2020. április 7. kedd

ápr. 7
12:57
Ronaldinho egy hónapja börtönben, kevés az esély a szabadulására (ATV)
Egy hónapja börtönben van Paraguayban Ronaldinho, s mivel a koronavírus-járvány miatt a dél-amerikai országban is szinte majdnem teljesen felfüggesztették az ítélkezést, kevés az esély arra, hogy a közeljövőben kiszabaduljon.
ápr. 7
13:00
Röplabda: Szakmáryval új szerződést kötött a Schwerin (She)
A 2020–2021-es idény végéig meghosszabbította a 28 esztendős Szakmáry Gréta szerződését a német élvonalban szereplő SSC Palmberg Schwerin.
ápr. 7
13:06
Eb 2020: Mancini szerint a torna halasztása előnyükre válhat (She)
Az olasz labdarúgó-válogatottat irányító Roberto Mancini szerint az Európa-bajnokság jövő nyárra halasztása kedvező lehet csapata számára.
ápr. 7
13:08
Fifa: bennfentes információk a közvetítési jogokról? (She)
A Fox korábbi vezetői állítólag megvesztegették a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséget (FIFA), bennfentes információkat szereztek a világbajnokság közvetítési ajánlatáról – írja a The Athletic.
ápr. 7
13:12
A szurkolók búcsúzhatnak Sterbik Árpádtól (Infostart)
A Telekom Veszprém kézilabdacsapatának világklasszisa felelevenítette pályafutása legszebb pillanatait.
ápr. 7
13:12
Juventus: 120 millió eurós ajánlattal készülnek Harry Kane-ért – sajtóhír (She)
Az olasz futballbajnok Juventus meg akarja szerezni Harry Kane-t, a Tottenham Hotspur csatárát, akiért legkevesebb 120 millió eurót fizethet a Calciomercato értesülése szerint.
ápr. 7
13:24
Feljelentették a karanténban ücsörgő Kozma Dominikot (Infostart)
Piros matricának kellett volna lennie az ajtaján, nem volt.
ápr. 7
13:24
Koronavírus: Ronaldinhónak kevés az esélye a gyors szabadulásra (She)
Egy hónapja börtönben van Paraguayban Ronaldinho, s mivel a koronavírus-járvány miatt a dél-amerikai országban is szinte majdnem teljesen felfüggesztették az ítélkezést, kevés az esély arra, hogy a közeljövőben kiszabaduljon.
ápr. 7
13:48
Elhunyt a Barcelona és a Real Madrid korábbi sztáredzője (Ripost)
A két legnépszerűbb és legsikeresebb spanyol labdarúgóklubot is vezette Radomir Antic.
ápr. 7
14:00
Női kézi: a Fradi tehetsége hamarosan elkezdheti a futóedzéseket (She)
Otthon sem hanyagolja el a rehabilitációt Tóth Nikolett, a Ferencváros 19 esztendős kézilabdázója, akit decemberben kellett megműteni.
ápr. 7
14:02
Nfl: Brady olyat szeretne elérni, ami még senkinek nem sikerült (She)
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) a New England Patriotscal hatszoros bajnok irányító Tom Brady azért igazolt márciusban a Bay Buccanneershez, mert új kihívásra volt szüksége.
ápr. 7
14:04
amikor Torres fordulásból lőtt elképesztő gólt (She)
Élő sportesemények hiányában folytatjuk a futballpályán látott emlékezetes jeleneteket felelevenítő sorozatunkat. Ezúttal a csúcsformában lévő Fernando Torres egyik nagyszerű gólját vettük elő, még a liverpooli korszakból.
ápr. 7
14:09
Megúszták a vírust – Kőkemény karatéval edzenek a Vasas úszói (BorsOnline)
Rendhagyó „úszóedzést” vezényelt Halász Károly karate-mester a Vasas egyik úszócsoportja részére.
ápr. 7
14:30
Koronavírus: a Liverpool sem veszi igénybe a kormányzati támogatást (She)
Kedden is további halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sportvilágban a koronavírus-járvány miatt. Lássuk a legfrissebb híreket!
ápr. 7
14:32
Nba: bejelentették, májusig nem döntenek a folytatásról (She)
Adam Silver, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) első embere bejelentette: legkorábban májusban dönthetnek arról, miképpen folytatódjon a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt idény.
ápr. 7
14:42
Tenisz: videojáték keretein belül tartják meg a madridi viadalt (She)
Virtuális versennyel segítenek a megélhetésükért küzdő teniszezőkön a koronavírus-járvány miatt törölt madridi torna szervezői.
ápr. 7
14:48
Tokió 2020: megszakítják a láng fukusimai kiállítását (She)
Megszakítják az olimpiai láng fukusimai kiállítását, miután kedden hét prefektúrában rendkívüli állapotot hirdetett ki Abe Sinzo japán miniszterelnök, hogy megfékezze az új koronavírus terjedését.
ápr. 7
14:51
Thomas Doll visszatér az NB I-be? Reagált a német sztáredző (Ripost)
Az 53 éves szakembernek már nagyon hiányzik a labdarúgás.
ápr. 7
14:54
Serie A: keményen visszaszólt a játékos-szakszervezet (She)
Az Olasz Játékos-szakszervezet (AIC) szégyenteljesnek és elfogadhatatlannak nevezte, következésképp visszautasította az élvonalbeli kluboknak a koronavírus-járvány okozta krízishelyzet miatti, a futballistafizetések csökkentéséről hozott döntését.
ápr. 7
15:00
Nb I: Feczkó szerint nem biztonságos a közös edzés, a Honvéd kivár (She)
A diósgyőri szakvezető, Feczkó Tamás nem tartaná biztonságosnak összeereszteni a játékosokat, míg a Honvéd közleményben jelezte, hogy egyelőre kivár, és jövő héten dönt a közös edzésről.
ápr. 7
15:18
Fft: „Ha a Barca kikapott, mindig a hollandok voltak a hibásak" (She)
A FourFourTwo magazin olvasói Boudewijn Zendent kérdezték ki, aki mindenre válaszolt: Barcelona-játékosként cselgáncsozott Xavival, aki megcsúszott, és kiugrott a válla. Hetekig nem játszott.
ápr. 7
15:20
F1: napi 1000 légzést segítő készüléket gyárt a Mercedes (She)
A világban tomboló koronavírus-járvány miatt megnőtt a kereslet a lélegeztetőgépekre, a készülékeket gyártó cégek azonban képtelenek olyan gyors ütemben dolgozni, mint amilyen gyorsan kellenének az eszközök a betegek ellátásához. A világjárvány miatti kényszerszünetben a Formula–1 ezért programot indított, amelynek keretein belül a brit bázisú
ápr. 7
15:36
Férfi kézi: egységesen 25 százalékkal csökkentették a veszprémi játékosok bérét (She)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a játékosokkal és a stábbal való tárgyalások eredményeként márciustól júniusig egységesen 25 százalékkal csökkentették a béreket.
ápr. 7
15:48
Női kézi Nb I: Egerben „túlélőprogramot” végeznek (She)
Egy idény kihagyás után újra jó eséllyel pályázik az NB I-es tagságra az egri együttes, de nagy kérdés, hogy mit hoz a következő kiírás.
ápr. 7
15:50
Anglia: a prostituált-ügy miatt Kyle Walker többé nem lehet válogatott – sajtóhír (She)
Több brit lap is arról számolt be, hogy Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya a jövőben nem számol a Manchester City karanténszegő védőjével. A The Sun múlt hét végén számolt be arról, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott óvintézkedések közepette Kyle Walker örömlányokat látott vendégül luxusvillájában. Az összejövetelen ped
ápr. 7
15:54
Ufc: Mortal Kombat a valóságban? Pontosan erre készülnek! (She)
A kevert harcművészet (MMA) legrangosabb szervezete, a UFC elnöke a koronavírus-világjárvány idejére egy magánbirtokában levő szigeten akar ketrecharcos-tornákat rendezni. Ismerősen hangzik a történet? Nem véletlen…
ápr. 7
16:00
Női kézilabda: Egerben „túlélőprogramot” végeznek (She)
Egy idény kihagyás után újra jó eséllyel pályázik az NB I-es tagságra az egri együttes, de nagy kérdés, hogy mit hoz a következő kiírás.
ápr. 7
16:02
Tenisz: keresik a budapesti Fed-kupa-döntő új időpontját (She)
A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) a magyar kormánnyal és a magyar sportági szövetséggel vitatja meg, milyen új időpontban kínálkozik mód megrendezni a Fed Kupa döntőjét, amelyre eredendően április 14. és 19. között került volna sor Budapesten, de a koronavírus-világjárvány miatt el kellett halasztani.
ápr. 7
16:24
Vb 2018: Szabályosan jutottunk hozzá a rendezéshez – Kreml (She)
Oroszország szabályosan jutott a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogához – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak kedden Moszkvában.
ápr. 7
16:36
Kézi: Dániában folytatás nincs, bajnok és kieső viszont van (She)
A Dán Kézilabda-szövetség a hivatalos holnapján tette közzé, hogy a koronavírus terjedése miatt félbeszakított bajnokságot nem folytatják, sem az alapszakaszból még elmaradt meccseket, sem a rájátszást nem fejezik be a 2019–2020-as évadban. A klubokkal való keddi egyeztetésen viszont arra jutottak, ezzel együtt is végeredményt hirdetnek, így lesz a
ápr. 7
16:42
Diáksport: online mozgáskampányt indít az Mdsz (She)
Online mozgáskampányt indított a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ), amely a saját közösségi médiacsatornáin napi rendszerességű edzéseket, otthoni környezetben végezhető sportolással kapcsolatos ötleteket és inspiráló videókat, posztokat tesz közzé.
ápr. 7
16:44
Asztalitenisz: új kezekben a férfiválogatott (She)
A szövetség közös megegyezéssel szerződést bontott a férfiválogatottat eddig irányító Aranyosi Péterrel, a helyét Muskó Péter, a női válogatott eddigi másodedzője veszi át, munkáját Zwickl Dániel csapatmenedzserként segíti.
ápr. 7
16:57
Hosszú Katinka sállal a nyakában üzent a fociszurkolóknak (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a nyakában egy DAC-sállal üzent.
ápr. 7
17:12
Dél-Korea: könnygáz, tűz, 30 km – ez vár Szonra a katonaságban (She)
Mint arról beszámoltunk, hamarosan kötelező katonai szolgálatra jelentkezik Dél-Koreában Szon Hung Min, a Tottenham labdarúgócsapatának játékosa. A hír hallatán sokan csak legyintettek, ez inkább csak formalitás. Nos, a beszámolók szerint egyáltalán nem erről van szó…
ápr. 7
17:14
Lengyelország: Blaszczykowski lehet klubja megmentője (She)
Társtulajdonosként mentené meg klubját, a Wisla Krakówot Jakub Blaszczykowski, a lengyelek 108-szoros válogatott futballistája.
ápr. 7
17:21
Ebedli Zoltán személyijét többször is elkérték a patikában (BorsOnline)
Vírusidőszakban feledékenyebb a magyar: egy VIII. kerületi patika biztonsági őre hatszor kérte Ebedli Zoltán személyijét, mert nem ismerte fel az egykori FTC-futballistát.
ápr. 7
17:24
Nb Ii: nincs egyezség Siófokon, csődbe vihetik a klubot (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok futballistái nem fogadták el a klub fizetéscsökkentésre vonatkozó ajánlatát, így valós veszély a csődhelyzet kialakulása.
ápr. 7
17:36
Edzősors: négy év után újra munkába állhat Laurent Blanc (She)
A LÉquipe beszámolója szerint a török élvonalbeli Fenerbahce labdarúgócsapata Laurent Blanc-t szeretné vezetőedzőjének a következő idényre. A francia edző közel négy éve nem irányított csapatot.
ápr. 7
17:38
Atlétika: Pars még nem tudja, mikor versenyezhet újra (She)
Az olimpiai bajnok kalapácsvető motivációját keresve készül a jövő évi tokiói olimpiára.
ápr. 7
18:00
Koronavírus: A fizetésen alkudoznak az NB I-es kézilabdasztárok (Ripost)
A koronavírus-járvány miatt a kézilabdában is leálltak a bajnokságok és a nemzetközi kupák. Emiatt az európai szinten elitcsapatnak számító Veszprém és Szeged férfi csapatánál csökkenteni kell a kiadásokat.
ápr. 7
18:06
Cselgáncs: megvannak az idei Eb-k új időpontjai (She)
Az Európai Judo Szövetség (EJU) hivatalos közleményt adott ki arról, mikor lesznek az idei Európa-bajnokságok − Porecben ráadásul két korosztályt is összevonnak: a juniorok és az U23-asok egyszerre küzdhetnek november közepén.
ápr. 7
18:08
Nb Ii: nem csökkentették Ajkán a fizetéseket; heten edzenek (She)
Az FC Ajka NB II-es labdarúgócsapatánál még nem született bérekkel kapcsolatos döntés, a vezetőség nem szeretne elkapkodni semmit, várja, hogy az illetékesek határozzanak a folytatással kapcsolatban. Hét játékos Ajkán maradt, ők egyénileg edzhetnek a stadionban, félórás váltásokkal úgy, hogy nem találkozhatnak.
ápr. 7
18:12
10 éves Robben BL-elődöntőt érő kapásgólja az Old Traffordon (She)
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Arjen Robben éppen tíz évvel ezelőtt, 2010. április 7-én lőtt parádés kapásgólt a Manchester United otthonában, ezzel pedig bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe a Bayern Münche
ápr. 7
18:15
A Siófok focistái nem fogadják el a bércsökkentést, csődbe mehet a klub (444.hu)
Patthelyzet. Az NBII-es klub tulajdonosa abban bízik, hogy felfogják a játékosok, hogy nincs választásuk.
ápr. 7
18:18
1986: És akkor jött Isten keze (Infostart)
Ötven év, ötven mérkőzés – az Infostart.hu összeállította az elmúlt fél évszázad legfantasztikusabb futballmeccseit, minden évből egyet. 1986-ban sok emlékezetes meccs volt, de szinte mindben közös, hogy Diego Maradonának köze volt hozzájuk. Volt, amelyikhez elsősorban a kezének.
ápr. 7
18:30
La Liga: május vége előtt nem várható az újrakezdés (She)
Az AP hírügynökség beszámolója szerint a spanyol La Liga elnöke, Javier Tebas újságírókkal folytatott videokonferencia keretén belül elmondta: kizártnak tartja, hogy az élvonal küzdelmei május vége előtt folytatódjanak, ám ő maga eltökélt a 2019–2020-as idény befejezése mellett.
ápr. 7
18:36
Királyok voltak, császárok nem: megelőzték a Juve, Milan, Inter triót… (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkoz
ápr. 7
18:42
Bayern: Flick megnevezett 3 játékost, akihez ragaszkodik (She)
A Bayern München vezetőedzője, Hansi Flick nagyon örül Thomas Müller szerződéshosszabbításának, és szeretné, ha a klub további három kulcsjátékossal tárgyalna a folytatásról.
ápr. 7
18:44
Rb Leipzig: a járványra hivatkozva kérik, gondolja meg magát (She)
Európai élcsapatok sora vinné az RB Leipzig francia utánpótlás-válogatott védőjét, Dayot Upamecanót, ám a lipcsei egyesület részéről azt szeretnék, ha a játékos a jelenlegi helyzetet figyelembe véve átgondolná a döntését.
ápr. 7
18:46
Nhl: a Stanley-kupáért érkezett Pittsburghbe a 40 éves csatár, de... (She)
Patrick Marleau, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Pittsburgh Penguins veteránja reméli, hogy lesz még esélye Stanley Kupát nyerni.

Keresés