2019. július 7. vasárnap

júl. 7
14:03
Messi a játékvezetőket szidta és korrupciót emlegetett (BorsOnline)
Lionel Messi, az argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Chile elleni győztes bronzmérkőzés után nem jelent meg az éremátadó ünnepségen, és Copa Americát rendező brazilokkal kapcsolatban korrupciót emlegetett, valamint a játékvezetőket szidta.
júl. 7
14:05
Zámbó Sándort 74 évesen is magázza a labda (BorsOnline)
Mindig arra kérte a Teremtőt, csak egészség legyen, a kevés pénz nem zavarja. Így foglalta össze eddigi 74 életévét Zámbó Sándor, az újpesti futballhistória legpengésebb balszélsője.
júl. 7
14:18
Mu: 80 millióért érkezhet a szerb középpályás – sajtóhír (She)
Olasz lapértesülések szerint Igli Tare, a Lazio sportigazgatója Angliában tartózkodik azért, hogy tárgyaljon Szergej Milinkovics-Szavics átigazolásáról a Manchester Uniteddel.
júl. 7
14:20
Paks – „Eddig mi tartottunk Böde Danitól, most tartson tőle az ellenfél” (She)
.
júl. 7
14:24
Paks: „Eddig mi tartottunk Böde Danitól, most tartson tőle az ellenfél” (She)
A labdarúgó NB I-re készülő Paksi FC 2–0-s győzelmet aratott az NB III-as PMFC felett felkészülési mérkőzésen. A találkozó félidejében a paksiak védőjével, Bobál Dáviddal beszélgetett az NSO Tv stábja. Szóba került Böde Dániel, a csalódást keltő külföldi kalandja, illetve a rá váró csaták a ZTE-ben játszó ikertestvére, Bobál Gergely ellen.
júl. 7
14:27
Durva videó: alig öt másodpercig tartott a világ legrövidebb ketrecharcos mérkőzése (SzMo)
Jorge Masvidal ugrott, repült, maga alá gyűrte ellenfelét, majd győztesként felállt – mindezt pár pillanat alatt, amivel ráadásul egy rekordot is felállított.
júl. 7
14:39
A sikertelen Afrika Kupa-szereplés miatt távozott az egyiptomi kapitány (m4sport.hu)
A szövetség elnöke is beadta lemondását.
júl. 7
14:42
Utazás az autósport hőskorába (She)
Dögös öreglányok, csinos és nagyon fürge  idős hölgyek – a Hungaroring Classic elképesztő szín-, szag- és hangorgiának ígérkezik a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek versenyautóival, amelyek visszarepítenek minket az időben. (x)
júl. 7
14:54
Afrika-kupa: távozik posztjáról az egyiptomi kapitány (She)
Távozott posztjáról Javier Aguirre, az egyiptomi labdarúgó-válogatott mexikói szövetségi kapitánya, miután csapata házigazdaként nem jutott be a legjobb nyolc közé az Afrikai Nemzetek Kupáján.
júl. 7
15:06
Sportfejlesztés: letették a váci Vanyek Béla Sportcentrum alapkövét (She)
Letették a Váci Reménység Egyesület sporttelepén létrehozandó edzőközpont alapkövét vasárnap a váci II. Reménység családi nap keretében.
júl. 7
15:18
MotoGp: tíz év, tíz pole, tíz győzelem – Márquez a Német GP-n (She)
Marc Márquez esélyt sem adott riválisainak a MotoGP Német Nagydíján a Sachsenringen, magabiztos győzelmével 58 pontra növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben.
júl. 7
15:21
Áll a bál Ronaldo körül, kitálalt a pesti bérházban elkapott hekker (Ripost)
Meghallgatták a portugál hatóságok a sztárt. A Football Leaks kiszivárogtatójának ő a kedvenc focistája, mégis támadja.
júl. 7
15:24
Csoda Párizsban, ésszel igazolgat a Psg. Egyelőre… (She)
Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, és a nemzetközi futballvilágban is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez elől valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt. És hol van még a lubickolás vége? Immár tizenegy éve fut szokásos transzfer-összefoglalónk, az első rész a hagyományok szerint a Premier League-é, a második a Ser
júl. 7
15:39
Lionel Messi botrányos viselkedésétől volt hangos a Copa America (ATV)
Az argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Chile elleni győztes bronzmérkőzés után nem jelent meg az éremátadó ünnepségen, és Copa Americát rendező brazilokkal kapcsolatban korrupciót emlegetett, valamint a játékvezetőket szidta.
júl. 7
15:48
Női kosár Eb: értékelje a magyar válogatott teljesítményét! (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott az első két mérkőzését megnyerte, a következő hármat elveszítette a szerb-lett közös rendezésű Európa-bajnokságon, ezzel a 7-8. helyen zárta a kontinensviadalt, és eldőlt, hogy nem lehet ott a tokiói olimpián. Értékleje a válogatott játékosainak és Székely Norbert szövetségi kapitány teljesítményét tízes skálán!
júl. 7
16:00
sportágat váltanak? Neymar C. Ronaldóval bokszolt (She)
Közös reklámban tűnt fel a Juventus sztárja, Cristiano Ronaldo és a Paris Saint-Germain játékosa, Neymar. A portugál ajkú futballisták egy lisszaboni központú telekommunikációs cég, a Meo felkérésére vállaltak szerepet a filmben, melyben új sportágat is kipróbáltak.
júl. 7
16:12
Strandröplabda-vb: orosz győzelem a férfiaknál (She)
Az orosz Vjacseszlav Kraszilnyikov, Oleg Sztojanovszkij duó nyerte meg a férfiak versenyét a strandröplabdázók hamburgi, egymillió dollár összdíjazású világbajnokságán.
júl. 7
16:18
Tíz percig élt a remény Belgium ellen (Behaviour)
Az első negyed után vezetett, később esélye sem volt a győzelemre a magyar női kosárlabda-válogatottnak az Európa-bajnokságon az 5-8. helyért Belgium ellen.
júl. 7
16:24
Döbbenetes fordulat, meghamisították az elhunyt futballsztár adatait? (Ripost)
Pont a legfontosabb vizsgálat hibádzott. Utólag manipulálhatták Davide Astori sportorvosi engedélyét.
júl. 7
16:42
Eredivisie: a holland élvonalban folytatja a szerb-magyar játékos (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő Heracles Almelo hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 21 éves szerb-magyar középpályást, Szőke Adriánt.
júl. 7
16:44
Strandröplabda: triplázott a Lutter, Szombathelyi páros (She)
A Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros az MKB-Pannónia strandröplabda-bajnokság harmadik fordulóját is megnyerte, míg Hajós Artúr és Benkő Balázs Tatán győzött először együtt.
júl. 7
17:00
Bravúros kezdés, keserű végjáték – megvan a válogatott alapja (She)
Bármilyen furcsa, felemás érzésekkel zárult a magyar válogatott számára a szerb, lett közös rendezésű Európa-bajnokság, pedig a csapat a legjobb nyolcban végzett, és megmutatta, miért lehetünk optimisták a jövőt illetően.
júl. 7
17:02
Gólrekorddal védte meg világbajnoki címét az Egyesült Államok (She)
Vasárnap 17 órakor összecsap egymással a címvédő Egyesült Államok és Hollandia csapata a női labdarúgó-világbajnokság aranyérméért. Az Európa-bajnok és a rekordgyőztes is hibátlan mérleggel jutott el a fináléig, de itt már csak az egyikük örülhet. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
júl. 7
17:12
Wtcr: Azcona nyert a 2. versenyen, Michelisz autót tört (She)
A Cupra újoncának, Mikel Azconának győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai hétvégéjének második futama. A spanyol pilóta mögött a pole pozícióból induló Ma Csing-hua ért célba, a dobogóra még a bajnoki összetettet vezető Esteban Guerrieri állhatott fel. Michelisz Norbert összetörte az autóját, és be sem fejezte a versenyt, Tas
júl. 7
17:14
Barca: kínos – De Jong bemutatásán az elnök ellen tüntettek (She)
Gyakoriak a feszült pillanatok mostanában Barcelonában. Mint ismert, a katalánok minden erejükkel próbálják megszerezni Antoine Griezmannt és Neymart, miközben a helyi sajtóhírek szerint több okból is széthúzás van a vezetőségben – Jordi Mestre alelnök nemrég elhagyta a klubot, és Pep Segura általános menedzser távozását is pedzegetik. Frenkie de J
júl. 7
17:24
Universiade: Tajvan legyőzése után csoportgyőztesek a női röpisek (She)
Harmadik mérkőzését Tajvan ellen játszotta női válogatottunk a nápolyi universiadén. A mieink számára a továbbjutáshoz és a csoportgyőzelemhez két szett megnyerése kellett, de ezt túlteljesítette a csapat, és ezt a meccset is megnyerte 3:1-re.
júl. 7
17:24
Marquez tizedszer győzött a Német Nagydíjon (Behaviour)
Valentino Rossi három nullapontos verseny után Németországban is csak nyolcadik lett. Eközben Marc Marquez tizedszer győzött a Sachsenringen.
júl. 7
17:27
Kapós lett Marco Rossi, elcsábítanák Magyarországról (Ripost)
A kapitányunkkal régóta remek kapcsolatot ápoló, jól értesült újságíró adott hírt róla. Nem csak a pénz szólhat az olasz szakember váltása mellett.
júl. 7
17:27
Berbatov figurázott: lerúgta, majd levette a kupakot a népszerű kihíváson (m4sport.hu)
Ügyes!
júl. 7
17:30
Tour: a Jumbo-Visna nyert, Teunissen sárgában maradt (She)
A Jumbo-Visma nyerte meg a Tour de France vasárnapi csapatidőfutamát Brüsszelben, ezzel a szombati első szakaszt megnyerő Mike Teunissen megtarthatta a sárga trikót.
júl. 7
17:32
Copa América: a szövetség közleményben reagált Messi bírálatára (She)
A Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség (CONMEBOL) hivatalos közleményt adott ki, miután Lionel Messi, a Brazíliában zajló Copa Américán bronzérmet szerző argentin válogatott kiválósága élesen kritizálta a szövetséget és a kontinenstornát.
júl. 7
17:36
Tour: a Jumbo-Visma nyert, Teunissen sárgában maradt (She)
A Jumbo-Visma nyerte meg a Tour de France vasárnapi csapatidőfutamát Brüsszelben, ezzel a szombati első szakaszt megnyerő Mike Teunissen megtarthatta a sárga trikót.
júl. 7
17:48
Strandkézi Eb: a nőknek ezüst, a férfiaknak bronz jutott (She)
Mindkét válogatottunk éremmel zárta a lengyelországi Stare Jablonkiban rendezett strandkézilabda Európa-bajnokságot: a nők a döntőben kikaptak a dánoktól, a férfiak a bronzmeccsen legyőzték az oroszokat.
júl. 7
17:51
Két éremmel térhetnek haza a magyarok a strandkézilabda-Eb-ről (m4sport.hu)
A hölgyek ezüst, a férfiak bronzérmet szereztek a lengyelországi tornán.
júl. 7
17:54
Válogatott: Marco Rossi iránt két ázsiai országból érdeklődnek – sajtóhír (She)
Egy neves olasz újságíró úgy tudja, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi kiváló munkájával Kínában és az Arab Emírségekben felhívta magára a figyelmet.
júl. 7
17:57
A Tour csapatidőfutamán is meglepetést okoztak a hollandok (m4sport.hu)
A sárga trikós még növelte is előnyét a második szakaszon.
júl. 7
18:00
Fft: a Premier League legnagyobb és leggyorsabb üzleti bukásai (She)
A FourFourTwo összegyűjtött tíz olyan emlékezetes, kirívó esetet, mikor egy klub drágán megvásárolt egy játékost, aki azonban képtelen volt beilleszkedni új csapatába, ezért milliós vesztességgel kénytelen volt rövid időn belül továbbadni.
júl. 7
18:30
F1: felesége a Ferrari vezetőivel ünnepelte Schumachert (She)
A hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumachert ünnepelték a nagy-britanniai Goodwoodban, a Sebesség Fesztiválján. Az ünnepségre a 2013 decemberében síbalesetben elszenvedő fejsérüléséből a nyilvánosságtól elzárva lábadozó legenda felesége, Corinna Schumacher is részt vett a Ferrari korábbi vezérkarának tagjai, Jean Todt, Ross Brawn és Luca di Mo
júl. 7
18:36
Superbike: Sebestyén Péter 11. a doningtoni futamon (She)
Sebestyén Péter a 11. helyen ért célba a superbike-világbajnokság Supersport kategóriájának vasárnapi futamán, a Donington Parkban.
júl. 7
18:38
Csupasport: Jornet motivációja – indiánok üldözik! (She)
A Csupasport többször írt már az ultrafutásban, túrasíben egyaránt jeleskedő, a Mount Everestet 17 óra alatt megmászó Kílian Jornetről. A 31 éves spanyol sportoló új, minden eddiginél nehezebb kihívás elé néz: apa lett.
júl. 7
18:45
A dél-amerikai szövetség megalapozatlannak tartja Messi vádjait (m4sport.hu)
Vélhetően lesz még folytatása a botránynak.
júl. 7
18:48
Wtcr: Tassira lecsapott a technika ördöge, Monteiro nyert, Michelisz a 10. (She)
Nem tudta győzelemre váltani a pole pozíciót Tassi Attila a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai hétvégéjének záró futamán. A Honda magyar pilótája jól kezdte a versenyt, de aztán technikai probléma miatt kénytelen volt feladni. A győzelem a csapattársáé, a hazai pályán versenyző Tiago Monteiróé lett. A dobogóra még a Lynk & C
júl. 7
18:54
Nb I: az Ftc és a Fehérvár ugyanazt a két Bordeaux-játékost nézte ki? (She)
Francia lapértesülés szerint az NB I legutóbbi kiírásában bajnoki címet szerző Ferencváros, valamint az ezüstérmes Mol Fehérvár FC egyaránt érdeklődik a francia élvonalbeli Girondins Bordeaux két argentin labdarúgója, Valentín Vada és Daniel Mancini iránt.
júl. 7
18:57
Címvédés a női foci-vb-n: az Egyesült Államok a világbajnok (m4sport.hu)
Az Európa-bajnok hollandok nem találtak fogást az amerikaiakon.
júl. 7
19:03
Az amerikaiak nyerték a női focivébét (444.hu)
A címvédők legyőzték az Európa-bajnok hollandokat.
júl. 7
19:06
Női vb: Hollandia legyőzésével az amerikaiak megvédték címüket (She)
Az amerikai női labdarúgó-válogatott megvédte világbajnoki címét, mivel a franciaországi vb döntőjében Megan Rapinoe és Rose Lavelle góljával 2–0-ra legyőzte az Európa-bajnok Hollandiát.
júl. 7
19:12
Női kosár Eb: a szerbek a bronzzal vigasztalódhattak (She)
A lettekkel társházigazda Szerbia szerezte meg a bronzérmet a női kosárlabda Európa-bajnokságon, miután a helyosztón 81–55-re legyőzte Nagy-Britanniát.
júl. 7
19:18
La Liga: James Madridban maradhat, csak épp nem a Realnál (She)
Az As kolumbiai forrásokra hivatkozva állítja: az Atlético Madrid is szívesen szerződtetné James Rodríguezt, a Real Madrid középpályását, aki a hírek szerint hajlana is a megállapodásra.
júl. 7
19:33
A házigazda lemosta a briteket – Szerb bronzérem a női kosárlabda-Eb-n (m4sport.hu)
Rajt-cél győzelmet arattak a szerbek a bronzmeccsen.
júl. 7
19:42
Rali ob: Bútorék nyertek, a bajnoki éllovas Vinczéék kiestek (She)
A Bútor Róbert, Tagai Róbert kettős nyerte meg a vasárnap rendezett Veszprém ralit, az országos bajnokság negyedik fordulóját. Az összetettben élen álló Vincze Ferenc, Bacigál Igor duó a második gyorsasági szakaszon feladni kényszerült a viadalt.

Keresés