyőzelme (She)
Mark Cavendish nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny csütörtöki, hatodik szakaszát, amely után Greg Van Avermaet változatlan előnnyel áll élen az összetettben.
júl. 7
19:48
Copa: Messi legsötétebb pillanata gazdaggá tehet egy chilei drukkert (She)
Könnyen lehet, hogy egy chilei szurkoló meggazdagodik annak a labdának köszönhetően, amely – ha nem is közvetlenül, de – Lionel Messi válogatottbeli visszavonulását okozta.
júl. 7
20:06
El: a Debrecen odahaza csak két gólig jutott a La Fiorita ellen (She)
Az idegenbeli 5–0-s siker után a Debrecen odahaza – 10 200 néző előtt – 2–0-ra verte meg a San Marinó-i La Fioritát a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörében. A magyar csapatra a fehérorosz Torpedo Zsogyino vár a következő fordulóban.
júl. 7
20:06
Európa Liga: Nyerni tudott az MTK, szenvedett a Debrecen (Agroinform)
A Debrecen és az MTK is sikerrel vette az Európa Liga selejtezőjének első fordulóját.
júl. 7
20:08
Eb 2016: Umtiti és Emre Can a pályán – német–francia kezdők (She)
A házigazda franciák az Izlanddal szemben sikerrel bevetett tizenegyüket küldik pályára a németek elleni péntek esti Eb-elődöntőben, azaz Samuel Umtiti és Moussa Sissoko megőrizte helyét a kezdőcsapatban. Joachim Löw német kapitány először küldi harcba a fiatal középpályást, Emre Cant a labdarúgó Európa-bajnokságon.
júl. 7
20:24
Atlético: Simeone első edzésén elhányta magát az újonc – 18+ (She)
Megtartotta a nyári felkészülés első edzését az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone. Az argentin szakember híres kemény stílusáról, és úgy tűnik, hogy az idei nyár sem puhította meg. Az első foglalkozáson úgy megdolgoztatta rendelkezésre álló 23 játékosát, hogy a 2015 nyarán igazolt, egyéves kölcsönjátékból visszatérő Bernard Mensah egy óra után elhányta magát. A felvételeket csak igazán…
júl. 7
20:42
Úszás: Késely Ajna újabb aranyérme a junior Eb-n (She)
Késely Ajna 400 méter gyorson arany-, míg Németh Nándorral, Márton Richárddal és Gyurinovics Fannival mixed gyorsváltóban ezüstérmet nyert a Hódmezővásárhelyen zajló junior úszó Európa bajnokság csütörtöki versenynapján.
júl. 7
20:44
Románia: kapitánykinevezés botrányos körülmények között (She)
Egyhangú szavazással nevezte ki csütörtök délután a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) végrehajtó bizottsága a válogatott új szövetségi kapitányát, a német Christoph Daumot, ám a 15 tagú testületnek csupán nyolc tagja volt jelen az ülésén.
júl. 7
20:46
Öttusa Eb: mindhárom magyar döntős, de Kovács visszalép (She)
Mindhárom magyar versenyzőnő bejutott csütörtökön a szombati döntőbe, ám a világbajnok Kovács Sarolta visszalép, így csak Alekszejev Tamara és Boros Alexandra képviseli majd a magyar színeket a fináléban a szófiai öttusa Európa-bajnokságon.
júl. 7
21:00
El: kettővel kikapott, de továbbjutott a Videoton (She)
A labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének a második meccsén 2–0-s vereséget szenvedett a Videoton Moldovában a Zaria Balti vendégeként, de az első találkozón szerzett háromgólos előnyének köszönhetően továbbjutott. A magyar csapat ellenfele a szerb Csukaricski lesz a következő körben.
júl. 7
21:00
Európa Liga: Kicentizte a továbbjutást a Videoton (Agroinform)
Kétgólos vereséget szenvedett Moldovában a Videoton, de 3-2-es összesítéssel így is továbbjutott.
júl. 7
21:51
Koronglövő Eb: Hegyi Norbert kilencedik lett trapban (She)
Hegyi Norbert egyetlen koronggal maradt le a fináléról, s végül az előkelő kilencedik helyen zárt férfi trapban a Lonatóban zajló koronglövő Európa-bajnokságon.
júl. 7
21:53
FIFA17: régen várt újítás jön, a Real Madrid sztárja segített (She)
A FIFA-játékok szerelmesei már nagyon várják azt a szeptember végi napot, amikor először foghatják kezükbe a legújabb kiadást. Addig még kell aludni pár napot, de közben azért csepegnek az információk.
júl. 7
22:09
Eb 2016: Schweinsteiger kezezése – ezért ítélt büntetőt Rizzoli (She)
Franciaország Antoine Griezmann büntetőjével szerezte meg a vezetést Németország ellen a labdarúgó Eb elődöntőjében. Bastian Schweinsteiger kezéhez ért a labda a tizenhatoson belül.
júl. 7
22:27
Eb 2016: Schweinsteiger rekorder lett, egyedül áll a lista élén (She)
A német labdarúgó-válogatott kiválósága, Bastian Schweinsteiger a franciák elleni Eb-elődöntőben rekordot döntött, ő lett az a játékos, aki a legtöbbször pályára lépett Európa-bajnoki és világbajnoki mérkőzéseken.
júl. 7
22:45
FTC: Orosz szerint Thomas Doll neve csalogató a játékosoknak (She)
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Sport Tv Mai helyzet című műsorában beszélt Thomas Doll szerződéshosszabbításáról, a klub céljairól és az igazolásokról. Az is szóba került, hogy a BL-sorsoláson még úgy volt, ha kizárják a Skënderbeut, továbbjut a Ferencváros, szerdán e-mailben mégis azt a tájékoztatást kapták, hogy játszaniuk kell a második selejtezőkörben a Partizani Tirana…
júl. 7
22:47
Videó: Pogba nagyon átverte Mustafit, Griezmann duplázott (She)
Antoine Griezmann góljával 2–0-ra növelte előnyét Franciaország az Eb-elődöntőben Németország ellen. Előtte Paul Pogba nagyon átverte Shkodran Mustafit.
júl. 7
23:03
Eb 2016: Griezmann-duplával döntőbe jutottak a házigazda franciák (She)
A rendező Franciaország válogatottja vívja a labdarúgó Európa-bajnokság fináléját a portugálokkal, miután Antoine Griezmann két találatával megverte a németeket a második elődöntőben.
júl. 7
23:05
Eb 2016: Griezmann beérte Henryt, csak Platini előzi meg (She)
A labdarúgó Európa-bajnokságon a házigazda francia válogatott gólfelelőse, Antoine Griezmann a németek elleni elődöntős két találatával holtversenyben a valaha volt második legjobb góllövője lett a „kékeknek".
júl. 7
23:06
EURO 2016: Griezmann elintézte a németeket, döntőben a franciák (Agroinform)
A németek ezúttal is összehoztak egy tizenegyest, Griezmann már hat gólnál jár. 16 év után Eb-döntősök a franciák.
júl. 7
23:19
Eb 2016: Griezmann nagy előnnyel vezeti a góllövőlistát (She)
Antoine Griezmann – az elődöntőben a németeknek lőtt két találata után – nagy előnnyel vezeti a labdarúgó Eb góllövőlistáját.
júl. 7
23:54
Eb 2016: Nem csak az enyém a győzelem – Griezmann (She)
Antoine Griezmann két góljával eldöntötte a Franciaország–Németország Eb-elődöntőt (2–0), őt választották meg a csütörtök esti marseille-i labdarúgó-mérkőzés legjobbjának – a francia televízióban a következők voltak az első örömszavai.

Keresés