2020. május 12. kedd

máj. 12
18:12
Kerékpár: távozik a főszponzor Valter Attila csapatától (She)
Az év végén távozik a névadó szponzor a CCC kerékpáros World Tour-csapattól, amelynek Valter Attila is tagja, és amely 50 százalékos fizetéscsökkentésben állapodott meg a sportolókkal, hogy fennmaradhasson az idei szezonban.
máj. 12
18:14
Felkészülés: a Fehérvár szombaton a ZTE-vel játszik (She)
Felkészülési mérkőzést vív egymással szombaton a Mol Fehérvár FC és a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata – erről a két klub a hivatalos honlapján számolt be.
máj. 12
18:48
PL: az egyik klubtulajdonos szerint nem folytatják az idényt (She)
Az angol labdarúgó Premier League egyik klubtulajdonosa szerint 40 százalék az esély arra, hogy nem tudják folytatni és befejezni a felfüggesztett 2019–2020-as idényt.
máj. 12
18:50
Jégkorong: Fehérvárról érkezik az Ftc első nyári szerzeménye (She)
Bejelentette első nyári igazolását a magyar bajnoki címvédő, Erste Liga-győztes FTC jégkorongcsapata: Imre Patrik Székesfehérvárról érkezik a fővárosba, és egyéves szerződést írt alá a Ferencvárossal – adták hírül a zöld-fehérek a hivatalos honlapjukon.
máj. 12
18:57
Áll a bál, Maldini tehet keresztbe Szoboszlai álomszerződésének (Ripost)
Rendesen kipakolt az AC Milan legendája. Nem látják szívesen a német szakembert, aki a magyar tehetség útját egyengetné az olasz sztárklubnál.
máj. 12
19:00
Ahogy mi megéltük: „Hiába láttam a saját szememmel, még másnap sem hittem el” (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 31. részben Vincze Szabolcs idézi fel, három évvel ezelőtt milyen volt élőben látni a gátfutó Baji Balázs világbajnoki bronzérmét Londonban.
máj. 12
19:07
Kézilabda: 24 év után szétválik a dán bírópáros (She)
A dán TV2 beszámolója szerint 24 év után azonnali hatállyal szétválik az ország legjobbnak tartott kézilabda játékvezető-párosa. Martin Gjeding és Mads Hansen azért válik szét, mert utóbbi „valami újat szeretne kipróbálni”.
máj. 12
19:15
Karanténkirály: a kuplung, a kölcsöncipő vagy az elrontott mez? (She)
A Sport Tv Karanténkirály műsorának keddi vendége két korábbi válogatott labdarúgó, Torghelle Sándor és Czvitkovics Péter.
máj. 12
19:27
Fehérvár: Címvédőként fontos a kupa – Juhász Roland (She)
Juhász Roland, a Mol Fehérvár FC labdarúgója szeretné emlékezetesen lezárni pályafutását, és a nyáron trófeákkal búcsúzna a profi futballtól.
máj. 12
19:33
Dvtk: két hónap késéssel megműtötték a szerb belső védőt (She)
Artroszkópos térdműtéten esett át Dejan Karan, a DVTK labdarúgócsapatának szerb középhátvédje – adta hírül hivatalos honlapján a diósgyőri klub.
máj. 12
19:39
Cselgáncs: örökre eltiltották a kétszeres világbajnok dél-koreait (She)
Örökös eltiltást kapott a dél-koreaiak olimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnok cselgáncsozója, Vang Ki Csun, akit kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatással vádolnak.
máj. 12
19:51
Kézilabda: 24 év után szétválik a világ egyik legjobb bírópárosa (She)
A dán TV2 beszámolója szerint 24 év után azonnali hatállyal szétválik az ország legjobbnak tartott kézilabda játékvezető-párosa. Martin Gjeding és Mads Hansen azért válik szét, mert utóbbi „valami újat szeretne kipróbálni”.
máj. 12
19:53
Fft: Miért lett német? Miért ütötte meg Ballackot? Podolski mindenre válaszol (She)
Tinédzserkorában három-négy barátja karját is eltörte a rúgásai miatt, de nem kezdett magyarázkodásba emiatt… És beszélt arról is, amikor megütötte a pályán Michael Ballackot. Lukas Podolski a FourFourTwo olvasóinak temérdek kérdésére válaszolt.
máj. 12
20:03
Hertha: a cseh légiós szerint lesz előnye is az üres lelátóknak (She)
Vladimír Darida, a Hertha BSC cseh labdarúgója úgy véli: előnye is lesz az üres lelátóknak, amikor a hétvégén – a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül – újraindul a Bundesliga-idény.
máj. 12
20:21
Örökös eltiltással büntették a szexuális zaklatással vádolt világbajnok dzsúdóst (ATV)
Örökös eltiltást kapott a dél-koreaiak olimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnok cselgáncsozója, Vang Ki Csun, akit kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatással vádolnak.
máj. 12
20:33
Argentína: Simeone szívesen lenne szövetségi kapitány (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője közölte, továbbra is érdekli az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztja.
máj. 12
21:15
Barca: megegyeztek Pjaniccsal, és más is érkezhet a Juvétól (She)
Konkrétumokról beszélt az FC Barcelona nyári átigazolási terveit illetően Francesc Aguilar, a Barca TV újságírója, aki úgy tudja, a katalán klub képviselői már megegyeztek Miralem Pjaniccsal, a Juventus bosnyák labdarúgójával, míg Arturo Vidal, a gránátvörös-kékek chilei középpályása szívesen dolgozna ismét együtt Antonio Contéval az Internél.
máj. 12
21:21
Csupasport: Ferenczi István és Dombi Tibor is a sztárváltóban (She)
Az erőnléti edző napközben, a Debrecen korábbi válogatott szélsője este, naplemente után futja le a 33 kilométeres távot a Csupasport május 16-ra tervezett virtuális futóversenyén.
máj. 12
21:33
Rögbi: a szivacs többé nem cél – változtak a szabályok (She)
A Nemzetközi Rögbiszövetség (WR) módosított a célszerzési szabály kapukra vonatkozó részén.
máj. 12
21:57
Nhl: kirúgták a Coyotes elnök-vezérigazgatóját (She)
Menesztették Ahron Cohent, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Arizona Coyotes elnök-vezérigazgatóját.
máj. 12
22:27
Edzősors: Georges Leekens bejelentette visszavonulását (She)
Nem vállal többé edzői munkákat Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya – árulta el a 70 éves belga szakember az egyik helyi lapnak.
máj. 12
22:29
F1: Leclerc megköszönte Vettelnek a tavalyi évet (She)
Megköszönte a csapattársakként együtt töltött tavalyi idényt a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelnek Charles Leclerc, a Formula–1-es Ferrari monacói versenyzője.
máj. 12
22:31
Rossi reméli, beengedik a meccsekre; Szavazás: A pólósok pólósa (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
máj. 12
22:33
Lesz még? – Csurka Gergely publicisztikája (She)
Lesz még olyan, aki különösebb gömbérzék nélkül érkezik egy labdajátékba, mégis a világ valaha volt egyik legjobbjává válik? Mert az edzésre men...
máj. 12
22:35
Szomorú logika – Zsoldos Barna jegyzete (She)
Amit az elmúlt hónapokban már sejteni lehetett, most hivatalossá vált: a Ferrari nem hosszabbítja meg Sebastian Vettel 2020 végén lejáró szerződ...
máj. 12
22:39
Szerdai sportműsor: Ftc–Zte felkészülési meccs élőben (She)
Szerdán két hónap után láthatnak ismét élőben magyar futballt a televízióban: a bajnoki címvédő Ferencváros a Zalaegerszeggel játszik felkészülési mérkőzést. Emellett szokás szerint darts is a napi programban.
máj. 12
23:33
Darts: a világranglista-100. az első továbbjutó a „vigaszágról” (She)
A világranglistán 100. belga Mike De Decker is biztossá tette helyét a dartssport első számú szervezetének online versenye, a PDC Home Tour második szakaszában, mivel két győzelemmel és egy vereséggel, több nyert legjének köszönhetően első helyen végzett a 26-os csoportban.
máj. 12
23:39
F1: a Ferrari 48 órán belül bejelenti Vettel utódját (She)
A Motorsport.com olasz verziója szerint a jelenleg még a McLaren-pilóta Carlos Sainz és a Ferrari már minden részletben megállapodott egymással, s csak néhány apróság tisztázása van hátra, így a maranellói istálló 48 órán belül bejelentheti, hogy a 25 éves spanyol lesz jövőre Charles Leclerc csapattára. Ezzel a bejelentéssel rögtön magas fordulatsz

Keresés