2020. április 25. szombat

ápr. 25
14:30
Ökölvívás: Mike Tyson a visszatérést fontolgatja (She)
Ismét edzésbe állt az 53 éves világklasszis bunyós, aki bemutató mérkőzéseken lépne fel. A befolyt összegekből a hajléktalanokat és a szenvedélybetegeket támogatná.
ápr. 25
14:54
Férfi kézi: a Veszprém új szerzeménye aggódik a lakhatása miatt (She)
A Telekom Veszprém nyári érkezője, Nikolaj Markussen aggódik a lakhatása miatt így, hogy a vírus miatt nem jöhet Magyarországra.
ápr. 25
15:09
Gareth Bale bőkezű a kórházakkal – Sok sztár sportoló egy fillért nem ad (BorsOnline)
Van mit a tejbe aprítania néhány ismert élsportolónak. Közülük van olyan, aki segíti a koronavírus elleni küzdelmet, mások a fülük botját sem mozgatják. Összeállítás sport csillagokról, akik segítenek, és akik nem.
ápr. 25
15:21
Marco Rossi jól van, ekkor térhet vissza Magyarországra (Ripost)
Az olasz szakember szerint szeptemberben lesz a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzése.
ápr. 25
15:42
Tenisz: Nadal és Murray egy csoportba került a virtuális tornán (She)
Egy csoportba került Rafael Nadal és a szintén volt világelső Andy Murray a hétfőn kezdődő virtuális madridi tenisztornán.
ápr. 25
15:48
Serie A: a Napoli sztárját elcsábítaná a Roma (She)
Három évre szóló szerződéssel kecsegteti az AS Roma a Napoliban futballozó belga válogatott csatárt, Dries Mertenst.
ápr. 25
15:50
Nfl: rekordnézettségett hozott a draft első köre (She)
Rekordnézettséget hozott csütörtökön a profi amerikaifutball-liga (NFL) amatőr játékosbörzéje, a draft.
ápr. 25
16:00
Fft: Az Inter magyar gólkirálya – Nyers István (She)
A Moratti család a barátságát kereste, Sophia Loren a kegyeit... Nyers István Milánó királya volt az ötvenes években – 2005-ben mégis elfeledetten halt meg szabadkai otthonában.
ápr. 25
16:18
Nfl: az Eagles nagy meglepetésre irányítót húzott a 2. körben (She)
Szombat hajnalban a 2. és a 3. körrel folytatódott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság játékosbörzéje. A Cincinnati Bengals a Clemson elkapóját, Tee Higginst választotta a 33. helyen, Tom Brady csapata, a Tampa Bay Buccaneers a védelembe erősített Antoine Winfield Jr.-ral. Sokak meglepetésére, a Philadelphia Eagles választása az Oklahoma
ápr. 25
16:20
Serie A: a Lazio elnöke a bajnokság folytatását sürgeti (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság mielőbbi folytatását sürgette a tabella második helyén álló Lazio elnöke.
ápr. 25
16:24
Ki lesz a bajnokok bajnoka, az 1990-es Milan vagy az 1999-es United? (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, míg újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve,
ápr. 25
16:30
Tokió 2020: Péni elégedetten szeretne kijönni a lőállásból (She)
Elsősorban saját magának szeretne megfelelni, és elégedetten akar kijönni a lőállásból Péni István a jövő évre halasztott tokiói olimpián.
ápr. 25
16:36
Olaszország: Giroud mégsem lesz a Lazio játékosa (She)
A legújabb sajtóértesülések szerint a Chelsea élni kíván opciós jogával, és 2021 nyaráig meghosszabbítaná a 33 éves francia támadó lejáró szerződését.
ápr. 25
16:45
Az olasz bajnokság mielőbbi folytatását sürgeti a Lazio elnöke (Behaviour)
„A futball óriási iparág nálunk, és 1,2 milliárd eurós adóbevételt biztosít az államnak. Így közvetve az Olasz Olimpiai Bizottság fenntartásához is hozzájárul, ami évi 460 millió euróba kerül” – mondta Claudio Lotito.
ápr. 25
16:47
Mike Tyson visszatérne a ringbe (Behaviour)
„Az elmúlt hetet már végigdolgoztam, hogy megtudjam, milyen állapotban vagyok” – mondta a profi boksz korábbi nehézsúlyú világbajnoka.
ápr. 25
16:48
Atlétika: csak a legjobbak indulhatnak a London Marathonon? (She)
Hugh Brasher versenyigazgató szerint az is elképzelhető, hogy csak a legjobb futók indulhatnak majd el az idei London Marathonon.
ápr. 25
17:00
Nfl: gigaszerződést kapott a Texans egyik legjobbja (She)
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Houston Texans új, hároméves szerződést kötött támadófalemberével, Laremy Tunsillal.
ápr. 25
17:27
Kézilabda: vége az orosz bajnokságnak, bajnok a Rosztov és a Csehov (She)
A koronavírus-járvány miatt befejezetté nyilvánították az orosz pontvadászatokat, az egykori győri sikeredző, Ambros Martín csapata megvédte a címét.
ápr. 25
17:27
Árufeltöltőként melózik a Roland Garros tavalyi győztese (Ripost)
Munkát vállalt Kevin Krawietz teniszező, aki tavaly 101 millió forintnak megfelelő összeget nyert.
ápr. 25
17:51
Mu: „A 100 milliós pletykák nem veszik figyelembe a pénzügyi realitást” (She)
A Manchester United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward azt mondta: az idei nyárra vonatkozó, százmillió fontos átigazolásokról szóló pletykák nem veszik figyelembe azt a pénzügyi realitást, amellyel a futball szembenéz a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 25
18:03
Lesz élet a járvány után? (She)
Mintha már látszódna a fény az alagút végén, egyre-másra érkeznek hírek arról, hogy hogyan, mikor indulhat újra a sportélet a járványhelyzet után. De ne gondoljuk azt, hogy onnantól minden ugyanolyan lesz, mint előtte volt.
ápr. 25
18:09
Ahogy mi megéltük: „Akkorát csaptam az asztalra, hogy kiborult a paprikás krumpli” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 14. részben Nagy Zsolt eleveníti fel, hogy járt az ebédre szánt paprikás krumplija, amikor a magyar férfi rövid pályás gyorskorsolya váltó történelmi aranyat nyert a pjongcsangi téli olimpián.
ápr. 25
18:11
Serie A: a klubok minden tagja öt tesztet kapna (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgóklubok játékosai és a szakmai, valamint a technikai személyzet tagjai fejenként öt tesztkészletet kapnak annak érdekében, hogy a Serie A-ban újrainduljon az élet.
ápr. 25
18:21
Lesz élet a járvány után? (She)
Mintha már látszódna a fény az alagút végén, egyre-másra érkeznek hírek arról, hogy hogyan, mikor indulhat újra a sportélet a járványhelyzet után. De ne gondoljuk azt, hogy onnantól minden ugyanolyan lesz, mint előtte volt.
ápr. 25
18:21
Az olasz élvonalbeli fociklubok minden tagja öt tesztet kapna (Behaviour)
Az olasz szövetség elnöke azt mondta, hogy reményei szerint májusban a csapatok folytathatják az edzéseket, ám Vincenzo Spadafora sportminiszter szerdán ezzel kapcsolatban közölte: egyelőre semmilyen dátumot nem hajlandó jóváhagyni.
ápr. 25
18:23
Pl: a Pool közel volt, de a Wolvesé a Fifa20-bajnoki cím (She)
Szombaton véget ért a Premier League által szervezett meghívásos FIFA20-bajnokság: drámai körülmények között, aranygóllal győzött Diogo Jota (Wolverhampton Wanderers) Trent Alexander-Arnold (Liverpool) ellen 2–1-re.
ápr. 25
18:30
Hiába védekezett, kómába került az ifjú koronavírusos focista (Ripost)
Súlyos állapotba került a francia Montpellier 23 éves labdarúgója.
ápr. 25
18:39
Határok nélkül: a Nagyvárad legendáinak állítólagos náci múltjáról ír a román sajtó (She)
Újra elővette az első vidéki csapatként magyar bajnoki címet szerző Nagyváradi AC egykori legendáinak, Rónay Ferencnek és Bodola Gyulának állítólagos náci múltjáról szóló cikkeit a Gazeta Sporturilor. A 2014-ben csak nyomtatásban megjelent írásokat ezúttal a bukaresti sportlap internetes oldala közölte le, a nagyváradi zsidóság deportálásában való
ápr. 25
18:45
Minifutball: Barabás szerint objektív alapon került be a legjobbak közé (She)
Barabás Miklós szerint a Nemzetközi Minifutball-szövetség objektív adatok alapján választotta be a világ legjobb hat játékosa közé, ahová másik magyarként Ladányi Dávid is bekerült.
ápr. 25
19:09
Asztalitenisz: az U21-esek 2021-től játszhatnak az Extraligában (She)
A szövetség közel három hónapja határozott arról, hogy a következő évadban az összes klubnak kötelező lesz az Extraliga-csapatbajnokságban szerepeltetnie legalább egy U21-es asztaliteniszezőt. A szervezet nemrégiben korrigált: egy évvel eltolták a szabály hatályba lépésének idejét. Ennek miértjéről beszélgettünk a sportigazgatóval, Fazekas Péterrel
ápr. 25
19:11
Görögország: kizárhatják az Olympiakoszt bundázás miatt (She)
Mérkőzések eladása miatt kizárhatják az Olympiakoszt a görög labdarúgás élvonalából, többen pedig börtönbe kerülhetnek az SDNA görög portál szerint.
ápr. 25
19:15
„irány” a strand a csinos sportoló hölgyekkel! (She)
Ki tudja, idén élvezhetjük-e a napsütést a strandon vagy sem... Az elmúlt években viszont rendre akadt olyan Sportkrém-forgatásunk, amelyet a csinos sportoló hölgyekkel a vízparton vettünk fel. Ezekből a felvételekből állítottunk most össze egy videót.
ápr. 25
19:17
Videó – Irány a strand a csinos sportoló hölgyekkel! (She)
.
ápr. 25
19:21
Jégkorong: Ha tud és ráér, Pat Cortina biztosan segít – Vas Márton (She)
Vas Márton, a Magyar Jégkorongszövetség általános igazgatója nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy az A-csoportos elitbe jutó női válogatott éléről távozó Pat Cortina számára lesz még sportági feladat a jövőben Magyarországon.
ápr. 25
19:45
Fehéroroszország: eddig tartott a férfi kézibajnokság, bajnok a Meskov Breszt (She)
Szombaton két mérkőzésre még sor került a fehérorosz férfi kézilabda-bajnokságban, utána azonban az a döntés született, hogy azonnali hatállyal beszüntetik a küzdelmeket, és a listavezető Meskov Bresztet kinyilvánítják bajnoknak.
ápr. 25
19:48
Kizárhatják a legeredményesebb görög klubot: bajnoki meccseket adott el az Olimpiakosz elnöke (888.hu)
Mérkőzések eladása miatt kizárhatják az Olympiakoszt a görög labdarúgás élvonalából, többen pedig börtönbe kerülhetnek az SDNA görög portál szerint.
ápr. 25
19:51
amikor Giroud skorpiórúgással szerzett gólt (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most az akkor az Arsenalt erősítő Olivier Giroud gólját vettük elő, aki a Crystal Palace elleni angol bajnokin skorpiórúgással megszerezte az év gólját, ez találat nyerte el ug
ápr. 25
19:57
Eurofutball: az Fk Minszk és a Bate is idegenben nyert (She)
Az FK Minszk simán, 3–1-re legyőzte a Szlavija Mozirt a fehérorosz labdarúgó-bajnokság 2020-as idényének 6. fordulójában.
ápr. 25
20:27
Sakk: Nakamura a második helyen az online tornán (She)
Hikaru Nakamura szombati sikerével a negyedik forduló után a második helyen áll a világbajnok Magnus Carlsen által életre hívott online sakkversenyen.
ápr. 25
20:39
Kvíz: meg tudja nevezni a vb-győztes szövetségi kapitányokat? (She)
Két év múlva Katarban rendezik meg a nemzetközi labdarúgás legjelentősebb seregszemléjét, a XXII. FIFA-világbajnokságot. Fel tudja sorolni az eddigi 21 tornán győztes szövetségi kapitányokat? Egy kis segítséget adunk: eddig egy edzőnek sikerült a címvédés, az 1938-as döntőben az épp Magyarországot legyőző Olaszországot irányító szakvezetőnek.
ápr. 25
20:41
Nba: Dávid Kornél is feltűnhet a Jordanről szóló sorozatban (She)
Akár még Dávid Kornél, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének egyetlen magyar játékosa is feltűnhet a Chicago Bulls 1997–1998-as szezonját, illetve Michael Jordan pályafutását feldolgozó dokumentumfilm-sorozat következő epizódjaiban.
ápr. 25
21:15
Koronavírus: május végén indulhat újra a lengyel bajnokság (She)
Szombaton újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 25
21:21
Koronavírus: május végén indulhat újra a lengyel bajnokság (She)
Szombaton újabb halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sport világában a koronavírus-járvány miatt.
ápr. 25
21:27
Barca: a védőről egyeztettek a Juventusszal – sajtóhír (She)
Sergi Roberto, a Barcelona labdarúgójának a neve is szerepel a Juventus kívánságlistáján.
ápr. 25
21:33
Csupasport: lövés két szívdobbanás között (She)
Ágh Csaba a szabadtüdős merülésben szerzett tapasztalataival a riói olimpikonoknak is segített a jobb eredmények elérésében, most pedig Varga Csaba – egyelőre szüneteltetett – Mount Everest-expedíciójában vállal szerepet.
ápr. 25
21:39
Juventus: Chiellini a jövő nyáron visszavonulna (She)
Giorgio Chiellini, a Juventus csapatkapitánya azt tervezi, hogy 2021 nyarán, szerződésének lejártakor befejezi futballpályafutását.
ápr. 25
21:39
Szédítően formás, így edzi a popsiját Ronaldo szerelme (Ripost)
Bepillanthatunk Georgina Rodriguez házi edzésébe, a spanyol szépség remek formában van.
ápr. 25
22:03
Női kézi: Rettenetesen sajnálom, hogy így lett vége – Lukács Viktória (She)
Sajnálja, hogy nem tudott elbúcsúzni a szurkolóktól, és rosszulestek számára a bántó szavak, melyeket azt követően kapott, hogy biztossá vált, Győrbe igazol – többek között ezekről beszélt a Ferencváros hivatalos honlapján adott interjújában Lukács Viktória, aki a nyáron tíz év után távozik a fővárosi zöld-fehérektől, és szerződik a női kézilabda N
ápr. 25
22:21
Bundesliga: 2000 „szurkoló” már a tribünön a Borussia-Parkban (She)
Kétezer „szurkoló” már készen áll a Bundesliga folytatására a Borussia Mönchengladbach stadionjában – olvasható a klub honlapján.
ápr. 25
23:45
Darts: Smith kiesett, a nevető harmadik holland továbbjutott (She)
Nem Michael Smith, és nem is honfitársa, Matt Clark, hanem nevető harmadikként a holland Martijn Kleermaker jutott tovább a 9-es számú csoportból a legjobb 32 közé a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron.

Keresés