2020. április 15. szerda

ápr. 15
14:24
Koronavírus: május 31-ig nem lehet versenyt rendezni itthon (She)
A Magyar Nemzeti Autósportszövetség (MNASZ) elnöksége a szerdai ülésén úgy döntött, hogy egy hónappal, május 31-ig meghosszabbítja a hazai versenyek megrendezésére vonatkozó tiltását.
ápr. 15
14:30
Koronavírus: május 31-ig nem lehet autóversenyt rendezni itthon (She)
A Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ) elnöksége a szerdai ülésén úgy döntött, hogy egy hónappal, május 31-ig meghosszabbítja a hazai versenyek megrendezésére vonatkozó tiltását.
ápr. 15
14:36
Nb Ii: megúszta a keresztszalag-szakadást, már gyógyul a gólkirály (She)
Február végén egy edzésen szenvedett térdszalaghúzódást, illetve részleges izomszakadást a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas támadója, Birtalan Botond. A csatár már elkezdhette a futóedzéseket, a szakmai stáb segítségével fokozatoson építi fel magát, de nem szeretné elkapkodni a visszatérését – számolt be róla a klub honlapja.
ápr. 15
14:36
Május 31-ig nem lehet autóversenyt rendezni Magyarországon (444.hu)
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség nemcsak a hazai események, hanem a Magyarországra tervezett nemzetközi futamok sorsáért is aggódik.
ápr. 15
14:54
El: hárommecces eltiltás, mert fellökött egy rendőrt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Michael Santost, az FC Köbenhavn uruguayi játékosát, aki a februári, Celtic elleni Európa-liga-találkozón megtámadott egy rendőrt.
ápr. 15
14:54
Drog és csajok a hotelszobában: leleplezés a Michael Jordan-filmben (Ripost)
Napokon belül kezdődik a várva várt sorozat a Chicago Bulls és az NBA legendájáról.
ápr. 15
15:06
Mu: Bruno Fernandes alig várja, hogy Pogbával játsszon együtt (She)
A Manchester United labdarúgója, Bruno Fernandes szerint a „vörös ördögök” még mindig hisznek Paul Pogba képességeiben.
ápr. 15
15:12
Anglia: elhagyhatta a kórházat a gólrekorder Jimmy Greaves (She)
Egy hét után elhagyhatta a kórházat Jimmy Greaves, az angol futball gólrekordere.
ápr. 15
15:30
Juventus: két játékost is gyógyultnak nyilvánítottak (She)
Az olasz élvonalbeli Juventus a hivatalos honlapján jelentette be, hogy két labdarúgója, Daniele Rugani és Blaise Matuidi is maga mögött hagyta a koronavírus-fertőzést.
ápr. 15
15:36
Ausztria: hamarosan folytatódhat a labdarúgó-bajnokság (She)
Az osztrák kormány szerdán engedélyezte a profi futballklubok számára az edzések megkezdését annak érdekében, hogy felkészüljenek az idény folytatására.
ápr. 15
16:06
Innoválja magát a darts, jönnek a "home office" versenyek (Infostart)
Mindenki otthon dobál majd a falra, aki benevezhet a PDV Home Tourra.
ápr. 15
16:18
Női kézi: Egyáltalán nem gondolkoztam a váltáson – Kovacsics (She)
Kovacsics Anikó, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának irányítója elmondta: biztos lett volna más ajánlata is, de rá sem kérdezett a menedzserénél, mert maradni akart jelenlegi csapatánál. A válogatott kiválóság februárban 2022 nyaráig hosszabbított szerződést a zöld-fehérekkel.
ápr. 15
16:24
Női kézi: Egyáltalán nem gondolkodtam a váltáson – Kovacsics (She)
Kovacsics Anikó, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának irányítója elmondta: biztos lett volna más ajánlata is, de rá sem kérdezett a menedzserénél, mert maradni akart jelenlegi csapatánál. A válogatott kiválóság februárban 2022 nyaráig hosszabbított szerződést a zöld-fehérekkel.
ápr. 15
16:54
Elmarad a balatoni idény jelképes vitorlásversenye (Infostart)
Több viadalt összevonhatnak, illetve lehetnek olyan halasztott versenyek, amelyek kisebbeket kilöknek a naptárból.
ápr. 15
16:54
Súlyemelés: Aján Tamás kész csendben visszavonulni, ha... (She)
Az Aján Tamást (81) a nemzetközi szövetség (IWF) elnökségéből kizárni szándékozó ügyvivő elnök levélben megfogalmazott vádjaira reagál a magyar sportdiplomata, aki többek között beszél az IWF szerverének rajtaütésszerű lefoglalásáról, felemelt hangról, Ursula Papandrea mindent maga alá besöprő tevékenységéről – és felveti visszavonulásának lehetősé
ápr. 15
17:12
Barca: a svéd csatártini érkezhet, ha az Inter nem engedi el Martínezt (She)
Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata legújabb kiszemeltje Alexander Isak, akit abban az esetben szerződtetnének a katalánok, amennyiben nem sikerülne megszerezniük Lautaro Martínezt az Intertől.
ápr. 15
17:24
Megrendítő lépés, mindenkivel szerződést bontottak Érden (Infostart)
Távoztak a női kézilabda-válogatott játékosok és a külföldi kézilabdázók az Érd női csapatától. Anyagi okok miatt mindenkivel szerződést bontottak, aki az elmúlt idényben a felnőtt keret tagja volt.
ápr. 15
17:30
Röplabda: „A Nato-bombázások idején sem voltak ekkora változások” (She)
A Kaposvár női röplabdacsapatának szerb szakvezetője, Szasa Nedeljkovics szerint kár, hogy a listavezető nem fejezhette be az idény elején elkezdett munkát, és reméli, nem lesz túl fájdalmas az újrakezdés.
ápr. 15
17:32
F1: az osztrák kormány nem ellenzi a zárt kapus futamot Spielbergben (She)
Az osztrák kormánynak nincs ellenére, hogy nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezzék meg július elején a Formula–1-es Osztrák Nagydíjat a spielbergi Red Bull Ringen.
ápr. 15
17:34
Nb I: Nagyon örülök a Dvtk remek szereplésének – Fernando (She)
Málagai otthonából is követi a DVTK szereplését Fernando Fernández, a diósgyőriek korábbi vezetőedzője, aki a kritikus helyzetről, a lakóknak éneklő rendőrökről, valamint az NB I-ről is beszélt lapunknak.
ápr. 15
17:36
Portugália: Cr az egész válogatottat rávette az adakozásra (She)
Cristiano Ronaldo az ötletgazdája annak a kezdeményezésnek, melynek eredményeképp a portugál labdarúgó-válogatott tagjai felajánlották a 2021-re halasztott Európa-bajnokságra való kijutásért kapott bónuszuk 50 százalékát, hogy ezzel is a kisebb, amatőr portugál csapatok életben maradását segítsék. A hírt Bernardo Silva, a Manchester City 43-szoros
ápr. 15
17:38
Khl: az oroszoknál folytatja a Calgary Flames korábbi edzője (She)
Az orosz bázisú profi jégkorongbajnokságban (KHL) szereplő Avtomobiliszt Jekatyerinburg vezetőedzője lesz Bill Peters, aki tavaly novemberben rasszista botrányba keveredett és távozni kényszerült az NHL-ben érdekelt Calgary Flamestől.
ápr. 15
18:12
Női kosár: Horti Dóra nem tudja, mit hoz a jövő a Zte-nél (She)
A visszavonulás gondolata sem ijeszti meg Horti Dórát, a Zalaegerszeg női kosárlabdacsapatának kulcsjátékosát, aki teljes pályafutást tudhat maga mögött.
ápr. 15
18:30
Vb 2022: Az Egyesült Államokban is lehetne a torna – Blatter (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi elnöke, Sepp Blatter szerint az Amerikai Egyesült Államok képes lenne megrendezni a 2022-es világbajnokságot. A kijelölt házigazda Katar, ám korrupció gyanúja miatt több nyomozás is folyamatban van.
ápr. 15
18:32
Ahogy mi megéltük: „A román szurkolók, amit tudtak, közénk hajítottak” (She)
Új sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A negyedik részben 2014-be megyünk vissza az időben. A helyszín Bukarest, ahol Dzsudzsák Balázs szabadrúgásból szerzett góljával letörli a mosolyt mintegy ötvenezer román szurkoló arcáról, miközben örök élményt szerez Ritz Balázs kollégánknak. Még ú
ápr. 15
18:34
Skócia: a helyi profiliga szerint törölni kéne a bajnokságokat (She)
A Skót Labdarúgó Liga (SPFL) állásfoglalása szerint nem lesz elegendő idő arra, hogy befejezzék az idényt, ezért a kluboknak azt ajánlja, szavazzanak a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt kiírás törléséről.
ápr. 15
19:06
1994: egy történelmi vb-döntő csunyán focizó brazilokkal (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. Az 1994-es esztendő az Egyesült Államokban rendezett világbajnokság éve volt, talán mindenki számára természetes, hogy annak döntőjét választottuk abból az évből. Ráadásul futballtörténelmi különlegessége volt a d
ápr. 15
19:12
Ausztria: májusban megnyitnak a szabadtéri sportpályák (She)
A változások főként a tenisz, a golf, a lovaglás, a lövészet, a siklórepülés, illetve a könnyűatlétikai sportágak kedvelőinek jelentenek jó hírt, a fedett sportpályák ugyanis továbbra is zárva lesznek a hobbisportolók számára.
ápr. 15
19:21
Martinek: Még hajráznom sem kellett (BorsOnline)
Martinek János ma szövetségi kapitányként dolgozik a hazai öttusa sikerekért, és joggal büszke két olimpiai bajnoki címére, pedig nem sok híja volt, hogy ki se jusson a szöuli játékokra.
ápr. 15
19:30
Bulgária: a Fradinak lőtt gólok is kellettek a Ludogorec rekordjához (She)
A bolgár sajtóban szerdán jelent meg egy kimutatás arról, hogy az Európa-liga-szereplését februárban az olasz Inter ellen összesítésben 4–1-es vereséggel befejező Ludogorec új bolgár gólcsúcsot állított fel azzal, hogy a nemzetközi kupaidényben harmincszor vette be az ellenfelek kapuját – ebből négy meccsen hétszer a Ferencvárosét.
ápr. 15
19:32
Kerékpár: szeptember utánra halasztják el a Girót és a Vueltát (She)
Miután szerda kora délután kiderült, hogy az idei Tour de France-t később, július helyett szeptember elején rendezik meg, később aztán az is eldőlt, hogy elhalasztják a másik két nagy kerékpáros országúti körversenyt, a Giro dItaliát és a Vuelta a Espanát is.
ápr. 15
20:00
Kép: 45 évesen is bombaformában a BL-győztes brazil (She)
Játékoskarrierje ugyan már a múlté, mégis fantasztikus formában van a brazilok korábbi kiváló labdarúgója, Zé Roberto. A többek között a Real Madridnál és a Bayern Münchennél is futballozó középpályás – aki balhátvédként kezdte karrierjét – 2017-ben hagyott fel az aktív játékkal, ám a közösségi médiában megosztott fotó és videó alapján az edzéssel
ápr. 15
20:02
Serie A: teljes elszigeteltség vár a felkészülést újrakezdő csapatokra (She)
Az olasz labdarúgó-élvonal csapataira elszigeteltség vár, ha május 4-én elkezdhetik a felkészülést a bajnokság folytatására.
ápr. 15
20:12
Skócia: a helyi profiliga szerint törölni kellene a bajnokságokat (She)
A Skót Labdarúgó Liga (SPFL) állásfoglalása szerint nem lesz elegendő idő arra, hogy befejezzék az idényt, ezért a kluboknak azt ajánlja, szavazzanak a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt kiírás törléséről.
ápr. 15
20:18
Ac Milan: Szoboszlait nem tartják drágának – ezért is érkezhet (She)
Az AC Milan 15 millió euróért szerződtetné az RB Salzburg sztárját, az új Milinkovics-Szavicsot – írja szalagcímében Szoboszlai Dominikról a sempremilan.com szurkolói oldal, amely szerint a 19 éves középpályás minden szempontból megfelel Ivan Gazidis vezérigazgató feltételeinek.
ápr. 15
20:20
Koronavírus: szinte az összes skót ligát lefújták (She)
Az élvonalat leszámítva az összes skót labdarúgó-bajnokságot lefújták, és mindegyikben bajnokot hirdettek – olvasható a Skót Labdarúgóliga (SPFL) közleményében.
ápr. 15
20:22
Súlyemelés: lemondott Aján Tamás, az Iwf elnöke (She)
Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) elnöke lemondott tisztségéről, döntését az elnökség szerdán elfogadta – olvasható a szervezet közleményében.
ápr. 15
20:36
Szakértő: az idénytörlésnél is sokkal nagyobb lehet a tét a Forma-1-ben (Infostart)
Vámosi Péter szerint akár olyan változások is jöhetnek a száguldó cirkuszban, amilyenek fényt derítenek arra, melyik pilóta a legjobb.
ápr. 15
20:36
Fft: top tíz megszorítás a nemzetközi labdarúgásban (She)
A FourFourTwo magazin ezúttal az emlékezetes szigorító intézkedések közül válogatott.
ápr. 15
20:36
Blatter elvenné Katartól a vb-t (Behaviour)
"Németország is lehetne házigazda, meg tudná oldani a feladatot, de az nem jó, ha a 2018-as oroszországi vb után négy évvel ismét Európában rendeznék a tornát, ezért kellene az Egyesült Államokba vinni - mondta a Sport Bildnek adott interjúban.
ápr. 15
20:36
Lemondott Aján Tamás a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöki posztjáról (BorsOnline)
Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke lemondott tisztségéről, döntését az elnökség szerdán elfogadta.
ápr. 15
20:38
Lemondott Aján Tamás elnöki posztjáról (Behaviour)
Idén januárban maga kérte tevékenységének felfüggesztését, miután a német ARD televízió egy dokumentumműsorában pénzügyi visszaéléssel vádolta meg.
ápr. 15
20:42
Lemondott Aján Tamás (HírTV)
Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (Iwf) elnöke lemondott tisztségéről, döntését az elnökség szerdán elfogadta.
ápr. 15
20:48
Lemondott Aján Tamás a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöki posztjáról (Infostart)
Döntését az elnökség szerdán elfogadta.
ápr. 15
21:00
F1: a járvány miatt veszélybe került a Belga Nagydíj megrendezése (She)
A belga törvényhozás szerdán úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány miatt meghosszabbítja az országban tartandó tömegrendezvények tiltását egészen augusztus 31-ig. Mindez igencsak rosszul érinti a Formula–1-es Belga Nagydíjat, amelyet az eredeti – még érvényben lévő – menetrend szerint egy nappal a határidő letelte előtt rendeznének.
ápr. 15
21:00
Elhunyt Dr. Fejes András, Magyarország első paralimpiai érmese (HírTV)
Kétszeres világ- és ötszörös Európa-bajnok asztaliteniszező volt, aki 1972-ben megszerezte az első magyar paralimpiai érmet, egy bronzot.
ápr. 15
21:12
Csupasport: Sipos István, a Magyarországfutó (She)
Sokat nem szerepel a nyilvánosság előtt, pedig az ország mellett a világ is fejet hajtott, sőt hajthat a mai napig teljesítései előtt. Az egyik legsikeresebb ultrafutóval beszélgettünk.
ápr. 15
21:24
Úszás: Késely Ajna a javára fordítaná a tokiói halasztást (She)
Hamarosan újrakezdheti a medencés edzéseket az úszó Késely Ajna, aki nagyon várta az idei olimpiát, a halasztást azonban megpróbálja a javára fordítani.
ápr. 15
21:25
Lemondott Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke (SzMo)
A német közszolgálati televízió korrupcióval és a doppingügyek elnézésével vádolta meg.
ápr. 15
21:26
Fifa: Bayern–Chelsea-vel és Barca–Napolival folytattuk (She)
Topfutball nélkül maradt a sportvilág, de mi visszahozzuk Európa legjobbjait a porondra! Magyarország legtehetségesebb FIFA-játékosai pótolják a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán az elmaradt rangadókat. Ezúttal a Bajnokok Ligája két nyolcaddöntőjének visszavágója került sorra.

Keresés