2019. július 30. kedd

júl. 30
12:45
FTC: úton a harmadik körbe (Behaviour)
Kedvező helyzetből indul a Ferencváros a ma esti máltai visszavágón, mivel a helyi Valletta ellen 3-1-re nyert az Üllői úton. Az idegenben lőtt máltai gól nem jó, de azért nem is aggasztó, a mai Ferencvárosról nehezen hihető, hogy idegenben képtelen lenne gólt lőni, és ez lenne a veszte a visszavágón.
júl. 30
12:51
El: ha továbbjut a Fehérvár, saját stadionjában játszik – hivatalos (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pozitívan bírálta el a Mol Fehérvár FC kérelmét, így amennyiben a székesfehérvári csapat továbbjut az Európa-liga-selejtező harmadik körébe, a Mol Aréna Sóstóban játssza hazai mérkőzését – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 30
12:51
Nyitva hagyta a kaput Barcelonában (Azenpenzem)
Minden hétfőn világranglista napot tartanak a teniszben, a hét első napján teszik közzé a legfrissebb rangsort. Magyar szempontból nem túlságosan örömteli ismerkedni az aktuális pillanatfelvétellel.
júl. 30
12:53
Tenisz: Piros Zsombor nagy csatában került a második fordulóba (She)
A csehországi Liberecben zajló ATP Challenger férfi tenisztorna első fordulójában a világranglista 366. helyét elfoglaló Piros Zsombor nagy csatában, három játszmában legyőzte a világranglista 208. helyén álló spanyol Mario Vilella Martínezt, és bejutott a második fordulóba.
júl. 30
13:21
Két Forma-1-es baba is született (Infostart)
Nelson Piquet szintén F1-pilóta veje, valamint a 2009-es világbajnok is apa lett.
júl. 30
13:21
Bl: régi ismerős látogatta meg az Ftc-t Máltán – kép (She)
Máltán várja a Valletta elleni esti (20 óra) Bajnokok Ligája-selejtező-visszavágót a Ferencváros. Az első mérkőzésen elért 3–1-s győzelem után bizakodóak a zöld-fehérek, ebéd előtt pedig régi ismerős látogatta meg a csapatot.
júl. 30
13:33
Új öltözőt kapott Böde (Infostart)
Felavatták a Zala megyei település futballcsapatának új sportöltözőjét.
júl. 30
13:33
Döntöttek Kenderesi Tamásról Dél-Koreában (HírTV)
Sós Csaba szövetségi kapitány úgy tudja, az olimpiai bronzérmes úszó csütörtökön érkezhet haza.
júl. 30
13:39
Újabb hullámokat vet az úszóbotrány (Infostart)
Világszerte megosztotta az úszás iránt érdeklődőket, hogy az ausztrál Mack Horton a 400 méteres gyorsúszás döntője után nem volt hajlandó felállni a világbajnoki dobogóra a kínai Szun Jang mellé, megbukott a doppingellenőrzésen az ugyancsak ausztrál Shayna Jack.
júl. 30
13:39
Vizes vb: Jöhet az izompakolás, de nem visszük túlzásba – Kapás Boglárka (She)
Hazaérkezett a kvangdzsui világbajnokságról a magyar úszóválogatott. A döntősöket és világbajnokokat a Duna Arénában köszöntötték a családtagok, barátok és természetesen a sajtó képviselői. Ott járt az NSO Tv stábja is, és beszélgettünk Kapás Boglárkával, aki mesélt nekünk a hihetetlen futamáról, izompakolásról és elárulta, mit fog csinálni először
júl. 30
13:41
Jöhet az izompakolás, de nem visszük túlzásba – Kapás Boglárka (She)
.
júl. 30
13:43
Bayern München: Sané miatt halogatják a csapatfotózást? (She)
A német Bild beszámolója szerint a Bayern München labdarúgócsapata továbbra sem adta fel, hogy szerződtesse a Manchester City német válogatott támadóját, Leroy Sanét – ennek pedig azzal adták újabb jelét a bajorok, hogy szeptemberre halasztották a szokásos csapatfotózást.
júl. 30
13:45
Nb I: a Zte is a 2Rule termékeit viseli ezentúl – kép (She)
A Puskás Akadémia és a DVTK után újabb NB I-es futballklub választotta a 2Rule termékeit, méghozzá az újonc Zalaegerszeg – közölte a magyar sportszergyártó hivatalos Facebook-oldalán.
júl. 30
14:21
Bp. Honvéd: hosszabbított a klub a kulcsemberével – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd meghosszabbította Djordje Kamber szerződését.
júl. 30
14:21
Így ünnepelték a Dél-Koreából megérkezett úszóbajnokokat a Duna Arénában (SzMo)
A hazatérő világbajnokok közül ott volt Kapás Boglárka, Milák Kristóf és Rasovszky Kristóf is. Hosszú Katinka videón jelentkezett be.
júl. 30
14:33
Harminc érmet remélnek a magyaroktól a Maccabi Játékokon (Infostart)
Ma este megnyitják a budapesti Maccabi Európa Játékokat. A magyar csapat 208 sportolóból áll, akik 16 sportágnak versenyeznek majd.
júl. 30
14:39
Szerencse kísérte útján a Fradiba igazoló norvég irányítót (She)
Emilie Christensen számára a legjobbkor jött a Ferencváros hívása, a vb-ezüstérmes norvég irányító karrierje fontos állomásaként tekint a magyarországi légióskodására, amely során magáról is sokat tanulhat.
júl. 30
14:39
Megint bizonyítani kell (Azenpenzem)
A Ferencvárosnak nem sikerült kiütnie a párharc első mérkőzésén a máltai Vallettát (3-1), így hagyott némi izgalmat a Bajnokok Ligája selejtezőinek a második körében a visszavágóra.
júl. 30
14:45
Ilyen Német Nagydíj után egyenes azt út Mogyoródra - már akinek (Infostart)
Lassan birtokba veszik az F1-es csapatok a Hungaroringet. A pályára autóval látogató közönséget arra kérik, ne megszokásból vezessenek, mert elkészült az új autópálya-lehajtó.
júl. 30
14:45
El: A Honvédnak az összes kártyáját ki kell játszania – Sannino (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata úgy készül az Európa-ligában a Craiova elleni csütörtöki idegenbeli visszavágóra, hogy az összes kártyáját ki kell játszania – mondta a kispestiek keddi sajtótájékoztatóján Giuseppe Sannino vezetőedző.
júl. 30
15:03
A Fradi csak saját magának köszönheti, ha nem jut tovább a BL-ben (888.hu)
A magyar bajnok kétgólós előny birtokában lép pályára Máltán, s ha a saját játékát játssza, nem kerülhet bajba.
júl. 30
15:09
Kézilabda: három korosztályban magyar arany a masters Eb-n (She)
Három korosztályban magyar aranyérem született a masters kézilabda Európa-bajnokságon. A női mezőnyben az Angyalok a +33-as és a +43-as korosztályban hozták el az első helyet, míg az ETO XXL Győr +43-as együttese a 2. helyen végzett. A férfiak között a Budapest Old Boys +45-ös korosztályban zárt az élen, míg a +50-es korosztályban a bronzéremnek ör
júl. 30
15:21
Dvsc: nigériai válogatott támadóval erősítettek – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy plusz két éves szerződést kötött Tunde Adenijivel.
júl. 30
15:23
Bl: különleges helyszínen játssza a Valletta elleni meccset az Ftc (She)
Különleges helyszínen játssza a Valletta elleni esti Bajnokok Ligája-selejtezőjét a Ferencváros, hiszen a helyi Centenáriumi Stadion mindennek mondható, csak éppen nagy arénának nem. A pályát ráadásul műfű borítja.
júl. 30
15:45
F1: Hamilton fel akarta adni a Német Nagydíjat (She)
Az elmúlt hétvégén rendezett Formula–1-es Német Nagydíjon Lewis Hamilton csak a 11. helyen zárt, s a futam után azért szerezhetett mégis két pontot, mert a két Alfa Romeo büntetése után előreugrott a 9. helyre a rangsorban. Két nappal később aztán kiderült, majdnem erről is lecsúszott az ötszörös világbajnok pilóta, mert fel akarta adni a futamot,
júl. 30
16:09
A máltai edző szerint csak tökéletes játékkal ejthetik ki a Fradit (Infostart)
Ma este nyolc órakor kezd a Ferencváros a máltai Valletta FC ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének második mérkőzésén. Az első találkozót 3-1-re megnyerték a zöld-fehérek.
júl. 30
16:15
Arsenal: a nyári szupervétel már át is esett az orvosi vizsgálatokon (She)
Azok után nem sokkal, hogy Sami Khedira megjelent az Arsenal stadionjában, a nagy olasz transzferguru, Gianluca di Marzio értesülései szerint egy másik igazolást már nyélbe is ütött a londoni klub: Nicolas Pépé átesett az orvosi vizsgálatokon, érkezését nemsokára hivatalosan is bejelentik.
júl. 30
16:27
Ajax: német élvonalból igazoltak középpályást – hivatalos (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Alex Méndezt a német Bundesligában szereplő Freiburgtól.
júl. 30
16:36
Üzent a szurkolóknak a Fradi sztárja a fontos BL-meccs előtt (Ripost)
Győzelemmel ünnepelné születésnapját Marcel Heister, a zöld-fehérek védője. A Fradi Máltán juthat tovább a BL-ben.
júl. 30
16:39
Fft: az örökre különleges José Mourinho (She)
Amikor Mourinho 2004-ben átvette a Chelsea-t, létrejött a tökéletes harmónia edző és csapat, pénz és célok, ember és pillanat között. Egy szurkoló visszaemlékezése a győztes évről és a halhatatlan stílusról, amit megteremtett.
júl. 30
16:45
Fifa: szerdától ön is szavazhat majd a legjobbakra (She)
A FIFA, azaz a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség 2016 óta osztja ki a „The Best”, azaz „A legjobb” díjait, szerdán jelentik be, hogy kik közül lehet kiválasztani a legjobb női és férfi labdarúgókat és a legjobb női és férfi edzőket.
júl. 30
16:51
Juventus: Raiola bejelentette, eladta ügyfelét Liverpoolba (She)
A szuperügynök Mino Raiola több olasz lapnak és internetes oldalnak is elárulta, hogy lezárultak a tárgyalások közte, a Juventus és az Everton között Moise Kean átigazolásáról: a 19 éves támadóért az angol csapat most harmincmillió eurót fizet, és tízmilliós lehet a bónusz.
júl. 30
16:53
Tenisz: nemrég tornát nyert spanyollal találkozhat Fucsovics (She)
A spanyol Jaume Munar lehet Fucsovics Márton ellenfele az 586 ezer euró (192 millió forint) összdíjazású kitzbüheli salakpályás férfi tenisztornán, ha a magyar játékos továbbjut az első fordulóból.
júl. 30
16:57
Pl: a Chelsea örökre kitiltotta a rasszista szurkolót (She)
Az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapata örökre kitiltotta azt a szurkolót, aki rasszista megjegyzéseket tett a Manchester City támadójára, Raheem Sterlingre.
júl. 30
16:59
Tömegsport: idén nyáron is lesz Sportos vakáció a városban (She)
Idén nyáron hetedik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata a fővárosi gyerekeket megcélzó Sportos vakáció a városban elnevezésű programját, amely iránt az érdeklődés évről évre nő.
júl. 30
17:03
Tenisz: ismét spanyol ellenféllel találkozhat Fucsovics (She)
A spanyol Jaume Munar lehet Fucsovics Márton ellenfele az 586 ezer euró (192 millió forint) összdíjazású kitzbüheli salakpályás férfi tenisztornán, ha a magyar játékos továbbjut az első fordulóból.
júl. 30
17:05
A porból a csúcsra – ő Egan Bernal, a Tour 22 éves győztese (She)
Vannak még modern tündérmesék: a kolumbiai Egan Bernal tehetségével és kemény munkájával tört ki az elképzelhetetlen szegénységből, s lett 22 évesen minden idők harmadik legfiatalabb és első dél-amerikai Tour de France-győztese.
júl. 30
17:07
3x3-as kosár: 15 ország 27 csapata érkezik Szolnokra (She)
Tizenöt ország 27 csapata vesz részt a nemzetközi szövetség (FIBA) 3x3-as kosárlabdatornáin péntektől vasárnapig a szolnoki Tiszai hajósok terén – jelentette be a város polgármestere kedden tartott sajtótájékoztatóján.
júl. 30
17:09
Kisvárda: hosszabbított, mégis távozik a szerb válogatott (She)
Bár a felkészülés kezdete előtt a Kisvárda megállapodott Brana Iliccsel, és egy évre meghosszabbította a szerződését, az egyszeres szerb válogatott futballista búcsúzik a csapattól. A 34 éves játékos és a klub közös megegyezéssel bontotta fel a kontraktust.
júl. 30
17:21
Kiesett egy 2rule-os csapat az NBI-ből, de szerencsére lett helyette másik (444.hu)
A Zalaegerszeg is Mészáros Lőrinc legendás mezét viseli majd.
júl. 30
17:39
Kaposvár: szlovén utánpótlás-válogatott csatár jött Indiából (She)
Az indiai élvonalból igazolt csatárt a Kaposvári Rákóczi – igaz, egyelőre csak kölcsönbe. A 27 éves Matej Poplantikkal és csapatával a 2019–2020-as idény végéig egyeztek meg.
júl. 30
17:39
Ilyen nincs, interneten keres munkát a világsztár (Ripost)
Kínjában viccelődik Dani Alves. Rekorder és még mindig bombaformában van, mégsem kell senkinek.
júl. 30
17:51
Ftc: Otigba ismét kórházi fényképet tett ki magáról (She)
Ismét meg kellett műteni Otigba Kennethet, a Ferencváros védőjét, aki egy antwerpeni kórházban készült fotót tett ki magáról az Instagram-oldalára – írta az ulloi129.hu. Otigba még 2018 májusában szenvedett ötös lábközépcsonttörést, amelyből azóta sem épült fel.
júl. 30
18:09
Újpest: a címertárgyalások végleges lezárásával fenyeget a futballklub (She)
A hagyományos újpesti klubcímer visszaállítását célzó tárgyalások végleges lezárását is kilátásba helyezte az Újpest FC, amely közleményben jelezte, szerinte az anyaegyesület közleményekkel és nyílt levelekkel folytatott kommunikációja nem segíti elő az ügy rendezését.
júl. 30
18:27
Vizes vb: Az volt a legdurvább, hogy... – Milák (She)
Hazaérkezett a kvangdzsui világbajnokságról a magyar úszóválogatott. A döntősöket és világbajnokokat a Duna Arénában köszöntötték a családtagok, barátok és természetesen a sajtó képviselői. Ott járt az NSO Tv stábja is, beszélgettünk Milák Kristóffal, aki elárulta, mi volt a legdurvább élménye a világcsúccsal megnyert 200 méter pillangó után.
júl. 30
18:29
Az volt a legdurvább, hogy... – Milák (She)
.
júl. 30
18:31
Premier League: a top 10 nyári átigazolási meglepetés (She)
Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, nyaralás közben anyagi csődös, és a nemzetközi futballvilágban is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez elől valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt… És hol van még a lubickolás vége?
júl. 30
18:33
Bundesliga: a Werder 2023-ig hosszabbított edzőjével (She)
A német labdarúgó Bundesligában szereplő Werder Bremen 2023-ig meghosszabbította Florian Kohfeldt vezetőedző szerződését.
júl. 30
18:42
A rendőrök elborzadtak, szörnyűségre bukkantak a sportoló otthonában (Ripost)
A focista édesapja riasztotta a hatóságokat. Azonnal megindították a nyomozást a rejtélyes ügyben.
júl. 30
18:45
Úszás: vádemelés után – mi várhat Gyárfás Tamásra? (She)
Gyárfás Tamással, a Nemzetközi Úszószövetség végrehajtó bizottságának magyar tagjával szemben előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Főügyészség.

Keresés