2018. október 28. vasárnap

okt. 28
16:15
Suárez mesterhámasig, a Barca 5-1-ig, Lopetegui a menesztés határára jutott (Infostart)
A Barcelona kiütötte a Real Madridot a 2018-as ősz El Clásicóján. Luis Suárez mesterhármassal adott még egy érvet Julen Lopetegui menesztése mellett. A vége: Barcelona-Real Madrid 5-1.
okt. 28
16:15
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás ezüstérmet nyert! (She)
A budapesti birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak 97 kilogrammos súlycsoportjában Kiss Balázs a bronzmérkőzésen a szerb Mihail Kadzsalával szemben 4:4-re végzett, de utóbbi nagyobb értékű akciója miatt legyőzte őt. Lőrincz Tamás nagy csatában kikapott az orosz Alekszandr Csehirkintől, így ezüstöt nyert a 77 kilósok között.
okt. 28
16:21
Olimpia 2026: Calgary fontolgatja a visszalépést (She)
Calgary polgármestere, Naheed Nenshi kilátásba helyezte, hogy visszavonja a város pályázatát a 2026-os téli olimpia megrendezésére, amennyiben legkésőbb hétfőn nem tudnak megállapodni az esemény finanszírozásáról a kanadai kormánnyal.
okt. 28
16:27
Meglepetés: Elek Ákos távozik csapatától (Blikk)
Sajtóértesülések szerint távozik a kazah élvonalbeli Kajrat Almati focicsapatától Elek Ákos (képünkön). A 48-szoros magyar válogatott középpályás nem volt a kerettag együttese szombati, Irtis elleni vesztes mérkőzésén (0-1), és a hírek szerint már nem is szerepel a vezetőedzői feladatokat néhány napja átvevő Andrej Karpovics terveiben.
okt. 28
16:29
Igazából nem is Fradi-meccs, hanem Böde-Gála volt Diósgyőrben (Blikk)
Ismét bizonyította klasszisát a labdarúgó-NB I-ben szereplő Ferencváros támadója, Böde Dániel (32).
okt. 28
16:33
Ez az arany volt Bácsi álma - ezt mondta a győzelme után (Blikk)
Bácsi Péter (35) felért pályafutása csúcsára azzal, hogy a budapesti birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak 82 kg-os súlycsoportjában aranyérmet szerzett. A Ferencváros sportolója 2014-ben volt már Taskentben világbajnok, de mindig is egy hazai környezetben elért vébéelsőségről álmodozott.
okt. 28
16:33
PL: megszakadt az Arsenal győzelmi sorozata; simán nyert a Chelsea (She)
A Crystal Palace vetett véget az Arsenal 11 mérkőzésből álló győzelmi sorozatának, Roy Hodgson együttese 2–2-es döntetlent játszott ellenfelével az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójának vasárnapi londoni derbijén. A Chelsea-nek nem okozott gondot a Burnley legyőzése.
okt. 28
16:35
Női kézi NB I: a Fradi nagyon elverte a Vácot (She)
A Ferencváros hazai pályán fölényesen, 21 góllal győzte le a Vácot a női kézilabda NB I-ben.
okt. 28
16:36
Iniesta ki nem hagyja az El Clásicót (m4sport.hu)
Hogy is lehet ilyenkor békésen aludni.
okt. 28
16:42
Kiss Balázs nagy csata végén ötödik helyen végzett a birkózó vb-n (Azenpenzem)
4-4-es állásnál az utolsó két percben a magyar versenyző mindent megtett, szerb ellenfele viszont nem engedett magán fogást, így nagyobb értékű akcióval nyert.
okt. 28
16:42
Kiss Balázs nagy csata végén ötödik lett a birkózó-vb-n (m4sport.hu)
Hajszálon múlott. Kiss nem számított arra, hogy megdobja őt a szerb.
okt. 28
16:45
Kiss Balázs végzett a vb-n, íme az eredmény (Blikk)
Kiss Balázs fordulatos mérkőzésen, 4-4-es végeredménnyel kikapott a helyosztón, így az ötödik helyen zárta a 97 kilogrammos súlycsoport küzdelmeit a budapesti birkózó-világbajnokságon, vasárnap.
okt. 28
16:51
Hertha-bravúr után szurkolói botrány, rohamrendrökkel (Blikk)
Bravúros pontszerzést könyvelhetett el szombaton a Dárdai Pál (42) által irányított Hertha labdarúgócsapata a német bajnokság kilencedik fordulójában! A berlini alakulat a Bundesligát veretlenül vezető Dortmund otthonából csent pontot (2-2).
okt. 28
16:57
NB I: Kisvárda–Mol Vidi élőben az NSO-n! (She)
Kisvárda–Mol Vidi találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
okt. 28
17:03
Michelisz újra a dobogón (Blikk)
Július után újra dobogóra állhatott Michelisz Norbert (jobbra). A túraautó-Világkupa (WTCR) szuzukai hétvégéjének második futamán a BRC Racing Team magyar pilótája a negyedik helyről indult, s megfontolt versenyzéssel a harmadik pozícióban ért célba, míg a főfutamot a pontszerző kilencedik helyen zárta.
okt. 28
17:05
Babos, a pároskirálynő ezt mondta, miután ma világbajnok lett (Blikk)
Babos Tímea (25) újra felült a teniszvilág trónjára, a soproni kiválóság vasárnap megvédte címét párosban a Szingapúrban rendezett WTA világbajnokságon!
okt. 28
17:06
Roger Federer megvédte bázeli címét (m4sport.hu)
A román teniszező megizzasztotta Federert, de sok esélye nem volt a klasszis játékos ellen.
okt. 28
17:15
Tenisz: Federer egy győzelemre a 100. ATP-trófeájától (She)
A svájci Roger Federer megvédte címét az 1.9 millió euró összdíjazású kemény pályás bázeli férfi tenisztornán.
okt. 28
17:21
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás ezüstérme záróakkordként (She)
A budapesti birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak 97 kilogrammos súlycsoportjában Kiss Balázs a bronzmérkőzésen a szerb Mihail Kadzsalával szemben 4:4-re végzett, de utóbbi nagyobb értékű akciója miatt legyőzte őt. Lőrincz Tamás nagy csatában kikapott az orosz Alekszandr Csehirkintől, így ezüstöt szerzett a 77 kilósok között.
okt. 28
17:24
Lőrincz Tamás ezüstérmével zárult a budapesti birkózó vb (Azenpenzem)
A 31 éves, háromszoros Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes magyar versenyző a döntőben 3-1-re kapott ki az orosz Alekszandr Csekirkintől.
okt. 28
17:27
Serie A: idegenben született meg az első Frosinone-győzelem (She)
Leonardo Pavoletti ötödik bajnoki találatával és egy gólpasszával 2–1-es győzelemre vezette a Cagliarit az olasz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Első győzelmét aratta a Frosinone, amely a SPAL vendégeként nyert 3–0-ra.
okt. 28
17:30
Szívrohamot kapott Glenn Hoddle (Azenpenzem)
.
okt. 28
17:33
Birkózó-vb - Lőrincz Tamás világbajnoki ezüstérmes (Infostart)
Lőrincz Tamás nagy küzdelem végén elveszítette a finálét, így ezüstérmet nyert a budapesti birkózó-világbajnokság zárónapján a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájában.
okt. 28
17:33
Serie A: idegenben született meg az első Frosinone-győzelem (She)
Leonardo Pavoletti ötödik bajnoki találatával és egy gólpasszával 2–1-es győzelemre vezette a Cagliarit az olasz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Első győzelmét aratta a Frosinone, amely a SPAL vendégeként nyert 3–0-ra.
okt. 28
17:36
Lőrincz Tamás ezüstérmet szerzett a birkózó-vb-n (m4sport.hu)
Fantasztikusan küzdött, megsérült és egy pici szerencse is kellett volna.
okt. 28
17:36
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás ezüstérmes (HírTV)
A döntő után azt mondta: „lehet, hogy ez volt életem utolsó nagy lehetősége”.
okt. 28
17:45
NB III: kikapott otthon a Szeged-GA a nap rangadóján (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 12. fordulójában a listavezető Szolnok ikszelt, a Sényő otthon kikapott és az ESMTK sem győzött, ezt pedig köszönte szépen a Jászberény, amely a második félidőben a duplázó Farkas János vezérletével 3–0-ra nyert a DVTK II vendégeként, és feljött a második helyre, egy pontra az éllovasra.
okt. 28
17:51
NFL: a címvédő Eagles legyőzte a konferenciadöntőst Londonban (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 8. fordulójának londoni mérkőzésén a címvédő Philadelphia Eagles 24–18-ra legyőzte a konferenciadöntős Jacksonville Jaguarst Londonban.
okt. 28
17:54
Lőrincz ezüstéremmel zárta a birkózó vébét (BorsOnline)
Lőrincz Tamás nagy küzdelem végén elveszítette a finálét, így ezüstérmet nyert a budapesti birkózó-világbajnokság zárónapján a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájában. A 31 éves, háromszoros Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes magyar versenyző 3-1-re kapott ki az orosz Alekszandr Csekirkintől. Lőrincz Tamás az idei vb negyedik magyar dobo
okt. 28
17:57
Ajánló: a Sparthatlon-győztes tanácsai kezdő ultrafutóknak (She)
A csupasport.hu interjút készített Ivan Cudin, háromszoros Sparthatlon-győztes ultrafutóval. A 43 éves olasz futó 10 pontban mondja el tanácsait azoknak, akik most ismerkednek az ultrafutással.
okt. 28
18:00
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás ezüstérmes (ATV)
Lőrincz Tamás nagy küzdelem végén elveszítette a finálét, így ezüstérmet nyert a budapesti birkózó-világbajnokság utolsó mérkőzésén a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájában.
okt. 28
18:03
Michelisz egyszer állhatott dobogóra Szuzukában (Infostart)
Michelisz Norbert egyszer állhatott dobogóra a túraautó-világkupa (WTCR) utolsó előtti versenyhétvégéjén, Japánban.
okt. 28
18:09
La Liga: a Barcelona kiütötte a Real Madridot (She)
Rangadónak indult, gála lett a vége: a Barcelona a triplázó Luis Suárez vezérletével 5–1-re kiütötte a Real Madridot a 238. el Clásicón, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 10. fordulójában.
okt. 28
18:12
Lőrincz Tamás: Lehet, hogy ez volt életem utolsó nagy lehetősége (m4sport.hu)
"Ezüstből van már egy taligára való" - mondta kicsit kesernyésen a döntőt elveszítő magyar birkózó.
okt. 28
18:14
A Barcelona hatgólos meccsen ütötte ki a Real Madridot (m4sport.hu)
Luis Suárez triplázott az el Clásicón.
okt. 28
18:15
Futsal: győzelemmel folytatta a poreci tornát a válogatott (She)
A magyar futsalválogatott 1–0-ra legyőzte Görögországot a horvátországi Porecben zajló felkészülési torna vasárnapi játéknapján.
okt. 28
18:27
Igazi hős: életet mentett a pályán a magyar autóversenyző! (Blikk)
Kiss Norbert neve már ismerős lehet mindenki számára, hiszen az egyik legeredményesebb magyar gyorsasági autóversenyzőnk, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző. Most nem a gyorsaságával hívta fel magára a figyelmet, hanem egy egészen más dolog kapcsán.
okt. 28
18:27
Bundesliga: először szerzett pontot a Schalke Lipcsében (She)
Nem hozott gólt a magyar szempontból legérdekesebb vasárnapi mérkőzés a német labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában, az RB Leipzig hazai pályán 0–0-t játszott a Schalkéval.
okt. 28
18:29
Birkózó-vb: Akkora könyököst kaptam, hogy leoltották a villanyt – Lőrincz T. (She)
A budapesti birkózó-világbajnokságon a kötöttfogásúak 97 kilogrammos súlycsoportjában Kiss Balázs a bronzmérkőzésen a szerb Mihail Kadzsalával szemben 4:4-re végzett, de utóbbi nagyobb értékű akciója miatt legyőzte őt. Lőrincz Tamás pedig nagy csatában kikapott az orosz Alekszandr Csehirkintől, így ezüstöt szerzett a 77 kilósok között. Az NSO Tv st
okt. 28
18:33
Akkora könyököst kaptam, hogy leoltották a villanyt – Lőrincz T. (She)
.
okt. 28
18:33
Igazi hős: életet mentett a pályán a magyar autóversenyző! (Blikk)
Kiss Norbert neve már ismerős lehet mindenki számára, hiszen az egyik legeredményesebb magyar gyorsasági autóversenyzőnk, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző. Most nem a gyorsaságával hívta fel magára a figyelmet, hanem egy egészen más dolog kapcsán.
okt. 28
18:36
A Barcelona 5-1-re verte a Realt (444.hu)
Minek jelzőket keresni egy ilyen eredményhez?
okt. 28
18:36
El Clásicó: kiütötte a Barcelona a Real Madridot (Azenpenzem)
A spanyol labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában többek között Luis Suárez triplájával a listavezető és címvédő FC Barcelona 5-1-re legyőzte a BL címvédő Real Madridot.
okt. 28
18:39
Rg: Juhász Anna nyerte meg a mesterfokú bajnokságot (She)
Juhász Anna nyerte a ritmikus gimnasztikázók mesterfokú bajnokságát, amelyet vasárnap rendeztek Törökbálinton.
okt. 28
18:41
Röplabda: Szakmáry Gréta Német Szuperkupa-győztes lett (She)
A magyar válogatott Szakmáry Grétát foglalkoztató SSC Palmberg Schwerin női röplabdacsapata nyerte a Német Szuperkupát, mivel a vasárnapi, hannoveri döntőben 3:1-re legyőzte a címvédő Dresdner SC-t.
okt. 28
18:42
Lőrincz Tamás nagyot csalódott, hogy csak ezüstérmet nyert a birkózó vébén (444.hu)
„Ezüstéremből már van otthon egy taligányi, nagyon szerettem volna itthon világbajnok lenni.”
okt. 28
18:45
Torna-vb: Kovács Zsófia összetett döntős, a magyar csapat kvótát szerzett (She)
Kovács Zsófia bejutott a dohai tornász-világbajnokságon az összetett döntőjébe, míg a Böczögő Dorina, Fehér Nóra, Kovács Zsófia, Makra Noémi, Péter Sára összeállítású magyar női csapat a selejtező 17. helyén zárt, így kvótát szerzett a 2019-es, stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokságra. A jövő évi vb-ről az első 12 csapat jut ki a tokiói ö
okt. 28
18:51
NBA: menesztették a Cleveland Cavaliers vezetőedzőjét (She)
Az elveszített első hat mérkőzést követően menesztették posztjáról Tyronn Lue-t, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) előző szezonjában nagydöntős Cleveland Cavaliers vezetőedzőjét.
okt. 28
18:57
Női kosár NB I: a Cegléd és a PEAC is hazai pályán nyert (She)
A Cegléd az UNI Győrt, a PEAC-Pécs a Vasas Akadémiát verte meg az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság 5. fordulóban.
okt. 28
18:59
NB I: a Kisvárda pontot rabolt odahaza a Videotontól (She)
A Kisvárda némi meglepetésre 2–2-re végzett odahaza a cseppet sem tartalékosan felálló címvédő, a Videoton ellen a labdarúgó NB I 12. fordulójának záró mérkőzésén.

Keresés